خب تو فکر کن ادم خودش بره الان زن بگیره باحال تر یا بره تو سایت های دیگه نگاه کنه؟؟؟؟
پرهام جان منم خیلی یک مدت حال میکردم لباس زمین خونه بعد بندازش اون بقل خونه بعدی خیلی حال میداد ولی خداییش خسته کنندست
من شخصا sims رو به خاطر امکانات خیلی زیادی که برای خرید وسایل و دکوراسیون داره بازی میکنم .
در واقع عشقم اینه که یه زین خالی بگیرم . بسازمش . مبلش کنم . ولش کنم برم زمین بعدی .
من با وجود اینکه از سبکهای رانندگی خوشم نمیاد ولی سری های گرن توریسمو (البته 2و بالاتر)رو در این سبک برتر میدونم ....
سبک مورد علاقه من ......نمیدونم چیه ولی یه چیزی تو مایه های پرنس (کلا رزمی!!!)
اها اصلاح میکنم سبک اکشن ادونچر
بازیهای ubi soft اصولا گیم پلی خوبی دارند
بهترین سبک من اکش ادونچر هستش چون از بازی فارینهایت و مافیا و prince of persia خیلی خوشم امد.
توی اکشن آدم حوصلش سر نمی ره و اگه داستان داشته باشه می تونه پیگیر داستان باشه و احساس علافی هم نکنه.
بهترین سبک من اکش ادونچر هستش چون از بازی فارینهایت و مافیا و prince of persia خیلی خوشم امد.
توی اکشن آدم حوصلش سر نمی ره و اگه داستان داشته باشه می تونه پیگیر داستان باشه و احساس علافی هم نکنه.
فقط چی اکشن Action میزنی مثل انار میترکه واقعا سبک عالیست دقت تیرا ندازی و خیلی کارو میبره بالا سبک اکشن فکر کنم تو سبکهای دیگه از همه بالاتر هست و واقعا هم هست