باریک=d>بازی های دور سوم که میگید همزمان فرشاد جان من گفتم تازه ساعت 8 از سر کار میام 10 دقیقه یا 15 دقیقه مسابقات رو دیرتر شروع کنید تا کسی ام که مثل من سر کار هست حداقل برسه به بازی
---------- نوشته در 11:20 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:18 AM ارسال شده بود ----------
عماد جان 9 امتیاز این گروه واسه خودمه
من 100% موافق هستم ولی حیف که هدست هنوز نگرفتممن می گم بازی های دور سوم,بچه های هر گروه تو یه پارتی باشن,که به هم بگن نتایج رو...حساسیت می ره بالا...
اشتباه شده گفتم اقا فرشاد درست کنه!اقای amir0831 چرا نتیجه را 1-6 به نفع خود زدی من بازی رو بردم نه شما.
سلام
دوستان لطفا بازی فردای من رو در صورت امکان از ساعت 20 به 21 منتقل کنید چون من ساعت 8 خونه نیستم
ممنون
راستی اگه امتیازا مساوی بشه ، اول بازی رو در رو هستش یا تفاضل ؟!
دخلم اومده اگه مسعود ببازه یا مساوی من باید حسین ببرم تازه اگه مسعود ببره من به حسین باید حداقل 4 گل بزنم تا صعود کنمملاک رتبه بندی در جدول بازیها به ترتیب:
اول امتیاز
دوم تفاضل گل
سوم گل زده
چهارم گل خورده
در آخر اگر باز هم همه چیز برابر بود یک بازی دیگر بین آن دو تیم!
سلامسلام برای ثبت نتایج دوره ی دوم هم از همون لینک ثبت نتایج دوره ی اول استفاده کنیم ؟
آقا من ساعت 19:45 یهو سیگنال های رو مودمم پرید و وصلم نمیشه لامصب .
الانم با دیال آپ اومدم
هر کی می تونه به آقای bazybaz021 خبر بده .
هر کی گفت بهش ، شماره تلفنشو بگیره یا بگه من شماره تلفنمو بدم بهش تا بتونم هماهنگ کنم .
کسی شماره تلفنی از bazybaz021 داره بده
عماد جان خیالت تخت,من اگه بدشانسی های بازی اول و به خصوص بازی دوم برام پیش نیاد,می برمش.....یه کاری می کنم,که اگه بعدا حسین برد,به خودم نگم شانسشو داشتم نتونستم....در نهایت,اگه قراره من برم پایین,حریفم رو هم با خودم می کشم پایین....دخلم اومده اگه مسعود ببازه یا مساوی من باید حسین ببرم تازه اگه مسعود ببره من به حسین باید حداقل 4 گل بزنم تا صعود کنم
بدبختی altair هم 3 امتیازی میشه
altair دستم به دامنت مساوی کن داداش گلم