مسابقه بهترین تیرانداز بازی های سال

• Thread starter Thread starter DJmoji
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

به کدام تیرانداز رای می‌دهید؟

• The Punisher

رای‌ها: 20 37.7%
  • Captain Price

رای‌ها: 33 62.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    53
ديگه نميشه شخصيت جديد اضافه كرد. دير به فكر افتاديد.:biggrin1:

اين مسابقه فردا تموم ميشه. مسابقه ي بعدي بين يكي ديگر از شخصيتهاي RE يعني Chris Redfield و شخصيت مورد علاقه ي خودم :love: master chief هست.

خوب. مسابقه ي بين leon و marcus تموم شد و leon با نتيجه ي 17 به 8 پيروز شد.

همون طور كه گفتم مسابقه ي بعدي بين Chris redfield و master chief شروع ميشه.

‍Chris Redfield
re5_chris.jpg

Master Chief
view
bu_h3chief498x351.jpg

معرفي هم بمونه با Novin_Punisher:biggrin1:

آخرین ویرایش:
در مورد مسابقه دانته سفیروث هم خودم به سفیروث رای دادم و خیلی هم امید وار بودم که برنده بشه ولی نشد به هر حال هر چی بوده تموم شده و کاری از دست ما بر نمیاد و حالا که کاربرا بیشتری با این دوتا تاپیک آشنا شدن امید وارم که در زمان باز کشایی دوباره بهترین شمشیر زن ها سفیروث در درجات بالا قرار بگیره
سفیروث در درجه ای هست که هر کسی نمیتونه ببینتش! یعنی اون بالا بالاهائه! :p
اون تاپیک هم من قسم خوردم نه نیگاهش میکنم نه هیچی... وقتم رو که از سر راه نیاوردم برم جک بخونم!:laughing:
ولی ای کاش یه تبصره ای چیزی قائل میشدین این وینسنت میومد... آخ اگه میومد...:love:
من به LEON تبریک میگم و برای این دوره به Chris رای میدم:biggrin1:

آخرین ویرایش:
سلام
میبخشید من درست متوجه منظور شما نمیشم ! چه جوری به فکر مقایسه Chris با مستر چیف افتادید ؟ Chris مربوط به یه بازی سوم شخص هست و مستر چیف هم مربوط به یه بازی اول شخص !!! نوع کنترل شخصیت تو این دو تا سبک کاملا با هم فرق داره .!

بابا ما که از اول تو این مسابقه و تاپیک نبودیم!!

من وقتی تو تاپیک بهترین شمشیر زن... دیدم Dante امده Sephiroth رو برده، برای چند وقت این تاپیک رو تحریم کردم!!!:biggrin1:

اوه اوه...:eek: شما هنوز تو نخ اون مسابقه ای! بیخیال عزیز.انشاا...دفعه ی بعد.

اینجا یک تاپیک برای دادن نظر های شخصی در مورد کارکتر های بازی هاست. نظر شخصی یعنی به غیر از خود طرف به کسی ربطی نداره.;):smile:

من هر وقت امدم مثلا تو تاپیک Halo 3 گفتم مستر چیف فلان و بهمان هست، انوقت میتونی بیای صحبت کنی در غیر اینصورت:locked:

پ.ن: البته مثل اینکه دوستان فکر میکنند چون خودشون فن سه آتیشه X360 هستند، پس همه باید مستر چیف:sick: یا ان مارکوس:sick: رو بپرستند:sick::praying::lol:

پ.ن.2: خوبی این نظر سنجی ها این هست که خلی ها میفهمن که شخصیت یا بازی هایی که فکر میکنند همه دوستشون دارن، چقدر منفور هستند!:-"

دوست عزیز از شما که از اعضای قدیمی سایت هستید بعیده:confused: اینجا که جای خالی کردن عقده تاتون نیست:mad: پس لطفا مودبانه تر نظر بدین:evil::sick::sick:
به نظر من نظر خود شخص شما از شما بعید بود!
من خودمم از این یارو خوشم نمیاد! تازه آخرش همه میرن جهنم! :biggrin1::biggrin1:
گیر بیخود نده دیگه وگرنه مثل تاپیک شمشیرزنها سفیروث رو احضار میکنیم! :evil:
خوبی این نظر سنجی ها این هست که خلی ها میفهمن که شخصیت یا بازی هایی که فکر میکنند همه دوستشون دارن، چقدر منفور هستند
اینجا یک تاپیک برای دادن نظر های شخصی در مورد کارکتر های بازی هاست. نظر شخصی یعنی به غیر از خود طرف به کسی ربطی نداره
این یکی رو خوب اومدی! مهم اینه که به کاربرا توهین نشه و مهمتر اینه که به کاراکترهای FF توهین نشه!
بقیه به....!!!!!!!!

کاربرا باید توجه کنن که انتقاد کردن در مورد کاراتر ها اینجا آزاده و هیچ کس به هیچ عنوان حق نداره بگه چرا این طور در مورد کاراتر مورد علاقه من حرف زدید ولی یه شرط داره که اصلا حرف رکیکی به هم دیگه یا اون کاراتر نزنید چون به ضرر تاپیکه پس رعایت کنید

سلام
میبخشید من درست متوجه منظور شما نمیشم ! چه جوری به فکر مقایسه Chris با مستر چیف افتادید ؟ Chris مربوط به یه بازی سوم شخص هست و مستر چیف هم مربوط به یه بازی اول شخص !!! نوع کنترل شخصیت تو این دو تا سبک کاملا با هم فرق داره .!
آقاي عزيز. اينجا كه تاپيك مقايسه نيست. تاپيك مسابقست. رو عنوان تاپيك هم هست.
حتي اگه بچه ها زودتر ميگفتن Vincent Valentine كه بره JRPGيه هم اضافه ميشد.

پ.ن: چرا نظرسنجي عوض نشده؟!:confused: (يكي نيست به خودم بگه:biggrin1:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or