مسئول برنامه ریزی محصولات Xbox : آنالیز سخت افزاری بین کنسول ها بی معنی است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
ps4xboxone.jpg

مسئول برنامه ریزی محصولات Xbox آقای Albert Penello معتقد است که آنالیز سخت افزارها بی معنی است زیرا این بازی ها هستند که اهمیت دارد.
طی مصاحبه در OXM اشان گفته اند که تعداد بسیار کمی از گیمرها کنسول های نسل بعد را فقط به خاطر سخت افزار می خرند.هیچ دلیلی برای مقایسه XBOX ONE با PS4 وجود ندارد.
سخنان ایشان :
"مشکل این است که سونی رفته و تعداری آمار و عدد تهیه کرده است که از بعضی جهات بی معنی می باشد.زیرا دیگر مانند سال 1990 و تفاوت 16-bit و 32-bit نیست.حقیقت این است که آنها رفته اند و به سخت افزار خود می بالند و می گویند کار ما در بازار نیست (تک است) .اما افراد ما می گویند از هر نظر قطعات box در نظر گرفته شده تا عملکردی بهینه داشته باشد.من اصلا سعی میکنم چنین بحثی را نداشته باشم چون اهمیتی ندارم.box معرکه خواهد شد.گیمرها شگفت زده خواهند شد.همین بحث را نیز در نسل گذشته داشتیم و به کلی بی هدف و بی معنی می باشد زیرا باعث می شود مردم درباره چیزی که نمی دانند بحث کنند.آنها Nick Baker نیستند و من هم Mark Cerny نیستم پس چرا چنین مکالمه ای را داریم؟"
آقای Penello گفته اند که گیمرها کنسول را به خاطر بازی میخرند و این چیزی است که به آن اهمیت می دهند :
"بله من به صورت آنلاین این بازی اعداد را دنبال می کردم و قبلا هم چنین بحثی داشتیم.می خواهیم درباره HDMI 1.3 یا 1.4 صحبت کنیم؟اه ه ه آن را ول کنید اهمیت ندارد.Call of Duty جدید را دیده اید؟معرکه خواهد شد.پس ارزش بحث را ندارد"
نظر شما چیست؟

VG247

آخرین ویرایش:
تجربه نشون داده که وقتی یکی کم میاره، سعی میکنه اون کمبودش رو با گفتن یک سری صحبت‌ها جبران کنه و اون نقطه ضعفش رو آنچنان مهم قلمداد نکنه.

تجربه نشون داده که وقتی یکی کم میاره، سعی میکنه اون کمبودش رو با گفتن یک سری صحبت‌ها جبران کنه و اون نقطه ضعفش رو آنچنان مهم قلمداد نکنه.
والا تا اونجا که یادمه اکثر بازی سازها گفتن اختلاف خاصی بین دو کنسول وجود نداره :دی حرف این بابا هم با توجه به پستی که داره به نظرم اشتباه نیست، ایشون مسئول بازاریابی هست و از این نظر (بازاریابی) حرفش کاملا درسته. هیچ وقت قدرت کنسول باعث فروش بیشتر اون کنسول نمیشه، حالا اگه به نظرت این حرف اشتباهه که من دیگه نظری ندارم :دی

الان قارچ خور روی نینتندو وی یو قابل اجرا هستش و اخرین ما روی پی اس 3 هر دو تاشون هم انحصاری هستند ... حالا نمیشه گفت کدومش از نظر گرافیکی بالاتره؟
خب گرافیک کیلزون 3 رو با هیلو مقایسه بکن ... که هر دوتاشون شوتر سای فای هستن ... یا اینکه گرافیک انچارتد و یا اخرین ما رو میتونی با گیرز او وار مقایسه کنی ...
این نسل هم از نظر گرافیک هم از نظر تعداد عناوین انحصاری سونی بهتر عمل کرد و نیومد مثل مایکرو 4 شماره گیرز او وار برای یک کنسولش بده ...هر سال عناوین تازه و با کیفیتی داد ...
که مثالشون کمه...مثل بازی های استدیوی کوانتیک دریم ... واقعا کدوم عنوان هک اند اسلش به خوبی خدای جنگه؟ اخرین ما هم نمره هاشو دیدی...
گرافیک بازی های سانتا مونیکا و ناتی داگ تو این نسل بهترین نمره های گرافیکی عناوین کنسولی رو به خودشون اختصاص دادن ...
یاد بگیر درست بحث کنی ... فرافکنی و مقلته کردن کاری نداره منم میتونم این جوری بحث کنم
بازی پلتفرمر رو با FPS نباید مقایسه کرد
بازی TPS رو با ادونچر نباید مقایسه کرد
در مورد گرافیک 360 هم عنوان های قابل استناد از لحاظ گرافیکی و 64 فریم بودن کم نداره
Halo 4 و آلن ویک نمونه های ک.چکی هستن ... تو اغلب بازی های مولتی پلتفر 360 نسبت به PS3 عمکرد بهتری داشته

والا تا اونجا که یادمه اکثر بازی سازها گفتن اختلاف خاصی بین دو کنسول وجود نداره :دی حرف این بابا هم با توجه به پستی که داره به نظرم اشتباه نیست، ایشون مسئول بازاریابی هست و از این نظر (بازاریابی) حرفش کاملا درسته. هیچ وقت قدرت کنسول باعث فروش بیشتر اون کنسول نمیشه، حالا اگه به نظرت این حرف اشتباهه که من دیگه نظری ندارم :دی
قدرت کنسول باعث میشه تا بازی‌سازان محدودیت کنتری داشته باشند که ثمرش تولید بازی‌هایی یاکیفیت‌تر هست :دی اینم روی فروش کنسول تاثیر میذاره :دی

قدرت کنسول باعث میشه تا بازی‌سازان محدودیت کنتری داشته باشند که ثمرش تولید بازی‌هایی یاکیفیت‌تر هست :دی اینم روی فروش کنسول تاثیر میذاره :دی
بله این واسه موقعی هست که بین دو کنسول تفاوت خیلی زیادی باشه، نه اینکه به قول کوجیما اختلافشون خیلی کم باشه :دی اگه تفاوت در حد PS4 و Wii U بود اون وقت حرفت رو قبول داشتم ولی الان به نظر نمیاد تفاوت خیلی خاصی با هم داشته باشن. هر چند بازم نسل قبل کنسولی که از همه ضعیف تر بود بیشتر فروخت، نسل قبل ترش کنسولی که یه مقدار از بقیه ضعیف تر بود بیشتر فروخت، پس قدرت سخت افزاری همیشه رو فروش تاثیرگذار نیست :دی

بله این واسه موقعی هست که بین دو کنسول تفاوت خیلی زیادی باشه، نه اینکه به قول کوجیما اختلافشون خیلی کم باشه :دی اگه تفاوت در حد PS4 و Wii U بود اون وقت حرفت رو قبول داشتم ولی الان به نظر نمیاد تفاوت خیلی خاصی با هم داشته باشن. هر چند بازم نسل قبل کنسولی که از همه ضعیف تر بود بیشتر فروخت، نسل قبل ترش کنسولی که یه مقدار از بقیه ضعیف تر بود بیشتر فروخت، پس قدرت سخت افزاری همیشه رو فروش تاثیرگذار نیست :دی

کوجیما پول گرفته همچین حرفی زده ... :d

اعداد مهم نیست بحث توانایی هست مگه PS3 اژدها نبود و از رو اعداد قراربود 360 رو به زیر بکشه..پس چی شد..؟ تو 99 درصد بازی های مولتی پلیر نسخه PS3 هم رزولیشن پاینتری داشت هم فریم پایینتری و هم بافتهای ضعیفتری تو بازی های انحصاری هم با وجود Halo 4 و Geow J دیدیم هیچ اختلافی بین دو کنسول نیست..

این بابا هم با این پستش داره به سونی درس میده که مثل نسل قبل خودشوه بدله خاص و عام نکنه..!

شما مثکه یادتون نی همونی که بهش میگفتین بخاری برقی با همون سخت افزاری که بهش میگفتید دوزاری اومد سخت افزاری که زرت و زرت بهش میبالیدین و هی دهنتونُ با کلمه ی Cell که اصن نمیدونستین چیه و الکی جو زده شده بودین رو زد کنار و بهتر ازش عمل کرد...
حالا خوبه سایتی به اسم متاکریتیک هست , و گرنه الان مدعی میشدن کنسولِ PS4 تو مولتی پلتفرم ام قوی تر بود...یاد گزارشای کانال 3 میفته آدم والا

یه کامنتی تو VG247 دیدم جالب بود و حقیقت :دی گفتم اینجا هم بزارمش :دی

!Console manufacturer has the best specs ITS ALL ABOUT RAW POWER
!Console manufacturer has the worst specs ITS ALL ABOUT GAMES

...Some things never change

البته با اون the worstش موافق نیستم :دی اینقدرام ضعیف نیست :دی

اعداد مهم نیست بحث توانایی هست مگه PS3 اژدها نبود و از رو اعداد قراربود 360 رو به زیر بکشه..پس چی شد..؟ تو 99 درصد بازی های مولتی پلیر نسخه PS3 هم رزولیشن پاینتری داشت هم فریم پایینتری و هم بافتهای ضعیفتری تو بازی های انحصاری هم با وجود Halo 4 و Geow J دیدیم هیچ اختلافی بین دو کنسول نیست..

این بابا هم با این پستش داره به سونی درس میده که مثل نسل قبل خودشوه بدله خاص و عام نکنه..!

لطفا بحث انحصاری وسط نکش ون به نعفت نیست:)

من اصلا کاری به سخت افزار ندارم و اصلا هم دوست ندارم یه کنسول ضعیف تر باشه تا تو بازیهای مالتی پلتفرم روی اون یکی هم تأثیر بذاره ولی یه سوال دارم از مایکروسافت!!
اصولا چی مهم هست ؟ البته به جز پول دراوردن شما !
نظر گیمر که هیچ ( البته اینکه بعضی از دوستان واسه خودشون حق نظری قائل نیستن به من ربطی نداره )
نمایش E3 که مهم نیست ! البته بگذریم از اینکه قرار بود جنازه ی سونی رو بعد از E3 تحویل بگیریم :d
سخت افزار که مهم نیست !
XBOX , Tell Microsoft Btch plz

آخرین ویرایش:
من اصلا کاری به سخت افزار ندارم و اصلا هم دوست ندارم یه کنسول ضعیف تر باشه تا تو بازیهای مالتی پلتفرم روی اون یکی هم تأثیر بذاره ولی یه سوال دارم از مایکروسافت!!
اصولا چی مهم هست ؟ البته به جز پول دراوردن شما !
نظر گیمر که هیچ ( البته اینکه بعضی از دوستان واسه خودشون حق نظری قائل نیستن به من ربطی نداره )
نمایش E3 که مهم نیست ! البته بگذریم از اینکه قرار بود جنازه ی سونی رو بعد از E3 تحویل بگیریم :d
سخت افزار که مهم نیست !
XBOX , Tell Microsoft Btch plz

ببخشید که کنفرانسِ خواب آور سونی عاری از هر گونه هیجانِ خاصی بود و کلا انحصاریاش از 5 تا انگشتِ دست فراتر نمیرفت
واقعن ببخشید که مایکروسافت همش بازی نشون داد و سعی نکرد با رو آوردن به سیاستای مضحکِ مسخره کردنِ سونی مردمُ به خنده در بیاره و فقط با اعلام کردن چنتا خبر مردمُ خوشحال کنه...
من واقعن عذر میخوام که با اعلامِ اینکه کنسولِ جدید , بازی دستِ 2 ساپورت میکنه کنفرانسِ سونی رو بهترین کنفرانسِ چند دهه اخیر میدونید ... :)

اختلاف کم تو قدرت دو کنسول زیاد فرقی نمیکنه ( فرق میکنه ولی نه زیاد ) و تو فروش هم زیاد مهم نیست . ولی زمانی مهم نیست که اون کنسولی که حالا یخورده ضعیف تره قیمتشم کمتر باشه مثل نسل قبل یا نهایتا هم قیمت باشه .

ولی الان فرض کنیم اگه PS4 یخورده قوی تره آخه لا مصب قیمتشم هم 25 درصد ارزون تره . یه گیمر اگه کشته مرده ی کینکت نباشه :دی کمتر میره سراغ X1 . ولی خوب مایکرو با بازاریابی ـه عالی و خرج میلیونی واسه تبلیغ و Marketing این مشکل رو حل میکنه و مشکل خاصی نیست به نظرم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or