مسابقات فیفا 12 بدون وردی با جایزه مایکروسافت پوینت

تعداد نفرات لیگ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    15
  • نظرسنجی بسته شده است .
دوست عزیز عرض کردم سر امتحان بودم!!! بعد امتحا بالافاضله اومدم پست گذاشتم که من آماده ام واسه بازی و بابت تاخییر عذر خواستم!!

حریف شما خودت دیر کرد رفتی بازی رو انجام دادی خوب مال ما هم اینطور نمیشه یعنی؟؟؟

اگه نشه که دیگه هیچ!!!

داداش شما بازی اولتون متاسفانه دیگه 3 بر صفر ثبت شده هیچ راهی هم نیست.اما شما هنوزم 2 بازی دیگر دارید پس سعی کنید دو بازی دیگرتون دچار چنین مشکلی نشه و انشاالله با 2 برد که در 2 بازی بعدیتون به دست میاورید از گروتون صعود خواهید کرد:) با حریفاتون در مورد بازی هاتون حتما در ارتباط باشید.

---------- نوشته در 12:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:34 PM ارسال شده بود ----------

بازی دوم منو اگه میشه از ساعت 19.45 به 20.30 تغییر بدید
نمیخوام بد قول شم از سر کار تا بیام میشه 8

با حریفت هماهنگ کن امیر علی جان

خب حسین هنوز رمز شناسایی دریافت نکرده .باید پ.خ کنه بهم.

رامتین و امین هم بازی کردند اما امین باید نتیجه رو ثبت کنه که فعلا نیومده.رامتین هم اگر خواست در نبود امین میتونه نتیجه رو بیاد ثبت کنه.
الان رامتین میگه من 1-0 بازی رو بردم ولی ادیتوره هنگام ثبت نتایج رفته و رامتین رو حتی از لیست فرند هاش هم خذف کرده و وقتی اون طوری رفته فیفا 3-0 به نفع رامتین زده الان نتیجه رو باید چی بگیم براشون؟ 3-0 یا 1-0؟؟؟؟؟؟

الان رامتین میگه من 1-0 بازی رو بردم ولی ادیتوره هنگام ثبت نتایج رفته و رامتین رو حتی از لیست فرند هاش هم خذف کرده و وقتی اون طوری رفته فیفا 3-0 به نفع رامتین زده الان نتیجه رو باید چی بگیم براشون؟ 3-0 یا 1-0؟؟؟؟؟؟

چون دقیقا در دقیقه 90 از بازی رفته پس 1 بر صفر ثبت کنه

فرشاد گفت چون دقیقه 90 رفته همون 0-1 ثبت کنم که منم همین کارو کردم.

tmd5wzonihpjanjv4ab6.gif
tmd5wzonihpjanjv4ab6.gif
tmd5wzonihpjanjv4ab6.gif
نتایج بازیهای اول مرحله اول گروهی در تاریخ 27 و 28 خرداد ماه 1391
tmd5wzonihpjanjv4ab6.gif
tmd5wzonihpjanjv4ab6.gif
tmd5wzonihpjanjv4ab6.gif

بازیهای 27 خرداد:

40se05y6k2z7674jooy.jpg

بازیهای 28 خرداد:

xcjn6518zd76sj8h6881.jpg

توجه:دوستانی که 27 ام خرداد بازی کرده اند و میزبان بوده اند اما هنوز نتیجه بازی را ثبت نکردند سریعا نسبت به این کار اقدام کنند در غیر این صورت نتیجه بازی 3 بر صفر به نفع تیم مهمان اعلام میشود.پس تیم میزبان که موظف به ثبت نتیجه می باشد سریعا نسبت به ثبت نتیجه بازی اقدام کند.

آخرین فرصت برای ثبت نتیجه بازی های 27 خرداد : ساعت 20 امشب

آخرین ویرایش:
کسی میدونه بازی masoudlive72 با hosein2011 چند چند شده؟
ممنون فرشاد جان کارت درسته

آقای masoudlive72 اومدن و نتیجه 4 بر 1 به نفع حسین رو ثبت کردند اما با رمز شناسایی اشتباه!! به همین علت تا زمانی که با رمز شناسایی صحیح نتیجه را ثبت نکنند نتیجه در جدول ثبت نمی شود و مانند سایر دوستان حداکثر تا ساعت 20 امشب وقت دارند نتیجه را با رمز شناسایی ثبت کنند در غیر این صورت همان 3 بر صفر به نفع حسین اعلام می شود.

آقای masoudlive72 اومدن و نتیجه 4 بر 1 به نفع حسین رو ثبت کردند اما با رمز شناسایی اشتباه!! به همین علت تا زمانی که با رمز شناسایی صحیح نتیجه را ثبت نکنند نتیجه در جدول ثبت نمی شود و مانند سایر دوستان حداکثر تا ساعت 20 امشب وقت دارند نتیجه را با رمز شناسایی ثبت کنند در غیر این صورت همان 3 بر صفر به نفع حسین اعلام می شود.

farshad jun man bazim 7-30 shuru mishe pas vaght nemishe ke natijaro elam konam !!!:-s

farshad jun man bazim 7-30 shuru mishe pas vaght nemishe ke natijaro elam konam !!!:-s
باهوش... دانشمند.... فیلسوف.... ستاره ی ایران این قیافه لایق تو هست
i7703_megusta.png

فرشاد مال بازی های دیروز رو گفت ........شما بعد از این که بازیت رو کردی با خیال راحت بیا نتیجه رو ثبت کن ( محمد 0------ امیر 23)=))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or