مسئول برنامه ریزی محصولات Xbox : آنالیز سخت افزاری بین کنسول ها بی معنی است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
ps4xboxone.jpg

مسئول برنامه ریزی محصولات Xbox آقای Albert Penello معتقد است که آنالیز سخت افزارها بی معنی است زیرا این بازی ها هستند که اهمیت دارد.
طی مصاحبه در OXM اشان گفته اند که تعداد بسیار کمی از گیمرها کنسول های نسل بعد را فقط به خاطر سخت افزار می خرند.هیچ دلیلی برای مقایسه XBOX ONE با PS4 وجود ندارد.
سخنان ایشان :
"مشکل این است که سونی رفته و تعداری آمار و عدد تهیه کرده است که از بعضی جهات بی معنی می باشد.زیرا دیگر مانند سال 1990 و تفاوت 16-bit و 32-bit نیست.حقیقت این است که آنها رفته اند و به سخت افزار خود می بالند و می گویند کار ما در بازار نیست (تک است) .اما افراد ما می گویند از هر نظر قطعات box در نظر گرفته شده تا عملکردی بهینه داشته باشد.من اصلا سعی میکنم چنین بحثی را نداشته باشم چون اهمیتی ندارم.box معرکه خواهد شد.گیمرها شگفت زده خواهند شد.همین بحث را نیز در نسل گذشته داشتیم و به کلی بی هدف و بی معنی می باشد زیرا باعث می شود مردم درباره چیزی که نمی دانند بحث کنند.آنها Nick Baker نیستند و من هم Mark Cerny نیستم پس چرا چنین مکالمه ای را داریم؟"
آقای Penello گفته اند که گیمرها کنسول را به خاطر بازی میخرند و این چیزی است که به آن اهمیت می دهند :
"بله من به صورت آنلاین این بازی اعداد را دنبال می کردم و قبلا هم چنین بحثی داشتیم.می خواهیم درباره HDMI 1.3 یا 1.4 صحبت کنیم؟اه ه ه آن را ول کنید اهمیت ندارد.Call of Duty جدید را دیده اید؟معرکه خواهد شد.پس ارزش بحث را ندارد"
نظر شما چیست؟

VG247

آخرین ویرایش:
همین بحث ها اوایل نسل قبل هم بود و اخرش دیدیم چی شد !Ps3 هم رو کاغذ قوی بود

THE LAST OF US
GOD OF WAR 3و عروج
UNCHARTED 3
KILLZONE
فرقشون اینجاها معلوم میشه .... نسل بعد هم بازی های مولتی شاید تا اخرش هم هیچ فرقی نداره ...چون صرفه ای نداره براشون برای کنسول قویتر ... پورت بهتری رو بسازن و هر دو تا کنسول یکسانه ... تو بازی های انحصاری این تفاوت معلوم میشه

تفاوت تو بازی های انحصاری معنی نداره !
وقتی بازی رو اون یکی پلتفرم نیومده چه شکلی میشه سنجید ؟
گرافیک Halo 4 هم فک برنداز بود ولی دلیلی هست بگیم 360 از PS3 قوی تره چون هیلو 4 رو 360 عالی بوده ؟
بهترین راه همین بازی ها مولتی پلتفر هستن ... ملاک بالاتر از این نداریم

یک دلیل دیگه بی معنا بودن مقایسه چون Ps3 رو کاغذ قوی بود الان باید فروشش فوق العاده بود در صورتی که هنوز هم Xbox 360 که داره میفروشه و توی انگلیس هم حسابی پیشتاز شده

گرافیک Halo 4 هم فک برنداز بود ولی دلیلی هست بگیم 360 از PS3 قوی تره چون هیلو 4 رو 360 عالی بوده ؟

اون که مربوط میشه به پیچیده بودن سخت افزار ps3 و cell. سازنده همچین ریسک و هزینه رو نمیکرد که engine رو با ps3 مچ کنه.

"بله من به صورت آنلاین این بازی اعداد را دنبال می کردم و قبلا هم چنین بحثی داشتیم.می خواهیم درباره HDMI 1.3 یا 1.4 صحبت کنیم؟اه ه ه آن را ول کنید اهمیت ندارد.Call of Duty جدید را دیده اید؟معرکه خواهد شد.پس ارزش بحث را ندارد"
مث این میمونه کسی بخواد ماشین بخره بگه مهم نیست مشخصاتش چیه مهم اینه که چرخ داره راه میره
راستی آلبوم جدید فلانی کی میاد تو ضبطش گوش کنم !

یک دلیل دیگه بی معنا بودن مقایسه چون Ps3 رو کاغذ قوی بود الان باید فروشش فوق العاده بود در صورتی که هنوز هم Xbox 360 که داره میفروشه و توی انگلیس هم حسابی پیشتاز شده
در حال حاضر فروش جهانی Ps3 ده هزار تا بیشتر از 360 هستش با اینکه یکسال دیرتر هم اومد ...
ضمنا سونی تو نسل پیش هم از نظر تعداد فروش هم از نظر عناوین انحصاری موفق شد ... TLOUهم کاندید شده برای PasterPiece(بهترین بازی) این نسل و نمرات انحصاری های سونی رو هم خودتون میبینید کولاک میکنن ...

ینی پرو که میگن اینان ! بحث قیمت میشه یه بامبولی در میارن بحث گیم میشه یه چی دیگه سر هم میکنن حالا هم نوبت سخت افزار رسید
باید بگم به قول این اقای قشنگ من هم واقعا شگفت زده شدم، حقیقتا از این همه بامبولی که یه مشت آدم خودخواه نفهم میتونن سر هم کنن شگفت زده شدم !

الان قارچ خور روی نینتندو وی یو قابل اجرا هستش و اخرین ما روی پی اس 3 هر دو تاشون هم انحصاری هستند ... حالا نمیشه گفت کدومش از نظر گرافیکی بالاتره؟
خب گرافیک کیلزون 3 رو با هیلو مقایسه بکن ... که هر دوتاشون شوتر سای فای هستن ... یا اینکه گرافیک انچارتد و یا اخرین ما رو میتونی با گیرز او وار مقایسه کنی ...
این نسل هم از نظر گرافیک هم از نظر تعداد عناوین انحصاری سونی بهتر عمل کرد و نیومد مثل مایکرو 4 شماره گیرز او وار برای یک کنسولش بده ...هر سال عناوین تازه و با کیفیتی داد ...
که مثالشون کمه...مثل بازی های استدیوی کوانتیک دریم ... واقعا کدوم عنوان هک اند اسلش به خوبی خدای جنگه؟ اخرین ما هم نمره هاشو دیدی...
گرافیک بازی های سانتا مونیکا و ناتی داگ تو این نسل بهترین نمره های گرافیکی عناوین کنسولی رو به خودشون اختصاص دادن ...

بابا حرف نزنین نمیگن مردین بابا آدم نیازی نیست همچی توضیح بده بابا اینا خودشون برای خودشون دردسر درست میکنن به خدا انقدر که اینها این چند وقته مصاحبه کردن و چرت و پرت گفتن بابا چرا بیخودی توضیح میدین مگه ملت خرن اون یکی میگه چون سونی دوربین و بر داشته ما دوربین داریم سونی مسخره بازی در میاره هی میاد قدرت میده و.... بابا چه کاریه حرف نزن بابا به خدا اگه کنسولت قویتر بود همینجا دهن ملت سرویس میکردی مثل سونی به جای این حرف ها رو زدن توضیح الکی چرا میدی من نمیفهمم خوب ضعیفتره خوب باشه دیگه انقرد ... نداره که توجیه میخوای بکنی بقیه ملت .

بابا درسته کنسول برای بازی هستش اما شما داری سخت افزار میسازی که بازی با کیفیت بهتری عرضه کنی وگرنه اگه به بازی بود XBOX 360 و ... هم بودن دیگه خوب مشخصه قدرت بیشتر بازی بهتر دیگه اگه کسی شک داره همینجا بگه البته به سازنده ها هم بر میگرده چطور از این قدرت استفاده کنن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or