مجله Edge: کنسول PS4 تنها انتخاب شما درنسل بعد، X1 و اشتباهات غول‌آسایش

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
E256-cover.jpg

درود.

مجله معتبر و انگلیسی Edge در آخرین تحلیل خود در ماه آگست، به تجزیه و تحلیل دو کنسول PS4 و X1 پرداخته است که از قرار معلوم دست اندرکاران این مجله دل خوشی از ماکروسافت و نمایش این شرکت پیرامون X1 ندارند.

همانطور که در تصویر بالا شاهد هستید، تصویری از جلد مجله Edge از سوی همین خبرگذاری به بیرون درز کرده است که حاوی جملات عجیب و در عین حال جالب است. این مجله در سخنان خود برنده نسل بعد را سونی و کنسول PS4 می‌خواند، و با ذکر جمله‌ای بزرگ در وسط تصویر که کنسول PS4 را نشان می‌دهد، این سخن را ذکر می‌کند "و حال انتخاب شما برای کنسول نسل بعد، PS4 تنها انتخاب شما در حال حاضر است."
در سمت چپ و قسمت بالای این تصویر نیز این مجله اذعان می‌کند، "و چگونه ماکروسافت منفجر شد." و سفر Xbox One به جاده تباهی با اشتباهات غول‌آسایش."

در سمت راست این مجله بهترین‌های E3 را عنوان کرده است، Metal Gear Solid 5, The Division, Titanfall, Battlefield 4, Watch Dogs, Dark Souls II, Final Fantasy XV این مجله که در 4 جولای به بیرون می‌آید باید دید با خود چه نقد هایی را در بر دارد.

یه خلاصه ای از ترجمه رو براتون میذارم:

- PS4 تمرکز خود را بر روی بازیکنان گذاشته است و این یکی از مزیت های آن به شمار می‌رود.
- موفقیت صرفا تنها در قیمت خلاصه نشده است، اما متاسفانه برای مایکروسافت، PS4 یک کنسول قوی‌تر به حساب می‌آید و با داشتن رابطه دوستانه تر با سازندگان، تا کنون به مراتب نام تجاری بهتری به شمار می‌آید.
- ممکن است وضعیت مایکروسافت پس از تجدید نظر در سیاست های خود در قبال سیستم DRM بهتر از گذشته باشد، اما هنوز به نوعی بر روی لبه پرتگاه قرار دارد.
- اشتیاق سونی به دادن اجازه Self Publishing به سازندگان مستقل و به همراه داشتن 17 استودیو برتر، سبب شده که از دیدگاه Edge، شکی در اینکه کدام یک از صاحبان کنسول طیف وسیعی از بازی ها را حداقل در اوایل عرضه کنسول ها در دسترس مخاطب قرار می‌دهد، وجود نداشته باشد.
- از دیدگاه Edge، سیاست های مایکروسافت در گذشت زمان طبعاتی چون از دست دادن بیش از صدها عنوان در برابر PS4 را در پی خواهد داشت.
- پس از گذشت هفته های متوالی و پیام های ضد و نقیض از جانب مایکروسافت، اعتماد به این کمپانی را بیش از پیش کمتر کرده است.
- با کنار هم گذاشتن این موارد، مایکروسافت به چالشی روبرو خواهد شد که زمانی شرکت افسانه ای سگا را از صحنه سخت افزار خارج ساخت.

با تشکر از Safety & Peace عزیز
Edge Online

آخرین ویرایش:
سلام دوستان...
من نظرم اینه که الان هر مجله و هر تحلیلگری بگه کودوم کنسول برندست و از اینطور حرفا,غلطه...همین حرفا رو تو نسل قبل زده شد و نتیجه ی اونهارو هم دیدیم...
حداقل باید صبر کرد تا کنسول ها عرضه بشن و دید چه حرفی برای گفتن دارن..
"هیچوقت" نشده که کنسولی به خاطره سخت افزارش برنده نسلی باشه...اگر کنسولی برنده بشه به خاطر بازی هست...
کسی که میره یه کنسولو میخره براش اهمیت نداره که CPU و گرافیکش چیه...مهم اینه که بتونه از اون Cpu یا گرافیک و کلا سیستمش بهترین استفاده رو داشته باشه...
این استفاده هم توسط بازی هاست!پس در نهایت بازی ها هستن که کنسولو موفق میکنن...راجع به سیاست ها هم دو شرکت سونی و مایکروسافت به قدری بزرگ و با تجربه هستن که مطمعن باشین هیچکدوم خرابکاری بزرگی (مثل DRM) که میبینن اینهمه مخالف داره انجام نمیدن که از دیگر رقبا عقب بیفتن...
و در آخر هم همین رقابت هاست که به نفع ماست و بهتره که شرکت ها با هم بیشتر رقابت کنن و بازی ها و کنسول ها و شرایط آنلاین و قیمت خرید بهتری رو بدن تا باعث بشن
بقیه هم مجبور شن از بازار عقب نمونن و کیفیت کار خودشونو بالا ببرن تا ما هم لذتشو ببریم!!!

قبول کنید سونی کمپانی خیلی باشرفیه!! .. نبض گیمر جماعت دستشه .. با اولین کنسولش دنیای گیم رو کلی جلو برد .. گیم یعنی سونی .. حتی اگه طرفدار مایکروسافت باشین باز باید از سونی ممنون باشین .. مایکرو دنباله روی خوبی هست و کم کم مسیر خودش رو جدا میکنه .. اما سونی واقعا میدونه چیکار میکنه .. من حتی پشیمونم چرا مثلا tv م رو سامسونگ گرفتم در حالی که شرکت عزیزی مثل سونی زندگیم رو زیبا کرده .. من عاشق وینفون و ویندوز 8ام .. اما پای گیم وسط بیاد سونی یه چیز دیگس واسم اصالت خاصی رو تو ذهنم داره .. هم بازیهاش هم سخت افزارش .. دست مایکرو باید از دنیای گیم کوتاه شه .. واسه این کار ساخته نشدن اینا .. به قیافشون نمیاد .. انشالا تو این نسل پیش رو به نسل ماقبل نسل فعلی یعنی دوران طلایی سونی برگردیم .. وقتی که گیم فقط گیم بود .. یه دنیای دیگه بود .. امیدوارم کنسول مایکروسافت به عاقبت گیم کیوب و دریم کست دچار شه که متاسفانه بعیده .. من مایکرو رو به خاطر وینفون و ویندوز دوست دارم ولی پای گیم و کنسول وسط بیاد ازش متنفرم

آره از کارای دیوید کیج که کلا داره صنعت گیمُ نابود میکنه معلومه گیم ینی سونی...

شاید با این کارش خاسته به ماکرو یه اردنگی بزنه(تلنگر) تا از خواب غفلت بیدار شه:d

79912483609434877127.jpg
تا جایی که من یادمه برا بیدار کردن تو صورت میزدن:دی
این بیشتر در ک.نیه که:)):|

جدا از شوخی اج دنبال کنسول بهتر میره همیشه
اما اگرم نمیگفت هم PS4 تنها انتخابمون بود:d

همین ماکرو بود بازی های زیبایی مثل NWN رو به ME3 تغییر داد دیگه. همین ماکرو بود با این کنسولش افراد نابالغ رو که فقط دوست داشتن بزنن بکشن رو به دنیای گیم کشوند و باعث شد اتفاق قبلی بیفته! کاملا راست میگه به نظرم!
Star Wars: Knights of the Old Republic - Wikipedia, the free encyclopedia

سلام
قرار بود مهربون و بدونه تمسخر باشه .
شوخی با مسخره کردن فرق میکنه .
اگر قرار نیست رفتار شما تغییر کنه ، بگید تا من رفتارمو تغییر بدم .

بابا یکی بیاد به ما بگه آخرش پلی4 بگیریم یا ایکس باکس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو رو خدا کمکم کنید:((
*ديگه چجوري بايد بگم* :-w!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *با 15 زبان زنده *اگه بازم متوجه نشدي بگو يه جور ديگه بگمممممممممم:-l
sony faire croire
Sony adsimulabo
sony glauben machen
sony inandırmak
sony hacer creer
sony fanno credere
索尼相信
सोनी का मानना ​​बनाने
Sony делают вид, что
Sony magkunwari
sony të besojnë
ソニーは信じさせる
sony membuat percaya
سوني جعل نعتقد
sony make believe

بابا یکی بیاد به ما بگه آخرش پلی4 بگیریم یا ایکس باکس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو رو خدا کمکم کنید:((
شما اجازه بده این دو تا کنسول بیان بعدش سبک سنگین کن که کدومش بهتره هر کدوم رو بهتر دونستی اونو بخر
این رو دیگه خودت باید تشخیص بدی نه دیگران!!!!
قبل ازاینکه دو تا کنسول بیان و به طور واقعی تست بشن هر حرفی در مورد برتری این دو تا کنسول بی معنی هستش

ارش میام خفت می کنما :d
مسئله apple نیست apple tv شده مثل تستر تو خونه هاشون و همه دارنش دیگه جایی واسه کسی نیست کلا فرهنگ اونا فرق میکنه apple شده یه حس وطن پرستی واسشون واقعا کسی نمی تونه تو کشور مشرکین آمریکا با device های apple رقابت کنه حتی اگه micro$oft باشه !!!!
حالا خوبه صبح تا شب xbox بازی ميکنی اين همه دم از apple ميزنی:d

آخرین ویرایش:
سلامقرار بود مهربون و بدونه تمسخر باشه .شوخی با مسخره کردن فرق میکنه .اگر قرار نیست رفتار شما تغییر کنه ، بگید تا من رفتارمو تغییر بدم .
آقا برای اینکه جو فروم درست شه،شما رفتارتون رو تغییر بده!چند دفعه اخطار دادی ولی چی شد؟به خدا کاربرای با شخصیت از اینجا فراری شدند!

نه بابا فروختمش اون لکه ننگ رو :d کلا دیگه زدم تو pc با 680 sli منتظر ps4 ام
ببخشيد دوست عزيز من كه بچه ها ميدونن سوني فن هستم ولي يه جاي حرف شما رو درك نميكنم چجوري ميشه كه يه كنسول بازي لكه ننگ باشه؟
حالا درسته بلاخره ps4 يه چيز ديگست اما خدا وكيلي كدوماتون بدتون مياد يه XBONE هم داشته باشيد؟:-b يا بلعكس اگه كسي از يه كنسول بازي بدش مياد حتي اگه آتاري جگوار باشه :d بايد تجديد نظر كنه. به من اگه باشه OUYA هم ميخرم XBONE كه جاي خود داره.( ولي حيف كه با من نيست به ميل چرك كف دسته:(()

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or