مجله Edge: کنسول PS4 تنها انتخاب شما درنسل بعد، X1 و اشتباهات غول‌آسایش

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
E256-cover.jpg

درود.

مجله معتبر و انگلیسی Edge در آخرین تحلیل خود در ماه آگست، به تجزیه و تحلیل دو کنسول PS4 و X1 پرداخته است که از قرار معلوم دست اندرکاران این مجله دل خوشی از ماکروسافت و نمایش این شرکت پیرامون X1 ندارند.

همانطور که در تصویر بالا شاهد هستید، تصویری از جلد مجله Edge از سوی همین خبرگذاری به بیرون درز کرده است که حاوی جملات عجیب و در عین حال جالب است. این مجله در سخنان خود برنده نسل بعد را سونی و کنسول PS4 می‌خواند، و با ذکر جمله‌ای بزرگ در وسط تصویر که کنسول PS4 را نشان می‌دهد، این سخن را ذکر می‌کند "و حال انتخاب شما برای کنسول نسل بعد، PS4 تنها انتخاب شما در حال حاضر است."
در سمت چپ و قسمت بالای این تصویر نیز این مجله اذعان می‌کند، "و چگونه ماکروسافت منفجر شد." و سفر Xbox One به جاده تباهی با اشتباهات غول‌آسایش."

در سمت راست این مجله بهترین‌های E3 را عنوان کرده است، Metal Gear Solid 5, The Division, Titanfall, Battlefield 4, Watch Dogs, Dark Souls II, Final Fantasy XV این مجله که در 4 جولای به بیرون می‌آید باید دید با خود چه نقد هایی را در بر دارد.

یه خلاصه ای از ترجمه رو براتون میذارم:

- PS4 تمرکز خود را بر روی بازیکنان گذاشته است و این یکی از مزیت های آن به شمار می‌رود.
- موفقیت صرفا تنها در قیمت خلاصه نشده است، اما متاسفانه برای مایکروسافت، PS4 یک کنسول قوی‌تر به حساب می‌آید و با داشتن رابطه دوستانه تر با سازندگان، تا کنون به مراتب نام تجاری بهتری به شمار می‌آید.
- ممکن است وضعیت مایکروسافت پس از تجدید نظر در سیاست های خود در قبال سیستم DRM بهتر از گذشته باشد، اما هنوز به نوعی بر روی لبه پرتگاه قرار دارد.
- اشتیاق سونی به دادن اجازه Self Publishing به سازندگان مستقل و به همراه داشتن 17 استودیو برتر، سبب شده که از دیدگاه Edge، شکی در اینکه کدام یک از صاحبان کنسول طیف وسیعی از بازی ها را حداقل در اوایل عرضه کنسول ها در دسترس مخاطب قرار می‌دهد، وجود نداشته باشد.
- از دیدگاه Edge، سیاست های مایکروسافت در گذشت زمان طبعاتی چون از دست دادن بیش از صدها عنوان در برابر PS4 را در پی خواهد داشت.
- پس از گذشت هفته های متوالی و پیام های ضد و نقیض از جانب مایکروسافت، اعتماد به این کمپانی را بیش از پیش کمتر کرده است.
- با کنار هم گذاشتن این موارد، مایکروسافت به چالشی روبرو خواهد شد که زمانی شرکت افسانه ای سگا را از صحنه سخت افزار خارج ساخت.

با تشکر از Safety & Peace عزیز
Edge Online

آخرین ویرایش:
من تا اونجایی که یادمه نه سونی و نه مایکروسافت نگفتن که برای ما ایرانیها کنسول میزنن که حالا بخان نگران وضع مالی ما باشن
در ضمن شما این حرفها رو در مورد ps3 هم میزدین که چرا به جیب ما ایرانیها فکر نمیکنه و کنسولش اینقدر گرونه؟؟؟؟؟ یا نه؟؟؟؟

داداش اونموقع هم همه اعتراض کردن ادم طرف حق رو میگیره :d

حالا شما همون دکمه را هم نداری میتونی بجاش با فرامین صوتی خیلی کارها تو بازی کنی و با حرکات کوچیک فزیکی بدنت مثل تکون دادن سر یا حتی اگه دسته را همین بالا و پایین ببری یا فقط خیلی ساده دستت را بگیری بالا خیلی کار انجام بدی
توی اکثر تاپیک ها دیدم روی این قضیه خیلی تاکید میکنی.الان هم خیلی از گوشی ها قابلیت فرامین صوتی رو دارند که خیلی راحتر و سریعتره ولی به جرات 99 درصد کسی ازش استفاده نمیکنه.خیلی از قابلیت ها قفط روی کاغذ جذابیت داره ولی ممکنه کسی استفاده نکنه.رفتار گیمر جماعت هم در این مورد تغییری نمیکنه.نسل قبل با اون همه تبلیغات سنگین از کینکت استقبال نشد و تقریبا 75 درصد کسایی که 360 داشتند کینکت نخریدند.بماند که خیلی از اونایی هم که خریدند پشیمون شدند
بعد چطور این ها میشه به درد نخور و اسمش میشه زورگویی ؟ الله و اکبر ! دقیقا همون مشکلی که من دارم میگم شما فکر کن کینکت اصلا وسله جانبی نیست !
فرض کن یه شرکت بخواد بابت فرامین صوتی که شما هیچ علاقه به داشتن و انجام دادنش نداری ازت پول بیشتر بگیره..یه جورایی هم بهت بگه تو احمقی و نمیفهمی که این چقدر بدردت میخوره
اگه کنسولم سوخت و مجبور شدم یه دونه دیگه بگیرم اون کینکت دومی به چه دردم میخوره ؟!
شما چقدر روی این قضیه مانور میدی؟خوب مشخصه که وفتی کنسول رو واسه خدمات گارانتی ازت میگیرن به صورت کامل میگیرن.شاید حرفت زمانی قابل بحث باشه که گارانتی کنسول تموم شده باشه که ممکنه اون رو هم با استفاده از خدمات پس از فروش پوشش بدن، یعنی شما نمایندگی پول یه کنسول تنها رو میدی بدون دسته و کینکت

شما میخوای هر دو کنسول بخری که داری بحث میکنی ؟ کار شما هم خودش یه جور بحث کردنه نمیدونی بدون .;)

کی گفته اگه این کنسول 300 دلار باشه نمیخره کسی ؟ میشه انقدر نظر خودت به بقیه نسبط ندی ؟ صحبت سر اینکه چرا ما باید بالای وسیله ای که نیاز نداریم پول اضافی بدیم میبینی این صحبت با اینکه ما کلا ONE نمیخریم فرق داره .
من به اون بزرگی نوشتم که دیگه بحثی نمیمونه شما اومدی میگی من دارم بحث میکنم !!!!
الان من کجا نظرم رو به بقیه نسبت دادم؟؟؟
حالا شما چرا به خودت گرفتی؟؟؟
درضمن مثل اینکه شما زیاد تو فوروم نمیای!!! شما اگه یه سرچ بزنی کلی پست از دوستان پیدا میکنی که گفتن که ایکس باکس لکه ننگه و حتا اگر 100 دلار هم باشه نمیخرنش

آخرین ویرایش:
من یک نکته ای بگم که میگن نسل قبل بازی برای کینکت نبود و ... اجباری کردن کینکت خوبیش اینه که سازنده متوجه میشه که الان همه دارن ازش استفاده میکنن و روش وقت میزارن ولی نسل قبل سازنده ها حاضر نبودن یک همچین کاری بکنن.

کاری به بقیه بحث ها ندارم ولی این حرف واقعا جالبه
شما وقتی مثلا" cpu کنسولت میسوزه تمام قطعات دیگش (مثل بلوری رم فن دستهکابل ها و...) رو دوباره باید بخری ;)

منم گفتم اگه کنسول بسوزه و دوباره بخره فقط کینکت نیست که دوتا میشه بلکه دسته و درایو و... هم دوتا میشه

اول اینکه گیمپد به کار میاد و بقیه قطعات هم ممکنه بکار بیاد ، اگر هم بکار نیومدن خب میفروشم مثل خیلیا که قطعات کنسول سوختشون رو فروختن اما کینکت چی ؟! به کاره دیگه ای میاد ؟! میتونم بفروشم ؟! آره ؟! به کی ؟! رو همه کنسولها که یه دونه هست ، کی ازم میخره ؟!

Gartall

اصلا میگیم هر چی تو میگی درست ! کینکت یه وسیله جانبی نیست ، 1001 کار میشه باهاش کرد ، یه استاندار جدیده و هر چی تو میگی اصلا

اگه کنسولم سوخت و یکی دیگه خواستم بگیرم کینکت دوم به چه دردم میخوره ؟! "اینجا که میشه گفت به چه دردم میخوره؟ چون یه دونه دارم گفتم" مسئله اجبار در همه شرایطه نه که نمیدونم فلان کار میکنه فلان کار میکنه فلان کار میکنه فلان کار میکنه فلان کر میکنه فلــــــ............

پ.ن: البته میدونم جواب نمیدی و میری میچسبیدی به اون بخشهایی که میتونی چیزی بگی چرا چون هیچ جوابی براش نداری
پ.ن 2: والا ما هیچی نگفتیم ، گفتید به جامعه کژوال گفتید خر و گاو ، الان با منطق خودتون میتونم بگم شما به من و امثال من گفتید پیر بی مغز "توهین به جامعه سالمندان" خر و گوساله و عقب افتاده ای که نمیخواد پیشرفت کنه گفتی ...

شما چقدر روی این قضیه مانور میدی؟خوب مشخصه که وفتی کنسول رو واسه خدمات گارانتی ازت میگیرن به صورت کامل میگیرن.شاید حرفت زمانی قابل بحث باشه که گارانتی کنسول تموم شده باشه که ممکنه اون رو هم با استفاده از خدمات پس از فروش پوشش بدن، یعنی شما نمایندگی پول یه کنسول تنها رو میدی بدون دسته و کینکت

اول اینکه منظور خودم هم بعد مدت گارانتی هست و اینکه خدمات پس از فروش و ... فعلا چیزی مشخص نیست، این نمایندگی هم توی ایران نیست پس اگه این اتفاق برای ما بیوفته عملا کاری نمیتونیم بکنیم "ما که الان از روی ممکن ها بحث نمیکنیم ، میکنیم ؟!"

حرف من هم از اول این نبود من میگفتم کینکت میتونست اجباری نباشه هر کی خواست میخره و هر کی نخواست نمیخره ، اینکه دوستان با لج بازی به اینجا کشوندنش تقصیر من نیست "در ضمن این عزیزی که داریم باهاش بحث میکنیم سر قضایای اتصال به اینترنت و ... هم همین موضع رو داشت"

آخرین ویرایش:
اول اینکه گیمپد به کار میاد و بقیه قطعات هم ممکنه بکار بیاد ، اگر هم بکار نیومدن خب میفروشم مثل خیلیا که قطعات کنسول سوختشون رو فروختن اما کینکت چی ؟! به کاره دیگه ای میاد ؟! میتونم بفروشم ؟! آره ؟! به کی ؟! رو همه کنسولها که یه دونه هست ، کی ازم میخره ؟!

Gartall

اصلا میگیم هر چی تو میگی درست ! کینکت یه وسیله جانبی نیست ، 1001 کار میشه باهاش کرد ، یه استاندار جدیده و هر چی تو میگی اصلا

اگه کنسولم سوخت و یکی دیگه خواستم بگیرم کینکت دوم به چه دردم میخوره ؟! "اینجا که میشه گفت به چه دردم میخوره؟ چون یه دونه دارم گفتم" مسئله اجبار در همه شرایطه نه که نمیدونم فلان کار میکنه فلان کار میکنه فلان کار میکنه فلان کار میکنه فلان کر میکنه فلــــــ............

پ.ن: البته میدونم جواب نمیدی و میری میچسبیدی به اون بخشهایی که میتونی چیزی بگی چرا چون هیچ جوابی براش نداری
پ.ن 2: والا ما هیچی نگفتیم ، گفتید به جامعه کژوال گفتید خر و گاو ، الان با منطق خودتون میتونم بگم شما به من و امثال من گفتید پیر بی مغز "توهین به جامعه سالمندان" خر و گوساله و عقب افتاده ای که نمیخواد پیشرفت کنه گفتی ...

اگر اینجوری که شما میگی اگر کنسول سوخت فقط کینکتت نیست که اضافی هست کابل برق و power brick و کابل تصویر هم اضافه هست پس بگیم اینا رو هم حذف کنیم ؟ بی خیال کینکت یک یک استاندارد جدیده و باید اونو قبول کرد البته میدونم همتون از دم هاردکور هستید و رتبه شما در جهان زیر 100 هست اما باید اینو قبول کنید که کینکت رو وسیله ی اصلی کنسول قرار دادن
خدایی نمیتونید بحث کنید چه چیزهایی رو میارید وسط :|

اگر اینجوری که شما میگی اگر کنسول سوخت فقط کینکتت نیست که اضافی هست کابل برق و power brick و کابل تصویر هم اضافه هست هر وقت اونا بدردت خورد این کینکت هم بدردت میخوره

شما وقتی کنسولت سوخت 100دلار بابت خرید کابل برق و power brick نمی‌دی چون اینها جزو خود دستگاه به شمار میاد و بدون اینها دستگاه ناقص هست ولی بود و نبود کینکت در داخل پک X1 جزو واجبات و لاینفک این دستگاه نیست و اگر نباشه هم شما می تونی بازیت رو انجام بدی. شما مانیتور میخری کابل مانیتور هم توش می‌زارن هر چیز برقی و الکترونیکی که به فروش میره یک سری وسایل خواص خودش رو داره که در جعبه مربوطش قرار میدن. مثل این میمونه بری ماشین بخری و بهت بگن ماشین رو باید به 2 دودست لاستیک اضافی بخری...

من تا اونجایی که یادمه نه سونی و نه مایکروسافت نگفتن که برای ما ایرانیها کنسول میزنن که حالا بخان نگران وضع مالی ما باشن
در ضمن شما این حرفها رو در مورد ps3 هم میزدین که چرا به جیب ما ایرانیها فکر نمیکنه و کنسولش اینقدر گرونه؟؟؟؟؟ یا نه؟؟؟؟

اونا قیمتی رو میدن که به صرفه کاربر باشه. یک گیمر در همه جای دنیا شرایط خرید داشته باشه. این میتونه ایران باشه یا جزایر گوا گوا؛ فرق نمی کنه یک شرکت سالم فکر جیب خودش فقط نیست جوری قیمت گذاری و افر میده که دستگاهش فروش بره و نه اینکه چیزی رو به زور به خورد یک دنیا بکنه.

اگر اینجوری که شما میگی اگر کنسول سوخت فقط کینکتت نیست که اضافی هست کابل برق و power brick و کابل تصویر هم اضافه هست پس بگیم اینا رو هم حذف کنیم ؟ بی خیال کینکت یک یک استاندارد جدیده و باید اونو قبول کرد البته میدونم همتون از دم هاردکور هستید و رتبه شما در جهان زیر 100 هست اما باید اینو قبول کنید که کینکت رو وسیله ی اصلی کنسول قرار دادن

نمیدونم چرا شما اصرار دارید تو پستاتون همه رو جمع ببندید.
هرکسی یه نظری داره و به شرطی که به کسی بی احترامی نکه حق داره که نظرش رو بده حالا اگه موافق نظر ما نیست نباید بهش بی احترامی کنیم .

چه چیزای با ربطی واقعا !!! خب من الان هر وسیله ای بخرم یه سری لوازم برای بکار افتادنش هست و از ملزوماته، مثلا نمیشه توی جعبه گوشی شارژر نباشه نمیشه دفترچه راهنما نباشه اما نمیشه یه هندزفری با کیفیت بزارن توش نمیشه کاور و قاب بزارن توش "در حالی که پولش هم ازمون میگیرن"
اگه میتونید حرف منو نقض کنید بگید ولی با دلیل نه اینکه بگید به کژوال گفتی فلان یا با کینکت فلان کار میشه کرد یه استاندارده و ... ،اجباری بودنش و نبود کینکت بصورت جدا دردسرهای زیادی داره حتی برای اونی که کینکتش به هر دلیلی بسوزه و خیلیای دیگه که قبلا گفتم و دیگه حوصله تکرار کردنشون رو ندارم ...

مایکروسافت تو شروع این نسل که از 21 می شروع شد چند تا اشتباه وحشتناک داشت که خب تقریبا تمام اشتباهاتش رو تو همین مدت کوتاه برطرف کرده، این کینکت هم نهایتش با یه Price Cut برطرف میشه، نگران نباشید :دی اصولا هیچی وحشتناک تر و سنگین تر از DRM نبود که یه شبه رفت پی کارش، کینکت که عددی نیست این وسط :دی

من به اون بزرگی نوشتم که دیگه بحثی نمیمونه شما اومدی میگی من دارم بحث میکنم !!!!
الان من کجا نظرم رو به بقیه نسبت دادم؟؟؟
حالا شما چرا به خودت گرفتی؟؟؟
درضمن متل اینکه شما زیاد تو فوروم نمیای!!! شما اگه یه سرچ بزنی کلی پست از دوستان پیدا میکنین که گفتن که ایکس باکس لکه ننگه و حتا اگر 100 دلار هم باشه نمیخرنش

اول از همه من به خودم نگرفتم دارم جواب شما رو میدم به خاطر اینکه شما مدیر نیستی اینجا مدیر داره هرکسی راجب هرچی بخواد بحث میکنه اینجا ربطی هم به خریدن و نخریدن کنسول نداره چون شما نمیخوای بخری راجبش بحث هم نکن .

شما مثل اینکه معنی فرم درست درک نکردی ربطی به اینکه من زیاد میام یا نمیام ربطی هم نداره .

مورد بعدی اینکه اینجا چند نفر عضو هستن میدونی ؟ به خاطر اینکه به تعداد این افراد اینجا نظر های مختلف نسبط به هر چیزی دارن اینجا هم برای این هستش که تبادل نظر کنن حالا به خاطر اینکه یکی یک چیزی گفته اگه قرار باشه تا اخر دنیا بریم و تکرار کنیم و حرف یکی نفر یا چند نفر در تمام سایت تکرار کنیم جز مسخره کردن خودمون هیچی نداره شما میتونی همون حرف همونجا جواب بدی خیلی راحت نیازی به کش دادن یک موضوع نیست .

میدونی اینجا چند نفر زمان عرضه PS3 یا نینتندو WII یا WII U حرف های این چنینی زدن ؟ یعنی به نظرت اگه بخوایم پست ها بعضی ها رو جواب بدیم بر مبنای علاقه ای که شاید به چیزی داشته باشیم اینجا نیایم بهتره تا دشمنی درست کنیم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or