مجله Edge: کنسول PS4 تنها انتخاب شما درنسل بعد، X1 و اشتباهات غول‌آسایش

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
E256-cover.jpg

درود.

مجله معتبر و انگلیسی Edge در آخرین تحلیل خود در ماه آگست، به تجزیه و تحلیل دو کنسول PS4 و X1 پرداخته است که از قرار معلوم دست اندرکاران این مجله دل خوشی از ماکروسافت و نمایش این شرکت پیرامون X1 ندارند.

همانطور که در تصویر بالا شاهد هستید، تصویری از جلد مجله Edge از سوی همین خبرگذاری به بیرون درز کرده است که حاوی جملات عجیب و در عین حال جالب است. این مجله در سخنان خود برنده نسل بعد را سونی و کنسول PS4 می‌خواند، و با ذکر جمله‌ای بزرگ در وسط تصویر که کنسول PS4 را نشان می‌دهد، این سخن را ذکر می‌کند "و حال انتخاب شما برای کنسول نسل بعد، PS4 تنها انتخاب شما در حال حاضر است."
در سمت چپ و قسمت بالای این تصویر نیز این مجله اذعان می‌کند، "و چگونه ماکروسافت منفجر شد." و سفر Xbox One به جاده تباهی با اشتباهات غول‌آسایش."

در سمت راست این مجله بهترین‌های E3 را عنوان کرده است، Metal Gear Solid 5, The Division, Titanfall, Battlefield 4, Watch Dogs, Dark Souls II, Final Fantasy XV این مجله که در 4 جولای به بیرون می‌آید باید دید با خود چه نقد هایی را در بر دارد.

یه خلاصه ای از ترجمه رو براتون میذارم:

- PS4 تمرکز خود را بر روی بازیکنان گذاشته است و این یکی از مزیت های آن به شمار می‌رود.
- موفقیت صرفا تنها در قیمت خلاصه نشده است، اما متاسفانه برای مایکروسافت، PS4 یک کنسول قوی‌تر به حساب می‌آید و با داشتن رابطه دوستانه تر با سازندگان، تا کنون به مراتب نام تجاری بهتری به شمار می‌آید.
- ممکن است وضعیت مایکروسافت پس از تجدید نظر در سیاست های خود در قبال سیستم DRM بهتر از گذشته باشد، اما هنوز به نوعی بر روی لبه پرتگاه قرار دارد.
- اشتیاق سونی به دادن اجازه Self Publishing به سازندگان مستقل و به همراه داشتن 17 استودیو برتر، سبب شده که از دیدگاه Edge، شکی در اینکه کدام یک از صاحبان کنسول طیف وسیعی از بازی ها را حداقل در اوایل عرضه کنسول ها در دسترس مخاطب قرار می‌دهد، وجود نداشته باشد.
- از دیدگاه Edge، سیاست های مایکروسافت در گذشت زمان طبعاتی چون از دست دادن بیش از صدها عنوان در برابر PS4 را در پی خواهد داشت.
- پس از گذشت هفته های متوالی و پیام های ضد و نقیض از جانب مایکروسافت، اعتماد به این کمپانی را بیش از پیش کمتر کرده است.
- با کنار هم گذاشتن این موارد، مایکروسافت به چالشی روبرو خواهد شد که زمانی شرکت افسانه ای سگا را از صحنه سخت افزار خارج ساخت.

با تشکر از Safety & Peace عزیز
Edge Online

آخرین ویرایش:
مایکروسافت تو شروع این نسل که از 21 می شروع شد چند تا اشتباه وحشتناک داشت که خب تقریبا تمام اشتباهاتش رو تو همین مدت کوتاه برطرف کرده، این کینکت هم نهایتش با یه Price Cut برطرف میشه، نگران نباشید :دی اصولا هیچی وحشتناک تر و سنگین تر از DRM نبود که یه شبه رفت پی کارش، کینکت که عددی نیست این وسط :دی
خراب شدن وجهه چیزی نیست که بشه Price cut ماس مالیش کرد. تا یک هفته پیش X-BONE عملاً یک کنسول ساخته شده توسط ناشر/برای ناشر بود. یه کنسول Anti-Customer و Anti- Developer که صدای همه رو دراورد.
دوتا راه دارن. 1. کینکت رو بردارن یه هدست بزار جاش 100$ کاهش قیمت بدن. 2. یه کنسول دیگه بسازن :دی.

پ.ن. PSN هک شد کاز هیرای و بقیه مسئولین 45 دقیقه جلوی رسانه ها تعظیم کردن ولی اینها طلبکارن از مشتری !! :)).

خراب شدن وجهه چیزی نیست که بشه Price cut ماس مالیش کرد. تا یک هفته پیش X-BONE عملاً یک کنسول ساخته شده توسط ناشر/برای ناشر بود. یه کنسول Anti-Customer و Anti- Developer که صدای همه رو دراورد.
دوتا راه دارن. 1. کینکت رو بردارن یه هدست بزار جاش 100$ کاهش قیمت بدن. 2. یه کنسول دیگه بسازن :دی.
همین وجهه هم تو 1 ماه خراب شد، از 21 می تا 20 ژوئن، پس خیلی مشکلی پیش نمیاد چون دیگه این مشکلات وجود نداره. این Price Cut هم واسه کینکت گفتم نه برای خراب شدن وجهه! 8-| :دی خلاصه اینکه خودت گفتی دیگه "بود"، الان در حد همون "بود" باقی موند :دی این همه شرکت اومدن و کلی دروغ گفتن و بعدش هم مشکلی واسشون پیش نیومد، اینا که حماقت کردن و دروغ هم نگفتن، فقط حماقت کردن :دی

اونا قیمتی رو میدن که به صرفه کاربر باشه. یک گیمر در همه جای دنیا شرایط خرید داشته باشه. این میتونه ایران باشه یا جزایر گوا گوا؛ فرق نمی کنه یک شرکت سالم فکر جیب خودش فقط نیست جوری قیمت گذاری و افر میده که دستگاهش فروش بره و نه اینکه چیزی رو به زور به خورد یک دنیا بکنه.
نه دیگه !!!! نشد
این شرایط جامعه ای که گیمر توش زندگی میکنه و وضع اقتصادی و ارزش پول یه گیمر (حالا چه تو ایران چه همون جزیره ای که شما گفتی!!!) هست که تعیین میکنه چه کنسولی با چه شرایطی بگیره
این حرف شما که اونها قیمت یک کنسول رو طوری تعیین میکنن که به نفع گیمر باشه درسته اما کدوم گیمر؟؟؟ تو کجا؟؟؟ تو ایران یا زیمباوه با تورم بالا 100درصد با پولی بی ارزش تر از پهن؟؟؟ یا تو جاهای دیگه دنیا که هر روز قیمت ارزهای خارجی بالا نمیره؟؟؟ تو کجا؟؟؟
اینکه شما میگی که شرکتها باید طوری قیمت بدن که تو تمام دنیا فروش داشته باشه یا راحت بشه خریدش یه کم عجیبه چون که شرایط اقتصادی کشورها با هم فرق داره و قدرت خرید مردم تو جاهای مختلف دنیا فرق داره . پس شرکتها میان چند تا کشور رو به عنوان هدف انتخاب میکنن و با توجه به شرایط اون کشورها قیمت گذاری میکنن
البته شما جواب سوال دوم من رو ندادی که گفتم:
در ضمن شما این حرفها رو در مورد ps3 هم میزدین که چرا به جیب ما ایرانیها فکر نمیکنه و کنسولش اینقدر گرونه؟؟؟؟؟ یا نه؟؟؟؟
این رو هم یادمون باشه که چاقو رو گلوی کسی نزاشتن که حتما x1 بگیره شما با توجه به جیبت کنسول میگیری و بقیه دنیا هم با توجه به جیبشون کنسول میخرن

آخرین ویرایش:
توی اکثر تاپیک ها دیدم روی این قضیه خیلی تاکید میکنی.الان هم خیلی از گوشی ها قابلیت فرامین صوتی رو دارند که خیلی راحتر و سریعتره ولی به جرات 99 درصد کسی ازش استفاده نمیکنه.خیلی از قابلیت ها قفط روی کاغذ جذابیت داره ولی ممکنه کسی استفاده نکنه.رفتار گیمر جماعت هم در این مورد تغییری نمیکنه.نسل قبل با اون همه تبلیغات سنگین از کینکت استقبال نشد و تقریبا 75 درصد کسایی که 360 داشتند کینکت نخریدند.بماند که خیلی از اونایی هم که خریدند پشیمون شدند

فرض کن یه شرکت بخواد بابت فرامین صوتی که شما هیچ علاقه به داشتن و انجام دادنش نداری ازت پول بیشتر بگیره..یه جورایی هم بهت بگه تو احمقی و نمیفهمی که این چقدر بدردت میخوره

شاید یه چیزی برات اول جذاب نباشه ولی بعد مدتی که عادت کردی تازه 2 ریالیت می افته که چقدر هم جذاب بوده ! کینکت روی 360 فرق میکرد چون یه وسله جداگانه فروخته میشد البته کم هم نفروخته اماری که خودم یادمه 20 میلیون به بالاست ! وقتی یه وسیله بعد از چند سال عرضه کنسول همین 2 و 3 سال اخیر بیاد بازار و این همه بفروشه این نشون میده که مخاطب کینکت خیلی زیاده . بعد اینکه کینکت اگه وسیله جدا فروخته بشه سازنده های بازی نمیتونن ایده هاشون را به استاندارد تبدیل کنند چون ممکنه یکی داشته باشه و یکی نداشته باشه کینکت را به همین خاطر بازیسازها زیاد روی این مسئله اگر هم بخوان مانور نمیتونند بدند ولی وقتی بازیسازها بدونند کسی که x1 داره و حتما کنارش یه کینکت داره کلی مانور میتونن روی این مسئله بدند .

حداقل از شناختی که از شخص شما دارم ادم منطقی هستی خودت یکم فکر کن ببین به صورت ترکیبی چقدر کینکت میتونه تاثیر گذار باشه خیلی کارها میشه تو همین بازیهای هاردکور کنار همین دسته های معمولی انجام داد که تجربه بازی را لدت بخش تر کنه . مشکل خیلی ها 100 دلار گرونتر بودن کنسول نیست که کینکت باعث شده باشه بلکه این مشکل توی خیلی ها بنیادی هست ! اینو میتونم قسم بخورم اگه کنسول 399 دلار هم اعلام میشد همین بند و بساط بازم بود .

تمام حرف من تو این مدتی که سر کینکت بحث کردم همش میگم صبر بهترین کاره تو تاپیکهای قبل این گفتم مطمئن هستم بعد 2 سال از گذشت x1 که بازار اومد خیلی ها میفمند که کینکت اونجوری که فکر میکردند هم نبوده و کاربردهاش خیلی جالتر از اون چیزی هست که فکر میکردند این نسل کینکت را نباید حساب کد چون یه وسیله کاملا نوپا بوده و مطمئنا ناقص تر و قدرت تشیص کمتر و اینکه چون تو هر خونه ای نبوده نمیشد اون طور باید ازش کاربرد کشید . من فکر میکنم هدف مایکرو این نسل همینه . بعضی چیزها را زمان ثابت میکنه که من مطمئن هستم کینکت و کاربردش را اون چیزهایی که حداقل تو ذهن خودم هست بخوان پیادش کنن (که همین ذهن من 1 هزارم بقیه هم نیست که چه ایده ای دارن ) افکار مثبت میشه .

نه دیگه !!!! نشد
این شرایط جامعه ای که گیمر توش زندگی میکنه و وضع اقتصادی و ارزش پول یه گیمر (حالا چه تو ایران چه همون جزیره ای که شما گفتی!!!) هست که تعیین میکنه چه کنسولی با چه شرایطی بگیره
این حرف شما که اونها قیمت یک کنسول رو طوری تعیین میکنن که به نفع گیمر باشه درسته اما کدوم گیمر؟؟؟ تو کجا؟؟؟ تو ایران یا زیمباوه با تورم بالا 100درصد با پولی بی ارزش تر از پهن؟؟؟ یا تو جاهای دیگه دنیا که هر روز قیمت ارزهای خارجی بالا نمیره؟؟؟ تو کجا؟؟؟
اینکه شما میگی که شرکتها باید طوری قیمت بدن که تو تمام دنیا فروش داشته باشه راحت بشه خریدش یه کم عجیبه چون که شرایط اقتصادی کشورها با هم فرق داره و قدرت خرید مردم تو جاهای مختلف دنیا فرق داره . پس شرکتها میان چند تا کشور رو به عنوان هدف انتخاب میکنن و با توجه به شرایط اون کشورها قیمت گذاری میکنن
البته شما جواب سوال دوم من رو ندادی که گفتم:
در ضمن شما این حرفها رو در مورد ps3 هم میزدین که چرا به جیب ما ایرانیها فکر نمیکنه و کنسولش اینقدر گرونه؟؟؟؟؟ یا نه؟؟؟؟
این رو هم یادمون باشه که چاقو رو گلوی کسی نزاشتن که حتما x1 بگیره شما با توجه به جیبت کنسول میگیری و بقیه دنیا هم با توجه به جیبشون کنسول میخرن
اون زمان یه PS3 میشد 600 تومن. که البته فروشنده های با انصاف تا 1.200 هم میفروختن! ولی خوب بازم 600 تومن گرون بوده اونزمان!

همین وجهه هم تو 1 ماه خراب شد، از 21 می تا 20 ژوئن، پس خیلی مشکلی پیش نمیاد چون دیگه این مشکلات وجود نداره. این Price Cut هم واسه کینکت گفتم نه برای خراب شدن وجهه! 8-| :دی خلاصه اینکه خودت گفتی دیگه "بود"، الان در حد همون "بود" باقی موند :دی این همه شرکت اومدن و کلی دروغ گفتن و بعدش هم مشکلی واسشون پیش نیومد، اینا که حماقت کردن و دروغ هم نگفتن، فقط حماقت کردن :دی
وجهه به قیمت و کینکت و این نیست. به اینکه مثلاً من فهمیدم ماکروسافت منو خر فرض کرده بلانسبت همهتون و میگه "نت نداری؟ 360 بخر".... یا "میخوای بخشی از اینده باشی؟ اینده اینجاست DRM 24-H و No Used Game". اینکه احساس کنم دست ماکروسافت تا گردن توی جیب منه یا .... .

پ.ن. ماکروسافت ریخت پایین چون خودش رو جدا از مشتری میدونه ولی سونی جوری رفتار میکنه که انگار اونها و فن هاشون توی یک تیم هستن!. متوجه‌ی؟

وجهه به قیمت و کینکت و این نیست. به اینکه مثلاً من فهمیدم ماکروسافت منو خر فرض کرده بلانسبت همهتون و میگه "نت نداری؟ 360 بخر".... یا "میخوای بخشی از اینده باشی؟ اینده اینجاست DRM 24-H و No Used Game". اینکه احساس کنم دست ماکروسافت تا گردن توی جیب منه یا .... .
من میگم این چیزها تموم شد حالا به هر دلیلی باز حرف خودت رو میزنی :دی خودم قبلا هم گفتم این چیزها واسه مایکروسافت مشکل ایجاد میکنه و به وجهه ـش خدشه وارد کرده، ولی دیگه وجود نداره (بازم میگم به هر دلیلی). دیگه وقتی همچین چیزهایی وجود نداره نمیشه گفت اینا واسه مایکروسافت مشکل ایجاد میکنن چون دیگه وجود ندارن :دی حالا هر کی یه حماقتی کرد و بعدا به هر دلیلی [3] دست از حماقتش برداشت به نظرم بهترین کار اینه که بهش فرصت داد تا اون حماقتش رو جبران کنه.

پ.ن: اگه میخوای بحث رو ادامه بدی به من بگو تصمیم مایکروسافت در برداشتن DRM کار درستی بود یا نه؟ کاری به دلایلش نداشته باش فقط بگو درست بود یا غلط.

آخرین ویرایش:
اول از همه من به خودم نگرفتم دارم جواب شما رو میدم به خاطر اینکه شما مدیر نیستی اینجا مدیر داره هرکسی راجب هرچی بخواد بحث میکنه اینجا ربطی هم به خریدن و نخریدن کنسول نداره چون شما نمیخوای بخری راجبش بحث هم نکن .

شما مثل اینکه معنی فرم درست درک نکردی ربطی به اینکه من زیاد میام یا نمیام ربطی هم نداره .

مورد بعدی اینکه اینجا چند نفر عضو هستن میدونی ؟ به خاطر اینکه به تعداد این افراد اینجا نظر های مختلف نسبط به هر چیزی دارن اینجا هم برای این هستش که تبادل نظر کنن حالا به خاطر اینکه یکی یک چیزی گفته اگه قرار باشه تا اخر دنیا بریم و تکرار کنیم و حرف یکی نفر یا چند نفر در تمام سایت تکرار کنیم جز مسخره کردن خودمون هیچی نداره شما میتونی همون حرف همونجا جواب بدی خیلی راحت نیازی به کش دادن یک موضوع نیست .

میدونی اینجا چند نفر زمان عرضه PS3 یا نینتندو WII یا WII U حرف های این چنینی زدن ؟ یعنی به نظرت اگه بخوایم پست ها بعضی ها رو جواب بدیم بر مبنای علاقه ای که شاید به چیزی داشته باشیم اینجا نیایم بهتره تا دشمنی درست کنیم .
دلیل عصبانیت شما رو من متوجه نمیشم
حالا شما که معنی فوروم رو درک کردی به من بگو که چرا از اینکه من نظرم رو دادم اینقدر ناراحت شدی؟؟؟ مگه اینجا نظر دادن ازاد نیست؟؟؟ من هم نظرم رو دادم که شما به خودت گرفتی!!!!
من نظرم رو گفتم شما هم نظرت رو گفتی اینکه ناراحت شدن نداره
شما به من میگی که من مدیر نیستم که راجع به یه بحثی نظرم رو بدم ولی الان دقیقا از اینکه من نظرم رو دادم براشفته شدی!!! حالا من هم به شما بگم که مدیر نیستی و نظرم به خودم مربوطه و راجع به هرچی بخام بحث میکنم؟؟؟؟

- - -ویرایش - - -

آخرین ویرایش:
حالا این محدودیت ها بیخیال شدن قیمت هم 100درصد پایین میارن و مشکلی نمیمونه..ولی میترسم تو طراحی کنسول هم گند زده باشن و دیگه نشه هیچ کاریش کرد و این مجله هم براهمین همچین حرفی زده..دیگه چه مشکلی میتونه داشته باشه که یه مجله معتبر همچین حرفی بزنه؟؟عجیبه

من میگم این چیزها تموم شد حالا به هر دلیلی باز حرف خودت رو میزنی :دی
چی‌چی رو تموم شد! :laughing:. نفس کار مهم هست یا نه؟ این همه گند کاری برای شما با غلط کردم شکر خوردم دان ماتریک حل شد یعنی؟ اصلاً فرض میکنیم شما درستی میگی و همه چیز عالی شده و اینا. بعد رم ضعیفتر-قدیمیتر-ارزونتر، گرافیک ضعیفتر، 100$ گرونتر. خرید اجباری کینکت، Cloud Computing و از این قبیل ژانگولر بازی ها با عذرخواهی و تغییر Policy حل میشه برای شما؟
منطق رو واژگون کردین شماها.

من میگم این چیزها تموم شد حالا به هر دلیلی باز حرف خودت رو میزنی :دی خودم قبلا هم گفتم این چیزها واسه مایکروسافت مشکل ایجاد میکنه و به وجهه ـش خدشه وارد کرده، ولی دیگه وجود نداره (بازم میگم به هر دلیلی). دیگه وقتی همچین چیزهایی وجود نداره نمیشه گفت اینا واسه مایکروسافت مشکل ایجاد میکنن چون دیگه وجود ندارن :دی حالا هر کی یه حماقتی کرد و بعدا به هر دلیلی [3] دست از حماقتش برداشت به نظرم بهترین کار اینه که بهش فرصت داد تا اون حماقتش رو جبران کنه.

پ.ن: اگه میخوای بحث رو ادامه بدی به من بگو تصمیم مایکروسافت در برداشتن DRM کار درستی بود یا نه؟ کاری به دلایلش نداشته باش فقط بگو درست بود یا غلط.
هر رشته گسست می توان بست، ولی گره ای در میان است...
وجهه ماکروسافت با اون کارهاش برای من خراب شد. حالا بیاد اون کارهای اشتباهش را درست کنه، برای من طول می کشه تا بهش اطمینان پیدا کنم.
همون طوری که سونی اومد دموی CG را به عنوان ریل تایم بهمون نشون داد و وجهه خودش را خراب کرد و برای من چند سالی طول کشید تا سونی همون سونی قبل بشه.
- این صحبت هایی که کردم درباره خودم بودش و ممکنه نظر شما با بنده متفاوت باشه و به سرعت سیاست های قبلی را فراموش کنید و ماکرو برای شما همون ماکرو سابق باشه.

خوشحال میشیم اگه برید یه تاپیک بزنید با عنوان " آیا با کینکت اجباری موافق هستید یا خیر " یا یه چیزی تو همن مایه ها و این بحثاتون رو ببرید اونجا چون الان من 20 صفحه رو نگاه کردم چیزی راجع به موضوع تاپیک ندیدم به جزء چند مورد. ماشالا کار و زندگی هم بعضیا ندارن ، رمان مینویسن تو هر کامنت !!!! بالمر هم اینجوری از سیاست هاشون دفاع نمیکنه که بعضیا میکنن

چی‌چی رو تموم شد! :laughing:. نفس کار مهم هست یا نه؟ این همه گند کاری برای شما با غلط کردم شکر خوردم دان ماتریک حل شد یعنی؟ اصلاً فرض میکنیم شما درستی میگی و همه چیز عالی شده و اینا. بعد رم ضعیفتر-قدیمیتر-ارزونتر، گرافیک ضعیفتر، 100$ گرونتر. خرید اجباری کینکت، Cloud Computing و از این قبیل ژانگولر بازی ها با عذرخواهی و تغییر Policy حل میشه برای شما؟
منطق رو واژگون کردین شماها.
اوکی باشه، چون یه کار اشتباهی انجام داده در نتیجه باید اعدامش کرد اصلا! البته انتظار بحث منطقی هم نداشتم، فقط متوجه شدم هر کی تو این صنعت اشتباه کنه دیگه حق برگشت نداره و باید بره بمیره :دی نفس کار مهمه ولی الان به کی ضربه وارد شد تو این مدت؟ کی ضرر کرد؟ کی از انجام بازی مورد علاقش محروم شد؟ یه کار اشتباهی کرد، چوبش رو هم خورد و فقط خود مایکروسافت ضرر کرد و کلی هم به حیثیتش لطمه وارد شد ولی دیگه اون اشتباه وجود نداره. بقیه ـش هم بحث های تکراری هست، خوبه همون پست اولم اینو گفتم:
مایکروسافت تو شروع این نسل که از 21 می شروع شد چند تا اشتباه وحشتناک داشت که خب تقریبا تمام اشتباهاتش رو تو همین مدت کوتاه برطرف کرده، این کینکت هم نهایتش با یه Price Cut برطرف میشه، نگران نباشید :biggrin1: اصولا هیچی وحشتناک تر و سنگین تر از DRM نبود که یه شبه رفت پی کارش، کینکت که عددی نیست این وسط :biggrin1:
اون بحث قدرت سخت افزاری هم به درد این تاپیک نمیخوره، هر چند من نظر بازیسازها رو که میخونم ندیدم تا حالا کسی بگه PS4 خیلی قویتر از XOne هست (به جز جاناتن بلو البته :دی). در ضمن اینو جواب ندادی، تصمیم مایکروسافت در برداشتن DRM کار درستی بود یا نه؟ کاری به دلایلش نداشته باش فقط بگو درست بود یا غلط.

پ.ن: همین مونده شما به من بگی بدون منطق :دی

آخرین ویرایش:
خوشحال میشیم اگه برید یه تاپیک بزنید با عنوان " آیا با کینکت اجباری موافق هستید یا خیر " یا یه چیزی تو همن مایه ها و این بحثاتون رو ببرید اونجا چون الان من 20 صفحه رو نگاه کردم چیزی راجع به موضوع تاپیک ندیدم به جزء چند مورد. ماشالا کار و زندگی هم بعضیا ندارن ، رمان مینویسن تو هر کامنت !!!! بالمر هم اینجوری از سیاست هاشون دفاع نمیکنه که بعضیا میکنن
کینکت اجباری هم به نوعی یکی از اشتباهات غول آسای ماکروسافت حساب میشه دیگه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or