مراسم PSX 2015

Dinosaur

Loyal Member
سلام!

کنفرانس روز شنبه 14 آذر ساعت 21:30 برگزار میشه.
لینک های تماشای مراسم:
Twitch
PlayStation
Youtube.com /user/PlayStation

5iKv2.jpg

سال قبل اولین مراسم PlayStation Experience رو شاهد بودیم. جایی که در کنار یک کنفرانس مخصوص، فرصتی برای دور هم جمع شدن طرفداران این برند محبوب بود. امسال قراره این مراسم برای دومین بار برگزار بشه و گیمرها در طول دو روز به استقبال بازی‌های محبوب خودشون برن.
مراسم در روزهای 5 و 6 دسامبر در سن‌فرانسیسکو برگزار میشه و قراره بازی‌های مختلفی که در سال‌های 2015 و 2016 عرضه میشن رو در اون ببینیم. کنفرانس هم سر جای خودش هست و سورپرایزهایی در انتظار طرفداران خواهد بود. همچنین قیمت بلیت تا قبل از 20 سپتامبر به مبلغ 60 دلار برای دو روز عرضه میشه و بعد از 20 سپتامبر هم قیمت بلیت دو روزه 75 دلار و یک روزه 45 دلار (شنبه) و 40 دلار (یکشنبه) خواهد بود.
عزیزانی که میخوان از ایران شرکت کنن (:دی) هم توجه داشته باشن که بهتره با PSN id خودشون ثبت نام کنن. هنوز علتش مشخص نیست، ولی احتمالاً سورپرایزهایی براشون در نظر گرفته شده. یک سری هتل هم هست که برای این مراسم قراره با تخفیف همراه باشن و میتونین هر شب با مبلغ 249 دلار در هتل Marriott Marquios اقامت کنین یا اتاق‌های هتل Hilton رو با مبلغ شبی 179 دلار صاحب بشین!

jkTMJ.jpg

Capcom Cup هم در طول این مراسم برگزار میشه و روز 6 دسامبر زمانی هست که مسابقات Street Fighter V طرفداران این سری رو به خودش مشغول خواهد کرد و رقابتی داغ و نفسگیر رو بین 32 نفر از برترین SFبازها شاهد خواهیم بود، با جایزه ای معادل 250هزار دلار. افرادی که دوست دارن به شکل VIP و از نزدیک این مسابقات رو دنبال کنن، میتونن بلیت دو روزه مراسم رو تهیه کرده یا بلیت روز یکشنبه رو بخرن و در کنار دیدن مسابقات، کیف حاوی وسایل مختلف Capcom رو هم دریافت کنن و در مراسم مخصوص بعد از مسابقات هم شرکت داشته باشند.

با تشکر از کیای عزیز بابت لینک! :دی

آخرین ویرایش:
کاری ندارم که گاو شاید دیگه به ته خط خورده باشه و ... ( به نظرم باید بازی و اپن ورلد کنن :d با همون سیستم مبارزه قدیمی بذارنش توی یه محیط اپن ورلد و دیزاین مراحلشم بکنن مثل ویچر ! :d کلا سری از بن بست در میاد )
ولی اینکه یهو اینقدر گاو و بیاریم پایین در حد حسنی و راز سیب بعد نیر رو یهو از فرش ببریم روی عرش ( این جوی که اخیرا حول و حوش نیر به وجود اومده جزو اتفاقاتیه که هر 100000 سال یه بار می افته :d ) یه مقدار کمدیه ( البته کمدی سیاهه :d )

کاری ندارم که گاو شاید دیگه به ته خط خورده باشه و ... ( به نظرم باید بازی و اپن ورلد کنن :d با همون سیستم مبارزه قدیمی بذارنش توی یه محیط اپن ورلد و دیزاین مراحلشم بکنن مثل ویچر ! :d کلا سری از بن بست در میاد )
ولی اینکه یهو اینقدر گاو و بیاریم پایین در حد حسنی و راز سیب بعد نیر رو یهو از فرش ببریم روی عرش ( این جوی که اخیرا حول و حوش نیر به وجود اومده جزو اتفاقاتیه که هر 100000 سال یه بار می افته :d ) یه مقدار کمدیه ( البته کمدی سیاهه :d )

لطفاً مقایسه از روی متا رو جزو نظرات شخصی خود نگه داشته و بذارید کسایی که شنیده ها رو دیدن به تعریف وقایع بپردازن :دی
با تشکر@};-

پ.ن : ماکان خدا بگم چیکارت نکنه که پای مقایسه ی این دو تا بازی که هیچ ربطی به هم ندارنو به تاپیک باز کردی :| :دی

بحث متا و ... نیست . ببین یه تنه دست گرفتی داری گاو و می کوبونی و ازونورم نیر ...
( من نیرو و هیچوقت تموم نکردم ولی همون موقعی که بازی اومده بود گرفتم و بازیش کردم و خیلیم بهم حال نداد . ولی گاردیم روش ندارم )
خداییش اگه دلایلی دارید که نیر و اینقدر می برید بالا ، واسه ماهم بگید خوشحال میشیم! :d

گاو رو دارم می کوبونم درست :biggrin1: ولی اصلاً بحث نیر رو پیش نکشیدم ! (اون چیزی که بین من و ماکانه صرفاً ادامه ی یه بحث پروفایلی بود)
چیزی از نیر توی تاپیکش میگم علاقه ـس ، بسطش هم ندادم :biggrin1: خودتون پای نیر رو به بحث ها باز می کنید ، خودتون هم ترولش می کنید و میرید کنار :biggrin1:

آخرین ویرایش:
لطفاً مقایسه از روی متا رو جزو نظرات شخصی خود نگه داشته و بذارید کسایی که شنیده ها رو دیدن به تعریف وقایع بپردازن :دی
با تشکر@};-

پ.ن : ماکان خدا بگم چیکارت نکنه که پای مقایسه ی این دو تا بازی که هیچ ربطی به هم ندارنو به تاپیک باز کردی :| :دی
بحث متا و ... نیست . ببین یه تنه دست گرفتی داری گاو و می کوبونی و ازونورم نیر ...
( من نیرو و هیچوقت تموم نکردم ولی همون موقعی که بازی اومده بود گرفتم و بازیش کردم و خیلیم بهم حال نداد . ولی گاردیم روش ندارم )
خداییش اگه دلایلی دارید که نیر و اینقدر می برید بالا ، واسه ماهم بگید خوشحال میشیم! :d

اخر شماره سوم کریتوس شدیدا با وجدانش درگیر بود. در مسیر شورشی که کریتوس راه انداخت خون های زیادی ریخته شده بود. gow جدید نمی تونه دوباره تو این مسیر قرار بگیره. شدیدا تکراری شده این جریانات زئوس المپوس اتن هیدیز گایا فلان بیسار...
می تونه خیلی راحت ادامه نسخه سوم مستقیم ساخته شده.
برای مثال: سلسله خدایان یونان قتل عام شده اند. از ریز و درشت تا خدای خدایان زئوس شکست خورده اند. قدیمی ترین قانون بشریت "صاحب کل و همه کاره بودن خدا در جهان" زیر سوال رفته. خب به نظرتون تو این شرایط خدایان باقی کشور ها همینطور بیخیال میشینند با لیدی شون حال می کنند؟ همه نگران میشند. شاید پشت بند شورش کریتوس شورش های جدید در کشور های دیگه به وجود بیاد . شاید خدایان ملت های همسایه به نحوی با کریتوس درگیر شند. خلاصه ادامه داستان به نظر من اگر یک مقدار روش کار بشه که حتما می شه مشکل خاصی نداره.
----
من نمی دونم این قضیه مشکل داشتن گیم پلی gow از کجا اومده. احتمالا بعد از اسنشن کم کم شکل گرفته اونم فکر کنم مشکلات دیگه ای امتیازاتش را پایین اورد تا گیم پلی . تا جایی که من می دونم gow سه نسخه اصلی داره که هر سه تا نهایت کیفیت یک گیم را حفظ کردند جوایز بسیار برده اند مینگین امتیازات زیر 90 نیومده. فکر نمیکنم به سیستم کلی گیم پلی و کامبت سیستم همچین بازی بشه گفت تکراری معمولی...
مقایسه کامبت سیستم gow و sf به نظر من مثل مقایسه موتور و گشتاور دوج وایپر و مرسدس اس ال اس... که از بیخ غلطه. درست هر دو گیم هستند. ولی کار هاشون متفاوت. من فن dmc نیستم ولی می دونم کامبت سیستم دویل نسبت به گاو حرفه ای تره این فکته
. ولی به نظر من کار یک گیم فقط ارائه حرفه ای ترین کامبت سیستم نیست. اگر هر گیم را یک پکیج در نظر بگیریم از نظر من و بسیاری از گیمر ها و همچنین منتقدین گاو بهترین بازی سبک h&s محسوب می شه نه صرفا بهترین کامبت سیستم ...

آخرین ویرایش:
با تشکر@};-

گاو رو دارم می کوبونم درست :biggrin1: ولی اصلاً بحث نیر رو پیش نکشیدم ! (اون چیزی که بین من و ماکانه صرفاً ادامه ی یه بحث پروفایلی بود)
چیزی از نیر توی تاپیکش میگم علاقه ـس ، بسطش هم ندادم :biggrin1: خودتون پای نیر رو به بحث ها باز می کنید ، خودتون هم ترولش می کنید و میرید کنار :biggrin1:
ok . اصلا لزومی به ادامه بحث نیست :d ولی در کل نمایش این نیر جدیده منو جذب کرده .

مقایسه کامبت سیستم gow و sf به نظر من مثل مقایسه موتور و گشتاور دوج وایپر و مرسدس اس ال اس... که از بیخ غلطه. درست هر دو گیم هستند. ولی کار هاشون متفاوت.

یکبار دیگه پستی که اسم اون دو تا بازی توش بود رو با دقت بیشتر بخون :دی
===
حدود یکی دو صفحه دارین حرفهای منو در مورد گیم پلی گاو محکوم می کنید ولی یه نفرتون نتونستید یه دلیل منطقی برای نقض چیزی که گفتم بیارید :دی

داری سانتا مونیکا رو با ناتی داگ مقایسه می کنی ؟ :biggrin1: پاشو برو توبه کن یه دو دور هم غسل کن برگرد :biggrin1: من ترجیح میدم امیدم رو روی استودیویی نذارم که بعد از 3 نسل هنوز نتونسته یه IP جدید تولید کنه ، بدرد بخور بودن یا نبودن اون IP پیشکش :biggrin1:

ND خداس. در این شکی نیست. اما دیگه جوگیر هم نشید!:دی در مورد استدیو پویاگستران غرب که صحبت نمیکنی. ساخت GoW کار هرکسی نیست. اینکه چرا IP جدید نساختن هم بخاطر ساختار متفاوت استدیو هست. و اینکه جناب استیگ یه فرصت خوب را هدر داد دلیل بر منهدم کردن کل استدیو و سبقش نیست! حالا GoW جدید رو که نشون دادن میبینید اینا چه موجوداتین!:دی

ماکان خدا بگم چیکارت نکنه که پای مقایسه ی این دو تا بازی که هیچ ربطی به هم ندارنو به تاپیک باز کردی :| :biggrin1:

جمله داخل اسپویل شوخی با شخص خودت بود!:دی نمیدونم چرا اصلا باقی جدی گرفتن!:دی وگرنه چه مقایسه ای؟ چه کشکی؟ چه ماستی؟:دی

آخرین ویرایش:
ماکانو احسان FF خیلی مضخرفه و در مقابل این بازیهایی که اسمشو آوردید هیچی نیست »فکت« منFF رو در حدِ DMC نمیدونم :dحالا که تروخشکو با هم میسوزونید بزار پای اینم اون وسط باز شه ، گاو رو با بازی ای که شرمم میاد اسمشو در کنارش بیارم روی یه کفه ی ترازو میزارن !! پشت بندش فکتم میدن

به نظر من سانتا مونیکا میتونست با خلق یک ای پی جدید در همون سبک به جای ادامه دادن GOW دست خودش رو خیلی خیلی باز بزاره و هرجوری که میخواست یه داستان و یه شخصیت عالی خلق کنه.ولی نمیدونم اینا چرا فقط رو GOW و یونان قفل کردن
البته هنوز هیچی از بازی نمیدونیم و هیچی ندیدیم شاید واقعا سورپرایز بشیم و شاید هم هایپمون با مغز بره تو جوب:d

ماکانو احسان FF خیلی مضخرفه و در مقابل این بازیهایی که اسمشو آوردید هیچی نیست »فکت« منFF رو در حدِ DMC نمیدونم :dحالا که تروخشکو با هم میسوزونید بزار پای اینم اون وسط باز شه ، گاو رو با بازی ای که شرمم میاد اسمشو در کنارش بیارم روی یه کفه ی ترازو میزارن !! پشت بندش فکتم میدن

به من چه؟:| با FF چیکار داری!؟ همون فحشاتو به NieR و DMC بده!:دی

یعنی اگه NieR رو بخوای با یک کلمه توصیف کنی "NieR" بهترین و دقیق ترین تعریفیه که میشه براش استفاده کرد :دی

Fixed :d

اتفاقا من جزو کسایی بودم که زمانی که Nier نسخه اول رو هایپ میکردن بچه ها, توو ذهنم مخالف قضیه بودم ولی بعد از دیدن NieR Automata نظرم به کل برگشت و فهمیدم که چقدر سطحی به Nier نگاه میکردم. اگه هایپی پشت Nier هست حقشه, Nier یعنی هنر , مثل یه نقاشی ای میمونه که سال ها میتونی محوش بشی! انقدر تیم Nier هنرمندن که به پیکسل پیکسل بازی غم دمیدن, یعنی انگار یه برگ درخت توو بازی هم اون جو و اون اتمسفر خاص و افسرده رو بت انتقال میده ! اگه سطحی بخواین به Nier نگاه کنین چیزی نمیبینین, عمیق تر نگاه کنین, اون نگاهی رو لازم داره که برای درک سری Souls هم نیازه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or