من فردا و پس فردا نیستماطلاعیه:
هفته هفتم مسابقات فردا پنج شنبه ( 12 مرداد ماه) برگذار می شود.ساعت بازیهای فردا + بازیهای معوقه به زودی در پست اول تایپک درج می شود.
جام حذفی نیز به زودی استارت می خورد.
فرشاد جان دو مورد بت میگم
1 اینکه خواهشا روزی حداقل دوتا بازی بزار لیگ سریع تمونم شه چون اینجوری بخواد بیش بره لیگ فرسایشی میشه و اون حس لیگ رو از دست میده
2 اینکه جدول رو بعد از هر دور سعی کن تکمیل کنی تا بچه ها بدونن کجای جدولن روحیشون تحت تاثیر قرار بگیره...
عماد ترول دوست داریاااااااااااااا....بت؟
فرشاد جان ساعت بازی من خیلی زود افتاده من اون موقع نیستم اگه امکان داره ساعت بازیم رو به ساعت 11.30 اینا تغییر بده...مرسیبا این روند برنامه ای که داریم پیش میریم بازیها دقیقا31 مرداد تموم میشه .البته دیگه سعی میشه همه روزای هفته بازی باشه.روزی دو تا بازی همین الانش واسه بعضی بچه ها که بازیهاشون معوقه میشه به وجود میاد و بیشتر ازاین کار نظارت رو سخت مکنه چون تعداد تیمها زیاد هستند.جدول هم سعی میشه از این به بعد هر 3 بازی در میان درج بشه.
---------- نوشته در 11:02 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:03 AM ارسال شده بود ----------
برنامه بازیهای امشب ( دور هفتم) به پست اول اضافه شد.
فرشاد جان ساعت بازی من خیلی زود افتاده من اون موقع نیستم اگه امکان داره ساعت بازیم رو به ساعت 11.30 اینا تغییر بده...مرسی
آقا امشب Ramtin Leader دو تا بازی داره من بازی ندارم؟ یا مشکلی هست تو جدول بازیهای امشب؟