مسابقه بهترین تیرانداز بازی های سال

• Thread starter Thread starter DJmoji
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

به کدام تیرانداز رای می‌دهید؟

• The Punisher

رای‌ها: 20 37.7%
  • Captain Price

رای‌ها: 33 62.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    53
Ratchet VS Lady Mary

جک کارور 11 به 8 وین رو ناک اوت کرد.مسابقه ی بعد بین Ratchet و Ethan cole.میدونم که هیچ ربطی به هم ندارند.ولی خوب مسابقه ی محبوب ترین شخصیته دیگه!

Ratchet:من اطلاعات زیادی راجع به این شخصیت ندارم ولی شخصیت بامزه ایست و به همراه یک روبات به نام Clank به ماجراجویی میپردازند.به انواع و اقسام اسلحه ها و تجهیزات جیمزباندی هم مجهز هستند!

ratchet_and_clank_future_002.jpg

Lady Mary:شخصیت زن دویل می کرای که در شماره ی 3 و 4 بازی وجود دارد و تقریبا همه میشناسنش.دختر آرخام هست و به عنوان غول یکی از مراحل باید با او میجنگیدید که در آخر با دانته همراه میشد.نام ماری را پدرش برایش انتخاب کرد اما وقتی مادرش توسط پدرش به قتل رسید سعی کرد این نام را از خود دور کند.او از اسلحه های گرم به خوبی استفاده میکند و حرکات آکروباتیک را هم در نبردها به کار میبرد.

300px-Lady_4.jpg

آخرین ویرایش:
به نظر من این اتان نباید وارد مسابقه میشد. چون بچه ها نه شناخت درست و حسابی ازش دارن نه قیافه درست و حسابی ازش دیده شده.

بچه ها من دوبار رای دادم :confused: اول که به راچت قبل از ورود لیدی. بعد هم که لیدی اومد بازم همون یه نظر من مونده بود. اما ایندفه به لیدی دادم. پس ماله من ممتد به حساب میاد.:p

بابا لیدی خیلی اندشه ! من تو دویل 3 همش تو فکر ازدواجش با دانته بودم با تیکه هایی که دانته بهش مینداخت ! و اینکه بچشون (تخم شیطون) چیز فشن و باحالی میشد !:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or