*** مسابقات فیفا 12 آنلاین - مرداد ماه ***

سلام خدمت دوستان
میخواستم ببینم شما هم مشکل اینترنت ندارید دیشب با یاشار بازی کردم خیلی تاخیر داشتم و واسه همین میخواستم ببینم شما هم مثل من دیشب یه تو این دو سه شب اخیر به مشکل برخوردید؟!!

فرشاد جان نمیشه با هماهنگی با sadeghpes بازی عقب افتاده دیشب رو بعد از بازی امشبم انجام بدم؟؟؟
در ضمن ممنون بابت اوردن مسعود تو لیگ

فرشاد جان نمیشه با هماهنگی با sadeghpes بازی عقب افتاده دیشب رو بعد از بازی امشبم انجام بدم؟؟؟
در ضمن ممنون بابت اوردن مسعود تو لیگ

خواهش میکنم. سعی کنید طبق برنامه انجام بدید چون فشردگی بازیها خیلی خیلی بالاست.مرسی

آخرین ویرایش:
برنامه بازیهای روز پنجم و ششم و نتایج بازیهای روز چهارم به پست اول تایپک اضافه شد.از همه دوستان انتظار دارم سر ساعات تعیین شده برای برگذاری بازی خود ، در Xbox live حضور داشته باشید.

ارادتمند

خداییش بنازم به بازی برخی از بازیکنای حرفه ایه لیگ که شیوه هایی رو دارن اراء میکنند که تو مسابقات بین المللی و جهانی و همین جام دیجیتال خودمون هم نمیتونیم مثله این افراد نمونه ای پیدا کنیم.
واقعا متاسفم...:-&
صد رحمت به چلسی:d
عکس بیانگره همچی هست...خودتون قضاوت کنید:|
8tkpgi3jvy4ctlnggo5l.jpg

خداییش بنازم به بازی برخی از بازیکنای حرفه ایه لیگ که شیوه هایی رو دارن اراء میکنند که تو مسابقات بین المللی و جهانی و همین جام دیجیتال خودمون هم نمیتونیم مثله این افراد نمونه ای پیدا کنیم.
واقعا متاسفم...:-&
صد رحمت به چلسی:d
عکس بیانگره همچی هست...خودتون قضاوت کنید:|
8tkpgi3jvy4ctlnggo5l.jpg

fuuthatshi.png
fuuthatshi.png
fuuthatshi.png
fuuthatshi.png
fuuthatshi.png
fuuthatshi.png
fuuthatshi.png
fuuthatshi.png
fuuthatshi.png
fuuthatshi.png
fuuthatshi.png

با قسمت چلسیش حال نکردم. ما برای اینکه شانسلونا رو ببریم دفاعی بازی کردیم وگرنه ما فقط حمله میکنیم
lol.png

?PROBLEM Behrad
troll.png

بعد از پایان بازیهای امشب ( دور ششم ) و بعد از اینکه نتایج بازیها به دستمان رسید:d عماد جان زحمت میکشه و جدول بازیها رو تا پایان دور ششم آبدیت میکنه و لینکشو در اختیار من میذاره که بذارم پست اول تایپک.

خداییش عجب لیگ حساسی شده .خیی باحال . رقابت داغی وجود داره

حدودا کی بازی ها تموم میشه؟؟هیچ بازی نیفته شهریور فقط

---------- نوشته در 09:47 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:45 AM ارسال شده بود ----------

fuuthatshi.png
fuuthatshi.png
fuuthatshi.png
fuuthatshi.png
fuuthatshi.png
fuuthatshi.png
fuuthatshi.png
fuuthatshi.png
fuuthatshi.png
fuuthatshi.png
fuuthatshi.png

با قسمت چلسیش حال نکردم. ما برای اینکه شانسلونا رو ببریم دفاعی بازی کردیم وگرنه ما فقط حمله میکنیم
lol.png

?PROBLEM Behrad
troll.png

:دی اصلا چلمی به این بازی هاش معروفه 9 تا میزاره دفاع یکی حمله!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or