مراسم PSX 2015

Dinosaur

Loyal Member
سلام!

کنفرانس روز شنبه 14 آذر ساعت 21:30 برگزار میشه.
لینک های تماشای مراسم:
Twitch
PlayStation
Youtube.com /user/PlayStation

5iKv2.jpg

سال قبل اولین مراسم PlayStation Experience رو شاهد بودیم. جایی که در کنار یک کنفرانس مخصوص، فرصتی برای دور هم جمع شدن طرفداران این برند محبوب بود. امسال قراره این مراسم برای دومین بار برگزار بشه و گیمرها در طول دو روز به استقبال بازی‌های محبوب خودشون برن.
مراسم در روزهای 5 و 6 دسامبر در سن‌فرانسیسکو برگزار میشه و قراره بازی‌های مختلفی که در سال‌های 2015 و 2016 عرضه میشن رو در اون ببینیم. کنفرانس هم سر جای خودش هست و سورپرایزهایی در انتظار طرفداران خواهد بود. همچنین قیمت بلیت تا قبل از 20 سپتامبر به مبلغ 60 دلار برای دو روز عرضه میشه و بعد از 20 سپتامبر هم قیمت بلیت دو روزه 75 دلار و یک روزه 45 دلار (شنبه) و 40 دلار (یکشنبه) خواهد بود.
عزیزانی که میخوان از ایران شرکت کنن (:دی) هم توجه داشته باشن که بهتره با PSN id خودشون ثبت نام کنن. هنوز علتش مشخص نیست، ولی احتمالاً سورپرایزهایی براشون در نظر گرفته شده. یک سری هتل هم هست که برای این مراسم قراره با تخفیف همراه باشن و میتونین هر شب با مبلغ 249 دلار در هتل Marriott Marquios اقامت کنین یا اتاق‌های هتل Hilton رو با مبلغ شبی 179 دلار صاحب بشین!

jkTMJ.jpg

Capcom Cup هم در طول این مراسم برگزار میشه و روز 6 دسامبر زمانی هست که مسابقات Street Fighter V طرفداران این سری رو به خودش مشغول خواهد کرد و رقابتی داغ و نفسگیر رو بین 32 نفر از برترین SFبازها شاهد خواهیم بود، با جایزه ای معادل 250هزار دلار. افرادی که دوست دارن به شکل VIP و از نزدیک این مسابقات رو دنبال کنن، میتونن بلیت دو روزه مراسم رو تهیه کرده یا بلیت روز یکشنبه رو بخرن و در کنار دیدن مسابقات، کیف حاوی وسایل مختلف Capcom رو هم دریافت کنن و در مراسم مخصوص بعد از مسابقات هم شرکت داشته باشند.

با تشکر از کیای عزیز بابت لینک! :دی

آخرین ویرایش:
وقتی دست راست استودیوهای دیگستو کلی کمک کرده به RADو آشنایی هم داره باهاش ، چرا نباید استودیویی که خالق مخلوقات عجیبو پرفکته و گرافیک عظیمی بازیهاش دارن استاد نباشه برای نسخه بعدی TO ؟ فقط کافیه بعد GOW تمرکزشو بزاره برای این بازی .

اینا رو میدونم فردین ، منظورم کلا برای نسخه بعدی TO بکشن بیرون از RAD بدن سانتا که استاد ساخت همچین بازیاییه .

UP

قصد خاصی ندارم ها، اما اول میگی RAD رو تخته کنن، بعد که من میگم RAD اصلا مال سونی نیست و ... میگی میدونم! بعد میگی از RAD بکشن بیرون. آخه کسی گیری نداره به RAD که بخوان بکشن بیرون. IP دست سونیه. هیچ وقت نگفته که RAD بیا ادامه بساز!!! اصلا بحثی برای ادامه این بازی نیست! چیرو بکشن بیرون؟

بعد میگی بدن دست سانتا که استاد اینجور چیزاست. میشه یه مثال از یه بازی AAA تو سبک شوتر سوم شخص از سانتا برام نام ببری؟ چطور شد به این نتیجه رسیدی که سانتا استاد ساخت این بازیه؟

موجودات عجیب و غریب GOW هم 90% ـشون اساطیر یونانی هستن. از اونور Order موجود عجیب غریبی نداره که اینا باز بخوان خلق کنن. ولورین و ومپایر دیگه عجیب غریب نیست که. :دی

آخرین ویرایش:
قصد خاصی ندارم ها، اما اول میگی RAD رو تخته کنن، بعد که من میگم RAD اصلا مال سونی نیست و ... میگی میدونم! بعد میگی از RAD بکشن بیرون. آخه کسی گیری نداره به RAD که بخوان بکشن بیرون. IP دست سونیه. هیچ وقت نگفته که RAD بیا ادامه بساز!!! اصلا بحثی برای ادامه این بازی نیست! چیرو بکشن بیرون؟

بعد میگی بدن دست سانتا که استاد اینجور چیزاست. میشه یه مثال از یه بازی AAA تو سبک شوتر سوم شخص از سانتا برام نام ببری؟ چطور شد به این نتیجه رسیدی که سانتا استاد ساخت این بازیه؟

موجودات عجیب و غریب GOW هم 90% ـشون اساطیر یونانی هستن. از اونور Order موجود عجیب غریبی نداره که اینا باز بخوان خلق کنن. ولورین و ومپایر دیگه عجیب غریب نیست که. :دی

دیگه فردین تو آدم بیخبری نبودی که ۹۰درصد تاپیکای د اوردرو من بودمو لحظه به لحظه دنبال میکردم اخبارشو ، بعضی اوقات فردین سخت میشه حرفاتو تو چند کلمه خلاصه بگیو انتظار داشته باشی بقیه لپ مطلبو بگیرن ، من دوس دارم سانتا بازی رو بسازه و سونی دوباره سراغRAD نره همین ، حالا با چاشنی طنز پستامو میگم دلیلش اخلاق خودمه ، سانتا هر کاری که انجام بده تجربش کم از استودیوهای دیگه نداره و به بهترین نحو انجامش میده

RAD هیچ ربطی به سونی و سانتا نداره و یه استودیوی مستقله. فقط با سونی همکاری میکرد. سر اوردر هم سونی گفته بود اگه بازیتون 1 میلیون بفروشه استودیوتون رو میخرم و زیرشاخه میشین که اونم نشد :| بازی بعدیشون هم مولتی پلتفرمه ظاهرا.
The order قرار نیست ادامه پیدا کنه فردین؟

پ.ن: راستی حرف Acti شد من یاد بازی بعدی IW افتادم! من بیصبرانه منتظر بازی بعدی اینا هستم!‌ میخوام ببینم آقامون جیکوب مینوف و باقی دوستان ND ـی چه میکنن!:دی یعنی واقعا له له میزنم برای دیدن بازیشون!:دی

۵-۶ ماه صبر کن Cod جدید احتمالا به دست اونا معرفی میشه...

بعد این همه هایپ SM نیاد ریمستر GoW:A رو معرفی کنه!:|

نمیدونم چرا تا حرف از Gow میشه همه تفکرا سمت ریمستر و Ascension میره مگه سانتا کپکام یا ناتی داگ که همچین انتظاری ازش دارید ریمستر آخریش هم که بیشتر جنبه جشن ده سالگی و حس نشدن خلاء Gow (تنها حالت ریمستر شدن) یا Barlog کسی ـه که نتونه ادامه GoW III بسازه برید ایمان بیارید دیر میشه و اونموقع میرسه تیزر GoW IV میبینید و پشتیبانی ـش از PSVR که دور از انتظار هم نیست:-"

آخرین ویرایش:
نمیدونم چرا تا حرف از Gow میشه همه تفکرا سمت ریمستر و Ascension میره مگه سانتا کپکام یا ناتی داگ که همچین انتظاری ازش دارید ریمستر آخریش هم که بیشتر جنبه جشن ده سالگی و حس نشدن خلاء Gow (تنها حالت ریمستر شدن) یا Barlog کسی ـه که نتونه ادامه GoW III بسازه برید ایمان بیارید دیر میشه و اونموقع میرسه تیزر GoW IV میبینید و پشتیبانی ـش از PSVR که دور از انتظار هم نیست:-"

GOW تا همینجا هم خیلی شیرش دوشیده شده.....سانتا مونیکا، واقعا الان نزدیک 15 ساله فقط داره "خدای جنگ" میسازه و متاسفانه هم بازیها خیلی باهم متفاوت نیستن.....اگر نسخه سوم هم اون میزان خشونت و اون گیم پلی روون رو نداشت با گرافیک فوق العاده، واقعا دیگه روی مخ میتونست بره دیگه.....Ascension هم که به شدت تکراری و آبکی بود....من انتظار داشتم یه بازی جدید و نو معرفی کنن....خیلی ضد حال بود خبر ادامه این فرنچایز.....

چه هماهنگ یهویی بحث GoW رو با هم شروع کردید :دی
Lets talk God of War 4

من علی الحساب با پست اول (در واقع دوم) اون تاپیک موافقم :دی
شروین بساز دستت طلا:d
بعد هی میخواستم بگم یادم میرفت الان یادم افتاد اون قطارات و محفل دور چراغ نفتی پس کجا رفته؟یکی دوتا بساز هایپ بشیم:d
Fixed :دی
NBm9l.png

پ.ن: آرتش که مطمئنا فیکه چون برای نسخه 3ـه، تاریخ عرضه هم Place Holder ـه و عالم و آدم هم میدونند داره ساخته میشه ولی خب با این وجود گفتم بد نیست بزارمش :دی

آخرین ویرایش:
Lets talk God of War 4

پست چهارم مورد تأیید بنده هست. :دی

Kratos can stay, but I want a new setting
Or, someone said something like, you play a new guy and one hour in, you get killed by Kratos

بدون شک سراغ اساطیر جدید که باید برن، مگر اینکه یه کاری بکنن که دوباره همه خداها زنده بشن که خیلی مسخره میشه.
ولی حضرت Kratos سر جاش می مونه! من Uncharted بدون Nathan حاضرم بازی کنم ولی GoW بدون Kratos ناقص میشه به نظرم. فقط همون طور که قبلاً گفتم، مشکل اینجاست که نمیشه برای این بنده خدا اهداف جدید گذاشت و کاراکتری نیست که بگیم به خاطر ثروت یا نجات بشریت و ... با بقیه میجنگه! باید دید از این نظر چیکار میکنن، ولی خود اساطیر جدید رو راحت میتونن وارد ماجرا کنن و باز همون طور که قبلاً گفتم (:دی) میشه مثلاً داستان رو این طوری جلو برد که زئوس به عنوان رهبر خداهای یونانی، به بقیه خداها خیانت کرده و یه کاری کرده که توی فلان جا زندانی بشن. حالا با مرگش اون ها آزاد میشن و جنگ و دعوا راه می افته. این وسط یکی از اینا هم باید اشتباهی یه لگد به Kratos بزنه تا باعث بشه کچل خشمگین بشه و دوباره بیفته دنبال انتقام! :دی

Lets talk God of War 4

NBm9l.png

پ.ن: آرتش که مطمئنا فیکه چون برای نسخه 3ـه، تاریخ عرضه هم Place Holder ـه و عالم و آدم هم میدونند داره ساخته میشه ولی خب با این وجود گفتم بد نیست بزارمش :دی
خب هنوزم ایمان نمی اورید ای کافران؟:d
چراغ نفتی چیه علی دانته این همه هایپ جواب نمیده یه چیز پدر مادر دار بساز:d
خب با توجه به نویسندگی داستان توسط خود کوری بارلاگ و این حجم داستانی که نوشته باید شاهد یه داستان قوی و طولانی باشیم
حالا که چه جوری کریتوس میخواد دل و روده باز بریزه بیرون Bad A**s بشه باید یه نفر عصبیش بکنه مثلا یکی بخاطر اینکه خداها رو نابود کرده
پاشه بخواد کریتوس رو بکشه همه ما هم میدونیم کریتوس زندست مثلا یکی دوساعت اول با این بریم دنبال کریتوس که کریتوس رو بکشه خلاصه عصبیش بکنیم
کریتوسم بزنه اینو لت و پار کنه..یا به کلی میشه زئوس زنده بشه بش خدا و رهبر یه جا دیگه مصری اسکاندیناویی جایی بشه
کریتوس از صخره خودشو انداخت پایین تا حالا 3-4 دفه از مرگ زنده شده این دفه هم میشه کلا عادی شده:d
حالا زئوس هم به راحتی میتونه زنده بشه و بیاد دوباره بخواد بجنگه تو GOW III هم یه بار زنده شد روحش البته
پ.ن: با توجه به نویسنده داستان بازی که کوری بارلاگ باشه من هیچ نگرانی ندارم چون این بشر دقیقا سر GOW II هم که کلا داستان تموم شده بود
اومد همه چیو عوض کرد یه داستان تحویل داد که جز نسخه اصلی چندتا نسخه فرعی هم ازش ساخته شد مهم اینه با کی بازی رو بخوایم ببریم جلو تصور گاو بدون کریتوس خیلی مسخرست
44186048102877496171.jpg

34553368960110293312.jpg

Lets talk God of War 4

NBm9l.png

علی امضا و .... رو میخوای خودت بسازی یا من بسازم ؟ :دی

----

GoW هم کاش بجای ریمستر ۳ میومد اسنشن رو ریمستر میکرد ...
ولی اگه گاو جدیده امیدوارم بیخیال گذشته و همه اینا بشن ( گذشته ای هم نمونده بدبختی تو گاو های پی اس پی همش ساخته شده )
و بزنن تو خط خدایان جدید . کلی اساطیر خفن وجود داره برید سراغ اونا :دی

پ.ن یه دفعه هم دیدید یه بازی جدید ساختن به کل

God of War VR Demo Sold PlayStation President on Virtual Reality - IGN

Yoshida explained the moment he believed VR could work. "It was actually on PS3 at Santa Monica Studios," Yoshida said. "A developer who’d been working on God of War got me to try a handmade headset and when I put it on he used a God of War game. I was Kratos in first person view. When I looked down, I saw a strong man’s body and I thought: I’m sold”
پ.ن:به GOW اول شخص فکر کردین؟تو GOW III واسه جند لحظه دوربین اول شخص میشد خیلی خفن بود..یهو بیان گاو جدید رو اول شخص بسازن:d
قطعا GOW جدید از VR پشتیبانی میکنه

باز بحث GOW IV شد:-"

اگر قراره اسم بازی GOW باشه،باید کریتوس شخصیت اصلی باشه! :| ففط میمونه انگیزه! که اونو CB باید دوباره جور کنه:-" (و یحتمل اگر 3گانه باشه،آخرش پایان GOW I به حقیقت بپیونده و کریتوس تا ابدیت خدایی کنه:-" )
اما اگر قراره شخصیت اصلی تغییر کنه،اسم رو هم بردارن تغییر بدن :| GOW بدون کریتوس هرگز :|
من خودم ترجیح میدم دومی باشه که خوب... گویا نیست:-"

برای حالت اول هم ترجیح میدم بریم مصر! کلا با اسکاندیناوی حال نمیکنم! همش محیط های برفی و خشک و بی روح :-" جدا از اون باید تن کریتوس هم یه لباس پشمی بکنند :)) (البته فبلا هم زباد تو برف بوده:-" ولی خوب در راستای تغییرات یهو دیرین لباس تنش کردن تو سرما :-" )

کلا مصر چیز خوبیه! البته اگر ایران هم بیان خوبه...به دنیای بازی هم نزدیک تره...فقط من اطلاعاتی از افسانه های خودمون ندارم چندان :| :-"

اگرم IP جدیده،میتونند برن ژاپن مثلا! یه کار خشن به سبک سانتا با همون گیم پلی GOW ولی تو ژاپن چیز تک و خفنی میشه! >:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or