من از حسین 2-1 باختم,اونم چجوری....حقم حداقل مساوی بود,حالا بازی های شب آخر خیلی خر تو خره,ولی با توجه به تفاضلم,شانس صعودم کمه....فقط می رم که بی امتیاز تموم نکنم جام رو....ولی شانس اوردی رو فورم نبودم
من بعد گل اول تمرکزم رو از دست دادم حتی پاس هم نمی تونستم بدم
---------- نوشته در 09:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:52 PM ارسال شده بود ----------
راستی شانس من بسیار کم شده تفاضل من 3- شده و با hosein2011 بازی دارم وضعم خیلی خطرناک شده
بابا گروه C گروه مرگه
---------- نوشته در 09:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:03 PM ارسال شده بود ----------
حداقل خدا کنه altair از حسین ببازه و بعد مسعود ببره
وای چه شود به قرآن گروه مرگهمن از حسین 2-1 باختم,اونم چجوری....حقم حداقل مساوی بود,حالا بازی های شب آخر خیلی خر تو خره,ولی با توجه به تفاضلم,شانس صعودم کمه....فقط می رم که بی امتیاز تموم نکنم جام رو....
آقا چی شد دیگه یک بار میگی ای سی پی گرگان 1 هفته قطعه یک بار میگی درایوم درش بازی نمشیه .دفعه بعد میگی کنسولم رفته فضا !خوش به حالتون من درایوم درش باز نمیشه هر کی راهی بلده تو پ خ بگه راستی بنظرتون کی از همه قوی تره تو این سری؟>
خدا کنه رو در رو باشه در این صورت من با برد در مقابل حسین میرم بالا و اگر تفاضل باشه واویلاراستی اگه امتیازا مساوی بشه ، اول بازی رو در رو هستش یا تفاضل ؟!
ایده خوبیه حساسیت میره بالامن می گم بازی های دور سوم,بچه های هر گروه تو یه پارتی باشن,که به هم بگن نتایج رو...حساسیت می ره بالا...
نتایج بازیهای مرحله اول گروهی
بازیهای اول:
27 خرداد:
28 خرداد:
بازیهای دوم:
29خرداد:
30 خرداد:
* بعضی از بازیهای 30 خرداد با توافق دو طرف امروز برگذار شد.
---------------------------------------------------------------------------------------
جدول گروه های مسابقات تا بدین لحظه از بازیها
گروه A
گروه B
گروه C
گروه D
گروه E
گروه F
گروه G
گروه H
این پست آپدیت می شود
------------------------------------------------------------------------------------
بازی های سوم دور اول گروهی ( به صورت کاملا همزمان)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
توجه:زمان و تاریخ بازیهای سوم به هیچ وجه تغییر نمی کند چون بازیهای دور سوم حتما باید به صورت همزمان برگذار شود.پس لطفا کسی در این مورد درخواستی ندهد.
نحوه سید بندی مرحله دوم گروهی