*** مسابقات فیفا 12 آنلاین - مرداد ماه ***

بازی من با اقای khelane رو بندازید ساعت 11.30 که هم من برسم هم ایشون
من ساعت 11 تازه از باشگاه میام

هر جور پایه باشی من 11:30 هستم تا 1 شب یا 2 هر وقت اومدی حله داداش فقط باید ناظر ببینیم چی میگه

راستی از مدیران خیلی تشکر میکنم که به این بی نظمی ها برخورد کردن واقعا ممنون

هر جور پایه باشی من 11:30 هستم تا 1 شب یا 2 هر وقت اومدی حله داداش فقط باید ناظر ببینیم چی میگه

راستی از مدیران خیلی تشکر میکنم که به این بی نظمی ها برخورد کردن واقعا ممنون
اولا بابت تشکرت خیلی متشکرم کاره خاصی نبود انجام وظیفه هست
troll.png

بعدش هم من ناظر بازیتون هستم تا ساعت 3 و 3:15 درخدمتم فقط قبلش هماهنگ کنید که باشم وگر نه ممکنه نیام.از طریق پیام XBL و یا همین جا اعلام کن که یه وقت مشکلی پیش نیاد

بلاخره ما نفهمیدیم مشکل بین شما دو تا حل شد یا نه؟تو یه بست میگید حله تو بست بعدی یه چیز دیگه میگید؟
بعد چرا اینقدر تاخیر اخه؟
حالا که مشکل حل شده چرا بازی ها روند عادیش رو طی نکنه؟؟؟

اون تاخیره به خاطره اینهکه فرشاد میخواد بره شهرستان و هم برنامه بازی ها رو تنظیم کنه به همین دلیل که مشکلی پیش نیاد با تاخیر برگذار میشه

هر کس نتیجه این دو بازی که امشب برگزار شد را میدونه سریعا برای من پ.خ کنه که هر چه زودتر جدول جدیدو بزارم.
لطفا این درگیری ها رو ادامه ندید که اخطار دریافت میکنید که باعث اخراجتان از لیگ میشود.
با تشکر

بچه ها به خاطر تاخیر 4 روزه در برگذاری دور سوم مسابقات شرمنده
بازیهای دور سوم روز جمعه و بازیهای دور چهارم به بعد از روز شنبه به طور مرتب برگذار می شود.

لطفا belief ja و amir emo و milad saw بازیشون رو سریعا انجام بدن تا عماد جدول بازیها رو تا دور دوم تنظیم کنه.

من فردا گلدم تموم میشه.مثل همیشه بخرم فعال میشه دیگه توی redeam code .??اخه یک جاهایی دیدم عدم امکان خرید از لایو و ... .می ترسم نتونم از بازی جا بمونم!

با سلام.
به دلیل عدم موافقت بعضی از دوستان از حضور کاربر Belief ja در جام این دوره.
این افراد از ادامه جام انصراف داده و به طور مستقل دور جدیدی از بازی ها رو برگذار خواهند کرد.
Amir Emo
miladsaw
Reza bigboss
Amircrist
Yashar Vamp
alan9wake
asadi rs hasan
ha3an v pejman
hosein v mehdi

دلیل اصلی این انصراف بی ادبی و توهین به تعدادی از دوستان در جام هست.
همچنن کاربر جدید که در سایت جام اماده است دارای بازی دفاعی هست و بیشتر بازی رو وقت کشی میکند

هر کسی خواست تو جام جدید ثبت نام کنه لطفا به تاپیکی که فدا زده میشه مراجعه نماید.
با تشکر از تمامی دوستان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or