مجله Edge: کنسول PS4 تنها انتخاب شما درنسل بعد، X1 و اشتباهات غول‌آسایش

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
E256-cover.jpg

درود.

مجله معتبر و انگلیسی Edge در آخرین تحلیل خود در ماه آگست، به تجزیه و تحلیل دو کنسول PS4 و X1 پرداخته است که از قرار معلوم دست اندرکاران این مجله دل خوشی از ماکروسافت و نمایش این شرکت پیرامون X1 ندارند.

همانطور که در تصویر بالا شاهد هستید، تصویری از جلد مجله Edge از سوی همین خبرگذاری به بیرون درز کرده است که حاوی جملات عجیب و در عین حال جالب است. این مجله در سخنان خود برنده نسل بعد را سونی و کنسول PS4 می‌خواند، و با ذکر جمله‌ای بزرگ در وسط تصویر که کنسول PS4 را نشان می‌دهد، این سخن را ذکر می‌کند "و حال انتخاب شما برای کنسول نسل بعد، PS4 تنها انتخاب شما در حال حاضر است."
در سمت چپ و قسمت بالای این تصویر نیز این مجله اذعان می‌کند، "و چگونه ماکروسافت منفجر شد." و سفر Xbox One به جاده تباهی با اشتباهات غول‌آسایش."

در سمت راست این مجله بهترین‌های E3 را عنوان کرده است، Metal Gear Solid 5, The Division, Titanfall, Battlefield 4, Watch Dogs, Dark Souls II, Final Fantasy XV این مجله که در 4 جولای به بیرون می‌آید باید دید با خود چه نقد هایی را در بر دارد.

یه خلاصه ای از ترجمه رو براتون میذارم:

- PS4 تمرکز خود را بر روی بازیکنان گذاشته است و این یکی از مزیت های آن به شمار می‌رود.
- موفقیت صرفا تنها در قیمت خلاصه نشده است، اما متاسفانه برای مایکروسافت، PS4 یک کنسول قوی‌تر به حساب می‌آید و با داشتن رابطه دوستانه تر با سازندگان، تا کنون به مراتب نام تجاری بهتری به شمار می‌آید.
- ممکن است وضعیت مایکروسافت پس از تجدید نظر در سیاست های خود در قبال سیستم DRM بهتر از گذشته باشد، اما هنوز به نوعی بر روی لبه پرتگاه قرار دارد.
- اشتیاق سونی به دادن اجازه Self Publishing به سازندگان مستقل و به همراه داشتن 17 استودیو برتر، سبب شده که از دیدگاه Edge، شکی در اینکه کدام یک از صاحبان کنسول طیف وسیعی از بازی ها را حداقل در اوایل عرضه کنسول ها در دسترس مخاطب قرار می‌دهد، وجود نداشته باشد.
- از دیدگاه Edge، سیاست های مایکروسافت در گذشت زمان طبعاتی چون از دست دادن بیش از صدها عنوان در برابر PS4 را در پی خواهد داشت.
- پس از گذشت هفته های متوالی و پیام های ضد و نقیض از جانب مایکروسافت، اعتماد به این کمپانی را بیش از پیش کمتر کرده است.
- با کنار هم گذاشتن این موارد، مایکروسافت به چالشی روبرو خواهد شد که زمانی شرکت افسانه ای سگا را از صحنه سخت افزار خارج ساخت.

با تشکر از Safety & Peace عزیز
Edge Online

آخرین ویرایش:

- PS4 تمرکز خود را بر روی بازیکنان گذاشته است و این یکی از مزیت های آن به شمار می‌رود.
- موفقیت صرفا تنها در قیمت خلاصه نشده است، اما متاسفانه برای مایکروسافت، PS4 یک کنسول قوی‌تر به حساب می‌آید و با داشتن رابطه دوستانه تر با سازندگان، تا کنون به مراتب نام تجاری بهتری به شمار می‌آید.
- ممکن است وضعیت مایکروسافت پس از تجدید نظر در سیاست های خود در قبال سیستم DRM بهتر از گذشته باشد، اما هنوز به نوعی بر روی لبه پرتگاه قرار دارد.
- اشتیاق سونی به دادن اجازه Self Publishing به سازندگان مستقل و به همراه داشتن 17 استودیو برتر، سبب شده که از دیدگاه Edge، شکی در اینکه کدام یک از صاحبان کنسول طیف وسیعی از بازی ها را حداقل در اوایل عرضه کنسول ها در دسترس مخاطب قرار می‌دهد، وجود نداشته باشد.
- از دیدگاه Edge، سیاست های مایکروسافت در گذشت زمان طبعاتی چون از دست دادن بیش از صدها عنوان در برابر PS4 را در پی خواهد داشت.
- پس از گذشت هفته های متوالی و پیام های ضد و نقیض از جانب مایکروسافت، اعتماد به این کمپانی را بیش از پیش کمتر کرده است.
- با کنار هم گذاشتن این موارد، مایکروسافت به چالشی روبرو خواهد شد که زمانی شرکت افسانه ای سگا را از صحنه سخت افزار خارج ساخت.

مایکروسافت تصمیم داشت که فروش بازیهای کنسول را به سمت دیجتالی شدن ببره که در نهایت به نفع گیمرها ، سازنده ها تموم میشد ،وقتی همه اکثر بازیهاشون را دیجیتالی میخریدن ،سازنده ها سود بیشتری نصیبشون یشد و بازی های با کیفیت تری میساختن و مطمئنا هیچ وقت سراغ Micro Payments که لذت بازی را خراب میکنه نمیرفتن ،از طرف دیگه فروش دیجیتالی قابلیت تخفیف خیلی بیشتری داره و میشه واسه انواع مناسبت ها بازیها را با قیمت خیلی کمتری خریداری کرد که در نهایت به نفع گیمرها تموم میشه ،اون سیستمی که PC Gaming را داره به روزهای اوج خودش برمیگردونه فروش دیجیتالی بازیها تحت استیم ،اریجین یا فروشگاههای دیجیتای دیگه است .
اشتباه مایکروسافت این بود که همه جزئیات را کامل اعلام کرد وباعث شد رقیبش از این جزئیات کاملا به نفع خودش استفاده کنه ،و یه جومنفی ایجاد شد که متاسفانه سران مایکروسافت به جای اینکه کار خودشون را توجیه کنن ،علیه کاربرا موضع گرفتن و مجبور به تغییر این سیاست ها شدن ،در نهایت با یه نسلی روبرو هستیم با با انواع اقسام DLC ها و... سیستم های micro transactions که مثلا وقتی یه بازی MMO یا مولتی پلیر را شروع میکنی یه نفر پیدا میشه که با 10 دقیقه بازی کردن 10 برابر یه پلیر دیگه که ساعت ها بازی کرده XP و lvl up و item و... داره

به نظر من که دلیلاش شعری بیش نیست دقیقا مثل دلیلایی که gamespot به tlou نمره 8 داده بود
مثل این که همه میخوان برن تو کار زیر سوال بردن خودشون اول مایکرو بعد gamespot بعدشم این
فردا دیدین کمپانی ferari اومد از طراحی سمند کپی برداری کرد تعجب نکنین=))
احیانا فرق نظر و فکت رو که متوجه هستین؟
حرفای من خطاب به مجله است شما به دل نگیر;)

آخرین ویرایش:
به نظر من که دلیلاش شعری بیش نیست دقیقا مثل دلیلایی که gamespot به tlou نمره 8 داده بود
مثل این که همه میخوان برن تو کار زیر سوال بردن خودشون اول مایکرو بعد gamespot بعدشم این
فردا دیدین کمپانی ferari اومد از طراحی سمند کپی برداری کرد تعجب نکنین=))
احیانا فرق نظر و فکت رو که متوجه هستین؟
حرفای من خطاب به مجله است شما به دل نگیر
yahoo_3.gif
نه به دل نگرفتم چون این بحث به من مربوط نیست که بخوام توش نظر بدم. فقط گفتم اینکه Edge نظر خودش رو در این مورد گفته و نظرش بیانگر نظر همه مجلات و سایت ها نیست.

آخرین ویرایش:
واقعا تو این بازی سنتر ما هر چی گفتیم انگار دوباره باید این حرفا تکرار بشه
خیلی قوی تر بودن کنسول PS4 و همچنین 100 دلار پایین تر بودنش رو دلیل بر بردن کنسول سونی میدونن
اما تاریخ نشون داده که کنسولی حرف اول رو میزنه که بازی های متنوع بیشتری داشته باشه چیزی که من از مایکرو تاکنون دیدم سرمایه گذاری زیادی در بخش استدیو های بازی سازی کرده و همچنین عناوین انحصاری زیادی رو کرد و میخواد رو کنه
واقعا اینکه اول نسل بگیم کی برنده هست اشتباهه به شخصه از بازی Ryse خیلی خوشم اومد و حتما تجربه اش خواهم کرد و اگر مایکروسافت چند تا بازی اینجوری رو کنه میتونه خیلی موفق باشه
شاید باور نکنید اما این RYSE به نظرم از GOW:A بهتره

مایکروسافت 1 میلیارد دلار خرج انحصاریاش بکنه کی بعد میخواد به سود دهی برسه ؟! هزینه های ساخت کنسول + هزینه تبلیغات تک تک این انحصاری ها. تا تک تک بیان عرضه بشن حالا گیریم خیلی ایده آل خوب فروش برن کلی طول داره تا فقط هزینه ها برگردن
یا این ارقام چرت و پرت هستن یا مغز مایکروسافت خر گاز گرفته میخواد به ملت حال بده که حالت دوم کاملاً بعیده میمونه همون حالت اول !

بعضي از نكات انصافا درسته ولي بعضيهاشون نه.....
مشكل بزرگ مايكروسافت همون تبليغ بد كنسولش بود. كه يجورايي وجود drm باعث شد اصلا قابليتاي كنسولش ديده نشه(هم تو بازيها و هم سخت افزار و محتوا غني هست)
حالا هم كه drm رو برداشته يجور ديگه قابليتاش ديده نميشه(خبرا همش حول سست عنصري ة تغيير افكار مايكرو بوده تا خود كنسول)

مايكرو يه چند ماهي رو كنسولش قرص و محكم مانور بده و خوب تبليغ كنه تا حد قابل توجهي ميتونه مساله رو حل كنه(گرچه همين الانم در بدترين شرايط بازم سود خواهد كرد از كنسولش)

.

دلیل عصبانیت شما رو من متوجه نمیشم
حالا شما که معنی فوروم رو درک کردی به من بگو که چرا از اینکه من نظرم رو دادم اینقدر ناراحت شدی؟؟؟ مگه اینجا نظر دادن ازاد نیست؟؟؟ من هم نظرم رو دادم که شما به خودت گرفتی!!!!
من نظرم رو گفتم شما هم نظرت رو گفتی اینکه ناراحت شدن نداره
شما به من میگی که من مدیر نیستم که راجع به یه بحثی نظرم رو بدم ولی الان دقیقا از اینکه من نظرم رو دادم براشفته شدی!!! حالا من هم به شما بگم که مدیر نیستی و نظرم به خودم مربوطه و راجع به هرچی بخام بحث میکنم؟؟؟؟

- - -ویرایش - - -
برای چی باید از دست شما ناراحت باشم شما پست دادی یک چیزی گفتی من جواب دادم به همین راحتی یعنی چی ؟ کی جلو شما رو گرفته نظر ندی شما دست پیش میگیری پس نیفتی ؟ کی به خودش گرفت این 100 دفعه شما داری میگی نمیخواین کنسول بخرین چرا بحث میکنید من میگم وظیفه شما نیست مشخص کنید کی بحث میکنه یا چرا بحث میکنه چرا باید به خودم بگیرم مگه من داشتم بحث میکردم ؟

شما نظر ندادی مشخص کردی که کسی که نمیخواد کنسولی بخره حق نظر دادن هم نداره این نظر نیست .

واییییییییییییییی خدای من براشفته ؟ نظر که ندادی داری مشخص میکنی این حرکت در اختیار مدیر سایت که مشخص کنه در مورد چه کاری بقیه حق دارن یا ندارن نه شما بعد من براشفته شدم از نظر شما ؟

اگه واقعا میخوای اینجوری برخورد کنیم باشه اینجا فرم شما هرچی بگی بقیه میتونن راجبش نظر بدن ناراحتی که کسی راجب نظرت نظر بده نظرت برای خودت نگه دار به خاطر اینکه وقتی نظری دادی هر کسی از بچه 10 ساله اینجا تا مرد 30-40 ساله میتونن نظر خودشون نسبط به نظر شما بیان کنه .

آخرین ویرایش:
ول اینکه گیمپد به کار میاد و بقیه قطعات هم ممکنه بکار بیاد ، اگر هم بکار نیومدن خب میفروشم مثل خیلیا که قطعات کنسول سوختشون رو فروختن اما کینکت چی ؟! به کاره دیگه ای میاد(1) ؟! میتونم بفروشم (2)؟! آره ؟! به کی ؟! رو همه کنسولها که یه دونه هست ، کی ازم میخره(3) ؟!
خیلی برام جالبه که تمام قطعات کنسول مثل cpu,gpu ,دسته, کابل ها,BD player ,پوسته, فن(!) به کار میاد و توسط خیلی ها خرید و فروش میشه اما کینکت به کار نمیاد(1)فروخته نمیشه(2)روی همه کنسول ها هست (درحالی که cpu,gpu ,دسته, کابل ها,BD player ,پوسته, فن روی همه کنسول ها یدونه نیست) و کسی نمیخره(3)
خوب یعنی شما وجود دوتا دسته با وجود دوتا کینکت یکی میدونی ؟ شما میتونی به عنوان دسته دوم ازش استفاده کنی اما کینکت دوم چی نکنه شما دوتا کینکت به دستگاه وصل میکنی ؟ شما میتونی دسته رو بفروشی اما کینکت چی ؟ باید بیفتی دنبال یکی که کینکتش سوخته تا بخواد با هزار و یک حرف بخره .

بعدشم کینکت 150-200 دلاره دسته 60 دلاره حدودی هم حساب کنید این صحبت خنده داره مقایسه دسته با کینکت . اگه دسته نداشت کنسول و کنترلر اصلی دستگاه کینکت بود بله اما کنترلر اصلی دستگاه دسته است نه کینکت کینکت یک وسیله جانبیه .

یعنی شما میخوای بگی که کینکت مثل CPU میمونه روی برد کنسول ؟ اگه منظورت اینکه واقعا باحالی . من 360 اولم سوخت درایوش به یکی فروختم بردش به یکی دیگه کابلش به یکی دیگه دادم قاب دستگاه هم به یکی از فروشنده های همینجا فن کنسول هم به یکی از PC های خونه وصل کردم .

PS3 م که CPU نیم سوز شد کاری از دست هیچ کسی کاری بر نمیومد فقط باید پول نصف قیمت کنسول میدادم دوباره خودش درست میکردم که خر نبودم این کار بکنم BD درایو به یکی فروختم قاب به یکی دیگه برد هم به فروشگاهی که قاب 360 فروخته بودم کابلش هم دادم وصل کردم به PS2 م که کابلش خراب شده بود دسته هم به عنوان دسته دوم استفاده میکنم فن بد بخت هم که خراب بود به خاطر همین کنسول خراب شد .

حالا میخوای میتونیم یه 10 تا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! بزاریم .
گفتم که : برام جالبه که Bd درایو به یکی فروخته میشه کابل به خالد فروخته میشه اما کینکت رو هیچکس نمیخره

آخرین ویرایش:
خیلی برام جالبه که تمام قطعات کنسول مثل cpu,gpu ,دسته, کابل ها,BD player ,پوسته, فن(!) به کار میاد و توسط خیلی ها خرید و فروش میشه اما کینکت به کار نمیاد(1)فروخته نمیشه(2)روی همه کنسول ها هست (درحالی که cpu,gpu ,دسته, کابل ها,BD player ,پوسته, فن روی همه کنسول ها یدونه نیست) و کسی نمیخره(3)

!

یعنی شما میخوای بگی که کینکت مثل CPU میمونه روی برد کنسول ؟ اگه منظورت اینکه واقعا باحالی . من 360 اولم سوخت درایوش به یکی فروختم بردش به یکی دیگه کابلش به یکی دیگه دادم قاب دستگاه هم به یکی از فروشنده های همینجا فن کنسول هم به یکی از PC های خونه وصل کردم .

PS3 م که CPU نیم سوز شد کاری از دست هیچ کسی کاری بر نمیومد فقط باید پول نصف قیمت کنسول میدادم دوباره خودش درست میکردم که خر نبودم این کار بکنم BD درایو به یکی فروختم قاب به یکی دیگه برد هم به فروشگاهی که قاب 360 فروخته بودم کابلش هم دادم وصل کردم به PS2 م که کابلش خراب شده بود دسته هم به عنوان دسته دوم استفاده میکنم فن بد بخت هم که خراب بود به خاطر همین کنسول خراب شد .

حالا میخوای میتونیم یه 10 تا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بزاریم .

-------------------------------------------------------------
اگه منظورت کینکت خودمه که انم به خاطر بردار زدام نگه داشتم میاد اینجا به جای اینکه از سرو کول من بالا بره میزارم با MOVE و کینکت بازی کنه هر کدام که اون روز خواست منم راحت میشم میتونم به کارام برسم اما کینکت جدید کجای دلم بزارم ؟ اون قبلی رو احتمالا میدم به بردار زدام با کنسول اما وقتی خودم نمیخوام برای چی باید دوباره بخرم جدید ؟ بعدشم تا یکی پیدا بشه کینکتش خراب بشه کی میدونه تا الان من که از خرابی کینکت نشنیدم اگه شما شنیدی راهنمایی کن تازه جزوی از کنسوله به هیچکی هم نمیشه داد کنسولت مثل اینکه کار هم نمیکنه بدون کینکت انجوری که در مصاحبه های ماکروسافت گفتن .:|

آخرین ویرایش:
وقتی همه اکثر بازیهاشون را دیجیتالی میخریدن ،سازنده ها سود بیشتری نصیبشون یشد و بازی های با کیفیت تری میساختن
چه تضمینی وجود داره؟ وقتی سازنده ببینه هرچی بسازه برگشت مالی داره مگه دیوانه ست تلاش کنه برای ساختن یه چیز جدید و متفاوت؟ بعد این تئوری شما جواب داده تا الان؟ CoD شماره به شماره فروشش چند برابر میشه ولی کیفیت کار همونی هست که 2007 بود.
مایکروسافت تصمیم داشت که فروش بازیهای کنسول را به سمت دیجتالی شدن ببره که در نهایت به نفع گیمرها ، سازنده ها تموم میشد
کجاش به نقع گیمر بود دقیقاً؟ اینکه دیتا بخری 60$ صاحب اول واخرش خودت باشی؟ بعد اون همه کمپین تحریم و بایکوت گیمرها اشتباه بود بنظر شما چون دیجیتالی شدن بفعشون بوده بدبختها نفهمیدن اینو !.
مایکروسافت تصمیم داشت که فروش بازیهای کنسول را به سمت دیجتالی شدن ببره که در نهایت به نفع گیمرها ، سازنده ها تموم میشد
فک کنم منظورت ناشرها باشه چون اونها بدون گذشتن از retailer بیشتر سود میکنن.

خداست افکارتون. عرضه دیجیتالی به نفع گیمر ! :|.

اين دوستاني كه ميگن بازي ديجيتالي بنفع گيمرهاست معلومه تاحالا يه بازي اريج هم نخريدن كه ببينن وقتي كه يه بازي ديجيتالي خريدن بعد ازش خسته شدن خواستن بفروشنش ولي بنا بعللي يا نميشه فروختش يا مشتري واسش پيدا نميشه بعد به آدم چه حسي دست ميده:((

چه تضمینی وجود داره؟ وقتی سازنده ببینه هرچی بسازه برگشت مالی داره مگه دیوانه ست تلاش کنه برای ساختن یه چیز جدید و متفاوت؟ بعد این تئوری شما جواب داده تا الان؟ CoD شماره به شماره فروشش چند برابر میشه ولی کیفیت کار همونی هست که 2007 بود.

کجاش به نقع گیمر بود دقیقاً؟ اینکه دیتا بخری 60$ صاحب اول واخرش خودت باشی؟ بعد اون همه کمپین تحریم و بایکوت گیمرها اشتباه بود بنظر شما چون دیجیتالی شدن بفعشون بوده بدبختها نفهمیدن اینو !.

فک کنم منظورت ناشرها باشه چون اونها بدون گذشتن از retailer بیشتر سود میکنن.

خداست افکارتون. عرضه دیجیتالی به نفع گیمر ! :|.
خیلی جالیه این حرف ها رو می زنید، بعد وقتی یه ناشر ورشکست میشه یا یه بازی خیلی خوب به خاطر فروش کم، کلا تعطیل میشه، اشک و آهتون درمیاد!
نمونه هم اگه می خوای کمپانی starbreeze و یا بازیokami
همه شرکت ها مثل اکتیویژن حریص نیستن و بعضیاشون با یکم پول بیشتر می تونن بازیاشون رو ادامه بدن !
در مورد کمپین و این حرفا دوتا مسئله هست:اول اینکه راه اندازنده اصلی همچین کار هایی امثال خود شما بودید که از اول هم قصد خرید X1 نداشتید و فقط برای طرفداری سونی، جو رو مسموم کردید. و یه عده آم بی خبر فکر کردن االان چی شده! ظاهرا همین الان هم از این روش دست برنداشتید.
دوم اینکه تجربه ثابت کرده گیمر جماعت اهل تحریم و بایکوت چیزی نیست. ماجرای MW2 رو یادتونه که؟

- - -ویرایش - - -

اين دوستاني كه ميگن بازي ديجيتالي بنفع گيمرهاست معلومه تاحالا يه بازي اريج هم نخريدن كه ببينن وقتي كه يه بازي ديجيتالي خريدن بعد ازش خسته شدن خواستن بفروشنش ولي بنا بعللي يا نميشه فروختش يا مشتري واسش پيدا نميشه بعد به آدم چه حسي دست ميده:((
اصلا مسئله پولش نیست!
مسئله ی که ما داریم میگم (و کلیف بی هم می گفت) اینه که فروش دیجیتال بازی ها در نهایت به نفع گیمر ها تموم میشه.
همین سیستم micro-payment فکر می کنیم برای چی به وجود اومد این نسل؟ برای اینکه سازنده از شما که یه بازی 60 دلاری رو 6 دسته گشته تا رسیده بهت(یعنی متوسط هر نفر 10 دلار دادن برای بازی کردنش) هم بتونه یه پولی گرفته باشه! حالا اگه سازنده مطمئن بوئ 100% پول بازیش رو هر نفر میده، مگه مریض بود همچین کاری بکنه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or