محبوبترین سبک در بین بازی های کامپیوتری ( با نظر سنجی )

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

محبوبترین سبک ؟

• اکشن اول شخص ( First Person Shooter )

رای‌ها: 115 25.6%
  • اکشن سوم شخص ( Third Person Shooter )

رای‌ها: 59 13.1%
  • اکشن - ماجرایی ( Action - Adventure )

رای‌ها: 103 22.9%
  • ماجرایی ( Adventure )

رای‌ها: 24 5.3%
  • نقش آفرینی ( Role Playing Game )

رای‌ها: 75 16.7%
  • استراتژیک ( Strategy )

رای‌ها: 50 11.1%
  • اتومبیل رانی ( Racing )

رای‌ها: 6 1.3%
  • ورزشی ( Sport )

رای‌ها: 13 2.9%
  • شبیه سازی ( Simulation )

رای‌ها: 4 0.9%

• مجموع رای دهنده‌ها
    449
سلام
امیدوارم دلیل انتخاب این سبک از طرف شما فقط به دلیل یه بازی درپیت مزخرف مثل سیمز نباشه !!!
مصطفی کاری به Sims نداشته باش که کلامون میره تو هم . ( با خنده بخون )

مصطفی کاری به Sims نداشته باش که کلامون میره تو هم . ( با خنده بخون )
سیمز بیشتر بین دختر ها طرفدار داره اما به نظر من باید به پرفروش ترین بازیه PC احترام گذاشت گر چه مزخرف باشه

سیمز بیشتر بین دختر ها طرفدار داره اما به نظر من باید به پرفروش ترین بازیه Pc احترام گذاشت گر چه مزخرف باشه
منم قبلا به این جملت عقیده داشتم ولی الان میبینم پسرها خیلی بیشتر از دخترها از این بازی خوششون میاد.
(فروم ها رو نگاه کنید میبینید برای نمونه همین فروم خودمون)

نوشته شده توسط amir_amd:
Action - Adventure که واقعا اولیه. اما منه عاشق metal gear باید کدوم سبکو انتخاب کنم. البته متال خودش همه چیزه زندگیه عشقه سبکه و ... :cheesygri

میشه اکشن- پنجم شخص
39.gif

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
منم قبلا به این جملت عقیده داشتم ولی الان میبینم پسرها خیلی بیشتر از دخترها از این بازی خوششون میاد.
(فروم ها رو نگاه کنید میبینید برای نمونه همین فروم خودمون)
خب دلیلم داره بخاطر اینکه پسر ها بیشتر عاشق صحنه هستن
راستی من فقط سبک جی تی ای دوست دارم بدترین سبک هم به نظرم اسپیلینترسل و دوم هست;)

نوشته شده توسط Miesam:
راستی من فقط سبک جی تی ای دوست دارم بدترین سبک هم به نظرم اسپیلینترسل و دوم هست;)
خوبه خودت هم پسری ها!!!!
اگه پسرها عاشق صحنه بودند خیلی بازی های دیگه غیر از سیمز بود! مثل سینگلز!!!! که مدتی باهاش بازی کردم ولی چیز چرتی بود!
ولی من بیشتر از سیمز خوشم میاد نه به خاطر صحنه هاش (اصلا مگه صحنه هم داره!!!؟) بخاطر گیم پلی فوق العادش که در هیچ بازیی نظیر اون نیست.
ولی من بیشتر از سبک Role Playing خوشم میاد :p

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Grim Reaper:
خوبه خودت هم پسری ها!!!!
اگه پسرها عاشق صحنه بودند خیلی بازی های دیگه غیر از سیمز بود! مثل سینگلز!!!! که مدتی باهاش بازی کردم ولی چیز چرتی بود!
ولی من بیشتر از سیمز خوشم میاد نه به خاطر صحنه هاش (اصلا مگه صحنه هم داره!!!؟) بخاطر گیم پلی فوق العادش که در هیچ بازیی نظیر اون نیست.
ولی من بیشتر از سبک Role Playing خوشم میاد :p
دوست عزیز .
نه به اینکه گفتی من از RPG خوشم میاد و نه به اینکه گفتی با سیمز خیلی حال میکنی ! :neutral:

خوبه خودت هم پسری ها!!!!
ولی من بیشتر از سبک Role Playing خوشم میاد
سینگلز که هیچی نداره بابا فقط اسمش اینه که بازیش رو ESRP درجه ی A بهش داده.سیمز خدایی اگه از نظر صحنه بخوای حساب کنی خیلی از سینگلز بالاتره.ولی من فکر نمیکنم کسی سیمز رو به خاطره صحنه هاش بازی کنه.کلا چون بازی یه سبک خاصی هست همه جذب بازی میشن.البته به نظره من دیگه بازیش تکراری هست و اصلا اون لذت نسخه های اول رو نداره.

من عاشق Action - Adventure هستم از اکشن اول شخص و سوم شخص هم خوشم میاد . بازی های با سبک استراتژیک رو دوست دارم اما متاسفانه مهارتی در بازی کردنشون ندارم . از بازی های سبک RPG متنفرم Sport بازی می کنم اونم فقط فوتبالش . از بازی های شبیه سازی هم Sims خوبه اما بازی نمیکنم ( فقط خواهر کوچیکم بازی می کنه )

من اخرش نفهمیدم تو از اسپلینتر سل خوشت میاد یا نه ;)
+++

چه ربطی داره اگه صحنه میخوان برن تو سایت های صحنه نشون بده . کام

سلام
ولی من فکر نمیکنم کسی سیمز رو به خاطره صحنه هاش بازی کنه
من شخصا sims رو به خاطر امکانات خیلی زیادی که برای خرید وسایل و دکوراسیون داره بازی میکنم .
در واقع عشقم اینه که یه زین خالی بگیرم . بسازمش . مبلش کنم . ولش کنم برم زمین بعدی .
39.gif

نوشته شده توسط Grim Reaper:
خوب سیمز یک بازیه ولی RPG یک سبکه!
درسته دوست عزیز . اینو خودمم میدونم .
منظورم این بود که نه به اینکه از RPG و بازیهاش طرفداری کردی ( که خیلی خوشم اومد و موافقم ) و نه به اینکه در کنارش از سیمز هم تعریف کرده بودی ( صد صد مخالفم ! ) ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or