لطفا قوانین را زود تر اعلام کنید تا اگه مشکلی داشت بشه نظر داد
حداکثر تا فردا شب سعی می کنم قوانین و برنامه بازیهای دور اول رو بذارم صفحه اول تایپک.بازیها سعی میشه از 28 ام یا 29 ام تیر شروع بشه.افرادی که فرم رو تکمیل نکردند سریعا اقدام کنند
لطفا قوانین را زود تر اعلام کنید تا اگه مشکلی داشت بشه نظر داد
فرشاد این فرم چی بود ؟!:d
من نه پول ریختم و نه دوس دارم شرکت کنم, ولی فرم رو پر کردم!:d
اوووووووو اینجوری که خیلی طول میکشه...بیا هرشب حداقل دوتا بازی بزار سریع لیگ رو جمعش کنیم بریم بابا...تاریخ شروع مسابقات لیگ جمعه هفته بعد می باشد.اگر مشکل بعضی از دوستان حل شود و قوانین بازیها زودتر تکمیل شود سعی می شود بازیها از یکشنبه هفته بعد شروع شود.ساعت و برنامه بازیهای روز اول در صفحه اول تایپک درج شده است.لطفا حریفان خود را Add کنید.سعی می شود هر 2 روز یک بازی در لیگ برای هر تیم برگذار شود تا به طور مرتب بازیها اواخر مرداد به اتمام برسد.در این بین جام حذفی هم در اواسط مرداد ماه استارت می خورد.قوانین مسابقات به زودی در صفحه اول تایپک درج می شود.
اطلاع رسانی کنید.
یا حق
اوووووووو اینجوری که خیلی طول میکشه...بیا هرشب حداقل دوتا بازی بزار سریع لیگ رو جمعش کنیم بریم بابا...
فرشاد جان ولی به نظر من بیا درباره جوایز این کارو بکن که نفر اول تا سوم جایزه نقدی از پولی که جمع شده بده به همراه بازی به نفرات 4 ام تا ششم هم فقط بازی بده اینجوری مثلا:اگه بی نظمی پیش نیاد شاید همین کارو بکنیم بهتره.فعلا تا چند بازی اول حداقل هر روز یک بازی
---------- نوشته در 11:56 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:49 AM ارسال شده بود ----------
اطلاعیه: با توجه به اینکه نیما در این دور از مسابقات حضور ندارد ، در مدیران لیگ عماد جایگزین می شود.
مدیران لیگ:
19rodar
amir0831
emaad97
فرشاد جان ولی به نظر من بیا درباره جوایز این کارو بکن که نفر اول تا سوم جایزه نقدی از پولی که جمع شده بده به همراه بازی به نفرات 4 ام تا ششم هم فقط بازی بده اینجوری مثلا:
نفر اول:50 تومان +12 تا بازی
نفر دوم:20 تومان +6بازی
نفر سوم:10 تومان + 3 بازی
نفر چهارم:4 تا بازی
5نج ام:3 تا بازی
ششم:2 تا بازی...........
اینجوری به نظرم منصفانه تر میاد تا اون روشی که شما نوشتی.بازم اگه دوست داشتی میتونی ارقامش رو دست کاری کنی ولی اینجوری خیلی بهتره به نظرم اسبانسر هم همون 30 تا بازی ای که قرار بود بده رو میده.
بازم نظر بقیه بچه ها رو هم در نظر بگیر.
ولی در کل جایزه دادن به 6 نفر خیلی راحت تره تا جایزه دادن به 9 نفر...