*** مسابقات فیفا 12 آنلاین - مرداد ماه ***

ایمان جان نگو بعضی ها بگو مسعود
اره، اره
من همش ادعا دارم!!!!، مهندس اگر ادعا داشتم الان تو این لیگ شرکت نمی کردم، بنده خیلی مقام دارم ولی هیچ جا نگفتم، تو لیگ جهانی هستم، تو لیگ دیجیتال هستم، جزو 12 نفر برتر فیفا کشور هستم، قهرمان استانم هستم،قهرمان مسابقات مکعب، قهرمان مسابقات ac ،اصلا حداقل اش عضو بهترین کلن کشور هستم، تو چی ؟؟؟
تو که هنوز از قوانین مسابقات فیفا چیزی سرت نمیشه و میای با کاستم بازی می کنی ....
فرشاد دست تو هم درد نکنه که کاستم رو ممنوع نکردی،ماشالله
شما که تمام رنکت رو تو رنکینگ فیفا 12 با 5 دفاع CUSTOME FORMATING بدست اوردی، چرا درباره ی بازی کثیف رای میدی؟؟
من تا قبل از اینکه سیستمت رو ندیده بودم 2-0 ازت جلو بودم و داشتم مثل ادم بازی می کردم ولی وقتی سیستمت رو دیدم 2 بار اینوایت پارتی بهت دادم که بهت بگم سیستمت رو عوض کن ولی نیومدی،اونوقت تصمیم گرفتم کمی اذیتت کنم چون به تمام بچه ها و رفیقام گفتم کسی جلوی من کاستم بازی نکنه وگرنه یه کاری می کنم با دو دست بزنه تو سره خودش
خیلی کلی گفته شد پسر خوب!
من سال اولم دارم بازی میکنم و هیچ ادعا یی هم ندارم اگر 10 سال هم بازی میکردم باز هم ادعام نمی شد! توجیه شما اینکه من کاستوم بازی میکنم! شما که ادعای حرفه ای بودن و عاقل بودنت میشه باید قبلش قوانین بازی رو میخوندی;) الان سرویس های بهداشتی هم برای خودشون قوانینی دارن که اگه بهش عمل نکنی اونجاست که دو دستی باید به سر خود بزنی:)
جهت اطلاعت رنک جهانی رو با ترکیب کاملا رو به جلو بدست اوردم! در واقع اون زمانی که ما رو به جلو بازی میکردیم شما 5-3-2 بازی میکردیو اسمشو میذاشتی سبک جدید فیفا! آفرین به تو که گذشته و حرفای خودت یادت نیست...:) حالا من نمی خوام گذشته شما رو بیام اینجا بنویسم و علاقه ای هم ندارم پس مهم نیست...
تو چند بازی اخیر حرفی برای گفتن نداشتی پسر خوب! این بازی لیگ هم اگر از دقیقه 47 روپایی نمیزدی می باختی! ;) حتی با وقت کشی هم گل خوردی!!
دم از گیمر بودن بهتر شما نزنی ! چون بعد از آبکش شدن در بتلفیلد و مدام نایف شدن منو هم تیمی هامو پاک نمیکردی;)

سعی کن کمی با ظرفیت نشون بدی ...
در ضمن همه می تونن در مسابقات جهانی شرکت کنن و تو شهری که 4 نفر فیفا بازی نمیکنن اول شد! حالا با روپایی و وقت کشی هم که 100درصد میشه ...:);)
موفق باشی عزیزم...;;)

خیلی کلی گفته شد پسر خوب!
من سال اولم دارم بازی میکنم و هیچ ادعا یی هم ندارم اگر 10 سال هم بازی میکردم باز هم ادعام نمی شد! توجیه شما اینکه من کاستوم بازی میکنم! شما که ادعای حرفه ای بودن و عاقل بودنت میشه باید قبلش قوانین بازی رو میخوندی;) الان سرویس های بهداشتی هم برای خودشون قوانینی دارن که اگه بهش عمل نکنی اونجاست که دو دستی باید به سر خود بزنی:)
جهت اطلاعت رنک جهانی رو با ترکیب کاملا رو به جلو بدست اوردم! در واقع اون زمانی که ما رو به جلو بازی میکردیم شما 5-3-2 بازی میکردیو اسمشو میذاشتی سبک جدید فیفا! آفرین به تو که گذشته و حرفای خودت یادت نیست...:) حالا من نمی خوام گذشته شما رو بیام اینجا بنویسم و علاقه ای هم ندارم پس مهم نیست...
تو چند بازی اخیر حرفی برای گفتن نداشتی پسر خوب! این بازی لیگ هم اگر از دقیقه 47 روپایی نمیزدی می باختی! ;) حتی با وقت کشی هم گل خوردی!!
دم از گیمر بودن بهتر شما نزنی ! چون بعد از آبکش شدن در بتلفیلد و مدام نایف شدن منو هم تیمی هامو پاک نمیکردی;)

سعی کن کمی با ظرفیت نشون بدی ...
در ضمن همه می تونن در مسابقات جهانی شرکت کنن و تو شهری که 4 نفر فیفا بازی نمیکنن اول شد! حالا با روپایی و وقت کشی هم که 100درصد میشه ...:);)
موفق باشی عزیزم...;;)

حرف اول رو اخر زدی
از اینکه ریموت کردم ناراحتی!!!!!! (:
من برا یه داستان دیگه شما رو به همراه چنتا از رفیقات پاک کردم به دلیل اینکه احترام بقیه بچه ها رو نگه نمی دارن.
منم راحت پاکت کردم حالا چرا ناراحتی، واقعا بچه ها حق دارن میگن اندازه سنت رفتار نمی کنی،من یه بازی رو حرفه ای بازی می کنم اونم فیفا هست نه بتلفید
من از نایف شدن بخوام ناراحت بشم دیگه باید برم بمیرم، واقعا که خجالت بکش شبی هم که از بهراد باختی این جیغو واغا رو در اوردی، من که کلا 2 یا 3 تا بازی با تو کردم، کجا کلا همش از تو باختم.
عجب، خودت هم میدونی من اهل بچه بازی نیستم جنبه باخت داشته باش، وا الهی اگه بخوام از تو ببازم فیفا رو می زارم کنار،
حق با تو هست نیمه دوم بازی من حرفی برا گفتن نداشتم چون نیمه دوم قصد بازی کردن نداشتم و می خواستم بهت ثابت کنم کثیف بازی کردن رو از تو خیلی بهتر بلدم و قدرتم رو هم بهت نشون دادم.
شما که در دستشویی رو همیشه نگاه می کنی قانون بازی های season رو هم یه نگاه بنداز بعد شروع کن به بازی های رنکینگ.
حرفی داشتی پ.خ بده دیگه اینجا بیشتر از این اسپم نده.

بچه ها تورو خدا اینجا دیگه مثل تورنومنت گیرز نشه! در ضمن راهی نیست که بفهمیم کی داره legacy بازی میکنه؟ یا اصلا نشه legacy بازی کرد.بعضی بچه ها شروع کردن دارن تورنومنتو با بچه بازیاشون خراب میکنن. منم اینجا چیزی نمیگم که حرف و حدیث اضافی ایجاد نشه.ولی بچه بازیم دیگم حدی داره! آقا فرشاد من گلایه ای دارم که براتون پ خ میکنم تا جو مسابقات متشنج نشه و بقیه نیان از بقل حرف من سوء استفاده کنن.

بچه ها تورو خدا اینجا دیگه مثل تورنومنت گیرز نشه! در ضمن راهی نیست که بفهمیم کی داره legacy بازی میکنه؟ یا اصلا نشه legacy بازی کرد.بعضی بچه ها شروع کردن دارن تورنومنتو با بچه بازیاشون خراب میکنن. منم اینجا چیزی نمیگم که حرف و حدیث اضافی ایجاد نشه.ولی بچه بازیم دیگم حدی داره! آقا فرشاد من گلایه ای دارم که براتون پ خ میکنم تا جو مسابقات متشنج نشه و بقیه نیان از بقل حرف من سوء استفاده کنن.
نه هیچ راهی نیست یا حداقل من بلد نیستم.

---------- نوشته در 03:45 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:43 AM ارسال شده بود ----------

از همه کسانی که من ناظر بازیشون بین ساعت 10:30 تا 11:45 بودم عذر میخوام که نتونستم بیام داشتم المپیک میدیدم:d(البته 2 بازی بیشتر نبود:d)

خیلی متشکرم

من میخوام بازی کنم اما این ارور رو میده. مشکل چیه؟
Your Game Tag currently does not have the permission to access this section.

ممنون میشم هرکی میدونه بگه دارم دیوونه میشم :دی

من میخوام بازی کنم اما این ارور رو میده. مشکل چیه؟
Your Game Tag currently does not have the permission to access this section.

ممنون میشم هرکی میدونه بگه دارم دیوونه میشم :دی
عزیز اکانتتون گلد نیست باید اکانتتون رو از سیلور به گلد تبدیل کنید همین بعدا باید فیفا رو بخری (انلاین پسس) از من میشنوی یه ماه و نیم مونده به عرضه فیفا 13 وایسا فیفا 13 رو اوریجنال بخر ضرر هم نکنی

حرف اول رو اخر زدی
از اینکه ریموت کردم ناراحتی!!!!!! (:
من برا یه داستان دیگه شما رو به همراه چنتا از رفیقات پاک کردم به دلیل اینکه احترام بقیه بچه ها رو نگه نمی دارن.
منم راحت پاکت کردم حالا چرا ناراحتی، واقعا بچه ها حق دارن میگن اندازه سنت رفتار نمی کنی،من یه بازی رو حرفه ای بازی می کنم اونم فیفا هست نه بتلفید
من از نایف شدن بخوام ناراحت بشم دیگه باید برم بمیرم، واقعا که خجالت بکش شبی هم که از بهراد باختی این جیغو واغا رو در اوردی، من که کلا 2 یا 3 تا بازی با تو کردم، کجا کلا همش از تو باختم.
عجب، خودت هم میدونی من اهل بچه بازی نیستم جنبه باخت داشته باش، وا الهی اگه بخوام از تو ببازم فیفا رو می زارم کنار،
حق با تو هست نیمه دوم بازی من حرفی برا گفتن نداشتم چون نیمه دوم قصد بازی کردن نداشتم و می خواستم بهت ثابت کنم کثیف بازی کردن رو از تو خیلی بهتر بلدم و قدرتم رو هم بهت نشون دادم.
شما که در دستشویی رو همیشه نگاه می کنی قانون بازی های season رو هم یه نگاه بنداز بعد شروع کن به بازی های رنکینگ.
حرفی داشتی پ.خ بده دیگه اینجا بیشتر از این اسپم نده.
تو دنیای دیوانه ها اگر یک دیوانه کار شاخ انجام بده مورد حمایت همه دیوانه ها قرار میگیره اما برای یک آدم عاقل تاسف بار. :)
;)

راه داره
باید از اول مسابقات اینو تو قوانین اضافه می کردن که یکی از دو طرف بازی یک لیگ داشته باشه و حریفش رو دعوت کنه تو لیگ و تو لیگ بازی کنن ، اینجوری دفاع رو دیگه نمیشه تغییر داد.

---------- نوشته در 11:59 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:58 AM ارسال شده بود ----------

تو دنیای دیوانه ها اگر یک دیوانه کار شاخ انجام بده مورد حمایت همه دیوانه ها قرار میگیره اما برای یک آدم عاقل تاسف بار. :)
;)

افرین به تو سینه زن.

شناسایی دفاع تاکتیکال از legacy کار زیاد سختی نیست
شخصی که داره سیستم دفاعی legacy بازی میکنه اکثر مواقع پشت دفاعش خالیه
برای توپگیری نزدیکت که بشند با اولین پرس میان تو پات در مواقع کورس بین 2 تا بازیکن طرف دفاع کنند پا نمیندازه برای توپ فقط پرس میکنه
یکی از بزگترین مشکلات سیستم دفاع legacy اینه که تو فیفا 12 خوب تعریف نشده و دفاع ها خیلی راحت از پاس های بلند توی عمق جا میمونند

---------- نوشته در 06:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:28 PM ارسال شده بود ----------

در ضمن مسعود جان تغییر دادن نوع دفاع از داخل بازی هم میشه اعمالش کرد

بنده مطلع شدم بازی imanax VS. reza bigboss مشکلاتی رو داشته از اون جایی که بنده در آن زمان آنلاین نبودم از هردو میخواهم که دلایل خود را بیان کنن
آقای imanax دلایل خود را بیان نمودن.آقای reza bigboss شما باید هرچه زودتر در مورد بازی نظرتان را اعلام کنید.تا نتیجه عادلانه باشد.
من از همه عذر میخواهم.
باتشکر از همه دوستان

---------- نوشته در 04:00 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:49 AM ارسال شده بود ----------

فرشاد کجایی؟
Thoughtful.png
اینجا هر اتفاقی داره میفته؟
why.png
بیا دیگه
f7u12.png

از همه مهم تر من دارم میرم
pftch.png
میرم
pftch.png
میرم
pftch.png