مراسم PSX 2015

Dinosaur

Loyal Member
سلام!

کنفرانس روز شنبه 14 آذر ساعت 21:30 برگزار میشه.
لینک های تماشای مراسم:
Twitch
PlayStation
Youtube.com /user/PlayStation

5iKv2.jpg

سال قبل اولین مراسم PlayStation Experience رو شاهد بودیم. جایی که در کنار یک کنفرانس مخصوص، فرصتی برای دور هم جمع شدن طرفداران این برند محبوب بود. امسال قراره این مراسم برای دومین بار برگزار بشه و گیمرها در طول دو روز به استقبال بازی‌های محبوب خودشون برن.
مراسم در روزهای 5 و 6 دسامبر در سن‌فرانسیسکو برگزار میشه و قراره بازی‌های مختلفی که در سال‌های 2015 و 2016 عرضه میشن رو در اون ببینیم. کنفرانس هم سر جای خودش هست و سورپرایزهایی در انتظار طرفداران خواهد بود. همچنین قیمت بلیت تا قبل از 20 سپتامبر به مبلغ 60 دلار برای دو روز عرضه میشه و بعد از 20 سپتامبر هم قیمت بلیت دو روزه 75 دلار و یک روزه 45 دلار (شنبه) و 40 دلار (یکشنبه) خواهد بود.
عزیزانی که میخوان از ایران شرکت کنن (:دی) هم توجه داشته باشن که بهتره با PSN id خودشون ثبت نام کنن. هنوز علتش مشخص نیست، ولی احتمالاً سورپرایزهایی براشون در نظر گرفته شده. یک سری هتل هم هست که برای این مراسم قراره با تخفیف همراه باشن و میتونین هر شب با مبلغ 249 دلار در هتل Marriott Marquios اقامت کنین یا اتاق‌های هتل Hilton رو با مبلغ شبی 179 دلار صاحب بشین!

jkTMJ.jpg

Capcom Cup هم در طول این مراسم برگزار میشه و روز 6 دسامبر زمانی هست که مسابقات Street Fighter V طرفداران این سری رو به خودش مشغول خواهد کرد و رقابتی داغ و نفسگیر رو بین 32 نفر از برترین SFبازها شاهد خواهیم بود، با جایزه ای معادل 250هزار دلار. افرادی که دوست دارن به شکل VIP و از نزدیک این مسابقات رو دنبال کنن، میتونن بلیت دو روزه مراسم رو تهیه کرده یا بلیت روز یکشنبه رو بخرن و در کنار دیدن مسابقات، کیف حاوی وسایل مختلف Capcom رو هم دریافت کنن و در مراسم مخصوص بعد از مسابقات هم شرکت داشته باشند.

با تشکر از کیای عزیز بابت لینک! :دی

آخرین ویرایش:
در مورد ادامه GOW، دوستان به این ایده فکر کردند که بعنوان مثال کریتوس بعد پایان نسخه سوم تازه متوجه بشه که تمام کارهایی که قبلا انجام داده اشتباه بوده و ازش بعنوان ابزار استفاده شده و دوباره بره تو فاز انتقام از مسبب اتفاق های قبل (می دونم مذخرفه)؟
من درست از جزئیات داستان این بازی اطلاع ندارم ولی یادمه پایان نسخه سوم، بهترین و کامل ترین پایان برای کل سری بود...
کنار گذاشتن این سری از یه طرف ریسک برزگی محسوب میشه و از طرف دیگه برای ادامه ش باید ایده وجود داشته باشه، اینم مهمه که بخشی از محبوبیت این سری به لطف شخصیت اصلی ش هست و اینکه نسخه جدید با محوریت این شخصیت ساخته بشه هم مثل کنار نداشتن سری مهمه...
قطعا اطلاع دارید که سانتا یه IP کنسل شده داره، نمی خوام بگم مسبب کنسل شدنش سونی بوده اما این مشخصه که از طرف سونی، ریسک ادامه یه IP شناخته شده و محبوب و یه برند، خیلی کمتر از خلق یه بازی جدید هست...
استدیویی که سعی در خلق بازی جدید داشته و حالا داره دنباله IP محبوبش رو میسازه، نسخه جدید GOW، نمی دونم اما به نظرم خودم خلق بازی جدید رو ترجیح می دادم، اما به این امیدوار هستیم که سوییچ کردن رو GOW بخاطر ایده جدیدی بوده که به ذهنشون رسیده....

الان قبل و بعد اون جمله ی قرمز قشنگ پارادوکسه :دی
و اینکه پروژه چند سالی با یه بودجه ی کلان در حال ساخت بوده ولی آخرش از طرف کارگردان پروژه و استودیو به بن بست میخورن و کل اون بودجه ی خفنی که اون وسط خرج شده دود میشه میره هوا که منجر به کنسل شدن بازی و اخراج اون عزیزان میشه. نه ریسک IP جدیدی در کار بوده نه برگشتن به ساخت گاو با ایده های جدید :دی

PlayStation's holding another press briefing this week

After skipping out on gamescom, Sony took center stage at both Tokyo Game Show and Paris Games Week within the past couple months. Those major showings seemingly weren't enough as PlayStation has yet another press briefing up its sleeve. This one's for the South Koreans.

:|

یه مراسم دیگه در 3 نوامبر ( فردا ) :| !

his all kicks off at 10:30 am in Korea, which, for those Stateside, is 5:30 Pacific on November 3.

الان قبل و بعد اون جمله ی قرمز قشنگ پارادوکسه :دی
و اینکه پروژه چند سالی با یه بودجه ی کلان در حال ساخت بوده ولی آخرش از طرف کارگردان پروژه و استودیو به بن بست میخورن و کل اون بودجه ی خفنی که اون وسط خرج شده دود میشه میره هوا که منجر به کنسل شدن بازی و اخراج اون عزیزان میشه. نه ریسک IP جدیدی در کار بوده نه برگشتن به ساخت گاو با ایده های جدید :دی
نمی خوام رو بحث پافشاری کنم حدس می زنم به غیرت دوستان بر بخوره ولی واقعا بخوام بگم در مورد ادامه این سری هیچ ایده ای ندارم، یه دلیل ذهنی باید براش پیدا کنم که اونم چیزی بود که اشاره کردم...
اون جمله رو شاید بشه اسمش رو گذاشت فرضیه، پایینش یدونه خوشبینانه تر هم مطرح کردم ولی در کل هیچ سندی بر درست بودنشون نیست....

نه ریسک IP جدیدی در کار بوده نه برگشتن به ساخت گاو با ایده های جدید :biggrin1:
این جمله رو الان دیدم، خارج از این دو حالت به نظرتون چی می تونه باشه؟

PlayStation's holding another press briefing this week

yahoo_22.gif

یه مراسم دیگه در 3 نوامبر ( فردا )
yahoo_22.gif
!

لول چی میشه اگه طی یه حرکت انتحاری بزنن Juri رو به عنوان Day1 DLC برای SF V معرفی کنن ! :دی

نمی خوام رو بحث پافشاری کنم حدس می زنم به غیرت دوستان بر بخوره ولی واقعا بخوام بگم در مورد ادامه این سری هیچ ایده ای ندارم، یه دلیل ذهنی باید براش پیدا کنم که اونم چیزی بود که اشاره کردم...
اون جمله رو شاید بشه اسمش رو گذاشت فرضیه، پایینش یدونه خوشبینانه تر هم مطرح کردم ولی در کل هیچ سندی بر درست بودنشون نیست....

این جمله رو الان دیدم، خارج از این دو حالت به نظرتون چی می تونه باشه؟

گودرز و شقایق
پ.ن: در مورد اون بخش آبی. چند وقت بعد از اخراج ها، دلیلش (همونی که گفتم) به همراه بودجه ی اختصاص داده شده + تعداد اعضای اخراج شده به صورت رسمی منتشر شد. خوبه آدم قبل از برچسب زدن به بقیه یه کم اطلاعاتش رو بالا ببره :)

آخرین ویرایش:
گودرز و شقایق
پ.ن: در مورد اون بخش آبی. چند وقت بعد از اخراج ها، دلیلش (همونی که گفتم) به همراه بودجه ی اختصاص داده شده + تعداد اعضای اخراج شده به صورت رسمی منتشر شد. خوبه آدم قبل از برچسب زدن به بقیه یه کم اطلاعاتش رو بالا ببره :)
بخاطر اون قسمت اول پستتون یه لحظه برداشت اشتباه کردم چون بحثم کاملا جدی بود چند دقیقه فقط به دلیلش فکر می کردم، متوجه شدم اما جدی گفتم بگذریم...

من برچسب نزدم، واقعا اطلاعی از دلیل کنسل شدن پروژه نداشتم البته با قاطعیت هم چیزی نگفتم... ممنون بابت اطلاع رسانی.

در کل تمام صحبت من در مورد ایده ساخت دنباله (نسخه جدید) GOW بود، اینو به حساب تخریب بازی و این حرفا نزارید خواهشا چون خودم دیدم خیلی ها برای ایده ادامه این سری کنجکاو بودند... هدف این بود که در مورد ایده احتمالی دنباله بحث بشه (از این به بعد)...
من بخاطر تجربه این سری چندین سال پیش PS2 خریدم، بخاطر تجربه نسخه سوم، اوایل عرضه ش چند هفته مرتب با دوستان می رفتم کلوب تا زمانی که بازی رو تموم کردم... اینو گفتم که بگم من با این سری خیلی خاطره دارم و براش احترام قائلم ذهنیت بد رو پاک کنید...

اسنشن گیم پلی اش هیچ چیز جدیدی نداشت.فقط رنگ شمشیر ها عوض میشد=))
هه هه هوسک :| اونی که میگی رنگ هاش عوض می شد کلا قابلیت و فنون سلاح رو عوض میکرد , انتظار نداشتی که کریتوس در بازه زمانی قبل gow1 بیاد شمشیر الیمپوس بکشه بیرون !
یه چیزایی آدم اینجا راجب GOW میبینه تعجب میکنه !! الان یه دقیقه تریلر نشون بدن که طرف میره رو هوا 3 دور میچرخه n تا کمبو میزنه تا بیاد رو زمین سریع به مقام most anticipatedی میرسه , عظمت سانتامونیکا هم که خدا رو شکر داره زیره سوال میره . فرنچایز GOW خیلی بزرگ تر و پرافتخارتر از این حرفاس و کریتوس هم یکی از محبوب ترین شخصیت های تاریخ , درکل راجب ادامه این سری هم GOW بدون کریتوس اصن معنی نداره :|

البته این کنفرانس جدیده برای کره جنوبیه و احتمالا بیشتر قراره یه سری Localization برای بازیای فعلیشون توی اون منطقه و کلا آسیا تایید کنند پس منتظر دیدن چیز جدیدی نباشیم بهتره :دی
======
هه هه هوسک :| اونی که میگی رنگ هاش عوض می شد کلا قابلیت و فنون سلاح رو عوض میکرد , انتظار نداشتی که کریتوس در بازه زمانی قبل gow1 بیاد شمشیر الیمپوس بکشه بیرون !
یه چیزایی آدم اینجا راجب GOW میبینه تعجب میکنه !! الان یه دقیقه تریلر نشون بدن که طرف میره رو هوا 3 دور میچرخه n تا کمبو میزنه تا بیاد رو زمین سریع به مقام most anticipatedی میرسه , عظمت سانتامونیکا هم که خدا رو شکر داره زیره سوال میره . فرنچایز GOW خیلی بزرگ تر و پرافتخارتر از این حرفاس و کریتوس هم یکی از محبوب ترین شخصیت های تاریخ , درکل راجب ادامه این سری هم GOW بدون کریتوس اصن معنی نداره :|
:arrowd::arrowd::arrowd:
تغییر پایه ای گیم پلی =/= کمبو محور شدن :biggrin1: Just saying :biggrin1:
من یا کسی که با من هم عقیده ـس وقتی به گبم پلی گاو ایراد میگیره منظورش این نیست اگه الان در حالت عادی 50 ضرب کمبو میزنی این یهو بیاد بشه 200 ضرب پس عالیه ، نه :دی
:دی

در ضمن همین الانش هم کریتوس میتونه بره روی هوا و تا اومدن روی زمین N تا کمبو بزنه :دی باز Just saying :دی

باو خدا وکیلی درباره گیم پلی gow بد نگین که سونی فن و ... حالیم نیست از دم تیغ میگذرونم:d
مگه قراره همه بازی ها کمبو محور باشن
من به شخصه حالم از گیم پلی devil may cry و امثال اون بهم میخوره
ولی چون به مزاج من خوش نمیاد دلیل نمیشه بگم گیم پلی داغونی داره

قدرتی که پشت هر ضربه کریتوس حس میکنم با هیچ بازی دیگه ای عوض نمیکنم
منتظر شاهکار سانتامونیکا هستم:x

هار هور هیر:|
دادا من خودم فن چند اتیشه gow هستم.همه میدونیم اسنشن چی بود.از نظر من یه افتضاح بود برای این سری:d

گیم پلی GOW بده؟نه خداوکیل؟ناموسا؟1-گیم پلی گاو جوریه که حالت قدرتی و سنگینی داره و یه جورایی واقع گرایانه ست و همین خصوصیت بازی رو متمایز میکنه
فلان بازی ها که شونصدتا کمبو میزنی که چه فایده به شخصه حالم از هر HnS جز گاو بهم میخوره گیم پلی اونا ژاپنی پسنده من بدم میاد دلیل نمیشه خرده بگیرم
اینو خودشون تو پنل PSX پارسال همون کوری بارلاگ و جیسون مک دونالد گفتن که کی گفته کریتوس فقط یه شمشیر داره دورش زنجیره
تو GOW III چندتا سلاح داشت خدایی کریتوس؟شمشیر خودش - شمشیر الیمپوس شمشیر هیدیس مشت های هرکول شمشیر نمسیس
خدایی با همین سلاح ها N تا کمبو میشه زد از بازیای ژاپنی بیشتر به گیم پلی گاو خرده نگیرین هیچ عیبی نداره تو AS هم اشتباه کردن
اگه اون همه سلاح که گذاشتن داخل مولتی پلیر چندتاشو میزاشتن تو بخش سینگل الان متا بازی این نبود که گاو با اون همه بزرگی و عظمت
سانتا با اون همه ابهتش بره زیر سوال که بازی نمیتونه بسازه تو استودیوش میخورن میخوابن نه خداییش چطوری روتون میشه همچین حرفیو بزنید در مورد
سانتا حالا گاو به کنار برین ایمان بیارین تنها استودیویی که میتونه با ناتی داگ رقابت کنه و چیزی برا گفتن داره همین سانتامونیکاست
شک کردن به نویسنده بازی با اون همه حجم داستانی که نوشته حکمش دار زدنه:d
یه سر به لینک زیر بزنید فقط سلاح های کریتوس رو ببینید

Kratos' Weapons - God of War Wiki

یوشیدا گفته از قصد چیزی از The Last Guardian نشون نمیدیم. تو مصاحبه‌اش گفته: ساخت بازی داره خوب پیش میره ولی چون TLG بر روی داستان سرایی تمرکز داره چیزی زیادی به همین خاطر نمی‌تونیم نشون بدیم. میخواییم نشون بدیم وجود داره و درحال پیشرفته. البته ابن به اون معنا نیست که تا ریلیز بازی چیزی نشون نمی‌دیم، فقط سعی می‌کنیم محدودتر باشیم...:|

تو سال‌ها هر کی ندونه انگار کوله بازی از تریلر از TLG دادن بیرون.
GameSpot

Kaine

احسان بیخیال بابا!:دی مگه تو میدونی اصلا SM داره چی میسازه که این قدر پر میگی اپیک فیل و ...؟:دی قطعا خود SM‌ هم میدونه ساخت GoW جدید و ادامه دادنش چقدر سخته و حتما برنامه های خاص خودشون رو دارن. سر سوزنی هم محتمل نیست بیان همون بازی قبلی رو کپی پیست کنن. ضمن اینکه ستینگ بازی هیچ وقت تکراری نمیشه. میتونن به راحتی از محیط ها تا دشمنان، همشون رو از اول طراحی کنن و چیزهای جدید بیارن. گذشته از همه اینها GoW یعنی گیم پلی خفنش. که اونم خدامیدونه SM به لطف PS4 چی میسازه.

من که ترجیح میدم به SM اعتماد کنم. مطمعنم کارشون رو درست انجام میدن. اینم شده قضیه UC4! اولش که تازه معرفی شده بود یه عده امدن تو تاپیکش گفتن وای بازی دیگه خوب نمیشه و دیگه اشباع شده و ... دست آخر ND نشون داد همه نگرانی ها بی مورد بود و میدونن دارن چیکار میکنن. SM هم همینطوره. من پیش بینی میکنم GoW جدید تغییرات زیادی داشته باشه. یا کلا Reboot میشه و یه چیز جدید رو شروع میکنن (یعنی شخصیت کریتوس هست اما انگیزه شروع داستان تغییر میکنه و ...) و یا داخل همین پلات و ستینگ تغییرات خیلی زیادی اعمال میشه (هرچند من معتقدم داستان کریتوس دیگه تموم شده). برای همین خیلی دوست دارم ببینم چی دارن میسازن!

آهان GoW شد اپیک فیل و تکراری و بدرد نخور بعد NieR خوبه؟:دی دم دستم بودی یه OmniSlash حرفه ای روت اجرا میکردم!:دی

Kaine

احسان بیخیال بابا!:دی مگه تو میدونی اصلا SM داره چی میسازه که این قدر پر میگی اپیک فیل و ...؟:دی قطعا خود SM‌ هم میدونه ساخت GoW جدید و ادامه دادنش چقدر سخته و حتما برنامه های خاص خودشون رو دارن. سر سوزنی هم محتمل نیست بیان همون بازی قبلی رو کپی پیست کنن. ضمن اینکه ستینگ بازی هیچ وقت تکراری نمیشه. میتونن به راحتی از محیط ها تا دشمنان، همشون رو از اول طراحی کنن و چیزهای جدید بیارن. گذشته از همه اینها GoW یعنی گیم پلی خفنش. که اونم خدامیدونه SM به لطف PS4 چی میسازه.

من که ترجیح میدم به SM اعتماد کنم. مطمعنم کارشون رو درست انجام میدن. اینم شده قضیه UC4! اولش که تازه معرفی شده بود یه عده امدن تو تاپیکش گفتن وای بازی دیگه خوب نمیشه و دیگه اشباع شده و ... دست آخر ND نشون داد همه نگرانی ها بی مورد بود و میدونن دارن چیکار میکنن. SM هم همینطوره. من پیش بینی میکنم GoW جدید تغییرات زیادی داشته باشه. یا کلا Reboot میشه و یه چیز جدید رو شروع میکنن (یعنی شخصیت کریتوس هست اما انگیزه شروع داستان تغییر میکنه و ...) و یا داخل همین پلات و ستینگ تغییرات خیلی زیادی اعمال میشه (هرچند من معتقدم داستان کریتوس دیگه تموم شده). برای همین خیلی دوست دارم ببینم چی دارن میسازن!

آهان GoW شد اپیک فیل و تکراری و بدرد نخور بعد NieR خوبه؟:دی دم دستم بودی یه OmniSlash حرفه ای روت اجرا میکردم!:دی

داری سانتا مونیکا رو با ناتی داگ مقایسه می کنی ؟ :دی پاشو برو توبه کن یه دو دور هم غسل کن برگرد :دی من ترجیح میدم امیدم رو روی استودیویی نذارم که بعد از 3 نسل هنوز نتونسته یه IP جدید تولید کنه ، بدرد بخور بودن یا نبودن اون IP پیشکش :دی

با اینکه هیچ ربطی به هم ندارن ولی گاو در حد انگشت کوجیکه Nier هم نیست :دی فکت :دی

اوکی، شروع نشده بهتره این بحث مقایسه و قرار دادن NieR جلوی GoW رو بیخیالش بشید
biggrin1.gif
اولا که سبکشون اصلا زمین تا آسمون با هم فرق داره، دوما که جفتشون (فعلا) انحصاری اند و هیچ معنیی نداره که بخواید روبروی هم قرارشون بدیم
biggrin1.gif

این ماکان در راستای به کرسی نشوندن بحث متا از هر راهی برای پکوندن Nier وارد میشه
biggrin1.gif
من این بشرو میشناسم :دی و از اونجایی که ظاهراً بازیش هم نکرده ، همون ذهنیت یه بازی HnS ـو ازش داره ، غافل از اینکه بازی Action RPG ـه :دی

آخرین ویرایش:
اوکی، شروع نشده بهتره این بحث مقایسه و قرار دادن NieR جلوی GoW رو بیخیالش بشید :دی اولا که سبکشون اصلا زمین تا آسمون با هم فرق داره، دوما که جفتشون (فعلا) انحصاری اند و هیچ معنیی نداره که بخواید روبروی هم قرارشون بدیم :دی

این ماکان در راستای به کرسی نشوندن بحث متا از هر راهی برای پکوندن Nier وارد میشه :biggrin1: من این بشرو میشناسم :دی و از اونجایی که ظاهراً بازیش هم نکرده ، همون ذهنیت یه بازی HnS ـو ازش داره ، غافل از اینکه بازی Action RPG ـه :دی

آره دقیقا :دی

هرکی فکر میکنه NieR یه HnSـه و با همچین دیدی میخواد طرفش بره قراره بدجوری غافلگیر بشه :دی بازی نه تنها HnS نیست، بلکه با RPG های دیگه هم خیلی خیلی خیلی فرق میکنه. یعنی اگه NieR رو بخوای با یک کلمه توصیف کنی "خاص" بهترین و دقیق ترین صفتیه که میشه براش استفاده کرد :دی

@armintn
اگه واقعا میخوای بیشتر در مورد Nier بدونی بیا پستای این تاپیک رو بخون :دی (تعداد صفحاتش هم کمه و خیلی وقت آدم رو نمیگیره :دی )

http://forum.bazicenter.com/thread96743/

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or