*** مسابقات فیفا 12 آنلاین - مرداد ماه ***

جا واسه ما هست یا نه؟

متاسفانه ظرفیت پر شد!

---------- نوشته در 01:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:17 PM ارسال شده بود ----------

با ثبت نام امیر علی عزیز(قهرمان دوره قبلی! ) در مسابقات ، ظرفیت مسابقات پر شد . واقعا از استقبال بی نظیر همه ممنونم.باور کنید ظرفیت رو هر چه بیشتر کنیم بازم افراد زیادی شرکت میکنند اما دیگه تعداد بالا باعث بی نظمی مسابقات می شود.

بعد از پایان مسابقات جام دیجیتال به امید خدا برنامه دقیق و زمان بندی مسابقات اعلام می شود. تا اون روز هر کی سوالی داره می تونه در تایپک بپرسه.

ارادتمند همه دوستان

خود امیر علی خوب میدونه من اگه تو اون یکی شرکت میکردم بازم مجبور میشد وسط بازی بک بده که کمتر گل بخوره ولی امیرعلی جان این سری یکمی مراعاتت رو میکنم عزیزم

فرشاد جان تعداد تيماي ليگو ٢٠ تاش بكن تا سر راست شه. والا منم كه دور قبلي بودم. مسافرت بودم اصلادر جريان ثبت نام قرار نگرفتم. فكراتو كردي ديدي شدنيه شماره حسابم بده سريعا پولو بريزم

فرشاد جان تعداد تيماي ليگو ٢٠ تاش بكن تا سر راست شه. والا منم كه دور قبلي بودم. مسافرت بودم اصلادر جريان ثبت نام قرار نگرفتم. فكراتو كردي ديدي شدنيه شماره حسابم بده سريعا پولو بريزم
راست میگه دیگه حداقل 20 تاش کن ما چه می دونستیم یه دفعه 1 نفر 7 نفرو پول میریزه،البته نباید میزاشتی این کارو بکنه ولی حداقل 4 تا اضافه کن منم بیام

دوستان ، در جریان باشید که کلی از بچه های دور قبل بازیها جا واسشون نشد و الان به شدت دارن بهم پیام خصوصی میدن.فعلا برنامه ای برای افزایش ظرفیت نداریم چون واقعا لیگ بیشتر از 18 نفر وحشتناک میشه کنترلش کرد! با این حال هر روز اینجا رو چک کنید تا در صورتی ظرفیت اضافه شد ( تاکید می کنم تنها در صورتی که این اتفاق افتاد) سریعا پول رو واریز کنید.

---------- نوشته در 09:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:59 PM ارسال شده بود ----------

فرشاد جان تا کی میشه تیمو عوض کرد؟

تا زمانی که فرم ثبت نام نهایی رو مانند دوره قبل درج کنیم میشه تیم عوض کرد.

سلام فرشاد.من با پژمان صحبت کردم،اون یکی از پروفایلاشو داد به من.یکی از همون رزروی ها.ممنون میشم من را هم ثبت کنی.
gt:miladsaw
team:real madrid

یه نظر
ببین هر چقدر دوستان هستند و زیاد هم هستند ولی قبولشون کن فرضا 24 تا شد بکنش دوتا لیگ 12 نفره
بعد نفرات اول تا سوم هر لیگ رو با هم بزار تو یه گروه و اونجا مثل جام قهرمانان باشه
یا مدیریت رو رو به کمک همکارات رو به راه کن فرضا یه طرح مثل زوج وفرد امروز شما مسئول ثبت و رسیدگی باشید فردا یکی دیگه تا بهتون فشار نیاد یا یکیتون مسئول رسدیگی به شکایات و ثبت نتایج .. باشه یکی دیگه هم مسئول رده بندی و جدول باشه
این یه نظر شخصی بود
ممنون

ظرفیت 18 نفر میشه یا نه؟اگه نشد کسی انصراف داد 4 تومان میزارم رو پولش بهش میدم:(

یکی هم که سریع از امیر علی خبر داره ببینه گلد یکماه میخواد یا 800 پوینت

سلام
آقا یکی‌ به من کمک کنه
من ۱۶۰۰ تا پوینت خریدم، که ۸۰۰ تاشو بدم واسه اونلاین بازی کردن فیفا، اما الان که تو فیفا میزنم PURCHASE کن . Status Error
80153410
میده و نمی‌شه خرید، باید چیکار کنم !!!؟

لیگ فیفا

سلام
اکثر بچه های لایو که فیفا بازی میکنن من رو میشناسن/زیاد تو انجمن پست نمیزارم
هرکی خواست اد کنه بازی میکنیم...(فقط قبلش هماهنگ کنه)
من آمادگی حضور تو این سری از مسابقات رو دارم
شماره حساب و موارد دیگه ای که لازم هست رو برام p.m کنین

GamerTag:
EHsAN ArdenT

کسایی که زیاد فیفا بازی میکنن منو اد کنن(فقط چون لیست دوستام پره قبلش پیام بدید تا خودم براتون درخواست بفرستم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or