مجله Edge: کنسول PS4 تنها انتخاب شما درنسل بعد، X1 و اشتباهات غول‌آسایش

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
E256-cover.jpg

درود.

مجله معتبر و انگلیسی Edge در آخرین تحلیل خود در ماه آگست، به تجزیه و تحلیل دو کنسول PS4 و X1 پرداخته است که از قرار معلوم دست اندرکاران این مجله دل خوشی از ماکروسافت و نمایش این شرکت پیرامون X1 ندارند.

همانطور که در تصویر بالا شاهد هستید، تصویری از جلد مجله Edge از سوی همین خبرگذاری به بیرون درز کرده است که حاوی جملات عجیب و در عین حال جالب است. این مجله در سخنان خود برنده نسل بعد را سونی و کنسول PS4 می‌خواند، و با ذکر جمله‌ای بزرگ در وسط تصویر که کنسول PS4 را نشان می‌دهد، این سخن را ذکر می‌کند "و حال انتخاب شما برای کنسول نسل بعد، PS4 تنها انتخاب شما در حال حاضر است."
در سمت چپ و قسمت بالای این تصویر نیز این مجله اذعان می‌کند، "و چگونه ماکروسافت منفجر شد." و سفر Xbox One به جاده تباهی با اشتباهات غول‌آسایش."

در سمت راست این مجله بهترین‌های E3 را عنوان کرده است، Metal Gear Solid 5, The Division, Titanfall, Battlefield 4, Watch Dogs, Dark Souls II, Final Fantasy XV این مجله که در 4 جولای به بیرون می‌آید باید دید با خود چه نقد هایی را در بر دارد.

یه خلاصه ای از ترجمه رو براتون میذارم:

- PS4 تمرکز خود را بر روی بازیکنان گذاشته است و این یکی از مزیت های آن به شمار می‌رود.
- موفقیت صرفا تنها در قیمت خلاصه نشده است، اما متاسفانه برای مایکروسافت، PS4 یک کنسول قوی‌تر به حساب می‌آید و با داشتن رابطه دوستانه تر با سازندگان، تا کنون به مراتب نام تجاری بهتری به شمار می‌آید.
- ممکن است وضعیت مایکروسافت پس از تجدید نظر در سیاست های خود در قبال سیستم DRM بهتر از گذشته باشد، اما هنوز به نوعی بر روی لبه پرتگاه قرار دارد.
- اشتیاق سونی به دادن اجازه Self Publishing به سازندگان مستقل و به همراه داشتن 17 استودیو برتر، سبب شده که از دیدگاه Edge، شکی در اینکه کدام یک از صاحبان کنسول طیف وسیعی از بازی ها را حداقل در اوایل عرضه کنسول ها در دسترس مخاطب قرار می‌دهد، وجود نداشته باشد.
- از دیدگاه Edge، سیاست های مایکروسافت در گذشت زمان طبعاتی چون از دست دادن بیش از صدها عنوان در برابر PS4 را در پی خواهد داشت.
- پس از گذشت هفته های متوالی و پیام های ضد و نقیض از جانب مایکروسافت، اعتماد به این کمپانی را بیش از پیش کمتر کرده است.
- با کنار هم گذاشتن این موارد، مایکروسافت به چالشی روبرو خواهد شد که زمانی شرکت افسانه ای سگا را از صحنه سخت افزار خارج ساخت.

با تشکر از Safety & Peace عزیز
Edge Online

آخرین ویرایش:
کسی هست بیاد فقط یکی از مورد هایی که EDGE گفته رو نقض کنه ؟
هر چی مربوط به گیم هست :دی البته اونجایی که در مورد مایکروسافت و XOne گفته. مورد 7 هم به صورت کلی درسته ولی اگه به گذشته برگردیم به راحتی میشه نقضش کرد :دی

آخرین ویرایش:
خیلی برام جالبه که هی اینو میگید، دقیقا بیارید ببینم کجا و کی کسی به جامعه کژوال گفته خر و گاو ؟! اگه اینکه گفتیم نباید به خاطر جامعه کژوال جامعه هارکورها به اجبار وسیله ای که نمیخوان رو بخرن معنیش این میشه که جامعه کژوال از احشام هستن خب حالا که این اتفاق برعکس افتاده پس یعنی شماها دارید میگید جامعه هارکورها خرو و گاو هستن ...

اون هم که گفتیم نباید اجباری باشه فقط دلیلش واسه اینکه نخواد نیست حالا میگیم اصلا یه هاردکور خوشش اومده و خریده، اومدیم و بعد مثلا 3 سال کنسول به هر دلیلی سوخت و مجبور به خرید یه کنسول دیگه شدیم اون وقت دو تا کینکت به چه دردش میخوره ؟!

همون حرفهایی که گیمر را فقط جامعه حرفه ای میدونید ؟! البته جامعه ای که فقط دستشون کنترل های سابق را یمگیرن !را منظورمه ! فقط این نوع گیمرها گیمر حساب میشن ! بقیه گیمر نیستند ! مثلا اونهایی که کژوال هستند از گیمرها حساب نمیشن و باید برای بازی کردن بازیهای دلخواه خودشون یبار یه کنسول بگیرن که مختص حرفه ای هاست !بعد برن به اجبار یه کینکت کنارش بگیرن که تازه بتونن گیم های مورد علاقه ی خودشون را بازی کنن ! نکته کلیدی اینه که چرا نباید یه کنسولی باشه که با خریدنش تمام بازیها مربوط به تمام قشرها را بشه بازی کرد ؟! این اسمش زور گویی هست پس خرید یه کنسول و خرید کینکت کنارش هم زور گویی به جامعه کژوال حساب میشه !

دوستان خوب معلومه هیچ نسخه ای از مجله رو نمیتونید پیدا کنید ! بخاطر اینکه شماره 256 مجله مربوط به ماه آگوست هست و باید چند هفته صبر کنید. (فعلاً در ماه جولای هستیم:d)

همون حرفهایی که گیمر را فقط جامعه حرفه ای میدونید ؟! البته جامعه ای که فقط دستشون کنترل های سابق را یمگیرن !را منظورمه ! فقط این نوع گیمرها گیمر حساب میشن ! بقیه گیمر نیستند ! مثلا اونهایی که کژوال هستند از گیمرها حساب نمیشن و باید برای بازی کردن بازیهای دلخواه خودشون یبار یه کنسول بگیرن که مختص حرفه ای هاست !بعد برن به اجبار یه کینکت کنارش بگیرن که تازه بتونن گیم های مورد علاقه ی خودشون را بازی کنن ! نکته کلیدی اینه که چرا نباید یه کنسولی باشه که با خریدنش تمام بازیها مربوط به تمام قشرها را بشه بازی کرد ؟! این اسمش زور گویی هست پس خرید یه کنسول و خرید کینکت کنارش هم زور گویی به جامعه کژوال حساب میشه !

خب دقیقا کی گفتم "و ندیدم کسی هم بگه" که گیمر یعنی کسی که فقط کنترلر بگیره دستش و بازی هاردکور انجام بده

کسی هم نمیگه حتما اون کژوال باید یه کنسول + یه وسیله جانبی رو جدا بخره قبلا هم گفتم مایکرو میتونست یه باندل با کینکت با همین قیمت 500 دلار ، یه پک بدون کینکت مثلا 400 دلار و خوده کینکت رو جدا مثلا 150-200 دلار، اینطوری سه قشر میتونن اونطوری که بخوان انتخاب کنن
1: اون گیمر کژوال و هارکوری که همه رو در کنار هم میخواد و هزینه زیادی پرداخت نکنه
2: اون گیمر هاردکوری که به هیچ وجه کینکت رو نمیخواد
3: اون گیمری که فعلا نیازی به کینکت نداره اما شاید بعدا خرید

نکته کلیدی اینه که چرا نباید یه کنسولی باشه که با خریدنش تمام بازیها مربوط به تمام قشرها را بشه بازی کرد ؟!

این یه تیکه مشکلی نداره و خیلی هم خوبه اما اگه توی یه خونه فقط یه قشر باشه "مثلا فقط هاردکور" اونوقت اون یه بخش که بیشتر به درد کژوال ها میخوره به کارش نمیاد اما باید هزینه اضافه رو بده "هر چقدر هم کم باشه"

و خوشحال میشم جواب این بخش هم بدی و از کنارش رد نشی :

اون هم که گفتیم نباید اجباری باشه فقط دلیلش واسه اینکه نخواد نیست حالا میگیم اصلا یه هاردکور خوشش اومده و خریده، اومدیم و بعد مثلا 3 سال کنسول به هر دلیلی سوخت و مجبور به خرید یه کنسول دیگه شدیم اون وقت دو تا کینکت به چه دردش میخوره ؟!

خب دقیقا کی گفتم "و ندیدم کسی هم بگه" که گیمر یعنی کسی که فقط کنترلر بگیره دستش و بازی هاردکور انجام بده

کسی هم نمیگه حتما اون کژوال باید یه کنسول + یه وسیله جانبی رو جدا بخره قبلا هم گفتم مایکرو میتونست یه باندل با کینکت با همین قیمت 500 دلار ، یه پک بدون کینکت مثلا 400 دلار و خوده کینکت رو جدا مثلا 150-200 دلار، اینطوری سه قشر میتونن اونطوری که بخوان انتخاب کنن
1: اون گیمر کژوال و هارکوری که همه رو در کنار هم میخواد و هزینه زیادی پرداخت نکنه
2: اون گیمر هاردکوری که به هیچ وجه کینکت رو نمیخواد
3: اون گیمری که فعلا نیازی به کینکت نداره اما شاید بعدا خرید
با چیزی که شما میگی نمیشه استاندارد جدیدی تو کنترل بازی ها ایجاد کرد . اصلا صحبت از از اینکه یه عده خوششون میاد یا نه یا اینکه کلا ترجیح میدن که همین کنترل معمولی سابق سرجاش بمونه نیست مهم اینه که وقتی میخوای یه استاندارد جدید بین بازیها بیاری باید تو محصولت بزاری این اسمش زورگویی نمیشه !
مشکل شما اینه که به کینکت قط دارید تک بعدی نگاه میکنی ! فقط این را در نظر گرفتید که کینکت یعنی بالا و پایین پردین ولی اینطور نیست کینکت خیلی کار ها میتونه اتجام بده وقتی میگن تا پلک زدن چشم و انگشتهات میتونه تشخیص بده با این تکنولوژی هزار و 1 تا چیز میشه به همین بازهای هارد کور اضافه کرد ! مثلا شما در نظر بگیر گینکت را در حین بازی کردن به صورت ترکیبی هم استفاده کنی بدون اینکه هیچ ضربه ای به تجربه ی شما تو بازیهای هاردکور بزنه به نظرت نمیتونه موثر باشه ؟! حالا به کنار اینکه با فرامین صوتی هم میتونی خیلی کار ها انجام بدی ! مثال خیلی زیاده که بزنم که چیکار ها میشه باهاش انجام داد . یا همین بازهای استراتژی را به تنهایی کینکت خیلی راحت تر و بهتر از کنترلل های معمولی میتونی انجام بدی .
در ضمن چرا باید کینکت را یه چیز به درد نخور تو جامعه هاردکور ها دونست ؟! خود من بازیهای هاردکور انجام میدم ولی خب اصلا بدم نمیاد اگه ببینیم یه بازی خیلی خوب مختص کینکت ساخته شده و فان هست را هم بازی کنم هرچند گفتم کینکت میتونه به صورت ترکیبی هم بسیار مفید باشه تو بازیهای هاردکور .
مشکل تراشی به هر نحوی بین فنها هست سوال من اینه اگه فردا بگن قیمت X1 همین 399 دلار هست بازم شما میگید زور گویی ؟! مطمئن هستم که اگه قیمت کنسول 399 دلار میشد هم باز این بحث ها وجود داشت یعنی شکی درش ندارم !

با چیزی که شما میگی نمیشه استاندارد جدیدی تو کنترل بازی ها ایجاد کرد . اصلا صحبت از از اینکه یه عده خوششون میاد یا نه یا اینکه کلا ترجیح میدن که همین کنترل معمولی سابق سرجاش بمونه نیست مهم اینه که وقتی میخوای یه استاندارد جدید بین بازیها بیاری باید تو محصولت بزاری این اسمش زورگویی نمیشه !
مشکل شما اینه که به کینکت قط دارید تک بعدی نگاه میکنی ! فقط این را در نظر گرفتید که کینکت یعنی بالا و پایین پردین ولی اینطور نیست کینکت خیلی کار ها میتونه اتجام بده وقتی میگن تا پلک زدن چشم و انگشتهات میتونه تشخیص بده با این تکنولوژی هزار و 1 تا چیز میشه به همین بازهای هارد کور اضافه کرد ! مثلا شما در نظر بگیر گینکت را در حین بازی کردن به صورت ترکیبی هم استفاده کنی بدون اینکه هیچ ضربه ای به تجربه ی شما تو بازیهای هاردکور بزنه به نظرت نمیتونه موثر باشه ؟! حالا به کنار اینکه با فرامین صوتی هم میتونی خیلی کار ها انجام بدی ! مثال خیلی زیاده که بزنم که چیکار ها میشه باهاش انجام داد . یا همین بازهای استراتژی را به تنهایی کینکت خیلی راحت تر و بهتر از کنترلل های معمولی میتونی انجام بدی .
در ضمن چرا باید کینکت را یه چیز به درد نخور تو جامعه هاردکور ها دونست ؟! خود من بازیهای هاردکور انجام میدم ولی خب اصلا بدم نمیاد اگه ببینیم یه بازی خیلی خوب مختص کینکت ساخته شده و فان هست را هم بازی کنم هرچند گفتم کینکت میتونه به صورت ترکیبی هم بسیار مفید باشه تو بازیهای هاردکور .
مشکل تراشی به هر نحوی بین فنها هست سوال من اینه اگه فردا بگن قیمت X1 همین 399 دلار هست بازم شما میگید زور گویی ؟! مطمئن هستم که اگه قیمت کنسول 399 دلار میشد هم باز این بحث ها وجود داشت یعنی شکی درش ندارم !

ببین خودت هم بارها گفتی میشه با کینکت چیزهای زیادی رو اضافه کرد یعنی چی یعنی خودش به تنهایی توانایی پوشش دادن به کل سبک هارو نداره و میتونه مکمل و یا لذتبخش کننده تر گیمپلی باشه ، شما به موس و کیبورد و همین گیمپد های معمول نگاه کن با اینکه تو بعضی بخش کمبودهایی دارن اما میتونن همه سبکهارو کنترل کنن "پس وسیله ای که نمیتونه به تنهایی پوشش همه سبکهارو داشته باشه نمیتونه استاندارد جدیدی وارد کنه (نظرشخصی من اینطوره)"

من کی گفتم برای یه هاردکور به درد نخوره ؟! تو همون پستی که نقل قول کردی من 3 دسته رو نوشتم که تعریف شما از خودتون جز دسته اول قرار میگیرید ...

خیر، اگه X1 هم 400 دلار بود "با فرض اینکه کینکت هم همراهش بود" اونموقع همه میریختن سر سونی و انتقادها سمت اون بود "در غیر اینصورت و باندل بدون کینکت اون قیمت بود اونموقع شرایط برابر میشد و تو این ضمینه انتقادی به هیچکدوم نبود"

و هنوز هم جواب این بخش رو ندادی :

پ.ن: خیلی موفصل تر و بهتر نوشته بودم اما فقط خط اولش رو نشون میداد و مجبور شدم خلاصه تر دوباره بنویسم ...

آخرین ویرایش:
ببین خودت هم بارها گفتی میشه با کینکت چیزهای زیادی رو اضافه کرد یعنی چی یعنی خودش به تنهایی توانایی%(
یا مشکل از منه یا شما که نمیتونم این چیزه را خوب توضیح بدم ! کینکت را شما اصلا ول کن ! فکر کن تمام اون تکنولوژی تو خود دسته پیاده شده ! قرار نیست کینکت به تنهایی خودش همه کار را انجام بده تو میتونی هم یه چیز مجزا حسابش کنی (که خب بازیهای مختص خودش را شامل میشه همینطور که دسته های معمولی نمتونن بازیهای کینکتی را انجام بدن و بازهای مختص خودشون را دارن ) و هم یه چیز تکمیل کننده . وقتی میتونی با استفاده همین دسته های سابق با کمک کینکت چیزهای جدید تو بازیهای هاردکور اضافه کنی این خیلی خوبه این باعث میشه یه پاره استانداردهای جدید تو بخش گیم اضافه بشه چیزی که تو اینده با هزینه و وقتی که روش میزارن میتونن کارهای خیلی مفید تری انجام بدند . این 100 دلار گرونتر خدایی چیزی نیست که بشه اینطوری شاکی بود ! حالا به احتمال زیاد بعد مدتی که عرضه کنسول تو بازار میگذره ممکنه کنسول ارزونتر هم بشه ! این نسل هم دیدیم که مایکرو تو ارزونتر کردن کنسولش قدرت خیلی بیشتری از خودش نشون داده .

یا مشکل از منه یا شما که نمیتونم این چیزه را خوب توضیح بدم ! کینکت را شما اصلا ول کن ! فکر کن تمام اون تکنولوژی تو خود دسته پیاده شده ! قرار نیست کینکت به تنهایی خودش همه کار را انجام بده تو میتونی هم یه چیز مجزا حسابش کنی (که خب بازیهای مختص خودش را شامل میشه همینطور که دسته های معمولی نمتونن بازیهای کینکتی را انجام بدن و بازهای مختص خودشون را دارن ) و هم یه چیز تکمیل کننده . وقتی میتونی با استفاده همین دسته های سابق با کمک کینکت چیزهای جدید تو بازیهای هاردکور اضافه کنی این خیلی خوبه این باعث میشه یه پاره استانداردهای جدید تو بخش گیم اضافه بشه چیزی که تو اینده با هزینه و وقتی که روش میزارن میتونن کارهای خیلی مفید تری انجام بدند . این 100 دلار گرونتر خدایی چیزی نیست که بشه اینطوری شاکی بود ! حالا به احتمال زیاد بعد مدتی که عرضه کنسول تو بازار میگذره ممکنه کنسول ارزونتر هم بشه ! این نسل هم دیدیم که مایکرو تو ارزونتر کردن کنسولش قدرت خیلی بیشتری از خودش نشون داده .

اول چرا بحث داره میره سمت توانایی های کینکت ؟!

100 دلار گرون تر هم چیزی نیست "البته تو ایران نمیشه به همین راحتی گفت" اما زمانی که بخاطر یه وسیله ای باشه که به بدرد من نمیخوره و علاقه ای بهش ندارم "هر چقدر که خوب باشه و کارهای زیادی باهاش بشه کرد" اون موقع میشه پرداخت بی مورد پول "باز هم هر چقدر که کم باشه" (پسر خاله من کینکت داره دورغ چرا انصافا اون موقع که خرید خب خواهراش و ... خیلی بازی میکردن اما خودش نه، حالا که خواهراش به دلیل ازدواج و کار کمتر میتونن بازی کنن تبدیل شده به یه وسیله دکوری چون نه خودش و نه کسه دیگه ای ازش استفاده ای نداره حالا نسل بعد برای همچین آدمی کینکت به چه درد میخوره که بخواد پولش رو بده "چون آدمی هست که علاقه به لم دادن و انجام بازی داره و موقع بازی صداش در نمیاد)"

اما مشکل اجباری بودن کینکت فقط برای این مسئله که میگیم و بحث میکنیم نیست یکی از دلایلش میتونه این باشه
اومدیم و بعد مثلا 3 سال کنسول به هر دلیلی سوخت و مجبور به خرید یه کنسول دیگه شدیم اون وقت دو تا کینکت به چه دردش میخوره ؟!

که به طرز عجیبی نمیخونیش ! یا میخونیش ولی جوابی نداری ...

یعنی خوشم میاد اینجا همه خودشونو هاردکور حساب میکنن و تا بحث کینکت پیش میاد میگن برای کژوال هستش
شاید کینکت بر روی 360 خوب جا نیافتاد اما این دلیل نمیشه که توی نسل بعد هم جا نیافته
بزارید بیاد بیرون چند تا بازی روش بیاد بعد نظر بدیم الکی که مایکروسافت این همه ارتقاش نداده حتما کارهایی که میخواسته بکنه با قبلی اجرا نمیشده

اصلا تو بگو میتونی باهاش پرواز کنی،یکی نخواد باید چیکار کنه؟من به عنوان گیمر حال ندارم هی تکون بخورم(به هر دلیلی) ولی مجبورم وسیله ای رو بخرم که میدونم ازش استفاده نمی کنم.اگه کینکت به اندازه کافی خوب باشه و بازی های خوب براش بیاد خودش فروشش رو می کنه نه با زور

آخرین ویرایش:
یعنی خوشم میاد اینجا همه خودشونو هاردکور حساب میکنن و تا بحث کینکت پیش میاد میگن برای کژوال هستش
شاید کینکت بر روی 360 خوب جا نیافتاد اما این دلیل نمیشه که توی نسل بعد هم جا نیافته
بزارید بیاد بیرون چند تا بازی روش بیاد بعد نظر بدیم الکی که مایکروسافت این همه ارتقاش نداده حتما کارهایی که میخواسته بکنه با قبلی اجرا نمیشده
کل کره زمین بخرنش اصلا.
من یکی که چاقو بزارن زیر گلوم پا نمیشم کنترلر های خودم بزارم کنار Dance Central بازی کنم!

- - -ویرایش - - -

Microsoft has 16
اینام به ماینکرافت میگن انحصاری؟:((

یعنی بعضی از فن ها فقط ار روی شکم پری حرف میزندد مگن X1 بازی انحصاریش بیشتر جانم سونی گفته تو سال اول عرضهPS4بیست بازی براش عرضه میشه که برای وان 15 بازی و نقطه برتری سونی نسبت به مایکرو انحصاری های برتر پس خیلمون از بابت انحصاری راحت
میرم سربحث قدرت و پردازش که از دوباره PS4 قدرت بیشتر از وان که شاید از اول نسل مشخص نشه
سر قیمت 100 دلار ارزونتر که به نظرم زیاد نیست
سر بحث انلاین وامکانات شما کنسول میخرید که پیتزا سفارش دهید بسکت نگاه کنید یا بازی کنید
نمیدونم کجا خوندم یکی از فن مایکرو گفته بود کیج داره گیم با بازی هاش نابود میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or