مجله Edge: کنسول PS4 تنها انتخاب شما درنسل بعد، X1 و اشتباهات غول‌آسایش

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
E256-cover.jpg

درود.

مجله معتبر و انگلیسی Edge در آخرین تحلیل خود در ماه آگست، به تجزیه و تحلیل دو کنسول PS4 و X1 پرداخته است که از قرار معلوم دست اندرکاران این مجله دل خوشی از ماکروسافت و نمایش این شرکت پیرامون X1 ندارند.

همانطور که در تصویر بالا شاهد هستید، تصویری از جلد مجله Edge از سوی همین خبرگذاری به بیرون درز کرده است که حاوی جملات عجیب و در عین حال جالب است. این مجله در سخنان خود برنده نسل بعد را سونی و کنسول PS4 می‌خواند، و با ذکر جمله‌ای بزرگ در وسط تصویر که کنسول PS4 را نشان می‌دهد، این سخن را ذکر می‌کند "و حال انتخاب شما برای کنسول نسل بعد، PS4 تنها انتخاب شما در حال حاضر است."
در سمت چپ و قسمت بالای این تصویر نیز این مجله اذعان می‌کند، "و چگونه ماکروسافت منفجر شد." و سفر Xbox One به جاده تباهی با اشتباهات غول‌آسایش."

در سمت راست این مجله بهترین‌های E3 را عنوان کرده است، Metal Gear Solid 5, The Division, Titanfall, Battlefield 4, Watch Dogs, Dark Souls II, Final Fantasy XV این مجله که در 4 جولای به بیرون می‌آید باید دید با خود چه نقد هایی را در بر دارد.

یه خلاصه ای از ترجمه رو براتون میذارم:

- PS4 تمرکز خود را بر روی بازیکنان گذاشته است و این یکی از مزیت های آن به شمار می‌رود.
- موفقیت صرفا تنها در قیمت خلاصه نشده است، اما متاسفانه برای مایکروسافت، PS4 یک کنسول قوی‌تر به حساب می‌آید و با داشتن رابطه دوستانه تر با سازندگان، تا کنون به مراتب نام تجاری بهتری به شمار می‌آید.
- ممکن است وضعیت مایکروسافت پس از تجدید نظر در سیاست های خود در قبال سیستم DRM بهتر از گذشته باشد، اما هنوز به نوعی بر روی لبه پرتگاه قرار دارد.
- اشتیاق سونی به دادن اجازه Self Publishing به سازندگان مستقل و به همراه داشتن 17 استودیو برتر، سبب شده که از دیدگاه Edge، شکی در اینکه کدام یک از صاحبان کنسول طیف وسیعی از بازی ها را حداقل در اوایل عرضه کنسول ها در دسترس مخاطب قرار می‌دهد، وجود نداشته باشد.
- از دیدگاه Edge، سیاست های مایکروسافت در گذشت زمان طبعاتی چون از دست دادن بیش از صدها عنوان در برابر PS4 را در پی خواهد داشت.
- پس از گذشت هفته های متوالی و پیام های ضد و نقیض از جانب مایکروسافت، اعتماد به این کمپانی را بیش از پیش کمتر کرده است.
- با کنار هم گذاشتن این موارد، مایکروسافت به چالشی روبرو خواهد شد که زمانی شرکت افسانه ای سگا را از صحنه سخت افزار خارج ساخت.

با تشکر از Safety & Peace عزیز
Edge Online

آخرین ویرایش:
مشکل شما اینه که کینکت را یه وسیله جانبی فرض میکنی ! اقا جان شما فکر کن کینکت به صورت بنیادی و ذاتی دورنی داخل خود کنسول جا سازی شده ! یعنی دیگه کینکتی به عنوان وسیله که وصل کنی داخلش نیست!
یک کنسول برای همه و همه قشرها این معنیش خیلی خوبه شما اسمش را میزاری زورگویی !

چرا اینطوری فکر کنیم !!!!چون به زور داره کینکت میده رو xbox one!
البته شما می تونی هر جور خواستی فرض کنی ولی به نظر من و خیلی ها به این کار می گن به زوریک چیزی را به مشتری دادن !کاری که سونی به هیچ عنوان انجام نداد

Oh my God .
:|

یعنی اینجور مقایسه ها فقط در فرهنگ لغت خودتون میگنجه .

کجای دنیاد یک وسیله جانبی با CPU کنسول مقایسه میکنن واقعا جالبه .

شما حتما وقتی کنسولتون میسوزه تمام کابل و دسته و بقیه چیز ها رو هم میندازی دور یا بر عکس وقتی دسته خراب میشه کنسول هم میندازی دور معنی حرف شما فقط همینه .
این پست veryhigh:
اومدیم و بعد مثلا 3 سال کنسول به هر دلیلی سوخت و مجبور به خرید یه کنسول دیگه شدیم اون وقت دو تا کینکت به چه دردش میخوره ؟!
منم گفتم اگه کنسول بسوزه و دوباره بخره فقط کینکت نیست که دوتا میشه بلکه دسته و درایو و... هم دوتا میشه
یعنی اینجور مقایسه ها فقط در فرهنگ لغت خودتون میگنجه .
واقعا دیدگاه جالبی بود کلی هم خندیدم مرسی ممنون .
بدون توهین هم میشه بحث کرد.

منی که فن سونی ام و کینکت 360 خوشم نمیاد این حرف که ماکرو کینکت رو به زور میخواد قالب کنه و وسیله اضافی هست و حتما باید باندل بدون کینکت بده رو نمیپذیرم..به هر حال ماکرو تو این نسل کینکت رو به نحوی تونسته با کنسول مچ کنه که باهم به عنوان یک دستگاه یکپارچه معرفی کرده...کینکت یه قطعه اضافی دیگه محسوب نمیشه ...ماکرو ریسکشو پذیرفته ..حالا باید دید چه آینده ای رو دیدند که این سیاست رو پیش گرفتند ....یا این روش رو ادامه میدن و گیمر ها راضی میکنند یا عقب نشینی میکنند...حتی اگه از دید من این قطعه اضافی باشه نمیشه از الان اینقدر شدید قضاوت کرد...:)

آخرین ویرایش:
آه آه #:-s شما مثل اینکه واقعا هنر پیچوندن داری ! دارم میگم شما فکر کن تو پک X1 کینکت را به صورت جداگانه نمیبینی و خود تکنولوژی را داخل خود کنسول گذاشتند مثل قابلیت SIXAXIS داخل دسته های PS3 ................ اصلا شما تمام این حرفهایی که من زدم را ول کن ! فکر کن کنسول جدیدی بنام XBOX اصلا وجود خارجی نداشته ! و همین امروز XBOX را معرفی میکنن ( فکر کن اسم کینکت هم وجود نداره اصلا وسیله کینکت هم وجود نداره ) بگن اقا خود کنسول میتونه حرکات فیزیکیه بدن شما را هم شناسایی بکنه اسم این را میخوای چی بزاری ؟! میخوای اسم این را بزاری مایکروسافت با زورگویی به دنیای کنسول ها وارد شد ؟!

ببین من قبل هم گفتم ما دیگه این چند ساله میدونیم چی به چی هست تو این سایت این چیزها همگی ریشه داره . شما هر وقت فهمیدی که اضافه شدن قابلیت های اضافه کنار همین کنترلل ها مفید هست و به در نخور نیست میشه امیدوار بود . مثل اینه بگی اگه دکمه اضافه روی دست بزارن اسمش میشه به درد نخور ؟! حالا شما همون دکمه را هم نداری میتونی بجاش با فرامین صوتی خیلی کارها تو بازی کنی و با حرکات کوچیک فزیکی بدنت مثل تکون دادن سر یا حتی اگه دسته را همین بالا و پایین ببری یا فقط خیلی ساده دستت را بگیری بالا خیلی کار انجام بدی بعد چطور این ها میشه به درد نخور و اسمش میشه زورگویی ؟ الله و اکبر ! دقیقا همون مشکلی که من دارم میگم شما فکر کن کینکت اصلا وسله جانبی نیست !

ببخشید اول از همه من این حرف نزدم
چطور امکانات SIXAXIS تو درون دسته های PS3 جاسازی شده ؟!
شما زدی اون وقت من میخوام بپیچونم ؟

دقیقا همون مشکلی که من دارم میگم شما فکر کن کینکت اصلا وسله جانبی نیست !
صحبت شما مثل اینکه بگیم چرا کینکت به عنوان وسیله جانبی سه تا دوربین داره دوتا برای مشخص کردن عمق داره یکی هم که RGB هستش این صحبت شما در مورد وجودی SIXAXIS در یک وسیله جانبی دقیقا معنی همین حرف میده نه اینکه کاری بکنه که کینکت به عنوان وسیله جانبی در نظر نگیریم .

من اگه قرار بود کینکت به عنوان کنترلر اصلی دستگاه بود به جای دسته حتی نگاهش هم نمیکردم چه برسه بخوام در موردش نظر هم بدم . اول از همه کنترلر اصلی دستگاه XBOX ONE دسته هستش نه کینکت پس من نمیتونم به عنوان وسیله اصلی بهش نگاه کنم به خاطر اینکه نه درون کنسول اصلی هستش نه اینکه به عنوان کنترلر اصلی دستگاه هستش بلکه یک وسیله جانبی هستش که در کنار دسته شناخته میشه .;)

منم گفتم اگه کنسول بسوزه و دوباره بخره فقط کینکت نیست که دوتا میشه بلکه دسته و درایو و... هم دوتا میشه

خوب یعنی شما وجود دوتا دسته با وجود دوتا کینکت یکی میدونی ؟ شما میتونی به عنوان دسته دوم ازش استفاده کنی اما کینکت دوم چی نکنه شما دوتا کینکت به دستگاه وصل میکنی ؟ شما میتونی دسته رو بفروشی اما کینکت چی ؟ باید بیفتی دنبال یکی که کینکتش سوخته تا بخواد با هزار و یک حرف بخره .

بعدشم کینکت 150-200 دلاره دسته 60 دلاره حدودی هم حساب کنید این صحبت خنده داره مقایسه دسته با کینکت . اگه دسته نداشت کنسول و کنترلر اصلی دستگاه کینکت بود بله اما کنترلر اصلی دستگاه دسته است نه کینکت کینکت یک وسیله جانبیه .

آخرین ویرایش:
چرا اینطوری فکر کنیم !!!!چون به زور داره کینکت میده رو xbox one!
کینکت وان Built in هست و جزو ساختار X-BONE. چون داخل کنسول نیست مثل درایو و CPU-GPU فکر نکنید که یه محصول جداگانه ست.
اشتباه های ماکروسافت تمومی نداره. میتونست با خط زدن این Voice Remote Control قیمت کنسول رو حداقل 200$ کم کنه و یکی دوسال بعد به عنوان یه Accessorie بسیار عالی و Most Buy عرضه کنه. قبلیتهای خیلی خوبی داره وسیله خیلی خوبی هم هست ولی بعضی ها مثل من علاقه ندارن با کنسولشون حرف بزنن! یا پول زور بابت یه چیزه بلااستفاده بدن.

من اگه قرار بود کینکت به عنوان کنترلر اصلی دستگاه بود به جای دسته حتی نگاهش هم نمیکردم چه برسه بخوام در موردش نظر هم بدم . اول از همه کنترلر اصلی دستگاه XBOX ONE دسته هستش نه کینکت پس من نمیتونم به عنوان وسیله اصلی بهش نگاه کنم به خاطر اینکه نه درون کنسول اصلی هستش نه اینکه به عنوان کنترلر اصلی دستگاه هستش بلکه یک وسیله جانبی هستش که در کنار دسته شناخته میشه .;)
همینه که مایکروسافت تو پکش داره میفروشه که دیگه شما فکر نکنی وسیله جانبی هست بلکه کنترلل اصلیش هست ! همین کنترلل های سابق قبلا روش 2 تا دکمه بود یا اصلا نبود و...............بعد مدتی کلی تغییرات پیدا کردند حالا شما با کینکت دیگه دکمه اضافی نمیخوای بلکه با اصوات صدا یا حرکت دست میتونی کاری انجام بدی یعنی تو اون دکمه را بجاش با حرکت ریز سرت حساب کن . الان این معنیش چی میتونه باشه ؟

من تو پسته قبلم هم گفتم شما فکر کن اصلا نه برند xbox وجود داشه نه کینکت همین امروز مایکروسافت میاد کنسول جدیدش را که خود کنسول قابلیت های تشخیص بدن را داره را معرفی میکنه ( یعنی کلا دستگاه کینکت دیگه جدا هم نیست یعنی تمام اجزای کینکت رو خود برد اصلیه x1 جاسازی شده ) یعنی همین امروز دنیای کنسول پا میزاره الان میخوام ببینم دیدگاه ها چقدر میتونه متفاوت باشه !

من کلا اعتقاد دارم اگه 360 از اولین روزی که معرفی شد با کینکت همراه بود یعنی در مقابل بلوری ps3 اگه 360 هم همین کینکت را داشت ! الان با این بحثها به هیچ وجه مواجه نبودیم !
کینکت وان Built in هست و جزو ساختار X-BONE. چون داخل کنسول نیست مثل درایو و CPU-GPU فکر نکنید که یه محصول جداگانه ست.
اشتباه های ماکروسافت تمومی نداره. میتونست با خط زدن این Voice Remote Control قیمت کنسول رو حداقل 200$ کم کنه و یکی دوسال بعد به عنوان یه Accessorie بسیار عالی و Most Buy عرضه کنه. قبلیتهای خیلی خوبی داره وسیله خیلی خوبی هم هست ولی خیلی ها مثل من علاقه ندارن با کنسولشون حرف بزنن! یا پول زور بابت یه چیزه بلااستفاده بدن.
ادمهایی مثل شما تمام حرفشون حتم میشه چون من دوست ندارم ! با دوست نداشتند شما چیزی عوض نمیشه که حقیقت هم هست ادمهایی مثل شما تا 300 سال باید همینطوری بمونن که افتخار هم میکنند ! البته تا دیروز که طرفدار 360 بودی این اعتقادها را نداشتی لول ! چطور یدفعه جبهت را change کردی همه میتونن خودشون را change کنن .

آخرین ویرایش:
100دلاری که ماکرو داره به خاطر چپاندن کینکتش به خورد گیمرها میده، شاید برای غربی ها مشکلی نباشه ولی برای من و امثال من که باید 400 هزار (حداقل) اضافی پول بدم تا یک دستگاهی رو که نمیخوام و بهش نیازی ندارم رو بخرم زور داره. من "کنسول بازی" میخرم که باهاش 4تا بازی مورد علاقم رو با بهترین کیفیت بازی کنم. نمیخوام دستگاهی براش پول بدم مژه یا دست و پلک من رو اسکن میکنه در هزارم ثانیه...مشکل بدی این دستگاه نیست مشکل اون چپاندن زورکی در حلقوم من گیمر هست.

همینه که مایکروسافت تو پکش داره میفروشه که دیگه شما فکر نکنی وسیله جانبی هست بلکه کنتلل اصلیش هست ! همین کنترلل های سابق قبل روش 2 تا دکمه بد یا اصلا نبود و...............بعد مدتی کلی تغییرات پیدا کردند حالا شما با کینکت دیگه دکمه اضافی نمیخوای بلکه با اصوات صدا یا حرکت دست میتونی کاری انجام بدی یعنی تو اون دکمه را حرکت ریز سرت حساب کن . الان این معنیش چی میتونه باشه ؟

من تو پسته قبلم هم گفتم شما فکر کنیت اصلا نه برند xbox وجود داشه نه گینکت همین امروز مایکروسافت میاد کنسول جدیدش را که خود کنسول قابلیت های تشخیص بدن را داره را معرفی میکنه ( یعنی کلا دستگاه کینکت دیگه جدا هم نیست یعنی تمام اجزای کینکت رو خود برد اصلیه x1 جاسازی شده ) یعنی همین امروز پا دنیای کنسول پا میزاره الان میخوام ببینم دیدگاه ها چقدر میتونه متفاوت باشه !

من کلا اعتقاد دارم اگه 360 از اولین روزی که معرفی شد با کینکت همراه بود یعنی در مقابل بلوری ps3 اگه 360 هم همین کینکت را داشت ! الان با این بحثها به هیچ وجه مواجه نبودیم !

اول از همه من حوصله بحث ندارم نظر شما محترم برای خودت نمیتونی انتظار داشته باشی همه مثل خودت فکر کنن برای من کنسول مساوی با دسته PC مساوی با موس و کیبورد این نظر منه نظر خیلی های دیگه هم هست حالا یکی بلند شده میخواد نظر من عوض کنه نمیتونه نظر من همونه که بود حالا اون میخواد به عنوان وسیله کنترلر اصلی بشناسه من دسته به عنوان کنترلر اصلی میشناسم همون جوری که هر کسی که به صورت حرفه ای بازی میکنه دسته و موس کیبورد به عنوان وسیله اصلی میشناسه منم همینجور .

اگه بخوام اینجوری بهش نگاه کنم منم تو پست قبلی گفتم نگاش هم نمیکنم چه برسه بخوام در موردش نظر بدم من 3 تا 360 داشتم نسل قبل کلی هم باهاش لذت بردم دوستان خوبی هم داشتم و دارم اما اگه قرار بود 360 هم اینجوری بود که کینکت کنترلر اصلی بود جای دسته من نه این همه دوست داشتم نه طرفش میرفتم هیچ وقت نه اینکه از بازی با دوستام لذت میبردم .;)

خیلی جالبه بعضی از دوستان که نمیخان یه کنسولی رو بخرن برای چی دارن بحث میکنن؟؟؟؟
شما که میگین تو پک کنسول کینکت باشه یا نباشه قیمتش 499 دلار باشه یا 199 دلار باشه !!!! ما باز هم xbox one رونمیخریم
پس دیگه بحثی نمیمونه.

100دلاری که ماکرو داره به خاطر چپاندن کینکتش به خورد گیمرها میده، شاید برای غربی ها مشکلی نباشه ولی برای من و امثال من که باید 400 هزار (حداقل) اضافی پول بدم تا یک دستگاهی رو که نمیخوام و بهش نیازی ندارم رو بخرم زور داره. من "کنسول بازی" میخرم که باهاش 4تا بازی مورد علاقم رو با بهترین کیفیت بازی کنم. نمیخوام دستگاهی براش پول بدم مژه یا دست و پلک من رو اسکن میکنه در هزارم ثانیه...مشکل بدی این دستگاه نیست مشکل اون چپاندن زورکی در حلقوم من گیمر هست.
من تا اونجایی که یادمه نه سونی و نه مایکروسافت نگفتن که برای ما ایرانیها کنسول میزنن که حالا بخان نگران وضع مالی ما باشن
در ضمن شما این حرفها رو در مورد ps3 هم میزدین که چرا به جیب ما ایرانیها فکر نمیکنه و کنسولش اینقدر گرونه؟؟؟؟؟ یا نه؟؟؟؟

این همه بحث برا چیه؟؟خب هرکی یه سلیقه داره
به نظر منps4شاهکاره از نظر سخت افزار قوی و قیمت مناسب البته برا ما ایرونی ها100دلار مناسب حساب میشه:دی
سونی واقعا فوق العاده عمل کرده هم به فکر بازی ساز ها بوده هم به فکر گیمر و هردو رو راضی کرده.برعکس ماکرو سافت افتضاح بوده و فقط به فکر جیبش
ولی بهتر شد و با تغییر سیاست هاش عالی عمل کرده اون احمقی هم که فکر کرده بود این محدودیت ها خوبه از شرکت رفته و دیگه نگران کارای احمقانه دیگه نباشیم

من خودم عاشقps4شدم از همه نظر عالی هیچ مشکلی نداره ووان رو بخاطر دسته فوق العادش و فورتزا دوسدارم
اگه بتونم و هردو رو میخرم مثل همین نسل
من ارزومه هر دو شرکت فروششون پایین باشه که مجبور بشن قیمت رو پایین بیارن ولی اینجا یه عده انگار باباشون سهام دار ماکرو یا سونی یه تحلیل گر میگه فلان کنسول بیشتر میفروشه از خوشحالی بال در میارن عجیبه:دی

خیلی جالبه بعضی از دوستان که نمیخان یه کنسولی رو بخرن برای چی دارن بحث میکنن؟؟؟؟
شما که میگین تو پک کنسول کینکت باشه یا نباشه قیمتش 499 دلار باشه یا 199 دلار باشه !!!! ما باز هم xbox one رونمیخریم
پس دیگه بحثی نمیمونه.

شما میخوای هر دو کنسول بخری که داری بحث میکنی ؟ کار شما هم خودش یه جور بحث کردنه نمیدونی بدون .;)

کی گفته اگه این کنسول 300 دلار باشه نمیخره کسی ؟ میشه انقدر نظر خودت به بقیه نسبط ندی ؟ صحبت سر اینکه چرا ما باید بالای وسیله ای که نیاز نداریم پول اضافی بدیم میبینی این صحبت با اینکه ما کلا ONE نمیخریم فرق داره .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or