پزمان تو طرف مقابل که بهت داره توهین میکنه باید انقدر ناچیز فرضش کنی که اصلا حرف هاشو نشنوی
پزمان میدونی بچه ها رو حرف من حرف نمیزنند خودم به همشون گفتم تو بازی ها همه سعی شون رو بکنن تو بازی جواب رو بدند
بهت توهین کرده! پزمان کلمه ایی به اسم دایورت هست دایورت کن رو ... به حرف گربه سیاه که بارون نمیاد بزار هرچی دوست داره بگه تو شخصیت خودت رو بالاتر از یه سری توهین بدون که بخوای اینجوری خوردش کنی
امیر علی عزیز مشکل من اینه که این دوستمون اول به من توهین کرد و منو از پارتی انداخت بیرون.
بعدش به رضا بیگباس و امیر امور توهین کرد.
بعدش هم کار به جاهای باریک رسید.
این شخص رو از جام بیرون کنید تا همه چه به شرایط عادی و نرمال برگرده.
آقای محترم شما حالیتون نمیشه میگم در این مورد دیگه کسی پست نده؟؟!!! باید حتما گزارشتون بدم تا از بازی سنتر اخراج بشید؟
سلام فرشاد عزیز من از وضعی که برام پیش اومده واقا متاسفم دیشب خونه مادربزرگم بودم و امشب هم احتمالا میمونم ولی سعی میکنم به بازی خودمو برسونم دیگه به هر حال ماه رمضونه دیگه واقا متاسفم و معذرت میخوام
در ضمن من از شما به عنوان مدیرکل مسابقات خواهش میکنم با هر بی نظمی به شدت برخورد کنید و هرکی ناراضی تا بازی ها اولشه و 2تا بازی کردیم اخراج شوند و بازی ها از نو شروع شه.یعنی چی مسابقاتو خراب کردند .هرکی دوست نداره خوش اومده
اگر امکانش هست که 1 روز دیگه تاخیر بخوره که ما هم برسیم و تو همه بازی ها ناظر واستیم تا دیگه مشکلی پیش نیاد و هم از اول هفته شروع شه.
هر کسی کوچکترین کار که مخالف قوانین مسابقات هست انجام دهد=====>اخراج از مسابقات ومحروم از دور بعد
باتشکر از دوستان
اقا فرشاد اگه میشه بازی من رو به ساعت 23 انتقال بدید وضعم ناجوره نمیتونم خودم رو برسونم مانتیور خودم خرابه و از تلویزیون خونه که مشترک هست استفاده میکنم امشب هم فکر کنم المپیک هست با هزار جور بدبختی باید برادرم رو راضی کنم بزار عشقش این جور چیزاس
اوکیه>
اوکی مشکلی نیست شما بازیتون ساعت 23:30 .فقط لطفا دیگه سر این ساعت حتما آنلاین باشید
چی زدید 5-0
من همینجوری زایه هستم
2 تا گل نیمه ی اول خوردم،2 تا هم نیم ی دوم
میشه 4 تا
چرا زدید 5 تا؟