مسئول برنامه ریزی محصولات Xbox : آنالیز سخت افزاری بین کنسول ها بی معنی است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
ps4xboxone.jpg

مسئول برنامه ریزی محصولات Xbox آقای Albert Penello معتقد است که آنالیز سخت افزارها بی معنی است زیرا این بازی ها هستند که اهمیت دارد.
طی مصاحبه در OXM اشان گفته اند که تعداد بسیار کمی از گیمرها کنسول های نسل بعد را فقط به خاطر سخت افزار می خرند.هیچ دلیلی برای مقایسه XBOX ONE با PS4 وجود ندارد.
سخنان ایشان :
"مشکل این است که سونی رفته و تعداری آمار و عدد تهیه کرده است که از بعضی جهات بی معنی می باشد.زیرا دیگر مانند سال 1990 و تفاوت 16-bit و 32-bit نیست.حقیقت این است که آنها رفته اند و به سخت افزار خود می بالند و می گویند کار ما در بازار نیست (تک است) .اما افراد ما می گویند از هر نظر قطعات box در نظر گرفته شده تا عملکردی بهینه داشته باشد.من اصلا سعی میکنم چنین بحثی را نداشته باشم چون اهمیتی ندارم.box معرکه خواهد شد.گیمرها شگفت زده خواهند شد.همین بحث را نیز در نسل گذشته داشتیم و به کلی بی هدف و بی معنی می باشد زیرا باعث می شود مردم درباره چیزی که نمی دانند بحث کنند.آنها Nick Baker نیستند و من هم Mark Cerny نیستم پس چرا چنین مکالمه ای را داریم؟"
آقای Penello گفته اند که گیمرها کنسول را به خاطر بازی میخرند و این چیزی است که به آن اهمیت می دهند :
"بله من به صورت آنلاین این بازی اعداد را دنبال می کردم و قبلا هم چنین بحثی داشتیم.می خواهیم درباره HDMI 1.3 یا 1.4 صحبت کنیم؟اه ه ه آن را ول کنید اهمیت ندارد.Call of Duty جدید را دیده اید؟معرکه خواهد شد.پس ارزش بحث را ندارد"
نظر شما چیست؟

VG247

آخرین ویرایش:
من اصلا کاری به سخت افزار ندارم و اصلا هم دوست ندارم یه کنسول ضعیف تر باشه تا تو بازیهای مالتی پلتفرم روی اون یکی هم تأثیر بذاره ولی یه سوال دارم از مایکروسافت!!
اصولا چی مهم هست ؟ البته به جز پول دراوردن شما !
نظر گیمر که هیچ ( البته اینکه بعضی از دوستان واسه خودشون حق نظری قائل نیستن به من ربطی نداره )
نمایش E3 که مهم نیست ! البته بگذریم از اینکه قرار بود جنازه ی سونی رو بعد از E3 تحویل بگیریم :d
سخت افزار که مهم نیست !
XBOX , Tell Microsoft Btch plz

نظر گیمر با نظر چهارتا سونی فن فرق میکنه
مگه یک گیمر از کنسول چی می خواد که ماکرو اون رو بهش نداده

اول از همه یک کنسولی می خواد که با بهترین کیفیت بازی های رو اجرا کنه و وقتی ما میبینیم بازی های مثل BF4 و FM5 با کیفیت Full HD و 60 فریم با این سطح جزئیات نشون دهنده قدرت کنسول هست
دوم پشتیبانی از گیم برای گیمر ها مهم هست که ماکرو با نشون دادن 17 بازی انحصاری برای سال اول که تنوع عالی از کژوال تا هاردکور داشت قطعا گیمر رو راضی میکنه
سوم بحث آنلاین مهم هست که ماکرو با قرار دادن 16.000 هزار سرور در سراسر دنیا بسیار با کیفیت تر بازی آنلاین رو پوشش میده
چهارم کنترل های حرکتی هست که XBOX ONE هم کنترل کلاسیک رو پشتیبانی می کنه هم تکنولوژی کینکت رو داره که بسیار جذاب و کار آمد هست
پنجم امکانات هست که ماکرو XBOX ONE رو به همه چیز مجهز کرده از سفارش پیتزا گرفته تا تماس تصویری اسکایپ و دیدن تلویزیون و هزاران امکانات منحصر به فرد دیگه

قطعا XBOX ONE کاملترین گنسول ساخته شده هست و درش هیچ شکی نیست هر کاری هم که شما دوست داشته باشید می توانید به راحتی باهاش انجام بدین و کسی که به خواد با فن بازی این کنسول رو خراب کنه قطعا خودش رو برده زیر سئوال.

البته اگه میگفت XOne قویتره بازم فرقی نداشت، میگفت ضعیف تره هم فرقی نداشت، کلا هر چی مایکروسافت بگه فرقی نداره، به هر حال مورد لطف دوستان قرار می گیره :دی

اگه اینطوری بود که ایشون میگفتن چرا یکی مثل ea به wiiu خورده میگیره .. اتفاقا خیلی هم مهمه .. از همون حرفهای مایکروسافتی بود .. با اون محدودیتاشونم بازم این ادعاهارو داشتن تا اینکه به چیز خوری افتادن

البته اگه میگفت XOne قویتره بازم فرقی نداشت، میگفت ضعیف تره هم فرقی نداشت، کلا هر چی مایکروسافت بگه فرقی نداره، به هر حال مورد لطف دوستان قرار می گیره :دی

ناموسا ( :d ) به دور از فن باز جدا خدایی جرفش منطقیه ؟؟ :d

ناموسا ( :d ) به دور از فن باز جدا خدایی جرفش منطقیه ؟؟ :d
اگه کنسولش خیلی ضعیف تر بود معلومه بود که منطقی نیست ولی الان به نظرم حرف اشتباهی نزده :دی بازم میگم طرف مسئول بازاریابی مایکروسافت هست، حالا اگه طراح اصلی سخت افزار این حرف رو میزد میشد بهش گیر داد، ولی این بابا کارش مسائل مربوط به فروش هست پس تو این زمینه میشه گفت حرف منطقی زده تقریبا :دی

ببخشید که کنفرانسِ خواب آور سونی عاری از هر گونه هیجانِ خاصی بود و کلا انحصاریاش از 5 تا انگشتِ دست فراتر نمیرفت
واقعن ببخشید که مایکروسافت همش بازی نشون داد و سعی نکرد با رو آوردن به سیاستای مضحکِ مسخره کردنِ سونی مردمُ به خنده در بیاره و فقط با اعلام کردن چنتا خبر مردمُ خوشحال کنه...
من واقعن عذر میخوام که با اعلامِ اینکه کنسولِ جدید , بازی دستِ 2 ساپورت میکنه کنفرانسِ سونی رو بهترین کنفرانسِ چند دهه اخیر میدونید ... :)

خب ! با سخنگوی مایکرو تو bc هم آشنا شدیم :bighug:
عزیز شما برو نظرسنجی های سایت های بزرگ رو ببین بعد بیا بگو کنفرانس سونی خواب آور بود. ضمن اینکه وقتی خود مایکرو میاد میگه برنده شدن تو E3 مهم نیست ، مهم اینه که تو دراز مدت موفق باشیم این معنی رو میده که کاملا برعکس اون چیزی که اعلام کرده بودن ( کشتن سونی :)) ) بازنده ای بیش نبودن.
ضمن اینکه 1 دلیل واسه من بیار که چرا باید سونی میومد و هرچی بازی داشت رو تو کنفرانسی که مشخص بود پیروز میدان هست رو میکرد که دست خودش رو واسه نمایشگاه های بعد خالی کنه؟
مایکرو وعده ی 15 تا انحصاری داده که همشون رو تو E3 نمایش گذاشت و عملا دیگه تا یک و نیم سال آینده چیزی نداره ولی سونی 20 تا انحصاری برای سال اول داره که 12 تاش new ip هست و از این 20 تا فقط 5 تاش رونمایی شده و کلی دست سونی واسه نمایشگاه های بعد باز هست پس بجای اینکه تحلیل های قشنگ قشنگ تحویل من بدید بشین یکم با خودت اول فکر کن بعد بیا کامنت بذار هرچند که دیگه از من بیش از این حوصله ی سر و کله زدن با فن های مایکرو رو ندارم.

اوف، کجای کاری؟:-/ همه اینجا دکترای سخت افزار دارن. دلش خوشه!

یکی از ناظمین گرامی امروز تو یکی از تاپیک ها عنوان کردن اگه چیزی برای Contribute ندارید لطفا پارازیت نندازید. حالا نه اینکه من بخوام با همین لحن به شما که ناظم انجمن باشی بگم ، بهرحال اختیاراتی دارید ولی فکر میکنم قوانین باید برای همه یکسان باشه. هرچند که اون کامنت منظورش با من نبود امیدوارم این کامنت هم همینطور بوده باشه

آخرین ویرایش:
نظر گیمر با نظر چهارتا سونی فن فرق میکنه
مگه یک گیمر از کنسول چی می خواد که ماکرو اون رو بهش نداده

اول از همه یک کنسولی می خواد که با بهترین کیفیت بازی های رو اجرا کنه و وقتی ما میبینیم بازی های مثل BF4 و FM5 با کیفیت Full HD و 60 فریم با این سطح جزئیات نشون دهنده قدرت کنسول هست
دوم پشتیبانی از گیم برای گیمر ها مهم هست که ماکرو با نشون دادن 17 بازی انحصاری برای سال اول که تنوع عالی از کژوال تا هاردکور داشت قطعا گیمر رو راضی میکنه
سوم بحث آنلاین مهم هست که ماکرو با قرار دادن 16.000 هزار سرور در سراسر دنیا بسیار با کیفیت تر بازی آنلاین رو پوشش میده
چهارم کنترل های حرکتی هست که XBOX ONE هم کنترل کلاسیک رو پشتیبانی می کنه هم تکنولوژی کینکت رو داره که بسیار جذاب و کار آمد هست
پنجم امکانات هست که ماکرو XBOX ONE رو به همه چیز مجهز کرده از سفارش پیتزا گرفته تا تماس تصویری اسکایپ و دیدن تلویزیون و هزاران امکانات منحصر به فرد دیگه

قطعا XBOX ONE کاملترین گنسول ساخته شده هست و درش هیچ شکی نیست هر کاری هم که شما دوست داشته باشید می توانید به راحتی باهاش انجام بدین و کسی که به خواد با فن بازی این کنسول رو خراب کنه قطعا خودش رو برده زیر سئوال.

اون برا نسل قبل بود الان بیش از 300هزار تا داره

کالاً چیزهای زیادی برای ماکروسافت "بی‌معنی" هست مثل نظر گیمر، قدرت خرید گیمر، علاقه گیمر، نظر سازنده، قدرت مالی سازنده و... .
نظر گیمر: یه گونی بازی انحصاری و زنده کردن IP های قدیمی مثل Killer Instinct
نظر سازنده، قدرت مالی سازنده: http://forum.bazicenter.com/thread78753/

کلا از نظر تو یه شرکت یا فرشته است یا شیطان.

اول اینکه قدرت سخت افزاری خیلی هم اهمیت داره به شرطی که خوب ساپورت بشه که سونی تو این زمینه کارش درسته!

دوم اینکه قدرت سخت افزاری حps3 که روی کاغذ بهتر بود , در عمل هم داره خودشو نشون میده, آیا نمی اندیشید؟!! واقعا برام جالبه چطور باوجود عناوینی مثل the last of us یا beyond یا خیلی بازیهای دیگه میگید ps3 فقط روی کاغذ برتر بود!!! بازی the last of us شاهکار نسل حاضر دنیای گم هست که این به جز با سخت افزار قدرتمند ps3 امکان پذیر نبود! کمی بیاندیشید:دی

:: راجع به بیانیه ماکرو هم دقیقا یاد اونیکی بیانیشون بعد از شکست توی e3 افتادم در حالیکه قبل از e3 صحبت از قتل سونی بود بعد از آن صحبت از عدم اهمیت این نمایشگاه زده بودند و فرموده بودند: شکست در e3 مهم نیست روزهای آینده مهمه:دی

آخرین ویرایش:
میشه دوستان سونی فن لطف کنن و جواب من رو بدن
شما که میگن ما بهترین کنسول تاریخ رو داریم و بیشترین فروش رو داریم و قویترین سخت افزار و داریم و متای 95 داریم و .... از اون طرف میگین که ماکرو جهانخواره و پول پرسته و کنسولش ضعیفتره و انحصاریهاش کمتره و ..... خب چرا اینهمه وقتتون رو برای ثابت کردن حرفتون صرف میکنین ؟؟؟ چرا نمیرین ps3 بازی کنین؟؟؟ چرا همیشه مشغول جهاد در راه سونی هستین؟؟؟ چرا به جای ترول کردن مایکرو که ظاهرا یک وظیفه الهی بر دوش شماست نمیرین کارهای بهتری انجام بدین؟؟؟

اگر راست میگین که از مایکرو متنفرین پس نباید کارهاش هم براتون مهم باشه در حالی که در عمل خلاف اینو ثابت میکنین!!!!
الان برای من سونی و خبرهاش اهمیتی نداره . به همین خاطر من اصلا تو تاپیکهای مربوط به سونی نمیرم و پست نمیدم ولی دوستان سونی فن 24 ساعته تو تاپیکهای مربوط به مایکروسافتن
حالا اگر یکی از دوستان فن سونی بیاد منو قانع کنه ممنون میشم

دوستان عجله نکنید اجازه بدید کنسول ها رلیز بشند و بازده کارشون دیده بشه بعد تصمیم بگیرید .. الکی فن بوی بازی درنیارید

در نمایش ها هر شرکت سیاست خاص خودش رو داشت و نباید یکی رو از اون یکی برتر دونست .. تنها نتیجه کار است که همون سال اول میشه دید کدوم کنسول برای خرید مناسب تر است ...

میشه دوستان سونی فن لطف کنن و جواب من رو بدن
شما که میگن ما بهترین کنسول تاریخ رو داریم و بیشترین فروش رو داریم و قویترین سخت افزار و داریم و متای 95 داریم و .... از اون طرف میگین که ماکرو جهانخواره و پول پرسته و کنسولش ضعیفتره و انحصاریهاش کمتره و ..... خب چرا اینهمه وقتتون رو برای ثابت کردن حرفتون صرف میکنین ؟؟؟ چرا نمیرین ps3 بازی کنین؟؟؟ چرا همیشه مشغول جهاد در راه سونی هستین؟؟؟ چرا به جای ترول کردن مایکرو که ظاهرا یک وظیفه الهی بر دوش شماست نمیرین کارهای بهتری انجام بدین؟؟؟

اگر راست میگین که از مایکرو متنفرین پس نباید کارهاش هم براتون مهم باشه در حالی که در عمل خلاف اینو ثابت میکنین!!!!
الان برای من سونی و خبرهاش اهمیتی نداره . به همین خاطر من اصلا تو تاپیکهای مربوط به سونی نمیرم و پست نمیدم ولی دوستان سونی فن 24 ساعته تو تاپیکهای مربوط به مایکروسافتن
حالا اگر یکی از دوستان فن سونی بیاد منو قانع کنه ممنون میشم
ما نمیخواهیم گیمران گمراه شوند و دنبال مایکروسافت بیفتند :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or