مراسم PSX 2015

Dinosaur

Loyal Member
سلام!

کنفرانس روز شنبه 14 آذر ساعت 21:30 برگزار میشه.
لینک های تماشای مراسم:
Twitch
PlayStation
Youtube.com /user/PlayStation

5iKv2.jpg

سال قبل اولین مراسم PlayStation Experience رو شاهد بودیم. جایی که در کنار یک کنفرانس مخصوص، فرصتی برای دور هم جمع شدن طرفداران این برند محبوب بود. امسال قراره این مراسم برای دومین بار برگزار بشه و گیمرها در طول دو روز به استقبال بازی‌های محبوب خودشون برن.
مراسم در روزهای 5 و 6 دسامبر در سن‌فرانسیسکو برگزار میشه و قراره بازی‌های مختلفی که در سال‌های 2015 و 2016 عرضه میشن رو در اون ببینیم. کنفرانس هم سر جای خودش هست و سورپرایزهایی در انتظار طرفداران خواهد بود. همچنین قیمت بلیت تا قبل از 20 سپتامبر به مبلغ 60 دلار برای دو روز عرضه میشه و بعد از 20 سپتامبر هم قیمت بلیت دو روزه 75 دلار و یک روزه 45 دلار (شنبه) و 40 دلار (یکشنبه) خواهد بود.
عزیزانی که میخوان از ایران شرکت کنن (:دی) هم توجه داشته باشن که بهتره با PSN id خودشون ثبت نام کنن. هنوز علتش مشخص نیست، ولی احتمالاً سورپرایزهایی براشون در نظر گرفته شده. یک سری هتل هم هست که برای این مراسم قراره با تخفیف همراه باشن و میتونین هر شب با مبلغ 249 دلار در هتل Marriott Marquios اقامت کنین یا اتاق‌های هتل Hilton رو با مبلغ شبی 179 دلار صاحب بشین!

jkTMJ.jpg

Capcom Cup هم در طول این مراسم برگزار میشه و روز 6 دسامبر زمانی هست که مسابقات Street Fighter V طرفداران این سری رو به خودش مشغول خواهد کرد و رقابتی داغ و نفسگیر رو بین 32 نفر از برترین SFبازها شاهد خواهیم بود، با جایزه ای معادل 250هزار دلار. افرادی که دوست دارن به شکل VIP و از نزدیک این مسابقات رو دنبال کنن، میتونن بلیت دو روزه مراسم رو تهیه کرده یا بلیت روز یکشنبه رو بخرن و در کنار دیدن مسابقات، کیف حاوی وسایل مختلف Capcom رو هم دریافت کنن و در مراسم مخصوص بعد از مسابقات هم شرکت داشته باشند.

با تشکر از کیای عزیز بابت لینک! :دی

آخرین ویرایش:
سونی بسه دیگه:d
.
اشاره کرده که این بازیشون JRPG ـه (البته فکر کنم Verendus به Bloodborne هم میگفت JRPG :دی ) در ادامه همون پست V این رو هم گفته:
There is another project in development in a similar context which is also a JRPG, and is going to be a Sony published title aka first party.

این from software چطور میتونه به این سرعت پشت سر هم بازی بده؟:d
ولی هر چی هست امیدوارم ساختار متفاوتی نسبت به ساخته های قبلشون داشته باشه چون هم یه تنوعی تو کارشون ببینیم هم اینکه ds3 توسط میازاکی کبیر :d در حال ساخته و فعلا از این لحاظ بی نیازیم

.

ماه قبل سگا یک نام تجاری جدید تحت عنوان Valkyria Of Blue Revolution رو ثبت کرده بود که همه حدس زده بودن ادامه Valkyria Chronicles باشه.الان باز یکدونه نام تجاری دیگه ثبت کردن تحت عنوان Valkyria : Azura Revolution.حالا ربط اینا چیه معلوم نیست.ممکنه نام تجاری در اروپا و آمریکای همون قبلی باشه.یا یک چیزه کلا متفاوتی باشه.یا اصلا معلوم نیست به Valkyria Chronicles ربط داره یانه.

یکدونه نام تجاری دیگه هم همزمان تحت عنوان V-Gaje ثبت کردن که اونم باز معلوم نیست چیه.خلاصه کمربندها رو محکم ببنید که معرفی هایی نزدیکه:d

SEGA trademarks Valkyria: Azure Revolution and V-Gaje - SEGAbits

به آخر مطلب دقت کن
gigglesmile.gif

کاری به مطلب ندارم کلا خود Verendus توی گف به Bloodborne هم میگه JRPG و از اونجایی که این شایعه هم دقیقا از روی حرفای Verendus برداشتن (اسمش هم حتی به عنوان منبع گذاشتن) پس منظورش از JRPG میتونه حتی ادامه Bloodborne باشه :دی

در ضمن به گفته V فقط همین یکی هم نیست و در مجموع From برای ساخت سه تا بازی با Sony توافق کرده. البته میگه دقیقا به این صورت هم نیست و یکم فرق داره ولی خب اینجوری توضیح دادنش راحت تره. فرض کن Bloodborne بازی اول بوده باشه، حالا که BB تموم شده، الان From داره روی بازی دوم کار میکنه و بعد از تموم شدن اون، میرن سروقت بازی سوم:

Yeah. I've mentioned this in the past already. Bloodborne is number one, and there's an agreement for two more games. I mean, it doesn't really work like that exactly, but whatever, let's just say it like that. They're working on game two as it stands, and game three will follow after that. I don't think we have to worry about them not hitting PS4 for all three. They're machines.
http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=179628490&postcount=377

پ.ن: و طبق معمول همیشه باز این بشر ترول کرده و بن شده :))

این ربطی به تاپیک نداره، ولی ما به خاطر انحصاری بودن بازی قبلی ـشون ربطش میدیم! :دی
---------------
مثل اینکه Ready at Dawn نه تنها یکی، بلکه دو پروژه در دست ساخت داره! ما رو بگو که نگران تعطیل شدن استودیو بودیم! :دی
Andrea Pessino ملقب به آرنولد (دوستان حتماً هیکل ایشون رو یادشون هست) توی Twitter گفته که بیشتر از یک پروژه دارن میسازن و هرکدوم هم شکل و شمایل متفاوتی داره و خیلی هم خوشحال و خندان هستن این روزها. :دی همین طور وقتی خبر اخراج بروبچ Kojima Productions LA پخش شده، ایشون گفته بفرستینشون اینجا و قبل از کریسمس هم عضو جذب میکنیم! :دی
یکی از بازی های RaD که برای Oculus Rift هست. نمیدونم The Order نهایتاً چقدر فروخت و سود داشت یا نه، ولی بعید میدونم نسخه دومش حداقل به این زودی ها ساخته بشه. از اون طرف هم باز بعید میدونم سونی فعلاً IP جدیدی به بروبچ RaD بده. اگه اون یکی بازی مولتی پلتفورم باشه که یه بحث دیگه هست ولی اگه انحصاری باشه، حدس میزنم یکی از IPهای قبلی سونی دستشون باشه. اینا وقتی از قبل یه IP داشتن خیلی خوب کار میکردن و دو عنوان GoW و همین طور Daxter برای PSP رو خیلی خوب ساخته بودن. برای همین شاید یه بار دیگه سونی بهشون پیشنهاد همچین کاری داده باشه، شاید هم نه! البته همچنان احتمال مولتی پلتفورم شدن بازی بعدی ـشون هم زیاده.

Sony Computer Entertainment Korea تو کنفرانش بازی White Day: A Labyrinth Named School رو برای Playstation VR معرفی کرد
این طور که معلومه این بازی یک ریمیک از یک بازی با همین اسمه که سال 2001 منتشر شده بود
سبک بازی “Romantic Horror Adventure Game” هست که توسط یک استدیوی کره ای به نام Roi Game ساخته شده

720P

Virtual Reality Horror Game White Day Announced For PlayStation VR - Siliconera

احسان تو دقیقا مشکلت با چیه گیم پلی GoW‌ ـه؟
میدونم گفتی احسان ولی خب خیلی وقت بود میخواستم یه توضیح کاملی در این مورد بدم برای همین دیدم این بهترین موقع است :دی متنش رو آماده کردم (فقط یه 4-5 ساعتی نوشتنش طول کشید :-" :دی ). به زودی تاپیکش رو میزنم و لینکش رو همینجا میزارم :دی

میدونم گفتی احسان ولی خب خیلی وقت بود میخواستم یه توضیح کاملی در این مورد بدم برای همین دیدم این بهترین موقع است :دی متنش رو آماده کردم (فقط یه 4-5 ساعتی نوشتنش طول کشید :-" :دی ). به زودی تاپیکش رو میزنم و لینکش رو همینجا میزارم :دی

بعدش من میام منفجرت میکنم!:دی البته اگه بد گفته باشی یا ایراد بنی اسراییلی بگیری!:دی آماذه باش!:دی

بعدش من میام منفجرت میکنم!:دی البته اگه بد گفته باشی یا ایراد بنی اسراییلی بگیری!:دی آماذه باش!:دی

متنی که علی آماده کرده ورژن پر و پیمون نظراتیه که مدتهاست داریم توی بحث های مختلف تکرارش میکنیم ولی به خاطر پراکنده بودن خیلی زود از ذهن ها پاک میشه :دی و اینکه دقیقاً جوابی که من برات داشتم هم هموناس ، می خواستم تایپ کنم که با دیدن متن تصمیم گرفتم همینجا برات لینکشو بدم که خود علی داره زحمتشو میکشه :دی

دو سه روزه دارین در مورد GOW بحث میکنید هیچکدومم دیگری رو قانع نکردین.در واقع دلیلیم نمیارید که آدمو قانع کنه.بحثی به درد میخوره که نتیجه ام داشته باشه.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or