مجله Edge: کنسول PS4 تنها انتخاب شما درنسل بعد، X1 و اشتباهات غول‌آسایش

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
E256-cover.jpg

درود.

مجله معتبر و انگلیسی Edge در آخرین تحلیل خود در ماه آگست، به تجزیه و تحلیل دو کنسول PS4 و X1 پرداخته است که از قرار معلوم دست اندرکاران این مجله دل خوشی از ماکروسافت و نمایش این شرکت پیرامون X1 ندارند.

همانطور که در تصویر بالا شاهد هستید، تصویری از جلد مجله Edge از سوی همین خبرگذاری به بیرون درز کرده است که حاوی جملات عجیب و در عین حال جالب است. این مجله در سخنان خود برنده نسل بعد را سونی و کنسول PS4 می‌خواند، و با ذکر جمله‌ای بزرگ در وسط تصویر که کنسول PS4 را نشان می‌دهد، این سخن را ذکر می‌کند "و حال انتخاب شما برای کنسول نسل بعد، PS4 تنها انتخاب شما در حال حاضر است."
در سمت چپ و قسمت بالای این تصویر نیز این مجله اذعان می‌کند، "و چگونه ماکروسافت منفجر شد." و سفر Xbox One به جاده تباهی با اشتباهات غول‌آسایش."

در سمت راست این مجله بهترین‌های E3 را عنوان کرده است، Metal Gear Solid 5, The Division, Titanfall, Battlefield 4, Watch Dogs, Dark Souls II, Final Fantasy XV این مجله که در 4 جولای به بیرون می‌آید باید دید با خود چه نقد هایی را در بر دارد.

یه خلاصه ای از ترجمه رو براتون میذارم:

- PS4 تمرکز خود را بر روی بازیکنان گذاشته است و این یکی از مزیت های آن به شمار می‌رود.
- موفقیت صرفا تنها در قیمت خلاصه نشده است، اما متاسفانه برای مایکروسافت، PS4 یک کنسول قوی‌تر به حساب می‌آید و با داشتن رابطه دوستانه تر با سازندگان، تا کنون به مراتب نام تجاری بهتری به شمار می‌آید.
- ممکن است وضعیت مایکروسافت پس از تجدید نظر در سیاست های خود در قبال سیستم DRM بهتر از گذشته باشد، اما هنوز به نوعی بر روی لبه پرتگاه قرار دارد.
- اشتیاق سونی به دادن اجازه Self Publishing به سازندگان مستقل و به همراه داشتن 17 استودیو برتر، سبب شده که از دیدگاه Edge، شکی در اینکه کدام یک از صاحبان کنسول طیف وسیعی از بازی ها را حداقل در اوایل عرضه کنسول ها در دسترس مخاطب قرار می‌دهد، وجود نداشته باشد.
- از دیدگاه Edge، سیاست های مایکروسافت در گذشت زمان طبعاتی چون از دست دادن بیش از صدها عنوان در برابر PS4 را در پی خواهد داشت.
- پس از گذشت هفته های متوالی و پیام های ضد و نقیض از جانب مایکروسافت، اعتماد به این کمپانی را بیش از پیش کمتر کرده است.
- با کنار هم گذاشتن این موارد، مایکروسافت به چالشی روبرو خواهد شد که زمانی شرکت افسانه ای سگا را از صحنه سخت افزار خارج ساخت.

با تشکر از Safety & Peace عزیز
Edge Online

آخرین ویرایش:
شتر در خواب بیند پنبه دانه مثلا مثل این میمونه که یه بچه 10 ساله کوه اورست و فتح کنه و بگه چون چندتا کلنگ و تیشه و طناب (بازی های انحصاری) خوب داره من فتح کردم ولی نمیدونه به یه لغزش سوت میشه ته دره ماکرو خیلی غول تر و پروتر از این حرفاس که بخواد با چندتا رو نمایی از بازی بازنده حساب بشه الهی قربونش برم ویندوز 8 داره میتونیم برنامه های ویندوز و روش نصب کنیم حالشو ببریم مثل ترینر و چیت و غیره

کینکت اجباری هم به نوعی یکی از اشتباهات غول آسای ماکروسافت حساب میشه دیگه!
خب من فکر نمیکنم کسیکه بخواد X1 بخره بخاطر کینکتش بیخیال بشه و بره PS4 بخره. کسی هم که نخواد بخره ، چه کینکت داشته باشه چه نداشته باشه بازم نمیخره. این بحث EDGE یکم اجمالی تره به نظرم و بهتره این بجث کینکت تو یه تاپیک دیگه دنبال بشه نه تو هر تاپیکی که مربوط به نسل بعده.

شتر در خواب بیند پنبه دانه مثلا مثل این میمونه که یه بچه 10 ساله کوه اورست و فتح کنه و بگه چون چندتا کلنگ و تیشه و طناب (بازی های انحصاری) خوب داره من فتح کردم ولی نمیدونه به یه لغزش سوت میشه ته دره ماکرو خیلی غول تر و پروتر از این حرفاس که بخواد با چندتا رو نمایی از بازی بازنده حساب بشه الهی قربونش برم ویندوز 8 داره میتونیم برنامه های ویندوز و روش نصب کنیم حالشو ببریم مثل ترینر و چیت و غیره

مثالی بس پسندیده ....:d

هر رشته گسست می توان بست، ولی گره ای در میان است...
وجهه ماکروسافت با اون کارهاش برای من خراب شد. حالا بیاد اون کارهای اشتباهش را درست کنه، برای من طول می کشه تا بهش اطمینان پیدا کنم.
همون طوری که سونی اومد دموی CG را به عنوان ریل تایم بهمون نشون داد و وجهه خودش را خراب کرد و برای من چند سالی طول کشید تا سونی همون سونی قبل بشه.
- این صحبت هایی که کردم درباره خودم بودش و ممکنه نظر شما با بنده متفاوت باشه و به سرعت سیاست های قبلی را فراموش کنید و ماکرو برای شما همون ماکرو سابق باشه.
اینو الان دیدم :دی به هر حال هر کسی نظری داره و نظر شما هم محترمه مسلما و خیلی ها هم ممکنه نظرشون مثل شما باشه. ولی به نظرم دروغ قضیه ـش یه کم با حماقت فرق میکنه، دروغ یعنی Milo (از خود مایکروسافت مثال میزنم که دعوا نشه :دی)، وقتی یکی تو این صنعت همچین دروغی میگه یعنی اینکه میخواد یه چیزی که وجود نداره رو برای ترغیب ملت به خرید یه وسیله، اشاعه بده. مایکروسافت Milo رو نشون داد و ملت کینکت خریدن در حالیکه Milo به عنوان یه بازی وجود خارجی نداشت. تو بحث DRM مایکروسافت دروغ نگفت ولی حماقت کرد و خب خیلی هم لطمه بهش وارد شد، فقط نکته مثبتش اینجاست که سریع از حماقتش دست برداشت (به دلیل ترس از فروش کم کنسول یا هر چیز دیگه ای)، ولی خب واسه گیمر مهم اینه که دیگه DRM وجود نداره و میتونه با خیال راحت بازی مورد علاقه ـش رو انجام بده. حالا این وسط یه سری از دوستان مثل شما ممکنه اعتمادشون به مایکروسافت رو از دست بدن که خب کاملا هم منطقی هست. من هیچ وقت از DRM حمایت نکردم و نخواهم کرد چون هیچ نتیجه مثبتی واسه من گیمر نداره، ولی تصمیم مایکروسافت تو برداشتن DRM رو یه حرکت مثبت تلقی میکنم، کل صحبت من همین خط آخر بود :دی

من میگم این چیزها تموم شد حالا به هر دلیلی باز حرف خودت رو میزنی :دی خودم قبلا هم گفتم این چیزها واسه مایکروسافت مشکل ایجاد میکنه و به وجهه ـش خدشه وارد کرده، ولی دیگه وجود نداره (بازم میگم به هر دلیلی). دیگه وقتی همچین چیزهایی وجود نداره نمیشه گفت اینا واسه مایکروسافت مشکل ایجاد میکنن چون دیگه وجود ندارن :دی حالا هر کی یه حماقتی کرد و بعدا به هر دلیلی [3] دست از حماقتش برداشت به نظرم بهترین کار اینه که بهش فرصت داد تا اون حماقتش رو جبران کنه.

پ.ن: اگه میخوای بحث رو ادامه بدی به من بگو تصمیم مایکروسافت در برداشتن DRM کار درستی بود یا نه؟ کاری به دلایلش نداشته باش فقط بگو درست بود یا غلط.

مایکرو مجبور شد که عقب نشینی کنه چون سونی کاری کرد که جلو همه قهوه ای شه ! اگه سونی نبود به نظرت بازم اینکارو میکرد ؟ نع ! چرا چون اصولا همونطور که فریدون گفت تفکراتشون داغون و معیوبه، خودخواهن به فکر مشتری و فن هاشون نیستن میخوان آینده گیمینگ طوری که باشه اونا میخوان نه گیمرا ! چون به حرف گیمرا توجه نمیکنن
مطمئن باش اگه مایکرو الان میتونست برگرده عقب هرگز حتی کنسول هم نمیزد و جاش تو بازار موبایل سرمایه گذاری میکرد چون هدفش با صنعت گیمینگ اصولا در تناقضه.
البته الان که به اندازه کافی وجهش داغون شده و خعلیا فهمیدن که مایکرو دنبال چیزای دیگس خصوصا که به طور کاملا مشخص بازار هدفش رو قشر کژوال و خانواده ها اعلام کرده.
-------------------------
مایکرو دنبال گیمرا نیس دنبال آدمایی هست که صرفا دوست دارن گاهی وقتا برا وقت گذرونی گیم بازی کنن !این قضیه رو خعلی زود متوجه میشید وقتی که دو سال ا عمر کنسول گذشت و تنها بازیهای هاردکور محدود شدند به بازیهای ترد پارتی اونوقت میفهمید...

مایکرو مجبور شد که عقب نشینی کنه چون سونی کاری کرد که جلو همه قهوه ای شه ! اگه سونی نبود به نظرت بازم اینکارو میکرد ؟ نع ! چرا چون اصولا همونطور که فریدون گفت تفکراتشون داغون و معیوبه، خودخواهن به فکر مشتری و فن هاشون نیستن میخوان آینده گیمینگ طوری که باشه اونا میخوان نه گیمرا ! چون به حرف گیمرا توجه نمیکنن
مطمئن باش اگه مایکرو الان میتونست برگرده عقب هرگز حتی کنسول هم نمیزد و جاش تو بازار موبایل سرمایه گذاری میکرد چون هدفش با صنعت گیمینگ اصولا در تناقضه.
البته الان که به اندازه کافی وجهش داغون شده و خعلیا فهمیدن که مایکرو دنبال چیزای دیگس خصوصا که به طور کاملا مشخص بازار هدفش رو قشر کژوال و خانواده ها اعلام کرده.
خب الان صحبت شما چه ربطی به حرفهای من داشت دقیقا؟ شما از اینکه DRM رو برداشت ناراحت شدی یعنی؟ :دی
حالا خوبه تو E3 فقط بازی های هاردکور معرفی کرد وگرنه معلوم نبود در مورد بازی چه حرفهایی زده میشد :دی شما از بازیهایی که تو E3 نمایش دادن دقیقا از کدومشون به این نتیجه رسیدی که بازار هدف مایکروسافت قشر کژوال و خانواده هست؟ یه توضیح بدی ممنون میشم :دی طرف 1 میلیارد دلار واسه بازی هاش بودجه گذاشته، 5 تا استودیو First Party مخصوص بازی های هاردکور تاسیس کرده، چطور میشه نتیجه گرفت که بازیهاش محدود میشن به بازی های Third Party؟ :دی من تو هیچ زمینه ای از سیاست های مایکروسافت حمایت نمیکنم چون خیلی هاش احمقانه بود و بارها هم گفتم، حتی همین کینکت به نظرم باید جداگانه عرضه میشد تا هر کسی دوست داشت بخره، ولی تو بخش بازی تا الان مایکروسافت پرقدرت نشون داده، فقط یه نگاه به لاین آپ لانچ و سال اول عرضه بندازیم همه چی مشخص میشه.

آخرین ویرایش:
-------------------------
مایکرو دنبال گیمرا نیس دنبال آدمایی هست که ص÷فا دوست دارن گاهی وقتا برا وقت گذرونی گیم بازی کنن !این قضیه رو خعلی زود متوجه میشید وقتی که دو سال ا عمر کنسول گذشت و تنها بازیهای هاردکور محدود شدند به بازیهای ترد پارتی اونوقت میفهمید...

پر رنگ نشون دادن مشکلات یک طرف قضیست,نادیده گرفتن ویژگی ها هم طرف دیگر قضیست دوست عزیز!
اول اینکه شما کنفرانس مایکروسافت رو در E3 امسال تماشا کردید؟
اگر سیاست های بد و قیمت XONE نبود,با دیدی بهتر کنفرانس تمام میشد...ولی حالا گه به اون کنفرانس نگاه کنید میبینید که یک گیمر هاردکور میتونه کاملا راضی باشه از کنفرانس...
حرف من با شما اینجاست...دقیقا چه چیزی در این کنفرانس دیدید که به این نتجه مهم رسیدید هدف فقط کژوال گیمراست؟
بله قطعا هدف مایکرو روی کژوال گیمرها هست ولی با نگاه به E3 میبینیم که هاردکور گیمرها هم جایگاه ویژه ای پیش مایکرو دارند...
---------------------------------------------------------------------------
بعضی از دوستان هنوز تو 21 MAY گیر کردن...

اتفاقا بخاطر ماکرو بود که سونی این محدودیت هارو نذاشت..ولی تغییر سیاست ها ماکرو بخاطر سونی نبود اگه سونی هم همین ساست هارو داشت هردو مجبور میشدن تغییر سیاست بدن چون هیشکی از این مسخره بازی ها حمایت نمیکرد حالا اینجا ماکرو حماقت کرد و سونی زرنگی..

بابا 21 صفحس دارین سر چی بحث میکنید؟
چیری که واضحه قدرت خام PS4 توی پردازش و گرافیک بیشتر از X1 هستش... احتمالا بازی های موالتی پلتفرم اشون به هم نزدیکن از نظر گرافیک اما توی انحصاری خیالتون راحت PS4 یک Level بالاتره از هر نظر و هر جقدر هم از عمر کنسول میگذره این تفاوت بیشتر میشه به خاطر همین تفاوت سخت افزاری
من که حتما هر دوشونو میخرم اما اول PS4

PS4-and-Xbox-One-GPU.png

اتفاقا بخاطر ماکرو بود که سونی این محدودیت هارو نذاشت..ولی تغییر سیاست ها ماکرو بخاطر سونی نبود اگه سونی هم همین ساست هارو داشت هردو مجبور میشدن تغییر سیاست بدن چون هیشکی از این مسخره بازی ها حمایت نمیکرد حالا اینجا ماکرو حماقت کرد و سونی زرنگی..

همین دیروز بود که Andrew House تو مصاحبش با گاردین گفت اصلا قصد این محدودیت ها رو نداشتیم و این نزاشتن ما هم دلیلی بر موج منفی که بر X1 بود نیست

21 صفحه بحث شد اخرشم هیچی به هیچی
یکی نیومد بگه مجله چی گفته
منتشر شده اصلا نشده
چند صفحه قبل گذاشتم ولی بچه ها وقت نکردن ترجمه کنن و بزارن توی پست اول. خدمت اقا:
  1. PS4 focusses on players, that it is cheaper is 'merely one of its various advantages'
  2. Success isn't merely about price, but unfortunately for Microsoft PS4 is more powerful, and more developer friendly and has far better brand perception
  3. Microsoft's brand perception after the DRM reversal may no longer be 'down the toilet' but is still 'dangling somewhere around the rim'.
  4. Sony is willing to let indies self publish and release on PC and that, along with Sony's 17-strong WWS, leads Edge to believe that 'leaves little doubt as to which of the platform holders will offer the broadest range of games, at least early on'.
  5. Edge believes Microsoft has 'alienated the most vibrant development community in the modern era' and that their approach to indies is akin to them not courting EA or Epic last generation.
  6. Edge thinks their policies may see hundreds of game losses to PS4 over time
  7. After weeks of mixed messages Microsoft is 'a difficult company to trust'.
  8. Xbox One is the latest in a line of Microsoft experiments that consumers have rejected for similar reasons - a line that arrived too late with features that were too early for the market. Microsoft 'has constantly misjudged consumers' expectations', their new box 'equally confused'.
  9. Microsoft has 16 exclusive titles but are "trapped in the shadows of a mythical magic box that 'solves a hundred problems you never cared about solving in the first place".
  10. "In turning things around, Microsoft faces the kind of challenge that once drove the mighty Sega out of the hardware business"

Edge خیلی راحت رفت سره اصل مطلب و به توالت اشاره کرد. منم میگم بعد از قضیه "180 درجه" نظر من از 100%ـ PS4 شده "100%ـ Ps4 و زیرنظر داشتن X-BONE". . نفر بعدی میگه "بهتره که Halo 5 خیلی خوب باشه وگرنه دلیل دیگه ی نمیبیم".
تو الویت نیست. از لیست خرید خارج شده. بنظرمن خریدن X-BONE یه معامله یک طرفه ست فقط به نفع فروشنده.

"In turning things around, Microsoft faces the kind of challenge that once drove the mighty Sega out of the hardware business"

همون قدر که این اتفاق برای SEGA ناراحت کننده بود برای MS خوشحال کننده میشه :دی اگه بشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or