kakero youga
کاربر سایت
من از سبك خاصي بدم نمياد فقط يكي ... اونم استراتژيكه... مثل روم ، واركرافت...اه اه حالم داره بد ميشه!
من چی کاره بیدم ! خوب مگه این کار چه ضرری به مدیر ها میزنه ! :neutral:مصطفی میبینم که یه تنه همه برنامه های آینده ی سایت رو به باد دادی!!بیچاره ها گفته بودن راجه به سبکا حرفی نزنین قراره که یه سری امکانات اضافه کنیم!!الان مدیرا نشستن دارن گریه میکنن!
پس اینطور که معلومه از بازی های ادونچر تو مایه ها Myst خوشت میادبعدم ادونچر.البته از اونایی که معماهاش خیلی منطقی باشه و از بازی هایی که بر تاکید روی متن و صحبت هست متنفرم
امین جان منم مثل تو به اکشن اول شخص ( First Person Shooter علاقه زیادی دارم البته اولش زیاد علاقه ای نداشتم ولی این 2 سال اخیر دیگه عاشق این سبک شدمنوشته شده توسط pandora tomorrow:ممنون مصطفی که این تاپیک رو زدی
من که خودم به شخصه با اکشن خیلی حال میکنم اونم همهنوعش ولی اگه fps باشه که دیگه خیلی خیلی حال میکنم
من به اکشن اول شخص ( First Person Shooter ) رای دادم!

سلامنوشته شده توسط farzadlion:پس اینطور که معلومه از بازی های ادونچر تو مایه ها Myst خوشت میاد
اما منم فگر می کنم یک بازیه خوب بازی ایه که علاوه بر گرافیک و گیم پلی خوب از داستان خوبی هم بر خوردار باشه..کلا سبک های ادونچر و یا تلفیقی از اکشن و ادونچر این خصوصیات را دارند البته گهگاهی بازی های سبک RPG هم این خصوصیات را دارا هستند
سلام .نوشته شده توسط Hellgate:london:بازی مثل Still life و یا از این قبیل بازی ها که هیچ چیز خاصی برای گفتن نداره بدم می یاد.
امیدوارم شماره 6 این بازیهم ساخته بشه.
با یک شروع جدید.
بای بای
و Still Life و بازی های دیگه تو این مایه ها نفرت دارم.
سلامنوشته شده توسط Kain:راستی آقا محمد رضا میبینم که از طرفداران بازی های RPG با دوربین ایزومتریک هستین !![]()
گفتی بازی Divine Divinity کلی حال کردم . عجب بازی توپی بود . من که خیلی با بازیش حال کردم . ولی متاسفانه خیلی ها این بازی رو بازی نکردن ! نصف عمرشون بر فناست !![]()
راستی شما این بازی جدیده Sacred : Underworld رو بازی کردین ؟؟؟
به دیابلو و دیواین میرسه و ارزش بازی کردن داره یا نه ؟؟؟
ممنون .