مسابقات فیفا 12 بدون وردی با جایزه مایکروسافت پوینت

تعداد نفرات لیگ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    15
  • نظرسنجی بسته شده است .
حریف دومم legacy بود دفاعش حالا خودش میگه نبود.چیکار کنم؟!

اقای عزیز دفاعم tactical بود می خوای باور کن می خوای نکن ....(نمی خوام مسخره کنم ولی هزار بار دیگم بازی کنیم 999 بار من می برم .)
اگه دیدی نمی تونستی حمله کنی چون 5 دفاعه بازی می کردم.

tmd5wzonihpjanjv4ab6.gif
tmd5wzonihpjanjv4ab6.gif
tmd5wzonihpjanjv4ab6.gif
نتایج بازیهای اول مرحله اول گروهی در تاریخ 27 و 28 خرداد ماه 1391
tmd5wzonihpjanjv4ab6.gif
tmd5wzonihpjanjv4ab6.gif
tmd5wzonihpjanjv4ab6.gif

بازیهای 27 خرداد:

lnmr6fir34az0dddo.jpg

بازیهای 28 خرداد:

f9lxs1y7tv36h3d0qzi.jpg

---------------------------------------------------------------------------------------

tmd5wzonihpjanjv4ab6.gif
tmd5wzonihpjanjv4ab6.gif
tmd5wzonihpjanjv4ab6.gif
جدول گروه های مسابقات تا بدین لحظه از بازیها
tmd5wzonihpjanjv4ab6.gif
tmd5wzonihpjanjv4ab6.gif
tmd5wzonihpjanjv4ab6.gif

گروه A

t6n78df642xtj82ac0a.jpg

گروه B

3rmu94tk4vfj5qg0r4.jpg

گروه C

4oxwlnnan60jjr8pw.jpg

این پست آپدیت می شود

------------------------------------------------------------------------------------

بازی های سوم دور اول گروهی ( به صورت کاملا همزمان)

5fv5m2gkfxpyjl1e4dj9.jpg

توجه:زمان و تاریخ بازیهای سوم به هیچ وجه تغییر نمی کند چون بازیهای دور سوم حتما باید به صورت همزمان برگذار شود.پس لطفا کسی در این مورد درخواستی ندهد.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

593jtnx1seeomnlxs52w.gif
نحوه سید بندی مرحله دوم گروهی
593jtnx1seeomnlxs52w.gif

cyhtkyekm5wasoahjdj3.jpg

آخرین ویرایش:
تو دور سوم من رو ننوشتین

---------- نوشته در 08:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:51 PM ارسال شده بود ----------

به نظرم یکم نامردیه که نتیجه بازی حسین و مسعود رو سه هیچ به نفع حسین بزنید ، خوب 4-1 برده دیگه ، لازم نیست اینقدر مقرراتی باشید ( نظر شخصی ، فحش ندید لطفا )

سلام
امیر خان من یه مودم وایرلس جدید خریدم هر کاری کردم نمیتونم به ایکس باکس لایو وصل بشم خواهش میکنم این موضوع را به آقای alan9wake بگید من با ایشون ساعت 11:15 دقیقه بازی داشتم ولی از ساعت 7 شب تا حالا هر کاری میکنم چه با مودم قبلیم چه با مودم جدید وایرلس نمیتونم به لایو وصل بشم مشکلم نمیدونم از کجاست تا مرحله آخر میره یه دفعه دیسکانکت میشه اگه امکان داره و انشاا... مشکلم حل شد با ایشون فردا ظهر بازی کنم
خیلی ممنون و بازم معذرت میخام

سلام
امیر خان من یه مودم وایرلس جدید خریدم هر کاری کردم نمیتونم به ایکس باکس لایو وصل بشم خواهش میکنم این موضوع را به آقای alan9wake بگید من با ایشون ساعت 11:15 دقیقه بازی داشتم ولی از ساعت 7 شب تا حالا هر کاری میکنم چه با مودم قبلیم چه با مودم جدید وایرلس نمیتونم به لایو وصل بشم مشکلم نمیدونم از کجاست تا مرحله آخر میره یه دفعه دیسکانکت میشه اگه امکان داره و انشاا... مشکلم حل شد با ایشون فردا ظهر بازی کنم
خیلی ممنون و بازم معذرت میخام
شما باید تنظیمات اینترنتی از قبل سیو شده روی کنسولتون رو رو پاک کنید اکی میشه اکی نشد بهم بگو
ببخشید اینجا جاش نبود گفتم که ایشون به بازیشون برسند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or