مسابقات فیفا 12 بدون وردی با جایزه مایکروسافت پوینت

تعداد نفرات لیگ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    15
  • نظرسنجی بسته شده است .
با توجه به شروع رسمی بازیها از ساعت 19 امشب، سیستم دریافت نتایج همینک آماده است.افرادی که نامشان به عنوان تیم میزبان ثبت شده است پس از اتمام بازی خود، سریعا نتیجه را در سیستم ثبت نتایج ثبت کنند.پس از ثبت هر نتیجه،پس از بررسی رمز شناسایی و در صورت نبود مشکل سریعا نتیجه در تایپک و جدول زیر قرار می گیرد.

تذکر مهم:به هیچ وجه در تایپک هیچ نتیجه ای اعلام نکنید.در صورت مشاهده هرگونه پستی مبنی بر اعلام نتیجه از سوی بازیکنان در تایپک بازیکن موردنظر اخطار می گیرد.فقط نتیجه را تیم میزبان در سیستم ثبت کند و منتظر بماند تا نتیجه پس از بررسی در جدول زیر ثبت شود.

برای ثبت نتیجه روی لینک زیر کلیک کنید
http://fifa12result.wufoo.com/forms/uoeu-oeoeoe-uoeoeuoe-oeoeoeuuoeu-uoeoeuu-oeuu-uoeuuu-uuuoe-12/

tmd5wzonihpjanjv4ab6.gif
tmd5wzonihpjanjv4ab6.gif
tmd5wzonihpjanjv4ab6.gif
نتایج بازیهای اول مرحله اول گروهی در تاریخ 27 خرداد ماه 1391
tmd5wzonihpjanjv4ab6.gif
tmd5wzonihpjanjv4ab6.gif
tmd5wzonihpjanjv4ab6.gif

4vhhtqzl2h3cma6d9kuq.jpg

آخرین ویرایش:
لطفا تمامی بازیکنان حاضر در مسابقه جهت دریافت رمز شناسایی خود یک پیام خصوصی برای اینجانب ارسال نمایند.در غیر این صورت به هیچ وجه نمی توانید نتیجه بازیهای خود را ثبت کنید.عنوان پیام خصوصی " دریافت رمز شناسایی " باشد.در پیام خصوصی حتما گیمر تگ خود را ذکر کنید.صحت رمز شناسایی در حین ثبت نتیجه در جدول مسابقات بررسی می شود.

حریف من (danialwake ) انلاین نشد !!!!
اقای silent city هم به پارتی دعوت کردم ,نیومد و افلاین شد
تکلیف چیه ???
بازی 3 بر 0 به نفع شماست

بهتره به کسی ارفاقی صورت نگیره تا کسایی که دیر اعلام و یا نمیان متوجه بشن که شوخی نداریم با کسی و وقتی میگیم این ساعت بیاید و نمیان براشون باخت بخوره تا از بازی های بعدی دیگه سر ساعت بیان

من امتحان داشتم الان رسیدم

شب میتونم بازی رو انجام بدم
عزیز یک فته هست برنامه نوشتیم الان میگی نرسیدم؟!

---------- نوشته در 09:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:33 PM ارسال شده بود ----------

بعدم من به شما پیام دادم

---------- نوشته در 09:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:35 PM ارسال شده بود ----------

جای گزینی سریع آقای Hossein 2011 به جای korkiller اومدن دلیلش هم اینه که اقای kordkiller دیگه اصلا نمیتونن بیان لایو .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or