*** مسابقات فیفا 12 آنلاین - مرداد ماه ***

سلام اقا فرشاد
بنده 2 تا برد
3 تا باخت و دوتا مساوی دارم ولی تو جدول نوشته اید 6 بازی و 1 برد
راستی بازی دیشبم با dead stroke ر کاری کردیم نمیتونستیم اینویت رو قبول کنه یعنی میرفت که وارد انتخاب تیم ها بشه ولی نمیشد نمیدونم چرا هردومون هم ازمایش کردیم اگه امشب فرصت شد بهش میگم تا لیگ عقب نیفته

سلام اقا فرشاد
بنده 2 تا برد
3 تا باخت و دوتا مساوی دارم ولی تو جدول نوشته اید 6 بازی و 1 برد
راستی بازی دیشبم با dead stroke ر کاری کردیم نمیتونستیم اینویت رو قبول کنه یعنی میرفت که وارد انتخاب تیم ها بشه ولی نمیشد نمیدونم چرا هردومون هم ازمایش کردیم اگه امشب فرصت شد بهش میگم تا لیگ عقب نیفته
سلام
شما برد دوم خود را از کی بدست آوردید؟
اگر به جدول نتایج بازی ها توجه کنید(صفحه ی نخست
fuuthatshi.png
) نتیجه بازی شما در هفته 5 با فرشاد ثبت نشده است که بنده لحاظ کنم و چون از نتیجه بازی اطلاع نداشتم نزدم و در این صورت شما 6 بازی کردید من طبق نتایجی که ثبت شده در صفحه اول جدول مینویسم
پس در این صورت نتیجه بازی خود با فرشاد رو به من اطلاع دهید (پ.خ) کنید تا من امشب که میخواهم جدولو آپدیت کنم نتیجه بازی لحاظ شود و شما از وضعیت واقعی خود با خبر باشید
از آقای ایمان و Topaz liquid ذرخواست میشود نتیجه بازی عقب افتاده خود را اعلام کنند تا جدول کامل تر شود
**اگر در تعداد گل زده و خورده خود مشکلی دیدید
SweetJesus.png
سریع اعلام کنید چون دیشب
Milk.png
چشمم
ghdgir.png
باباغوری میچید
fuuthatshi.png
fuuthatshi.png
fuuthatshi.png
fuuthatshi.png
fuuthatshi.png
fuuthatshi.png
troll.png

سلام
شما برد دوم خود را از کی بدست آوردید؟
اگر به جدول نتایج بازی ها توجه کنید(صفحه ی نخست
fuuthatshi.png
) نتیجه بازی شما در هفته 5 با فرشاد ثبت نشده است که بنده لحاظ کنم و چون از نتیجه بازی اطلاع نداشتم نزدم و در این صورت شما 6 بازی کردید من طبق نتایجی که ثبت شده در صفحه اول جدول مینویسم
پس در این صورت نتیجه بازی خود با فرشاد رو به من اطلاع دهید (پ.خ) کنید تا من امشب که میخواهم جدولو آپدیت کنم نتیجه بازی لحاظ شود و شما از وضعیت واقعی خود با خبر باشید
از آقای ایمان و Topaz liquid ذرخواست میشود نتیجه بازی عقب افتاده خود را اعلام کنند تا جدول کامل تر شود
**اگر در تعداد گل زده و خورده خود مشکلی دیدید
SweetJesus.png
سریع اعلام کنید چون دیشب
Milk.png
چشمم
ghdgir.png
باباغوری میچید
fuuthatshi.png
fuuthatshi.png
fuuthatshi.png
fuuthatshi.png
fuuthatshi.png
fuuthatshi.png
troll.png
اقا عماد من چی میدونم
به اقا فرشاد بگو خیال کردم بهتون گفته

جهت اطلاع دوستان این گیمرتگ (( masoudlive72 )) به این گیمرتگ ((PBI x FORZA)) تغییر کرد.

عماد تو جدول هم از این به بعد این اسم رو بزن.
مسعود جان به علت عدم بر هم خوردن نظم بازیها و با توجه به اینکه اسم شما در برنامه مسابقات تا هفته نهم با گیمر تگ قبلی شما ثبت شده تا آخر بازیهای این دوره کماکان نام شما گیمر تگ Masoudlive72 می باشد.

---------- نوشته در 10:11 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:06 AM ارسال شده بود ----------

دوستان چرا اینقدر بی نظم هستید؟یه نگاهی به برنامه و نتایج بازیهای روز هشتم و نهم بندازید! کلی از نتایج ثبت نشده! من مگه بهتون نگفتم هر کی برنده میشه سریعا واسم نتیجه بازی رو پیام خصوصی کنه . اما هنوز می بینم ناظر های مسابقات بعضی نتایج رو واسم می فرستند!!

تا زمانی که تکلیف نتایج ثبت نشده مشخص نشود برنامه بازیهای روز دهم اعلام نمی شود.موفق باشید

سلام
با عرض پوزش و شرمندگی میخوام از این دوره که تا الان هم اومدم کناره گیری کنم
بنده حدود 1 هفته است اینترنتم و کل شرهمون داغونه حتی نمیتونم با دوستان راحت بازی کنم سه خط سبز میاره ولی خدایش بعد از 5 دقیقه بازی کلا نمیتونم بازی کنم یه جوری هی دلی و تاخیر زیاد که راحت طرف مقابل دقت کنه میبینه و راحت بازیم خونده میشه کلا تنها کسی که اذیت میشه خودم هستم واقعا تو این هفته فک وفامیلهای it ایران و کسای که نمیزارن اینترنت ایران ارتقا پیدا کنه رو .... کردم فقط ساعت های کم اوج مثل 1 به بعد یه زره خوب میشه و بدونه تاخیر میشه بازی کرد
واسه این مطلب رو گذاشتم که دلیل خروج بنده رو از مسابقات بگم چون واقعا هر کاری کردم نشد خط منزل یه سیم کشی دیگه کردم با دوتا مودم تست کردم و اکانتم رو 512 تبدیل کردم ....هیچی

بازم شرمنده دوستان و سایر کاربران مسابقات هستم که تا نصفه اومدم و جام رو کنار میزارم واقعا جام خیلی باحالی بود واسم ولی حیف این جام با این اینترنت کوفتی

رسما کناره گیری میکنم از اقا فرشاد وعماد گل و اقا امیر و حسین خیلی ممنون و سپاسگزارم

اصلا درست نیست که بخوام اینجا این حرفو بزنم، اسم هم نمیارم اما بعضی از بچه هایی که متاسفانه چیزی جز ادعای پوچ نیستن بعد از اینکه گل میزنن شروع به روپایی و پاس کاری با دروازه بان و دفاع میکنن تا 3 امتیاز بگیرن! دلیل اینکارشون هم مثل ادعاشون پوچ !
البته حق هم دارن وقتی تو لیگ های معتبر و جهانی جایی ندارن مجبورن اینجا اینکارا رو کنن! ;)
بعضی از بچه ها حتی با سن و سال کمی که دارن خیلی با شعور و با ادب و قابل احترام هستن اما بعضی ها فقط سن تقریبیشون بالا رفته و متاسفانه نه ادب دارن نه قابل احترام هستن ...

سلام
با عرض پوزش و شرمندگی میخوام از این دوره که تا الان هم اومدم کناره گیری کنم
بنده حدود 1 هفته است اینترنتم و کل شرهمون داغونه حتی نمیتونم با دوستان راحت بازی کنم سه خط سبز میاره ولی خدایش بعد از 5 دقیقه بازی کلا نمیتونم بازی کنم یه جوری هی دلی و تاخیر زیاد که راحت طرف مقابل دقت کنه میبینه و راحت بازیم خونده میشه کلا تنها کسی که اذیت میشه خودم هستم واقعا تو این هفته فک وفامیلهای it ایران و کسای که نمیزارن اینترنت ایران ارتقا پیدا کنه رو .... کردم فقط ساعت های کم اوج مثل 1 به بعد یه زره خوب میشه و بدونه تاخیر میشه بازی کرد
واسه این مطلب رو گذاشتم که دلیل خروج بنده رو از مسابقات بگم چون واقعا هر کاری کردم نشد خط منزل یه سیم کشی دیگه کردم با دوتا مودم تست کردم و اکانتم رو 512 تبدیل کردم ....هیچی

بازم شرمنده دوستان و سایر کاربران مسابقات هستم که تا نصفه اومدم و جام رو کنار میزارم واقعا جام خیلی باحالی بود واسم ولی حیف این جام با این اینترنت کوفتی

رسما کناره گیری میکنم از اقا فرشاد وعماد گل و اقا امیر و حسین خیلی ممنون و سپاسگزارم

دوست عزیز اگه شبا 1 به بعد اینترنتت مشکل نداره می تونیم ساعت 1 به بعد واست بازی بذاریم?با رفتنت وسط بازیها جام و نظمش به هم میخوره و لطفا بیشتر روی این موضوع تامل کنید.

اصلا درست نیست که بخوام اینجا این حرفو بزنم، اسم هم نمیارم اما بعضی از بچه هایی که متاسفانه چیزی جز ادعای پوچ نیستن بعد از اینکه گل میزنن شروع به روپایی و پاس کاری با دروازه بان و دفاع میکنن تا 3 امتیاز بگیرن! دلیل اینکارشون هم مثل ادعاشون پوچ !
البته حق هم دارن وقتی تو لیگ های معتبر و جهانی جایی ندارن مجبورن اینجا اینکارا رو کنن! ;)
بعضی از بچه ها حتی با سن و سال کمی که دارن خیلی با شعور و با ادب و قابل احترام هستن اما بعضی ها فقط سن تقریبیشون بالا رفته و متاسفانه نه ادب دارن نه قابل احترام هستن ...

ایمان جان نگو بعضی ها بگو مسعود
اره، اره
من همش ادعا دارم!!!!، مهندس اگر ادعا داشتم الان تو این لیگ شرکت نمی کردم، بنده خیلی مقام دارم ولی هیچ جا نگفتم، تو لیگ جهانی هستم، تو لیگ دیجیتال هستم، جزو 12 نفر برتر فیفا کشور هستم، قهرمان استانم هستم،قهرمان مسابقات مکعب، قهرمان مسابقات ac ،اصلا حداقل اش عضو بهترین کلن کشور هستم، تو چی ؟؟؟
تو که هنوز از قوانین مسابقات فیفا چیزی سرت نمیشه و میای با کاستم بازی می کنی ....
فرشاد دست تو هم درد نکنه که کاستم رو ممنوع نکردی،ماشالله
شما که تمام رنکت رو تو رنکینگ فیفا 12 با 5 دفاع CUSTOME FORMATING بدست اوردی، چرا درباره ی بازی کثیف رای میدی؟؟
من تا قبل از اینکه سیستمت رو ندیده بودم 2-0 ازت جلو بودم و داشتم مثل ادم بازی می کردم ولی وقتی سیستمت رو دیدم 2 بار اینوایت پارتی بهت دادم که بهت بگم سیستمت رو عوض کن ولی نیومدی،اونوقت تصمیم گرفتم کمی اذیتت کنم چون به تمام بچه ها و رفیقام گفتم کسی جلوی من کاستم بازی نکنه وگرنه یه کاری می کنم با دو دست بزنه تو سره خودش

امشب بازی نداریم باز دوباره؟
نه مثل اینکه بازی نداریم و فقط بازی های عقب افتاده امشب برگزار میشه

---------- نوشته در 07:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:48 PM ارسال شده بود ----------

مسعود من به فرشاد در مورد گیمرتگت گفتم و حتی جدولو با نام جدیدت نوشتم ولی گفت که فعلا با همون masoudlive72 جدولو کامل کنم.

دوست عزیز اگه شبا 1 به بعد اینترنتت مشکل نداره می تونیم ساعت 1 به بعد واست بازی بذاریم?با رفتنت وسط بازیها جام و نظمش به هم میخوره و لطفا بیشتر روی این موضوع تامل کنید.

والا من واسه این میگم میرم چون ساعت یک به بعد بعضی از دوستان شاید تو گیمنت بازی کنن که نتوننن ولی خب اگه راضی بودند ما هستیم ساعت 1 دقیقا هستم
خداشاهده این adsl تو قبل از ماه رمضان خیلی خیلی توپ بود با خارجی ها عین هلو جواب میداد نمیدونم تو ماه مبارک رمضان میخواد کاری کنه من سحری درست وحسابی پاشم از خواب:d

راستی اینجا میدونم جاش نیست ولی تو پلی استیشن 3 یه بخش داره fifa intractive cup امروز یه کلیپی دیدم خیلی باحال بود حدود 20 نفر رو اورده بودند تو شهر های مهم امریکا و اروپا بهشون حال دادند ویلا و کلا مشاینهای لوکس و با ژاوری کریس رونالدو مسی ..... داشتند بازی میکردند در اخر معلوم شد اینها برندگان جام هستند تو مناطق مختلف بعد یکیشون شاخ همه بود یه جایزه نمیدونم چند میلیون دلاری برد فکر کنم مسابقه fwic بود

مسعود من به فرشاد در مورد گیمرتگت گفتم و حتی جدولو با نام جدیدت نوشتم ولی گفت که فعلا با همون masoudlive72 جدولو کامل کنم.

من فقط جهت اطلاع گفتم....فرقی برام نمی کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or