مسابقه بهترین تیرانداز بازی های سال

• Thread starter Thread starter DJmoji
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

به کدام تیرانداز رای می‌دهید؟

• The Punisher

رای‌ها: 20 37.7%
  • Captain Price

رای‌ها: 33 62.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    53
Leon S. Kenedy:اولین شخصیت سری رزیدنت اویل که در شماره ی اول و چهارم آن حضور داشت.عضو گروه S.T.A.R.S است و برای نجات دختر رئیس جمهور به دهکده ای مرموز فرستاده میشودخودش هم شخصیت نسبتا مرموزی دارد..به تاکتیک های نظامی و هنرهای رزمی نیز آشناست.
نه خیر بابا!!لیان فقط تو شماره های 2 و 4 بود.
در ضمن فكر نميكنم leon scot kenedy تو اويل 1 باشه تا اون جايي كه من ميدونم تو اويل 2 بود
درسته.

منم نظرم Leon S. Kenedy هستش
تو رزیدنت اویل 2 با ان که اولین روز کارش هم بود بسیار خوش درخشید ( چه گل نزنیه این مارکوس فینیییییییییییییییییییییییییکس)

از اعضای گروه آلفا که برای نجات جان دوستش از دستور مافوقش سرپیچی کرد و به زندان افتاد.
دوست عزیز یه ذره تو معرفی شخصیت ها دقت کن. مارکوس به خاطر نجات جون باباش از فرمان سرپیچی کرد.
البته تمام این شخصیت ها به طور کامل برای اعضای پرمیوم معرفی خواهند شد.;)

بچه ها بابت این اشتباهات عذر میخوام.:blushing:
1.آخه من خودم با شماره ی دومش بیشتر حال کردم کمی جوگیر شدم.دیگه آلزایمر کم کم داره میاد سراغم.:((
2.حالا پدر مارکوس یا دوستش برای ما چه فرقی داره؟!! :-"
خواهشا دیگه منو بمباران نکنید.

بچه ها بابت این اشتباهات عذر میخوام.:blushing:
1.آخه من خودم با شماره ی دومش بیشتر حال کردم کمی جوگیر شدم.دیگه آلزایمر کم کم داره میاد سراغم.:((
2.حالا پدر مارکوس یا دوستش برای ما چه فرقی داره؟!! :-"
خواهشا دیگه منو بمباران نکنید.
آقا مهم نیست
پدر مارکوس رابطشون جدا از رابطه پدر و پسر بوده اونا مثل دو تا دوست بودن:((
دوستمون هم به همین خاطر گفتن که دوستش بوده :-"

دوستان تو یک مسابقه هم Vincent Velentine رو شرکت بدید. نفر مقابلش رو هم میتونید یکی از همین JRPG ها بزارید. مثل Yuna.

این وینسنت مسابقه رو میترکونه!
Vincent valentine!!!!!!! :love::love::love:
یونا؟؟؟ { ماکان خودت که جریان یونا رو میدونی... واسه اینکه تریپش جذابتر باشه تفنگ دستشه...خداییش دیگه!}
من اومممممم... irvine رو هم اضافه میکنم!!!!:biggrin1:

من تعجب میکنم که شما از اول تاپیک بودید چرا اسمای این کارترا رو ندادید که الان جدول کامل شده بدید؟

دوم اینکه یونایی که توی فاینال فانتزی هست رو میگید؟اون که سامونر بود؟

من تعجب میکنم که شما از اول تاپیک بودید چرا اسمای این کارترا رو ندادید که الان جدول کامل شده بدید؟

دوم اینکه یونایی که توی فاینال فانتزی هست رو میگید؟اون که سامونر بود؟
خاطرت باشه این یونا خانوم توی ffx-2 یه تفنگ گوگولی میگیره دستش!:biggrin1:
برای اطلاعات بیشتر به ffx-2 مراجعه کن!!!
بابا من از امضای ماکان به این تاپیک رسیدم... حالا نمیشه یه تورنومنت جدید برگزار کنین وینسنت هم راه بدین؟؟؟ من ریش گرو میذارم!!!:laughing:

بابا ما که از اول تو این مسابقه و تاپیک نبودیم!!

من وقتی تو تاپیک بهترین شمشیر زن... دیدم Dante امده Sephiroth رو برده، برای چند وقت این تاپیک رو تحریم کردم!!!:biggrin1:

قوانین این مسابقه ها قبلا گفته شده و نمیشه در میان مسابقه کسی رو اضافه کرد. ضمن اینکه قرعه کشی بین شخصیت ها انجام شده.

در ضمن چون مدارس و سال تحصیلی جدید شروع شده مدت مسابقات از 48 ساعت به 72 ساعت افزایش یافت تا کاربرای بیشتری بیان و رای بدن.

در مورد مسابقه دانته سفیروث هم خودم به سفیروث رای دادم و خیلی هم امید وار بودم که برنده بشه ولی نشد به هر حال هر چی بوده تموم شده و کاری از دست ما بر نمیاد و حالا که کاربرا بیشتری با این دوتا تاپیک آشنا شدن امید وارم که در زمان باز کشایی دوباره بهترین شمشیر زن ها سفیروث در درجات بالا قرار بگیره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or