محبوبترین سبک در بین بازی های کامپیوتری ( با نظر سنجی )

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

محبوبترین سبک ؟

• اکشن اول شخص ( First Person Shooter )

رای‌ها: 115 25.6%
  • اکشن سوم شخص ( Third Person Shooter )

رای‌ها: 59 13.1%
  • اکشن - ماجرایی ( Action - Adventure )

رای‌ها: 103 22.9%
  • ماجرایی ( Adventure )

رای‌ها: 24 5.3%
  • نقش آفرینی ( Role Playing Game )

رای‌ها: 75 16.7%
  • استراتژیک ( Strategy )

رای‌ها: 50 11.1%
  • اتومبیل رانی ( Racing )

رای‌ها: 6 1.3%
  • ورزشی ( Sport )

رای‌ها: 13 2.9%
  • شبیه سازی ( Simulation )

رای‌ها: 4 0.9%

• مجموع رای دهنده‌ها
    449
خب تو فکر کن ادم خودش بره الان زن بگیره باحال تر یا بره تو سایت های دیگه نگاه کنه؟؟؟؟
پرهام جان منم خیلی یک مدت حال میکردم لباس زمین خونه بعد بندازش اون بقل خونه بعدی خیلی حال میداد ولی خداییش خسته کنندست

نوشته شده توسط parham_safa:
سلام

من شخصا sims رو به خاطر امکانات خیلی زیادی که برای خرید وسایل و دکوراسیون داره بازی میکنم .
در واقع عشقم اینه که یه زین خالی بگیرم . بسازمش . مبلش کنم . ولش کنم برم زمین بعدی .
39.gif
چرا نمیزنی تو کار بساز بفروش؟

من با وجود اینکه از سبکهای رانندگی خوشم نمیاد ولی سری های گرن توریسمو (البته 2و بالاتر)رو در این سبک برتر میدونم ....
سبک مورد علاقه من ......نمیدونم چیه ولی یه چیزی تو مایه های پرنس (کلا رزمی!!!)
اها اصلاح میکنم سبک اکشن ادونچر
بازیهای ubi soft اصولا گیم پلی خوبی دارند

آخرین ویرایش:
سلام

سلام من اکشن اول شخص را دوست دارم

اما همه ی سبک های دیگه هم بازی کردم و از هر سبک چند تاش عالی بود اما اول شخص را بیشتر پسندیدم

در ضمن آلبوم جدید محسن چاووشی هم حتما گوش کنید (ارجینالشو بخرید):eek: :-" :cheesygri

بهترین سبک من اکش ادونچر هستش چون از بازی فارینهایت و مافیا و prince of persia خیلی خوشم امد.
توی اکشن آدم حوصلش سر نمی ره و اگه داستان داشته باشه می تونه پیگیر داستان باشه و احساس علافی هم نکنه.

محبوبترین سبک در بین بازی های کامپیوتری

بهترین سبک من اکش ادونچر هستش چون از بازی فارینهایت و مافیا و prince of persia خیلی خوشم امد.
توی اکشن آدم حوصلش سر نمی ره و اگه داستان داشته باشه می تونه پیگیر داستان باشه و احساس علافی هم نکنه.

اگه پستت مشکلی داشت لزومی نداره دوباره پست بزنی از ویرایش استفاده کن.

فقط چی اکشن Action میزنی مثل انار میترکه واقعا سبک عالیست دقت تیرا ندازی و خیلی کارو میبره بالا سبک اکشن فکر کنم تو سبکهای دیگه از همه بالاتر هست و واقعا هم هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or