مسابقه بهترین تیرانداز بازی های سال

• Thread starter Thread starter DJmoji
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

به کدام تیرانداز رای می‌دهید؟

• The Punisher

رای‌ها: 20 37.7%
  • Captain Price

رای‌ها: 33 62.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    53
برگزار کردن مسابقات بین کسانی که حتی یک بار رزیدنت بازی نکردن درست نیست بابا نصف این بروبکس کشکی رای میدن !:sick:
یکی میشه جدول مسابقات از اول تا حالا را برای من رسم کنه؟(آقای Jobi؟):biggrin1:

برگزار کردن مسابقات بین کسانی که حتی یک بار رزیدنت بازی نکردن درست نیست بابا نصف این بروبکس کشکی رای میدن !:sick:
یکی میشه جدول مسابقات از اول تا حالا را برای من رسم کنه؟(آقای Jobi؟):biggrin1:
شما از كجا ميدوني كه هيچكدوم رزيدنت بازي نكردن. راي گيري كردي؟! اصلا ميخواي قبلش نظرسنجي كنيم بچه ها كدومو ميشناسن؟!

من به شخصه از طرفداران RE نیستم ولی کریس رو میشناسم! و از یک طرف از ان اسگل چیف بدم میاد! در نتیجه خیلی راحت میتونم رای بدم!

فقط بازم انتقادم این هست که نظر سنجی زیاد عادلانه نیست! چون نتیجه ها تقریبا از قبل معلومه. (این چیف و باید با افرادی مثل "دیدی کن" از سری Pat Pat یا ان خروسه از سری Moorhuhn مقایسه کرد!:laughing:)

حالا دور از شوخی جا داشت که چیف با مثلا گوردون یا سایکو مقایسه میشد، کریس هم با مکس پین:biggrin1: (همین جوری چند نفر رو گفتم!)

در مرحله بعد لیان با کی مسابقه داره؟

جريان چيه بچه هاي تحريريه هماهنگ كردن پشت سر هم نظراشونو بدن؟;)
من با كريس بيشتر حال ميكنم چون ارادت عجيبي نسبت به سري بازيهاش دارم.

من به شخصه از طرفداران RE نیستم ولی کریس رو میشناسم! و از یک طرف از ان اسگل چیف بدم میاد! در نتیجه خیلی راحت میتونم رای بدم!

فقط بازم انتقادم این هست که نظر سنجی زیاد عادلانه نیست! چون نتیجه ها تقریبا از قبل معلومه. (این چیف و باید با افرادی مثل "دیدی کن" از سری Pat Pat یا ان خروسه از سری Moorhuhn مقایسه کرد!:laughing:)

حالا دور از شوخی جا داشت که چیف با مثلا گوردون یا سایکو مقایسه میشد، کریس هم با مکس پین:biggrin1: (همین جوری چند نفر رو گفتم!)

لطفا از كلمات موزون استفاده نكنين.
در ضمن تو Moorhuhn خروس نبود. همه مرغ بودن.:biggrin1:
اينا همش قرعه كشي شده. دلخواهي كه نيست.

Leon هم هنوز معلوم نيست.
بايد دور اول كامل تموم شه.

دوستان من یه معرفی کوتاه از دو شخصیت داشته باشم.هر چند همتون میشناسیدشون.

Chris:این دیگه اولین شخصیت رزیدنت اویل(:cheesygri) و برادر کلیر ردفیلد است.گیمر های قدیمی میشناسنش.او هم مثل لیون عضو گروه S.T.A.R.S هست.و باید دید در شماره ی پنجم چه اتفاقاتی در انتظار اوست.

Master Chief:شخصیت اول Halo که خیلی معروف هم هست.در آینده ی دور انسان ها بیشتر سیاره های منظومه ی شمسی را تصرف کردند و در یکی از آنها مشغول تولید گسترده ی سرباز های کلون شده به نام اسپارتان هستند.بیگانه ها هم به آن سیاره حمله و آن را با خاک یکسان میکنند.قبل از نابودی کامل یکی از سفینه های انسان ها موفق به فرار میشوند.آخرین بازمانده ی کلون ها به نام War Chief یا Master Chief در این سفینه قرار دارد.او نه حرف میزند و نه تاکنون صورتش در طول بازی دیده شده است.بیگانه ها مهمترین سیاره ی کهکشان را هم تصرف میکنند.در اطراف این سیاره هفت فلک دایره مانند قرار دارد که سالیان خیلی دور توسط توسط عده ی ناشناسی ساخته شده است.این فلک ها هیلو نام دارند.اگر بیگانه ها موفق شوند همه ی آنها را فعال کنند تمام بشریت در یک انفجار بزرگ از بین خواهد رفت.تنها وارچیف میتواند جلوی فعال شدن این هفت هیلو را بگیرد.
(من بیشتر داستان بازی رو گفتم تا معرفی شخصیت رو.:)به این خاطر که خیلی ها که هی میگن" این دیگه کیه" قشنگ بشناسنش.)

تو 4/1 نهایی لیون با تکیلا مسابقه داره.حالا شاید بعدا جدولشو بزاریم بیشتر متوجه شین.

آخرین ویرایش:
منم همينطور!:biggrin1:
او نه حرف میزند و نه تاکنون صورتش در طول بازی دیده شده است.
مستر چيف هر چي باشه لال كه نيست.:biggrin1:
حرف ميزنه. تو همون 3ش يه عالمه با كورتانا اختلاط كرد.:biggrin1:

ای بابا ! هر چی به ذهنم فشار میارم کسیرو به اسم کریس یادم نمیاد!
پس به چیف رای میدیم:biggrin1:
نه جدی اگرم یادم بیاد کریس کیه بازم رای ام عوض نمیشه;)
ویرایش :
اوووه یادم اومد ! کاشکی تو رای دادنم عجله نمیکردم :(

ای بابا ! هر چی به ذهنم فشار میارم کسیرو به اسم کریس یادم نمیاد!
كريس ردفيلد معروف به ماركوپلو :-"
يكي از اعضاي S.T.A.R.S توي رزيدنت اويل 1 به همراه جيل ولنتاين يكي از 2 شخصيت اصلي بود. بعد از پايان ماجراي RE1 براي تحقيقات بيشتر به اروپا رفت
در Resident Evil:Code Veronika تقريبا در آخراي بازي با خواهرش كلارا ( يا همون كلر) ردفيلد روبه رو ميشه و يه چند قسمت كوتاه باهاش بازي ميكنيد
الانم عضو یه سازمان سری به نام B.S.A.Aهستش و طبق اخبار رسيده :biggrin1: فعلا در آفريقا به سر ميبره
كلا از اون بچه هاي گير هستش و هر جا Umbrellaباشه كريس هم هستش(حال ميكنه حال آلبرت وسكر را بگيره)
پ.ن:اگه شما هم توي يك قسمت آمريكا باشين بعد توي قسمت بعد برين اروپا و آخر هم سر از آفريقا در بيارين بهتون نمگين ماركوپلو؟
پ.ن2:شايد يكي از پرطرفدارترين شخصيت هاي رزيدنت اويل همين كريس ردفيلد هستش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or