مسابقات فیفا 12 بدون وردی با جایزه مایکروسافت پوینت

تعداد نفرات لیگ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    15
  • نظرسنجی بسته شده است .
فرشاد جان بازی سوم آخر سر چه ساعتی برگزار میشه؟امیر علی گفته که ساعت 20 نمیتونه بیاد چون سرکاره لطفا تکلیف ما رو مشخص کن علاف نشیم
من میگم برای اینکه مشکلی پیش نیاد ساعت 21 برگزار بشه
اگر هر ساعتی مشخص میکنی به همه اعلام کن یه وقت مشکلی پیش نیاد
متشکرم
شما باید با حریفت که امیر علی هست هماهنگ کنی.ما کاری نمیتونیم انجام بدیم

یه سری بچه کلوپی ریختن اعصاب ادمو بهم میریزند
asadi rs hasan تیمش ذکر شده چلسی با تیم ملی بازی میکنه!
یه بازی دست گرمی باهاش بازی کردم جدی نگرفتم ازم مساوی گرفت و همین که فهمید من تیم ملی جلوی باشگاه بازیم بد میشه زد زیر حرفش که من تیمم فرانسس
به هر حال بازی اصل کاریمون رو جدی گرفتم چنان بلایی سرش اوردم دیگه تا اخر بازی هیچ صدایی ازش در نیومد
سر حرفم اینه که تو فیفا
بازی ملی جلوی باشگاه باعث میشه سطح بازی بیاد پایین و بازی کند بشه همینجوری بازی ها رو نرمال هست با ملی که دیگه slow میشه
حالا شما اگه دوست دارید فکر کنید غر غر زدن این رفیقمون که باهاش بازی کردم سطح بازیش جوریه که استعداد 2 رقمی شدن رو داره اما بازم شخصیت مغرور ی داره قانون رو هم قبول نداره
فرشاد و امیر اینجوری میخوایید ادامه بدید هرکی تو هر بازی تیم عوض کنه لیگی نمیمونه که
فرشاد جان الان میرم نتیجرو ثبت میکنم جان من یکم به این شخصیت مغرور بخنید بلکه فرجی شه قانون رو قبول کنه

ok داد ساعت 1 2 بیا من هستم الان لنز کنسول ضعیف شده همه رو open try میده می خوام ببینیم میتونم کاری کنم خودم (تازه کامل باز کردن ایکس باکسو یاد گرفتم) راستی تو فرندای شما چند نفر جدیدا همیشه انلاینن؟ من 18 نفر

ok داد ساعت 1 2 بیا من هستم الان لنز کنسول ضعیف شده همه رو open try میده می خوام ببینیم میتونم کاری کنم خودم (تازه کامل باز کردن ایکس باکسو یاد گرفتم) راستی تو فرندای شما چند نفر جدیدا همیشه انلاینن؟ من 18 نفر
تنها راهی که میتونی کنسولت رو کاملا از شر این موضوع خلاص کنی اینه که بری و درایو کنسولت رو عوض کنی

چه کسی تیم عوض کرده؟اگه کسی تیمش نوی بازی دوم یا سوم با بازی اول فرق کنه مستقیم حذفه

با توجه به اینکه بازیهای مرحله اول گروهی بدون ناظر برگذار شد همین باعث شد نظارتی روی تیمها نباشه منم گفتم بی خیال دور اول گروهی هر کی تیم عوض کرد مشکلی نیست اما برای مرحله دوم گروهی به هیچ وجه کسی نمی تواند تیم عوض کند.تمام

---------- نوشته در 11:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:11 PM ارسال شده بود ----------

یه سری بچه کلوپی ریختن اعصاب ادمو بهم میریزند
asadi rs hasan تیمش ذکر شده چلسی با تیم ملی بازی میکنه!
یه بازی دست گرمی باهاش بازی کردم جدی نگرفتم ازم مساوی گرفت و همین که فهمید من تیم ملی جلوی باشگاه بازیم بد میشه زد زیر حرفش که من تیمم فرانسس
به هر حال بازی اصل کاریمون رو جدی گرفتم چنان بلایی سرش اوردم دیگه تا اخر بازی هیچ صدایی ازش در نیومد
سر حرفم اینه که تو فیفا
بازی ملی جلوی باشگاه باعث میشه سطح بازی بیاد پایین و بازی کند بشه همینجوری بازی ها رو نرمال هست با ملی که دیگه slow میشه
حالا شما اگه دوست دارید فکر کنید غر غر زدن این رفیقمون که باهاش بازی کردم سطح بازیش جوریه که استعداد 2 رقمی شدن رو داره اما بازم شخصیت مغرور ی داره قانون رو هم قبول نداره
فرشاد و امیر اینجوری میخوایید ادامه بدید هرکی تو هر بازی تیم عوض کنه لیگی نمیمونه که
فرشاد جان الان میرم نتیجرو ثبت میکنم جان من یکم به این شخصیت مغرور بخنید بلکه فرجی شه قانون رو قبول کنه

دور دوم گروهی هیچکی حق انتخاب بیش از یک تیم ندارد.خیالت راحت داداش

---------- نوشته در 11:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:15 PM ارسال شده بود ----------

tmd5wzonihpjanjv4ab6.gif
tmd5wzonihpjanjv4ab6.gif
tmd5wzonihpjanjv4ab6.gif
نتایج بازیهای مرحله اول گروهی
tmd5wzonihpjanjv4ab6.gif
tmd5wzonihpjanjv4ab6.gif
tmd5wzonihpjanjv4ab6.gif

بازیهای اول:

27 خرداد:

lnmr6fir34az0dddo.jpg

28 خرداد:

f9lxs1y7tv36h3d0qzi.jpg

بازیهای دوم:

29خرداد:

glh7rgntonyrbu8ze1y5.jpg

30 خرداد:

s33me618na3y1534qnqz.jpg

---------------------------------------------------------------------------------------

tmd5wzonihpjanjv4ab6.gif
tmd5wzonihpjanjv4ab6.gif
tmd5wzonihpjanjv4ab6.gif
جدول گروه های مسابقات تا بدین لحظه از بازیها
tmd5wzonihpjanjv4ab6.gif
tmd5wzonihpjanjv4ab6.gif
tmd5wzonihpjanjv4ab6.gif

گروه A

t6n78df642xtj82ac0a.jpg

گروه B

3rmu94tk4vfj5qg0r4.jpg

گروه C

lzubwm60mvmwc9sgdibi.jpg

گروه D

ijy5jexqjn8ktr7vyy.jpg

گروه E

m1hiopd9a59hmk6efhb.jpg

گروه F

71poswhl8lz1uxndwj7.jpg

گروه G

irkhgvr7w01taegmstzf.jpg

گروه H

m8g613qcwdq7uf33ngar.jpg

این پست آپدیت می شود

------------------------------------------------------------------------------------

بازی های سوم دور اول گروهی ( به صورت کاملا همزمان)

5fv5m2gkfxpyjl1e4dj9.jpg

توجه:زمان و تاریخ بازیهای سوم به هیچ وجه تغییر نمی کند چون بازیهای دور سوم حتما باید به صورت همزمان برگذار شود.پس لطفا کسی در این مورد درخواستی ندهد.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

593jtnx1seeomnlxs52w.gif
نحوه سید بندی مرحله دوم گروهی
593jtnx1seeomnlxs52w.gif

cyhtkyekm5wasoahjdj3.jpg

---------- نوشته در 04:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:16 PM ارسال شده بود ----------

راستی اگه امتیازا مساوی بشه ، اول بازی رو در رو هستش یا تفاضل ؟!

ملاک رتبه بندی در جدول بازیها به ترتیب:

اول امتیاز
دوم تفاضل گل
سوم گل زده
چهارم گل خورده
در آخر اگر باز هم همه چیز برابر بود یک بازی دیگر بین آن دو تیم!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or