مسابقه بهترین تیرانداز بازی های سال

• Thread starter Thread starter DJmoji
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

به کدام تیرانداز رای می‌دهید؟

• The Punisher

رای‌ها: 20 37.7%
  • Captain Price

رای‌ها: 33 62.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    53
بهتر بود به جای Sam مینوشتیم Serious Sam تا خیلی ها اشتباه نگیرنش.در هر حال چون تعداد رای ها و همینطور فاصلشون خیلی کمه نظرسنجی تا فردا عصر تمدید میشه.این جزو قوانینه.
راستی تعداد رای ها به شدت کم شده.یکی از دلایلش باز شدن مدارس و دانشگاه هاست.البته ما سعی میکنیم تا اونجا که میتونیم به موقع مسابقه رو عوض کنیم.اگه بعضی از دوستانی که اکثر اوقات به این تاپیک سر میزنن لطف کنن لینک تاپیک رو تو امضاشون قرار بدن ممنون میشم.جایی که نمیگیره :cheesygri.

باختن تاکیلا به نظر من نامردی بود چون چند تا از بچه ها فکر کردن اون سم فیشره که بهش رای دادن.

این یکی انتخاب هم که شد از اون انتخاب هاب سخت :( اما با مارکوس با اون تیکه NICE !!! بیشتر حال میکنم.;)

من به taguila رای میدم
چون تو قسمت دوئل توی بازی بسیار حرفه ای عمل میکنه

من یادم رفت تو نظر سنحی شرکت کنم ولی الان رای دادم
پس فعلا 10 به 10 برابرن :cheesygri

یه روز دیگه به مسابقه لطفا اضافه کنین

Leon S. Kennedy VS Marcus Fenix

خوب تکیلا با اختلاف کمی سریوس سم رو برد که البته متاسفانه بعضیا با سم فیشر اشتباه گرفتنش.

مسابقه ی بعد بین دو شخصیت محبوب:

Leon S. Kenedy:اولین شخصیت سری رزیدنت اویل که در شماره ی اول و چهارم آن حضور داشت.عضو گروه S.T.A.R.S است و برای نجات دختر رئیس جمهور به دهکده ای مرموز فرستاده میشودخودش هم شخصیت نسبتا مرموزی دارد..به تاکتیک های نظامی و هنرهای رزمی نیز آشناست.

47511180680853831_2.jpg

Marcus Fenix:از اعضای گروه آلفا که برای نجات جان دوستش از دستور مافوقش سرپیچی کرد و به زندان افتاد.ولی بعد از حمله ی لوکاست ها از زندان فرار کرد و با سه نفر از دوستانش گروه آلفا را تشکیل داد که با مبارزه با لوکاست ها میپردازند.اره برقی فوق العاده جالب وصل شده به سلاح او و کاور گرفتن های حرفه ای از ویژگی های اوست.

marcus-fenix-gears21.jpg

من از کجا بدونم شما رای ندادین.شاید رای داده باشین.ما که نمی تونیم بفهمیم.
در کل همه کاربرایی که رایشون رو تو نظر سنجی میدن رایشون پذیرفته میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or