*** مسابقات فیفا 12 آنلاین - مرداد ماه ***

سلام
یا ن کاربر Amir Emo
اد نمیشه تا قبل از لیگ لطفا اد کن
اکثر اونایی که تو لیست نوشته نام کاربری سایت هست

---------- نوشته در 10:18 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:17 AM ارسال شده بود ----------

فرشاد یه درخواست:لطفا تو اون لیست افراد شرکت کننده GT شون رو بنویس نه نام کاربری سایت رو.

داشتن هدست جزو قوانین است؟
اینو نوشتم چون داشت میرفت پایین همین طور:d

بله .داشتن هدست تو این دور الزامی است!

---------- نوشته در 11:40 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:38 AM ارسال شده بود ----------

فرشاد جان بازم میگم خواهشا یه فکری به حال جوایز خواهشن بکن...

بهراد جان ، جوایز غیر نقدی رو اسپانسر بازیها زحمتشو میکشه و برعهده اسپانسر هستش و ایشان این جوایز رو به این صورت تعیین کردند.

---------- نوشته در 11:44 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:40 AM ارسال شده بود ----------

فرشاد یه درخواست:لطفا تو اون لیست افراد شرکت کننده GT شون رو بنویس نه نام کاربری سایت رو.

فعلا تا 28 ام تیر کمی سرم شلوغه بعدش برنامه دقیق و منظم بازیها رو میذارم و احتمالا بازیها از 5 مرداد شروع میشه.

تعداد تیمها از 18 نفر به 20 نفر افزایش یافت

Amir0831 ثبت نام شد.

ظرفیت باقیمانده: 1 نفر

---------- نوشته در 12:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:45 PM ارسال شده بود ----------

همگی افراد شرکت کننده هر روز این تایپک رو چک کنند چون هر لحظه ممکن است اخبار جدید و برنامه بازیها و همچنین فرم مسابقات درج شود.

ارادتمند

تعداد تیمها از 18 نفر به 20 نفر افزایش یافت

Amir0831 ثبت نام شد.

ظرفیت باقیمانده: 1 نفر

---------- نوشته در 12:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:45 PM ارسال شده بود ----------

همگی افراد شرکت کننده هر روز این تایپک رو چک کنند چون هر لحظه ممکن است اخبار جدید و برنامه بازیها و همچنین فرم مسابقات درج شود.

ارادتمند

این قانون خیلی خوبه هست که برای خودتون گذاشتین
صد نفر التماس کردن که بیان تو جام ولی شما بهشون گفتی جا نیست و ظرفیت پر شده.
حالا چون امیر عزیزت اومده و میخواد بیاد تو جام ظرفیت رو اضافه کردی.
من به عنوان اولین نفر اعتراض دارم
فرشاد جان خواهشا این جام رو دوباره پارتی بازی نکن.
چون جا نیست باید امیر عزیز هم باید منتظر بمونه تا جام شهریور

این قانون خیلی خوبه هست که برای خودتون گذاشتین
صد نفر التماس کردن که بیان تو جام ولی شما بهشون گفتی جا نیست و ظرفیت پر شده.
حالا چون امیر عزیزت اومده و میخواد بیاد تو جام ظرفیت رو اضافه کردی.
من به عنوان اولین نفر اعتراض دارم
فرشاد جان خواهشا این جام رو دوباره پارتی بازی نکن.
چون جا نیست باید امیر عزیز هم باید منتظر بمونه تا جام شهریور

شما مشکلت جای دیگست نیا اینجا چرت و پرت بگو.برو چند صفحه قبل ببین اون موقع هم خواسته 20 نفره بشه پس من به فرشاد گفتم هر وقت 20 نفره شد منم حتما بنویس .

آخرین ظرفیت رو باسه من بزارید کنار شماره حسابو دارم تا آخر امروز می ریزم. ممنون
دوست عزیز قبل از پست شما 1 نفر PM داده و شماره حساب گرفته شما صبر کن اگر اونا تا آخر امروز واریز نکردند اولویت با شما میوفتد.

---------- نوشته در 10:49 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:05 AM ارسال شده بود ----------

توجه توجه

همه افراد باید این فرم رو پر کنند

فرم ثبت اطلاعات افراد شرکت کننده در مسابقات فیفا

من امروز پول را می ریزم :) یادم رفته بود

عزیز فعلا پول نریز زودتر از شما یک نفر درخواست داده تا امروز اگه پول رو نریخت میشه نوبت نفر بعدی اگه اونم نریخت اون وقت نوبت شماست!!

---------- نوشته در 06:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:09 PM ارسال شده بود ----------

پر کردم
فرشاد جان نیما تو این دور شرکت میکنه؟

خیر شرکت نمی کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or