angel-legend
کاربر سایت
خواهش میکنم البته خودمم پشیمون شدم:dجا نیست دیگه شرمنده
بچه های ایران اکثرا دفاعی بازی میکنن! تو فیفا بازیکنا هم که تحت کنترل نیستن!! هیچ کاری نمیشه با سیستم دفاعی کرد!
دفاع=برد= بازی کثیف
خواهش میکنم البته خودمم پشیمون شدم:dجا نیست دیگه شرمنده
توافق کردن حسین شده میزبان
---------- نوشته در 11:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:59 PM ارسال شده بود ----------
بعد مگه amin auditore و ramtin بازی نکردن؟!
آقا مارو هم خط بزن ما هم نیستیم... این نشد که شما هی سه صفر کنی... گفتم امتحان داشتم یکی دو ساعت دیگه بازی میکنیم زمین به آسمون نمیاد که!! .. وافعا هر کی ببینه فکر میکنه مسابفات یورو هست!!!
کسی اگه هست بیاد جایگزین من بشه
داداش من که عمدی این کارو نکردم. من از صبح تا الان دنبال کنسولم هستم که درستش کنم بیام برای مسابقه .الان 2 ساعنه که برگشتم خونه. چه کنم که کنسولم تا 2 روز دیگه درست نمیشه .مجبورم انصراف بدم .بازم ببخشید.دوست عزیز،شما می بایست به حریفتون به طور دقیق ساعت انجام بازیتون رو میگفتین! حریفتون الاف که نیست ساعتها منتظر شما وایسته!! من شخصا دیدم که یک ساعت هم منتظرتون بودند و شما نیومدید.
دیگه هیچکس جایگزین نمی شود.شما اگر قصد دارید ادامه بدید هنوز 2 بازی دیگر مونده و شانس شما برای صعود کاملا هست اگر هم قصد انصراف دارید تمام 3 بازی آقای I AM Al1iev با نتیجه 3 بر صفر به نفع حریفان اعلام می شود.
داداش من که عمدی این کارو نکردم. من از صبح تا الان دنبال کنسولم هستم که درستش کنم بیام برای مسابقه .الان 2 ساعنه که برگشتم خونه. چه کنم که کنسولم تا 2 روز دیگه درست نمیشه .مجبورم انصراف بدم .بازم ببخشید.
تازه این هیچ اس هم دادم بهشون!