*** مسابقات فیفا 12 آنلاین - مرداد ماه ***

درود

فرشاد جان امروز حتما پرداخت اینترنتی میکنم فقط اگه زمان بازی 8:30 و به بعد باشه و جایزه تیمها پول نقد باشه که دیگه عالی میشه و هیجان هم خیلی بالا میره.

(آخه 15 تا بازی حال نمیده همه بازیها رو داریم دیگه)

درود

فرشاد جان امروز حتما پرداخت اینترنتی میکنم فقط اگه زمان بازی 8:30 و به بعد باشه و جایزه تیمها پول نقد باشه که دیگه عالی میشه و هیجان هم خیلی بالا میره.

(آخه 15 تا بازی حال نمیده همه بازیها رو داریم دیگه)

دوست عزیز ، قطعا زمان بازیها مابین 20 تا 23 خواهد بود و برنامه بازیها از یک هفته قبل از شروع مسابقات درج می شود تا مشکلی از بابت تاریخ و زمان بازیها برای کسی به وجود نیاد.در مورد جوایز هم فعلا قطعی نشده و همه چیز در این مورد در اختیار اسپانسرهای مسابقات هست.

من هم ميخوام ثبت نام كنم / فقط چند تا سوال دارم :

1 - بازي ها در كل چند روز زمان ميبرد ؟
2 - بازي ها تو كدوم شهر و چه ساعاتي شروع ميشود ؟
3 - ميشه مثلا يكي بارسا رو برداشته ، منم بارسا رو بردارم ؟

من هم ميخوام ثبت نام كنم / فقط چند تا سوال دارم :

1 - بازي ها در كل چند روز زمان ميبرد ؟
2 - بازي ها تو كدوم شهر و چه ساعاتي شروع ميشود ؟
3 - ميشه مثلا يكي بارسا رو برداشته ، منم بارسا رو بردارم ؟

1- یک ماه
2 - بازی ها به صورت آنلاین و در محیط لایو برگذار می شود!!
3 - بله

---------- نوشته در 04:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:57 PM ارسال شده بود ----------

من هم هستم pill4ger ve5tal
team: barcelona
پول هم تا فردا واريز مي كنم.

شما شماره حساب گرفتید؟

فرشاد منم بنویس دیگه
نمیشه یه حرکت انسان دوستانه بکنی این پیشنهادمنو قبول کنی منحوصله بانکو عابر بانک روندارم

امیر علی جان یه لطفی بکن واسه یک دقیقه یه لحظه برو عابر بریز .تو دوست عزیزمی شرایط طوری نشه بچه ها بگن داره پارتی بازی میکنه.مخلصیم

با ثبت نام امیر علی عزیز(قهرمان دوره قبلی! ) در مسابقات ، ظرفیت مسابقات پر شد . واقعا از استقبال بی نظیر همه ممنونم.باور کنید ظرفیت رو هر چه بیشتر کنیم بازم افراد زیادی شرکت میکنند اما دیگه تعداد بالا باعث بی نظمی مسابقات می شود.

بعد از پایان مسابقات جام دیجیتال به امید خدا برنامه دقیق و زمان بندی مسابقات اعلام می شود. تا اون روز هر کی سوالی داره می تونه در تایپک بپرسه.

ارادتمند همه دوستان

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or