*** مسابقات فیفا 12 آنلاین - مرداد ماه ***

از مدیر عزیز میخوام بازی من رو به ساعت 11 انتقال بده
من بارها و به کررات گفتم نمیتونم در این ساعات شب ان شم جز اخر شب دیشب هم به زور تونستم
اینم شمارم میتونید اسمس کنید واسم
09359300871
با سپاس
شما باید با حریف و ناظر بازییتون هماهنگ کنید.حالا میتونید از همین جا سریع بهشون اطلاع رسانی کنید و یا در لایو بهشون پیام بدید و یا به شماره موبایلشون درخواست خود را اس ام اس کنید.شماره ها در اختیار فرشاده

بچه ها من احتمالا امشب نیستم بازی منو 3-0 نزنید حالا یا زود تر بازی میکنیم و یا فردا بازی میکنیم چون ممکنه شب اصلا نیام

آخرین ویرایش:
به این ترتیب 3 پروفایل asadi rs hasan ، hosein v mehdi ، hasan v pejman به دلیل نقض قوانین و بی احترامی به مسابقات بازی سنتر و همچنین بی احترامی به بازیکنان لیگ از مسابقات حذف می شوند.

---------------------------------------------------------
ویرایش:

پروفایل asadi rs hasan حذف و belief ja جایگزین شد.دو پروفایل دیگر با شرط
عدم تکرار مجدد فعلا باقی موندند.امیدوارم دیگر شاهد چنین مسائلی نباشیم!

آخرین ویرایش:

ویرایش شد

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

بازی های اضطراری:

Amir emo - Belief ja سوم مرداد ساعت 22
Milad saw - Belief ja سوم مرداد ساعت 22:30

آخرین ویرایش:
با توجه به حذف 3 بازیکن از مسابقات فیفا 12 بازی سنتر ، و به این دلیل که برخی هماهنگی های لازم باید انجام شود که افراد جایگزین معرفی شوند بازیهای دور سوم از تاریخ 3 مرداد به 6 مرداد منتقل می شود . از این بابت از همه افراد شرکت کننده در مسابقات پوزش می طلبیم.

جایگزین اول معرفی می شود:

به جای پروفایل asadi rs hasan یکی از فیفا بازهای قوی لایو یعنی belief ja ( ایمان ) وارد مسابقات می شود.

به جای دو پروفایل حذف شده دیگر نیز به زودی 2 نفر معرفی می شوند.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

بازی های اضطراری:

با توجه به جایگزین شدن 3 نفر جدید به جای افراد حذف شده ، کسانی که 2 بازی اول آنها با این افراد بوده است می بایست از دوباره با افراد جایگزین بازی کنند.از صمیم قلب از اینکه چنین اتفاقی افتاده است ناراحتم اما واقعا چاره ای نبود! لطفا به ترتیب تاریخ و ساعت زیر بازی ها را انجام دهید:

سایر بازیها به زودی مشخص می شوند.

آقا فرشاد لطفا شرایط رو به حالت قبلی برگردون.
لطفا این پیام ها پاک کن.
لطفا هر چه سریع تر پیگیری کن.
در مورد بازی اسدی و امیر امو هم من پیگیری میکنم.

خوب شد ،بهترین کارو کردی.دوره قبلی لیگو بهم ریختن حالا نوبته این لیگه .کلی تهمت زد اون لیگ. به دروغ گفت امید نیومده 3-0 زده بود/دوباره بازی کرد گفت بازی نکردم!واقعا برد اینقدر ارزش داره!؟؟؟

خوب شد ،بهترین کارو کردی.دوره قبلی لیگو بهم ریختن حالا نوبته این لیگه .کلی تهمت زد اون لیگ. به دروغ گفت امید نیومده 3-0 زده بود/دوباره بازی کرد گفت بازی نکردم!واقعا برد اینقدر ارزش داره!؟؟؟
باتشکر از نطرات شما دوست عزیز.
من خودم شخصا مشکل رو حل میکنم
لطفا شما خودتون رو تو این بحث مداخله نکنید.
با تشکر

---------- نوشته در 03:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:31 PM ارسال شده بود ----------

این هم بگم که همه چی به شرایط عادی برمیگرده.
مشکل هم من و فرشاد با هم حل میکنیم.

با توجه به حذف 3 بازیکن از مسابقات فیفا 12 بازی سنتر ، و به این دلیل که برخی هماهنگی های لازم باید انجام شود که افراد جایگزین معرفی شوند بازیهای دور سوم از تاریخ 3 مرداد به 6 مرداد منتقل می شود . از این بابت از همه افراد شرکت کننده در مسابقات پوزش می طلبیم.

جایگزین اول معرفی می شود:

به جای پروفایل asadi rs hasan یکی از فیفا بازهای قوی لایو یعنی belief ja ( ایمان ) وارد مسابقات می شود.

به جای دو پروفایل حذف شده دیگر نیز به زودی 2 نفر معرفی می شوند.

بازی های اضطراری:

با توجه به جایگزین شدن 3 نفر جدید به جای افراد حذف شده ، کسانی که 2 بازی اول آنها با این افراد بوده است می بایست از دوباره با افراد جایگزین بازی کنند.از صمیم قلب از اینکه چنین اتفاقی افتاده است ناراحتم اما واقعا چاره ای نبود! لطفا به ترتیب تاریخ و ساعت زیر بازی ها را انجام دهید:

سایر بازیها به زودی مشخص می شوند.
پس در این صورت امشب 2 بازی انجام میشود
sadtrollface.png
که هردوش هم فرشاد یا امیر ناظرن
fuuthatshi.png
fuuthatshi.png

با این شرایط من میرم و راحت کارمو انجام میدم
thumbsup.png
کاش از خدا چیزه دیگه ایی میخواستیم
troll.png
troll.png
troll.png
troll.png
troll.png
troll.png

با این وجود بازی منو فرشاد هم جمعه ساعت 23 پیگیری میشود.
وای حیف اون جدول که انقده براش زحمت کشیدم
cry.png
cry.png
cry.png
حالا نمیشد زود تر بگید که این همه زور نمیزدم
why.png
why.png

به این ترتیب 3 پروفایل asadi rs hasan ، hosein v mehdi ، hasan v pejman به دلیل نقض قوانین و بی احترامی به مسابقات بازی سنتر و همچنین بی احترامی به بازیکنان لیگ از مسابقات حذف می شوند.

---------------------------------------------------------
ویرایش:

پروفایل asadi rs hasan حذف و belief ja جایگزین شد.دو پروفایل دیگر با شرط
عدم تکرار مجدد
فعلا باقی موندند.امیدوارم دیگر شاهد چنین مسائلی نباشیم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or