مجله بازي كده

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
نوشته شده توسط solid2snake:
به همه توصیه میکنم شماره جدید رو نگیرن چون تمام مطالبش تکراریه جالبه که این شماره مثلا مخصوص psp است و نکته مهم اینکه کپی برابر اصل از بازیرایانه هستش
مگه اومده است؟کی اومد؟

آره. اونکه صد ساله اومده.
یه خبر. بازیکده گفته ویژهنامه ی عید رو فقط Cd و Dvd میده. چون حجم مطالب زیاده مجله نمیده. ولی هیچی نگفته که کی میاد و چه جوری باید گرفت و...
یه چیز دیگه. خودشون هم گفتن که از این به بعد ماهنامه منتشر می کنن. ما که نفهمیدیم این مجله ماهنامس یا 2 هفته نامه...

ببینید تا به حال 5 شماره از مجله ی بازیکده منتظر شده .
مجله ی شماره ی 1 که مجله ی الکتریکی بود و انصافا هم از بار بالایی بر خوردار بود چه از نظر مطالب چه از نظر طراحی و چه از نظر نقد و پیش نمایش . شماره ی 2 این مجله برای اولین بار به صورت چاپی و با تاخیر زیاد وارد بازار شد . واضح است که از غلط هایی برخوردار بود اما برای یک مجله ای که بار اول داره چاپ می شه خیلی خوب بود . شماره ی 3 مجله نسبت به 2 خیلی بهتر شد حجم مطابل هم بیشتر اما قیمت مجبه به خاطر کیفیت مجله خیلی بالا رفت . شماره ی 4 کیفیت مجله کاهش یافت و در عوض قیمت هم پایی اومد یه جورایی به نظر من شماره ی 4 بهترین شماره ی این مجله بود . شماره 5 هم به پیروی از شماره ی 4 با مطالب متوسط و دی وی دی جالب .
شماره ی 6 هم قرار بود بیاد اما مطالبش رو بر روی سایت گذاشتن تا دیگه همه استفاده ببرند .

بازیکده که شخصا شاهکاره!
واقعا روی بازینما رو سفید کرده،انصافا هم خیلی قشنگه!
تو اون 4 تا شماره ی چاپی،به راحتی بالای 50 تا اشکال میشه پیدا کرد(هر چند شماره اولش من خودم 24-25 تا اشکال پیدا کردم!).اصلا هم ربطی به چاپی و غیر چاپی نداره،اگه غلط تایپی یا کیفیت صفحه بود اون موقع به چاپ ربط داره.
خبری مثل Keynote PS3 قراره در یک بسته جداگانه عرضه شه،مثل اینکه بگیم هوا چه خوبه مرغه بوی لازانیا میده!
من کاری به سایت و بقیش ندارم،اگه هم این مجله خوب شه خوشحال هم میشم،چون میتونم یه سری نقد و خبر خوب بخونم لذتشو ببرم،ولی با این موافقم که ارزش اینقدر بیاد پایین،که این مجله اجازه چاپ بگیره!

من كه اينجا تو شهرستان نميتونم تهيه كنم مجله رو چه برسه كه در مورد زمانشو... بحث كنم

غروب گذشت و شب رسید به نیمه مجله ی شماره ی عید هنوز نرسیده خدایی اسمش رو بزارن ویژه نامه ی تابستون بهتر نیست سایتشون هم که فعلا پکیده همیشه دروغ می گن کلی هم نوشابه باز می کنن برا خودشون یه من هم چسی میان برن بمیرن بهتر تا اینهمه دروغ بگن

من در مورد مجله اش موافقم ولي سايتش به نظر من بد نبود.در هر حال اونا هم تلاش خودشونو ميكنن.من چون سايت بازيكده بسته بود اين جا عضو شده بودم و ديدم اگه تلاش ها يكي باشه نتيجه ها خيلي فرق ميكنه!حالا ميبينم اين جا محيط بهتري داره و اعضا اطلاعاتشون بيشتره و نقد ها حداقل سي تا غلط املايي و دستور زبان نداره!ولي نبايد سرزنششون كرد.هر كس به اندازه ي تلاشش كار ميكنه.حالا حداگثر تلاش اونا نتيجه اش اين شد...طول ميكشه تا شايد يه زماني به پاي اين جا برسه ولي در حد خودش به نظر من خوبه.

من در مورد مجله اش موافقم ولي سايتش به نظر من بد نبود.در هر حال اونا هم تلاش خودشونو ميكنن.من چون سايت بازيكده بسته بود اين جا عضو شده بودم و ديدم اگه تلاش ها يكي باشه نتيجه ها خيلي فرق ميكنه
متاسفانه این دار و دسته بازیکده که طی چند روز تعطیلی سایتشون اینجا آمدند اصلا قصد دوستانه ای رو دنبال نمی کردند.....

نوشته شده توسط Behzadr:
متاسفانه این دار و دسته بازیکده که طی چند روز تعطیلی سایتشون اینجا آمدند اصلا قصد دوستانه ای رو دنبال نمی کردند.....

اميدوارم منظورتون من نبوده باشم.
من اگه ((قصد دوستانه اي رو دنبال نميكردم)) اين همه از وقتم رو اين جا نبودم....يا شايد به نظر شما اين هم جزوي از برنامه ي بازيكده اي هاست؟احمق هم نيستم كه با همون آي دي و همون اسم اين جا عضو شم و بگم عضو بازيكده بودم و تازه ((قصد دوستانه اي ))رو هم دنبال نكنم.

اميدوارم منظورتون من نبوده باشم.
نه دوست عزیز
کافی بود فقط دیروز جنجال این چند نفر(شاید یه نفر به چند آیدی) رو می دیدی اون موقع حرف منو تایید می کردید
در ضمن من همین الان متوجه شدم که شما از اعضای بازی کده هستید

من در مورد ديگران چيزي نميدونم.البته مطمئن هم هستم كه شما دليلي براي اين حرفتون داشتيد.يه نفر از يه سايت ديگه هم ميتونه با نيت خراب كردن سايت بازيسنتر عضو بشه و هم با نيت عضويت و صحبت كردن پابه پاي اعضاي ديگه.
بخاطر اونايي كه از بازيكده به قصد اول عضو اين جا ميشن متاسفم.
خوشحالم منو جزو اونا حساب نكرده بوديد...

من در مورد ديگران چيزي نميدونم.البته مطمئن هم هستم كه شما دليلي براي اين حرفتون داشتيد.
دلیلش همین چند تاپیکی هست که در طی این چند روز توسط این دوستان ایجاد شده
نمونه رو لینک می دم و خدت هم قضاوت کن دوست من
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=1359

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or