مراسم PSX 2015

Dinosaur

Loyal Member
سلام!

کنفرانس روز شنبه 14 آذر ساعت 21:30 برگزار میشه.
لینک های تماشای مراسم:
Twitch
PlayStation
Youtube.com /user/PlayStation

5iKv2.jpg

سال قبل اولین مراسم PlayStation Experience رو شاهد بودیم. جایی که در کنار یک کنفرانس مخصوص، فرصتی برای دور هم جمع شدن طرفداران این برند محبوب بود. امسال قراره این مراسم برای دومین بار برگزار بشه و گیمرها در طول دو روز به استقبال بازی‌های محبوب خودشون برن.
مراسم در روزهای 5 و 6 دسامبر در سن‌فرانسیسکو برگزار میشه و قراره بازی‌های مختلفی که در سال‌های 2015 و 2016 عرضه میشن رو در اون ببینیم. کنفرانس هم سر جای خودش هست و سورپرایزهایی در انتظار طرفداران خواهد بود. همچنین قیمت بلیت تا قبل از 20 سپتامبر به مبلغ 60 دلار برای دو روز عرضه میشه و بعد از 20 سپتامبر هم قیمت بلیت دو روزه 75 دلار و یک روزه 45 دلار (شنبه) و 40 دلار (یکشنبه) خواهد بود.
عزیزانی که میخوان از ایران شرکت کنن (:دی) هم توجه داشته باشن که بهتره با PSN id خودشون ثبت نام کنن. هنوز علتش مشخص نیست، ولی احتمالاً سورپرایزهایی براشون در نظر گرفته شده. یک سری هتل هم هست که برای این مراسم قراره با تخفیف همراه باشن و میتونین هر شب با مبلغ 249 دلار در هتل Marriott Marquios اقامت کنین یا اتاق‌های هتل Hilton رو با مبلغ شبی 179 دلار صاحب بشین!

jkTMJ.jpg

Capcom Cup هم در طول این مراسم برگزار میشه و روز 6 دسامبر زمانی هست که مسابقات Street Fighter V طرفداران این سری رو به خودش مشغول خواهد کرد و رقابتی داغ و نفسگیر رو بین 32 نفر از برترین SFبازها شاهد خواهیم بود، با جایزه ای معادل 250هزار دلار. افرادی که دوست دارن به شکل VIP و از نزدیک این مسابقات رو دنبال کنن، میتونن بلیت دو روزه مراسم رو تهیه کرده یا بلیت روز یکشنبه رو بخرن و در کنار دیدن مسابقات، کیف حاوی وسایل مختلف Capcom رو هم دریافت کنن و در مراسم مخصوص بعد از مسابقات هم شرکت داشته باشند.

با تشکر از کیای عزیز بابت لینک! :دی

آخرین ویرایش:
باز بحث GOW IV شد:-"

اگر قراره اسم بازی GOW باشه،باید کریتوس شخصیت اصلی باشه! :| ففط میمونه انگیزه! که اونو CB باید دوباره جور کنه:-" (و یحتمل اگر 3گانه باشه،آخرش پایان GOW I به حقیقت بپیونده و کریتوس تا ابدیت خدایی کنه:-" )
اما اگر قراره شخصیت اصلی تغییر کنه،اسم رو هم بردارن تغییر بدن :| GOW بدون کریتوس هرگز :|
من خودم ترجیح میدم دومی باشه که خوب... گویا نیست:-"

برای حالت اول هم ترجیح میدم بریم مصر! کلا با اسکاندیناوی حال نمیکنم! همش محیط های برفی و خشک و بی روح :-" جدا از اون باید تن کریتوس هم یه لباس پشمی بکنند :)) (البته فبلا هم زباد تو برف بوده:-" ولی خوب در راستای تغییرات یهو دیرین لباس تنش کردن تو سرما :-" )

کلا مصر چیز خوبیه! البته اگر ایران هم بیان خوبه...به دنیای بازی هم نزدیک تره...فقط من اطلاعاتی از افسانه های خودمون ندارم چندان :| :-"

اگرم IP جدیده،میتونند برن ژاپن مثلا! یه کار خشن به سبک سانتا با همون گیم پلی GOW ولی تو ژاپن چیز تک و خفنی میشه! >:)

تو این سبک اگه قراره بازی ای تو ایران جریان داشته باشه باید دست به دامن یوبیسافت ملعون بشیم:|

کلا ساخت ادامه برای GoW خیلی سخته. چون یه بازی شخصیت محور هست. یعنی GoW حول محور انتقام کریتوس از خدایان شکل گرفته و اگه بخوای کریتوس و انتقام رو از بازی بگیری یهو خیلی خالی میشه!

به نظر من در حال حاضر مساله مهم تر از ستینگ و شخصیت ها و خدایان انگیزه هست. یعنی اگه قرار باشه بازی با کریتوس ادامه پیدا کنه و ریبوت هم نباشه در درجه اول باید SM دنبال بوجود آوردن یه انگیزه جدید باشه. باید به این سوال جواب داده بشه: کریتوس چرا باید مجدد با خدایان بجنگه؟ اگه این سوال جواب درستی داشته باشه حتی خدایان دوباره زنده بشن هم مساله ای نیست! در غیر این صورت داستان میشه ابکی!:دی

کلا مصر چیز خوبیه! البته اگر ایران هم بیان خوبه...به دنیای بازی هم نزدیک تره...فقط من اطلاعاتی از افسانه های خودمون ندارم چندان :| :-"

شاهنامه به تنهائی چند برابر اساطیر یونانی ، شخصیت و داستان داره اگه یه قهرمان پیدا بشه که بتونه از روی شاهنامه بازی بسازه رستم ما هم یه چیز تو مایه های کچل خانه

اینم اسامی 33 دیو افسانه ای به همراه خصوصیاتشون

nf6yw235jd7qbd8pc9bo.jpg

یه مثال مبارزه رستم با اکوان دیو :

اکوان ِ دیو در شاهنامه به هیأت گورخروحشی، گله‌های اسب کاووس را آسیب می رساند. رستم در نبرد با این دیو، هر بار که سوار بر رخش، به او یورش می برد، دیو ناپدید می شد. در این نبرد رستم، خسته در کنار چشمه ای به خواب می رود و در آن زمان اکوان به او می تازد و او را اسیر و از جا می‌کند و به رستم می گوید که او را به دریا افکند یا به کوهستان؟ ، رستم چون می داند که کار دیو برعکس است کوه را انتخاب می‌کند و «چون به آب افکنده می شود» با شنا خود را نجات میدهد. بعد از آن دیو را یافته با او رو به رو می شود و برای شکست او نام خدا را بر زبان می آورد تا دیو جادو به کار نبندد و سر دیو را می برد و ...

آخرین ویرایش:
اقا نظرتون راجب این دوربین گاو چیه؟دوربین ثابت یا یه دوربین ازاد؟به نظر من تو گاو دوربین ثابت خیلی بهتره یعنی میدونن دوربین رو کجا قرار بدن
که قشنگ فیکس باشه تو گیم پلی وقتی گیمر داره کمبو میزنه یهو دوربین تو در و دیوار نمیره درسته دوربین ثابت مال چند نسل قبله اما این دوربین توی گاو ثابت خالص نیس

اسم بعضی از اون دیو های شاهنامه خیلی سخته نمیشه تلفظشون کرد خارجیا که رسما میپوکن. بین اون همه دیو فقط دیو شهوت که بازیکن آرژانتین بود راحته تلفظش و اون دیو مخالف ماه

علی امضا و .... رو میخوای خودت بسازی یا من بسازم ؟ :دی

----

GoW هم کاش بجای ریمستر ۳ میومد اسنشن رو ریمستر میکرد ...
ولی اگه گاو جدیده امیدوارم بیخیال گذشته و همه اینا بشن ( گذشته ای هم نمونده بدبختی تو گاو های پی اس پی همش ساخته شده )
و بزنن تو خط خدایان جدید . کلی اساطیر خفن وجود داره برید سراغ اونا :دی

پ.ن یه دفعه هم دیدید یه بازی جدید ساختن به کل

نه شری خودت بساز :دی ببین اگه احسان پایه است و وقتش رو داره یه هماهنگی بکنید یه چیز خوفی ازش در بیارید :دی
@Kaine
I summon thee Ehsan Kaine :دی
===
حالا با مرگش اون ها آزاد میشن و جنگ و دعوا راه می افته. این وسط یکی از اینا هم باید اشتباهی یه لگد به Kratos بزنه تا باعث بشه کچل خشمگین بشه و دوباره بیفته دنبال انتقام! :biggrin1:

خدا بگم چکارت کنه آریا، مُردم از خنده =))

نه شری خودت بساز :دی ببین اگه احسان پایه است و وقتش رو داره یه هماهنگی بکنید یه چیز خوفی ازش در بیارید :دی
@Kaine
I summon thee Ehsan Kaine :دی

علی منو با اسم کاینه سامون میکنین یهو فحش محش هم همراهش میادا :دی
به هر حال کمکی چیزی خواستید در خدمتم :دی

من یه بار دیگه هم گفتم کریتوس به عنوان شخصیت بد و باس آخر خیلی حال میده . یکی زن و بچش تو این خراب کاری های کریتوس بمیره اونم بیوفته دنبال انتقام از کریتوس . آخر کار هم نتونیم بزنیمش و کریتوس بکشه طرف رو :دی حال میکنم خخخ :دی

در مورد gow 2 مسئله وجود داره:
1: یونان و تمام متعلقاتش شدیدا تکراری شدند. 2 نسل کامل با تکیه بر ونان قدییم بازی ساختند به نظر من بسه...
2: کریتوس بر خلاف یونان نه تنها خست کننده نشده بلکه من فکر می کنم جز کاراکتر هایی محسوب می شه که بهه تنهایی می تونه نماد یک گیم باشه و هر جایی هر زمانی قابل استفادست...
---
با توجه به پایان gow3 به نظر من "انتقام" باید حذف بشه. در واقع خیلی سخته که داستان همچنان حول انتقام کریتوس بگذره. به نظر من باید بره طرف کشور های دیگه. البته سانتا و کوری بارلوگن یهو دیدی کاملا غافلگیرمون کردند

اینهمه حدس در مورد گاو زدید ولی به شخصه محتمل چیزی که براش میدونم اینه که ، بازی دوباره توو همون فاز تکراری ساخته میشه، از لحاظ بصری و این حرفها جاو دراپینگ ظاهر میشه ولی بعدش یه اپیک فیل خیلی شیک و تمیز میشه :دی به 5 سال گذشته ی اینا نگاه کنید از سانتا مونیکا گیم ساز در نمیاد ، اینا رو استودیوشونو منهدم کن و اعضاش رو توی سایر استودیو ها به عنوان کمک برای بخش های فنی و بصری بازیها هزینه کنن خیلی بدرد بخور تر ظاهر میشن تا صرفاً بیان اپیک فیل بسازن :دی کوری بارلاگ هم نمی تونه گاو رو از Loop ـیی که توش گیر کرده دربیاره، الان دیگه دو نسل پیش نیست :دی

از دید من کریتوس رو خیلی دارین بزرگتر از چیزی که هست میکنید....اسنیک هم توی یه قسمت با رایدن عوض شد و یه قسمت با بیگ باس ولی از کیفیت بازی نیومد پایین، اتفاقا به نظر من ادامه سری خدای جنگ میتونه با نقل مکان به یه نقطه جغرافیایی دیگه با یه کاراکتر نو و جدید و قوی خیلی بهتر هم بشه، کریتوس چیکاره هستش که بره یه سرزمین دیگه؟ بعد با خدایان اونجا چیکار باید داشته باشه؟ ببینید اساطیر اینطوری نیستن که توی ایدئولوژیشون اینو قائل باشن که هم خدایان یونان وجود دارن، هم خدای ابراهیمی، هم خدایان اسکاندیناوی که.....توی هرکدوم از این اساطیر حقیقت خودشونن فقط.....توی دنیای تور و تیر و ادین، زئوسی وجود نداره، توی دنیای زئوس و پوسایدن هم اورمزد وجود نداره.....آدم اگر بخواد منطقی باشه خط داستانیش نمی تونه دنیا هارو باهم قاطی کنه، چون حتی خیلی وقتا از دید تفکر هم هیچ شباهتی به هم ندارن....اصلا فرهنگ اساطیری اسکاندیناوی توی یه فاز دیگه است، همونطور که اساطیر ایران و هند توی یه فاز دیگه ان......اساطیر مصر که کلا یه جای دیگه رو چسبیده ان.....

میتونن کریتوس رو ببرین توی اسکاندیناوی، بکنن دشمن Frey & Tyr و..... ولی بعد اونوقت GOW میشه در حد سریال Supernatural :d:d:d:d:))
اسمشم به God Hunter باید عوض کنن.:d

اگر سازنده های بازی نتونن کاراکتری که جای کریتوس رو بگیره خلق کنن (چون کریتوس، توی دسته بهترین کاراکتر های خلق شده دنیای بازی هم قرار نمیگیره، خوبه ولی نه اونقدر).....این ضعف اونهاست.....یه دونه کاراکتر دوست داشتنی توی 15 سال....این به معنی کلمه یعنی اینکه سانتا مونیکا و بارلوگ به عنوان طراح قابلیت هیچیو ندارن.....

آخرین ویرایش:
اینهمه حدس در مورد گاو زدید ولی به شخصه محتمل چیزی که براش میدونم اینه که ، بازی دوباره توو همون فاز تکراری ساخته میشه، از لحاظ بصری و این حرفها جاو دراپینگ ظاهر میشه ولی بعدش یه اپیک فیل خیلی شیک و تمیز میشه :دی به 5 سال گذشته ی اینا نگاه کنید از سانتا مونیکا گیم ساز در نمیاد ، اینا رو استودیوشونو منهدم کن و اعضاش رو توی سایر استودیو ها به عنوان کمک برای بخش های فنی و بصری بازیها هزینه کنن خیلی بدرد بخور تر ظاهر میشن تا صرفاً بیان اپیک فیل بسازن :دی کوری بارلاگ هم نمی تونه گاو رو از Loop ـیی که توش گیر کرده دربیاره، الان دیگه دو نسل پیش نیست :دی
url

کاملا موافقم، شاید تا اینجا خدای جنگ تکراری ترین فرنچایز سونی هستش، فرنچایز های کلاس پایین تر مثل کیلزون تغییرات داشتن، ولی خدای جنگ از قسمت اول همین بوده .....:|

اصن اسم بازی جوری هست که باید توی یونان باشه:d البته مصری ها هم خدای جنگ دارن ولی خدای جنگ رو بیشتر با Ares و اساطیر یونان میشناسن. مشکل از اسم بازیه آقا:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or