*** مسابقات فیفا 12 آنلاین - مرداد ماه ***

اطلاعیه:

هفته هفتم مسابقات فردا پنج شنبه ( 12 مرداد ماه) برگذار می شود.ساعت بازیهای فردا + بازیهای معوقه به زودی در پست اول تایپک درج می شود.

جام حذفی نیز به زودی استارت می خورد.

فرشاد جان دو مورد بت میگم
1 اینکه خواهشا روزی حداقل دوتا بازی بزار لیگ سریع تمونم شه چون اینجوری بخواد بیش بره لیگ فرسایشی میشه و اون حس لیگ رو از دست میده
2 اینکه جدول رو بعد از هر دور سعی کن تکمیل کنی تا بچه ها بدونن کجای جدولن روحیشون تحت تاثیر قرار بگیره...:دی

فرشاد جان دو مورد بت میگم
1 اینکه خواهشا روزی حداقل دوتا بازی بزار لیگ سریع تمونم شه چون اینجوری بخواد بیش بره لیگ فرسایشی میشه و اون حس لیگ رو از دست میده
2 اینکه جدول رو بعد از هر دور سعی کن تکمیل کنی تا بچه ها بدونن کجای جدولن روحیشون تحت تاثیر قرار بگیره...:دی

با این روند برنامه ای که داریم پیش میریم بازیها دقیقا31 مرداد تموم میشه .البته دیگه سعی میشه همه روزای هفته بازی باشه.روزی دو تا بازی همین الانش واسه بعضی بچه ها که بازیهاشون معوقه میشه به وجود میاد و بیشتر ازاین کار نظارت رو سخت مکنه چون تعداد تیمها زیاد هستند.جدول هم سعی میشه از این به بعد هر 3 بازی در میان درج بشه.

---------- نوشته در 11:02 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:03 AM ارسال شده بود ----------

برنامه بازیهای امشب ( دور هفتم) به پست اول اضافه شد.

بت؟
fuuthatshi.png
عماد ترول دوست داریاااااااااااااا....

---------- نوشته در 02:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:16 PM ارسال شده بود ----------

با این روند برنامه ای که داریم پیش میریم بازیها دقیقا31 مرداد تموم میشه .البته دیگه سعی میشه همه روزای هفته بازی باشه.روزی دو تا بازی همین الانش واسه بعضی بچه ها که بازیهاشون معوقه میشه به وجود میاد و بیشتر ازاین کار نظارت رو سخت مکنه چون تعداد تیمها زیاد هستند.جدول هم سعی میشه از این به بعد هر 3 بازی در میان درج بشه.

---------- نوشته در 11:02 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:03 AM ارسال شده بود ----------

برنامه بازیهای امشب ( دور هفتم) به پست اول اضافه شد.
فرشاد جان ساعت بازی من خیلی زود افتاده من اون موقع نیستم اگه امکان داره ساعت بازیم رو به ساعت 11.30 اینا تغییر بده...مرسی

فرشاد جان ساعت بازی من خیلی زود افتاده من اون موقع نیستم اگه امکان داره ساعت بازیم رو به ساعت 11.30 اینا تغییر بده...مرسی

بدبختی اینه من ساعت 11:30 شاید نباشم نظارت کنم.با hosein2011 حرف بزن ببین اگه اون ساعت می تونه ناظر باشه پس بهم خبر بده تا بازیتو بندازم اون ساعت.

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or