سفیروث در درجه ای هست که هر کسی نمیتونه ببینتش! یعنی اون بالا بالاهائه!در مورد مسابقه دانته سفیروث هم خودم به سفیروث رای دادم و خیلی هم امید وار بودم که برنده بشه ولی نشد به هر حال هر چی بوده تموم شده و کاری از دست ما بر نمیاد و حالا که کاربرا بیشتری با این دوتا تاپیک آشنا شدن امید وارم که در زمان باز کشایی دوباره بهترین شمشیر زن ها سفیروث در درجات بالا قرار بگیره
بابا ما که از اول تو این مسابقه و تاپیک نبودیم!!
من وقتی تو تاپیک بهترین شمشیر زن... دیدم Dante امده Sephiroth رو برده، برای چند وقت این تاپیک رو تحریم کردم!!!:biggrin1:
منم به Chris رای می دم! مستر چیف بره به جهنم یا درک!! (انتخاب با خودشه)
به نظر من نظر خود شخص شما از شما بعید بود!دوست عزیز از شما که از اعضای قدیمی سایت هستید بعیده:confused: اینجا که جای خالی کردن عقده تاتون نیست پس لطفا مودبانه تر نظر بدین
خوبی این نظر سنجی ها این هست که خلی ها میفهمن که شخصیت یا بازی هایی که فکر میکنند همه دوستشون دارن، چقدر منفور هستند
این یکی رو خوب اومدی! مهم اینه که به کاربرا توهین نشه و مهمتر اینه که به کاراکترهای FF توهین نشه!اینجا یک تاپیک برای دادن نظر های شخصی در مورد کارکتر های بازی هاست. نظر شخصی یعنی به غیر از خود طرف به کسی ربطی نداره
آقاي عزيز. اينجا كه تاپيك مقايسه نيست. تاپيك مسابقست. رو عنوان تاپيك هم هست.سلام
میبخشید من درست متوجه منظور شما نمیشم ! چه جوری به فکر مقایسه Chris با مستر چیف افتادید ؟ Chris مربوط به یه بازی سوم شخص هست و مستر چیف هم مربوط به یه بازی اول شخص !!! نوع کنترل شخصیت تو این دو تا سبک کاملا با هم فرق داره .!