*** مسابقات فیفا 12 آنلاین - مرداد ماه ***

تا کی مهلت ثبت نام هست ؟
جوایز خیلی بده ، آخه اگه یکی بازی خودش داشته باشه و نیازی نداشته باشه چی ؟ حد اقل MSPoint یا گلد بدین ( پیشنهاد )

تا 20 تیر ماه
بازیها به انتخاب خودتون هست.شما می تونید هر بازی خواستید به انتخاب خودتون درخواست بدید.ضمنا به احتمال زیاد گلد کارت 3 ماهه و یک ماهه نیز به جوایز اضافه می شود.فعلا بخش جوایز تکمیل نهایی نشده است.

فرشاد جان نظر من اینه که اگه جایزه نقدی به نفرات اول تا سوم اهدا شه و به باقی افراد جوایزی مثله بازی و... داده شه بهتره...

همه نظرات دوستان رو جمع بندی می کنیم و با مشورتی که با اسپانسرهای عزیز خواهیم داشت تصمیم نهایی گرفته میشه.اما فعلا روند جوایز مسابقات همونی است که در پست اول تایپک درج شده.

درود

فرشاد جان من هم OK هستم،فردا پول میریزم. شماره حساب رو بگو.

SADEGHPES: Man City

فقط من سر کار هستم زودتر از 8 شب نمیتونم بیام. ساعت مسابقات به چه شکله؟

درود

فرشاد جان من هم OK هستم،فردا پول میریزم. شماره حساب رو بگو.

SADEGHPES: Man City

فقط من سر کار هستم زودتر از 8 شب نمیتونم بیام. ساعت مسابقات به چه شکله؟

دوست عزیز شماره حساب پ.خ شد.بازیها رو از ساعت 8 شب به بعد میذاریم تا مشکلی برای افرادی که دانشجو و شاغل هستند به وجود نیاد.

سلام منو هم اضافه کن صدرصد تا امشب پول رو واریز میکنم فقط شماره کارتتون رو لطف کن
یه مشکل دیگه من در هر شرایط فقط ساعت 10 به بعد اونم با زور میتونم بیام همیشه اخر وقت ان میشم تا حدودای 2 شب پس چشمت به ماهم باشه

سلام منو هم اضافه کن صدرصد تا امشب پول رو واریز میکنم فقط شماره کارتتون رو لطف کن
یه مشکل دیگه من در هر شرایط فقط ساعت 10 به بعد اونم با زور میتونم بیام همیشه اخر وقت ان میشم تا حدودای 2 شب پس چشمت به ماهم باشه

پ.خ شد.بازیها سعی می شود در ساعتی برگذار شود که مشکلی برای افراد شاغل ایجاد نشود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or