*** مسابقات فیفا 12 آنلاین - مرداد ماه ***

با سلام.
به دلیل عدم موافقت بعضی از دوستان از حضور کاربر Belief ja در جام این دوره.
این افراد از ادامه جام انصراف داده و به طور مستقل دور جدیدی از بازی ها رو برگذار خواهند کرد.
Amir Emo
miladsaw
Reza bigboss
Amircrist
Yashar Vamp
alan9wake
asadi rs hasan
ha3an v pejman
hosein v mehdi

دلیل اصلی این انصراف بی ادبی و توهین به تعدادی از دوستان در جام هست.
همچنن کاربر جدید که در سایت جام اماده است دارای بازی دفاعی هست و بیشتر بازی رو وقت کشی میکند

هر کسی خواست تو جام جدید ثبت نام کنه لطفا به تاپیکی که فدا زده میشه مراجعه نماید.
با تشکر از تمامی دوستان

اتفاقا به نظر من خوب شد belief ja اومد تو مسابقات کیفیت بازی ها و لیگو بالا می بره .=))

اطلاعیه مهم:

متاسفانه یکی از افراد مسابقات به نام "پژمان" که در دور قبلی مسابقات هم مشکلاتی را ایجاد کرده بود و من ایشان را بخشیدم و در این دور مسابقات هم ثبت نامش کردم که الان میفهمم اشتباه کردم ، در این دور هم با کمال بی شرمی نسبت به برگذاری مسابقات و نقض قوانین اعمال کثیف خودش را تکرار کرد! من خیلی اشتباه کردم که با چنین شخصی یک دوستی برقرار کردم و الان از این موضوع به شدت پشیمانم.ایشان 3 پروفایل کلوبش رو ثبت نام کرده بود که چند روز قبل به دلیل توهین 3 پروفایلش رو حذف کردم اما با پا در میانی بعضی از دوستان و به خاطر حرمتی که برای دوستان عزیزم داشتم 2 پروفایلش رو به بازی ها برگردوندم ( که بازم الان فهمیدم اشتباه کردم)

به این ترتیب این بار با قاطعیت تمام ، اعلام میکنم 2 پروفایل دیگر این شخص نیز از دور مسابقات حذف می شود.

با این حال امشب سر ساعات تعین شده قبلی 9 بازی زیر انجام می شود.امید است با حذف این فرد "معلوم الحال " از دور مسابقات نظم سالمی به بازیها برگردد.

بازم از همه دوستان معذرت میخوام.

kwklqh8wc288ocwehrii.jpg

سلام خدمت همه
من ازطرف پزمان عذر میخوام
عصبی بوده یکاری کرده دیگه
دلیل نداره بچه ها از کسی ناراحت باشید
این رفیق ما اقای ایمان (beliefja) میگند سبکش اینجوری و خوشش میاد ما هم میگیم بازی کن
ارزمه خداییشش اگه واقعا سبک دیگه ایی بلد نیستی با همین سبک همرو ببر
اما بگذریم این افرادی که 2 تا کامنت بالا نام برده همشون در جام هخستند و کسی انصراف نمیده
همتون موفق باشید(خواهشا اگه مشکلی پیش اومد با حرف حلش کنید به تاپیک نکشونید)

درضمن تو خیلی برام عزیزی و نمیخوام باهات بحث کنم.
حواستم باشه که چی میگی
این معلوم الحال میدونی یعنی چی
درضمن فقط من نیستم که انصراف میدم چند نفر دیگه هم هستن.
پس همه ی مشکلات پیش اومده رو گردن من ننداز.

جای گزین هاشم به زودی اعلام میشه .من که میدونم دروغ میگه ولی هر کی خواست انصراف بده ،اشکالی ندارم از درو دیوار جایگزینریخته سرمون/
امیر جان. جان من شما کاسه داغ تر از اش نشو
امیر جان ممکن هست این لحنت به کسی بر بخوره فرشاد خودش مشخص میکنه چی به چیه

مشکل

در ضمن از الان به بعد هم ما دو گروه هستیم.
افرادی که طرف فرشاد هستن و افرادی که طرف من و amir emo reza bigboss , alan9wake
هستن.
دیشب به من توهین شده.
بنده جواب همه توهین هایی که به من شده هم میدم.

درضمن تو خیلی برام عزیزی و نمیخوام باهات بحث کنم.
حواستم باشه که چی میگی
این معلوم الحال میدونی یعنی چی
درضمن فقط من نیستم که انصراف میدم چند نفر دیگه هم هستن.
پس همه ی مشکلات پیش اومده رو گردن من ننداز.
پزمان جان من که بهت گفتم کسی انصراف نمیده این جواب چنین سبکی نیست
تو بازی جوابش رو بدید شما همون اول که دفاع ها کامل شکل نگرفتن یه گل بزن بلا خودش رو بیار سر خودش اما عین بچه ها انصراف نده پزمان (جیزی که عوض داره گله نداره)

جای گزین هاشم به زودی اعلام میشه .من که میدونم دروغ میگه ولی هر کی خواست انصراف بده ،اشکالی ندارم از درو دیوار جایگزینریخته سرمون/

دوست عزیز به شما هیچ ربطی نداره که میای خودت می اندازی وسط.
یک نفر اومد توی جام و جام رو به هم زد .
حالا چرا من شدم مقصر این هم بایداز فرشاد پرسید.

با سلام.
به دلیل عدم موافقت بعضی از دوستان از حضور کاربر Belief ja در جام این دوره.
این افراد از ادامه جام انصراف داده و به طور مستقل دور جدیدی از بازی ها رو برگذار خواهند کرد.
Amir Emo
miladsaw
Reza bigboss
Amircrist
Yashar Vamp
alan9wake
asadi rs hasan
ha3an v pejman
hosein v mehdi

دلیل اصلی این انصراف بی ادبی و توهین به تعدادی از دوستان در جام هست.
همچنن کاربر جدید که در سایت جام اماده است دارای بازی دفاعی هست و بیشتر بازی رو وقت کشی میکند

هر کسی خواست تو جام جدید ثبت نام کنه لطفا به تاپیکی که فدا زده میشه مراجعه نماید.
با تشکر از تمامی دوستان

من کی انصراف دادم خودم خبر ندارم

پزمان جان من که بهت گفتم کسی انصراف نمیده این جواب چنین سبکی نیست
تو بازی جوابش رو بدید شما همون اول که دفاع ها کامل شکل نگرفتن یه گل بزن بلا خودش رو بیار سر خودش اما عین بچه ها انصراف نده پزمان (جیزی که عوض داره گله نداره)

امیر جان مشکل اینه که این شخص به من و دوستام توهین کرده.
ولی جوابش رو امشب میدم.
هر اتفاقی هم میخواد بیفته تا بیفته.
ولی انصافا فرشاد ازش طرفداری کرد و همه چی رو انداخته گردن من.

امیر جان مشکل اینه که این شخص به من و دوستام توهین کرده.
ولی جوابش رو امشب میدم.
هر اتفاقی هم میخواد بیفته تا بیفته.
ولی انصافا فرشاد ازش طرفداری کرد و همه چی رو انداخته گردن من.
پزمان تو طرف مقابل که بهت داره توهین میکنه باید انقدر ناچیز فرضش کنی که اصلا حرف هاشو نشنوی
پزمان میدونی بچه ها رو حرف من حرف نمیزنند خودم به همشون گفتم تو بازی ها همه سعی شون رو بکنن تو بازی جواب رو بدند
بهت توهین کرده! پزمان کلمه ایی به اسم دایورت هست دایورت کن رو ... به حرف گربه سیاه که بارون نمیاد بزار هرچی دوست داره بگه تو شخصیت خودت رو بالاتر از یه سری توهین بدون که بخوای اینجوری خوردش کنی

دوست عزیز به شما هیچ ربطی نداره که میای خودت می اندازی وسط.
یک نفر اومد توی جام و جام رو به هم زد .
حالا چرا من شدم مقصر این هم بایداز فرشاد پرسید.

یعنی چی آقا اون دور یادت رفت چیکار کردی؟؟؟ گفتی برای امید پارتی بازی کردین و چقدر به ما تهمت زدی.الان هم اونجور داره میشه دیگه.به دروغ اومده بودی گفتی امید نیوموده در صورتی که خودت نیومده بودی .

بچه ها در این مورد دیگه کسی چیزی ننویسیه

امیر و امیر علی عزیز لطفا دیگه این بحث رو ادامه ندین.

جناب پژمان خان شما دیگه جایی در این لیگ ندارید لطفا در تایپک چیزی ننویسید تا گزارش تون ندادم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or