*** مسابقات فیفا 12 آنلاین - مرداد ماه ***

نتایج بازیهایی که بدون ناظر برگذار شدند در صورت اعتراض یکی از طرفین به نتیجه به هیچ وجه ثبت نمی شود و بازی می بایست در حضور ناظر تکرار شود.

امشب بازیهای دور اول جام حذفی برگذار می شود.به دلیل اینکه حرف و حدیثی پیش نیاد از قرعه کشی فیلم گرفته می شود و لینکش در تایپک قرار داده می شود.

برای مشاهده لینک دانلود فیلم قرعه کشی کلیک کنید

http://uplod.ir/4w7g307marmc/Random_-fifa_12.3gp.htm

ساعت بازیها تا چند ساعت دیگر در پست اول تایپک قرار می گیرد.

آخرین ویرایش:
داش فرشاد لینکش مشکل داره generate نمیکنه.
حالا بازی من به هرکی خورده ساعت بازیم رو بزار 11.30 به بعد یه وقتیم بزار واسه بازی عقب افتاده خودمون...;)

دمت گرم ساعت بازی من با بازی های که ناظرم 8 تا 11:30 بزار

امیر جان شما چون با khelane افتادی و اینترنت ایشان تا قبل از ساعت ۱ شب مشکل دارد مجبورا بازی شما ۱ شب تنظیم شده است.

---------- نوشته در 04:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:47 PM ارسال شده بود ----------

برنامه و ساعت بازیهای دور اول جام حذفی در پست اول تایپک قرار گرفت.

خسته نباشی
کارت درسته فقط بازی برگشت من با رضا که پنجشنبه هست من نیستم اگر میشه بگذارید شنبه.از همین الان اطلاع دادم مشکلی به وجود نیاد.
امشب دیگه هستم.وای بازی امیر علی با رضا چه شود. یه مدعی حذف میشه.خودتم که میبازی
pftch.png

و من
fuuyea.png

خسته نباشی
کارت درسته فقط بازی برگشت من با رضا که پنجشنبه هست من نیستم اگر میشه بگذارید شنبه.از همین الان اطلاع دادم مشکلی به وجود نیاد.
امشب دیگه هستم.وای بازی امیر علی با رضا چه شود. یه مدعی حذف میشه.خودتم که میبازی
pftch.png

و من
fuuyea.png
دیگه ترول رو انقدر خز نکن.......بذار حداقل میبینمش حالمون بهم نخره!!!!!!!!!!!!!

اخطار جدی:

افرادی که در مرحله رفت جام حذفی میزبان بودند و تا راس ساعت 18 امروز نتیجه بازیشون رو واسم پیام خصوصی نکنند نتیجه بازی آنها 3 بر صفر به نفع تیم میهمان درج می شود.

یعنی چی.بازی من و رامتین 3-0 به نفع.رامتین شد...
من که چند بار اعلام کردم ساعتی که شما معین کرده بودید من انلاین بودم و حتی با خودت هم که بازی کردم بت گفتم که رامتین مسیج داده یک ساعت دیرتر میاد منم چون برنامه سالن فوتسال ریخته بودم گفتم شاید ساعت 2:30 اینا شاید خودم رو برسوتم که نشد و اگه به ساعت پست قبلیم دقت کنی میبینی کی من رسیدم.
گفتمم که با رامتین هماهنگ میکنم بازی رفت و برگشت رو پشت سر هم همین امشب برگزار میکنیم.
پس خواهشا نتیجه بازی ما رو اصلاح کن تا اخر امشب که بازی هامون رو انجام میدیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or