دوست عزیز عرض کردم سر امتحان بودم!!! بعد امتحا بالافاضله اومدم پست گذاشتم که من آماده ام واسه بازی و بابت تاخییر عذر خواستم!!
حریف شما خودت دیر کرد رفتی بازی رو انجام دادی خوب مال ما هم اینطور نمیشه یعنی؟؟؟
اگه نشه که دیگه هیچ!!!
بازی دوم منو اگه میشه از ساعت 19.45 به 20.30 تغییر بدید
نمیخوام بد قول شم از سر کار تا بیام میشه 8
الان رامتین میگه من 1-0 بازی رو بردم ولی ادیتوره هنگام ثبت نتایج رفته و رامتین رو حتی از لیست فرند هاش هم خذف کرده و وقتی اون طوری رفته فیفا 3-0 به نفع رامتین زده الان نتیجه رو باید چی بگیم براشون؟ 3-0 یا 1-0؟؟؟؟؟؟خب حسین هنوز رمز شناسایی دریافت نکرده .باید پ.خ کنه بهم.
رامتین و امین هم بازی کردند اما امین باید نتیجه رو ثبت کنه که فعلا نیومده.رامتین هم اگر خواست در نبود امین میتونه نتیجه رو بیاد ثبت کنه.
الان رامتین میگه من 1-0 بازی رو بردم ولی ادیتوره هنگام ثبت نتایج رفته و رامتین رو حتی از لیست فرند هاش هم خذف کرده و وقتی اون طوری رفته فیفا 3-0 به نفع رامتین زده الان نتیجه رو باید چی بگیم براشون؟ 3-0 یا 1-0؟؟؟؟؟؟
الان رامتین میگه من 1-0 بازی رو بردم ولی ادیتوره هنگام ثبت نتایج رفته و رامتین رو حتی از لیست فرند هاش هم خذف کرده و وقتی اون طوری رفته فیفا 3-0 به نفع رامتین زده الان نتیجه رو باید چی بگیم براشون؟ 3-0 یا 1-0؟؟؟؟؟؟
لطف داریخداییش نیما تو خود شانسی
شانس=نیما
شانس= silnet city
میلاد رو الکی الکی 3-0 بردی
گروهتم که ماشالا توپه توپه
کسی میدونه بازی masoudlive72 با hosein2011 چند چند شده؟
ممنون فرشاد جان کارت درسته
آقای masoudlive72 اومدن و نتیجه 4 بر 1 به نفع حسین رو ثبت کردند اما با رمز شناسایی اشتباه!! به همین علت تا زمانی که با رمز شناسایی صحیح نتیجه را ثبت نکنند نتیجه در جدول ثبت نمی شود و مانند سایر دوستان حداکثر تا ساعت 20 امشب وقت دارند نتیجه را با رمز شناسایی ثبت کنند در غیر این صورت همان 3 بر صفر به نفع حسین اعلام می شود.
باهوش... دانشمند.... فیلسوف.... ستاره ی ایران این قیافه لایق تو هستfarshad jun man bazim 7-30 shuru mishe pas vaght nemishe ke natijaro elam konam !!!