مجله بازي كده

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
نوشته شده توسط THE ONE:
ba ba hala chera gerye mikoni ???!!!!!:-"
kasani ke tahammol enteghad nadarnd jashoon inja nist:cheesygri
:boxing: :boxing:
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

اهان.در مورد اون گريه ميگي!!!:cheesygri .
اون گريه اشتباهي شد.يعني خودم اشتباه زدم.ميخواسم ايكون:عصباني رو بزنم.

نوشته شده توسط xdantex:
من خودم توی بازیکده مدت خیلی طولانی عضو بودم نه با این آی دی و آواتار ولی به هیچ عنوان کارهای بچه گانه این افراد رو که خودشونو طرفدار بازیکده معرفی میکنن تایید نمیکنم و از مدیرهای محترم درخواست میکنم برای جلوگیری از بهم ریختگی سایت در صورت تکرار خیلی قاطع و سریع با این افراد برخورد بشه
با تشکر

ببخشيد.من منظور شما رو نفهميدم؟منظورتون اون نظر سنجي هست؟

اقا بهزاد.خيلي ممنون.ولي فكر كنم شما منظورمو نفهميديد.من به هيچ وجع من الوجود نميگم كه اعضاي محترم بازي سنتر اون عكسها رو گذاشتن.به هيچ وجع.نه بابا.من مطمدنم اعضاي بازي سنتر بازيكده رو خراب نميكنن.چون اين طوري كه من چند ماه هست كه عضوم هيچ بدي از انها نديدم.

ولي به هر حال.خودتون بگيد.بهتر است با هم ديگه دشمن باشيم و يا اينكه دوست هم باشيم؟؟؟؟

بازیکده.....
شاید دوتا مشکل از همه بیشتر نمایونه:
مدیریت ضعیف.این همون دلیلیه که یکی میاد فحش میده و میره.اعضا بیش از حد مبتدی میزنن...
اعضای کودک!! درسته....هرکسی حق داره که از سایت استفاده کنه.اما وقتی میاین میبینید که یه مطلب گذاشته که به (...) نمیارزه باید برخورد لازم رو با اون مطلب و فرستنده نابغه اش داشته باشین....
و برای فهمیدن این مطالب هم نیازی نیست نابغه باشین.من خودم این اطلاعات رو در اولین گذرم به سایتتون بدست آوردم.و البته آخرین گذر....
اینا انتقاد بود دیگه درسته؟چون من هیچ رگه ای از توهین نمیبینم.....
بازیکده هم فکر کنم برای این پارسال بهترین سایت فارسی زبان شد که اونموقع دیگه بازیدات نبود!!! درسته؟
باتشکر....

بازیکده ای ها رفتن مجله زدن برای اینکه با بازینما کل بندازن
من فقط میگم برین با یکی کل بندازین که ارزش کل انداختن داشته باشه نه با بازینما.:)

سلام....
میبینم که بعضی از بازیکده ای هایی که در بازیکده تملق مدیر و ادمین رو میگفتن این جا حرف دلشونو میزنن....
بازیکده واقعا مدیریت ضعیفی داره که گزاشته همچین آدم هایی عضوش بشن....
واقعا متاسفم....
جاداره از طرف همه از افرادی که جبهه گیری نمیکنن تشکر کنم....بازیکده اونه و بازیسنتر این.وقتی ما در بازیسنتر هستیم باید احترام اعضا و سایت رو نگه داریم و برعکس.اهمیتی نداره که آدم قبلا عضو چی بوده باشه یا هرچی.من بازیکده و بازیسنتر رو به یک اندازه دوست دارم و به نظر من هیچ کدوم از اون یکی جلوتر نیست.
با تشکر

دوستان من خودم همين الانشم در بازيكده عضوم. حرف دوستاي ديگه هم قبول دارم كه بازيكده ايها بيشتر بچه هستند اصلا از طرز حرف زدن بعضياشون معلومه كه 10 11 سال بيشتر ندارند. بازيكده يه مشكل بسيار بزرگ داره و اون اينه كه مسئولانش زيادي دروغ ميگن. قرار بوده وسط مرداد سايت جديدشون بالا بياد ولي هنوز نيومده من به تازگي با بازي سنتر آشنا شدم و به نظر من از بازيكده خيلي سره يه خوبي ديگه هم داره كه بچه بازي نيست ! در جواب دوستمون كه گفتن مدبران بازيكده خوب متن ترجمه ميكنن بگم كه متن ترجمه كردن كاري داره ؟
بازیکده در مورد افرادی که در آن عضو میشن و رجیستر میکنه انتظار داره که قوانین سایت رو زیر پا نذاره که این مورد در مورد سن افراد صدق نمیکنه و فکر هم نمیکنم شخصیت خلقی و تفکری به سن باشه چه بسا افرادی با سنین بالا باشن که بویی از معرفت و ... نبرده باشند و این مورد شاید در نگاه اول عیب حساب بشه ولی همین سنین 13 یا 14 سال هستند که بعد از سپری شدن 2 یا 3 سال جزو قدیمی ها بازکیده هستند و به نوعی خانواده بازکیده محسوب میشن و این یعنی خانواده بازیکده و این خودش کلی ارزش داره( بازیکده اونطورهام که میگین سن پاینم نیستش ).. در ضمن ما در بازیکده با آن طیف عظیم کاربر نهایت خودمون رو میکنیم که با اشخاص خاطی برخورد کنیم ... همچنین سایت بازیکده به کسی دروغی نگفته بلکه به علت Secret بودن برنامه و حجم بالای کاربران و برای سرویس دهی خوب مجبور بودیم که انتشار نسخه جدید رو به تاخیر بیاندازیم ( ماشالله که همه دارن الان تغییر ورژن میدن):-"

بازیکده.....
شاید دوتا مشکل از همه بیشتر نمایونه:
مدیریت ضعیف.این همون دلیلیه که یکی میاد فحش میده و میره.اعضا بیش از حد مبتدی میزنن...
اعضای کودک!! درسته....هرکسی حق داره که از سایت استفاده کنه.اما وقتی میاین میبینید که یه مطلب گذاشته که به (...) نمیارزه باید برخورد لازم رو با اون مطلب و فرستنده نابغه اش داشته باشین....
و برای فهمیدن این مطالب هم نیازی نیست نابغه باشین.من خودم این اطلاعات رو در اولین گذرم به سایتتون بدست آوردم.و البته آخرین گذر....
اینا انتقاد بود دیگه درسته؟چون من هیچ رگه ای از توهین نمیبینم.....
بازیکده هم فکر کنم برای این پارسال بهترین سایت فارسی زبان شد که اونموقع دیگه بازیدات نبود!!! درسته؟
باتشکر....

در مورد مدیریت و سنین بازیکده قبلا توضحی دادم .... اما در مورد برترین سایت باید عرض کنم در اون زمان که بازیکده برترین وب ایران شد سال 83 بود و میتونید بعد از راه اندازی سایت برید و تاریخ رو نگاه کنید و اون زمان هنوز بازیدات پا برجا بود و این رو در نظر بگیرید که بازیکده در اولین تجربه اش مقام هفتم و در دومین تجربه اش کهع 83 بود مقام اول رو توانست کسب کنه.

بازیکده ای ها رفتن مجله زدن برای اینکه با بازینما کل بندازن
من فقط میگم برین با یکی کل بندازین که ارزش کل انداختن داشته باشه نه با بازینما
قبلا توضیح دادم بازیکده صرفا برای دانستن خود در جایگاه مطبوعات اقدام به انتشار مجله کرد و فعلا هم نیازی به چاپ مجله کاغذی نداره چون باید آرشیو سایت کامل و غنی باشه و این بخش رو فعلا به دوستان بازی رایانه ای سپریدم که از دوستان بازیکده محسوب میشوند. در مورد بازی نما هیچ چیز نمیگم ولی با شما موافقم:cheesygri
سلام....
میبینم که بعضی از بازیکده ای هایی که در بازیکده تملق مدیر و ادمین رو میگفتن این جا حرف دلشونو میزنن....
بازیکده واقعا مدیریت ضعیفی داره که گزاشته همچین آدم هایی عضوش بشن....
واقعا متاسفم....
rojin خانم میشه لطف کنید بگید که چه کسانی منظورتون هسستش؟ در مورد ضعف مدیریت قبلا توضیح دادم ولی اینجاهم این رو اضافه میکنم بازکیده در نسخه جدید از یک ابزار مدیریت قوی برخوردار خواهد بود که قابلیت بهبودی مدیریتی خواهد داشت و در این صورت هیچ تخلفی در نسخه جدیدی از زیر چشمان مدیریت پنهان نخواهد بود و با اشخاص خاطی برخورداری خواهد شد که سزواراشان است.
با تمامی این تفاصیر همانطوری که دوست خوبم آرش حسن زادگان روزی به من گفت تمامی سایت ها و مجله های بازی به نوعی Fun هستند و ما باید قدر این روزگار رو بدونیم:cheesygri

آخرین ویرایش:
دیگه کم کم ولتون کنیم فکر میکنم دست به یقه هم بشین !
این بحث رو کنار بگزارین ! همون طور که از اسم تاپیک پیداس برای مجله ی بازی کده هست نه سایت بازیکده !
بعد از پست من هرکسی در این مورد پست بزنه پستش پاک میشه.
اگه خیلی مایل هستین این بحث رو ادامه بدین می تونین از طریق PM و یا Yahoo می تونین دنبال کنین !

بابا.چرا اينجوري هستين شما؟
ما ميخوايم با هم ديگه اشتي كنيم.چرا اين كارو ميكنين؟مگه بازيكده به شما چي گفته؟مگه كاري كرده؟بر فرض هم سايت شما بهتر هست.ولي اونوقت چرا اختلاف داريد؟
خواهش ميكنم اين رو پاك نكن.

نوشته شده توسط Death Knight:
دیگه کم کم ولتون کنیم فکر میکنم دست به یقه هم بشین !
این بحث رو کنار بگزارین ! همون طور که از اسم تاپیک پیداس برای مجله ی بازی کده هست نه سایت بازیکده !
بعد از پست من هرکسی در این مورد پست بزنه پستش پاک میشه.
اگه خیلی مایل هستین این بحث رو ادامه بدین می تونین از طریق PM و یا Yahoo می تونین دنبال کنین !
دوست گرامی اگر اینجا پاسخی در مورد سایت داده شد صرفا در مورد مجله بوده که به علت اجین شدن مطالب سایت با مجله ناچارا این چنین پاسخ داده شده و فکر نمیکنم مطالبی خارج از دایره اختیارات گفته شده باشه !!!
بنده از دیدن ارسال شما واقعا تعجب کردم :confused:

آخرین ویرایش:
واقعا با اين پستتون همه چيز را ثابت كرديد.

واقعا كه بازي سنتر چندتا اعضاي فوق العاده بي تربيت داره از جمله hell_boy كه واقعا شورشو در اورده.مدام به من و بچه هاي بازيكده اي فحش ميدهند.اونم چه فحشهايي.واقعا از بازي سنتر بعيد است كه....... .
جالب اينجاست كه بعضي ها ميگويند :بازيكده بچه بازي هست.
در جواب بايد بگم كه اين اعضاي سايت شما هستند كه بچه هستند و تا ميبينن كه يه سايت ديگه اي هست زود ميان به همه فحش ميدن.واقعا كه.واقعا اگر جنبه داريد اين را پاك نكنيد.

آخرین ویرایش:
دوست گرامی اگر اینجا پاسخی در مورد سایت داده شد صرفا در مورد مجله بوده که به علت عجین شدن مطالب سایت با مجله ناچارا این چنین پاسخ داده شده و فکر نمیکنم مطالبی خارج از دایره اختیارات گفته شده باشه !!!
بنده از دیدن ارسال شما واقعا تعجب کردم
ببین دوست عزیز کاوه جان حرف شما درسته ولی شاید تو این پست ها زیاد مطلب خاصی نگفته باشه ولی در آینده من یقین دارم که صحبت هایی پیش میاد که باعث کدورت بین سایت ها میشه ! من کاری ندارم مطالب اینجا توهین داره یا نداره ولی مطمئن هستم که بعد ها به توهین منجر میشه ! چون این مسائل بارها مشاهده شده. مثلا به نظره شما کسی میاد میگه سایت بازیکده بچه بازی و اینا ربطی به مجله داره ؟! پس بهتره همینجا مسئله تمام بشه چون من دوست ندارم در آینده توی سایت بازیکده بگن که بازیسنتری ها پشت سره ما فلان چیزه و میگن و اینجورینو ... و مدرک هم هست و برین تو سایت ببینین و از این چیزا !
با تشکر
شما مديران بازي سنتر.مخصوصا شما اقاي death knight .شماها از چي ميترسيد؟از اينكه بچه هاي بازي سنتر با اشتي كردن از اينجا برن و اعضاي كمتري داشته باشيد؟
واقعا با اين پستتون همه چيز را ثابت كرديد.

واقعا كه بازي سنتر چندتا اعضاي فوق العاده بي تربيت داره از جمله hell_boy كه واقعا شورشو در اورده.مدام به من و بچه هاي بازيكده اي فحش ميدهند.اونم چه فحشهايي.واقعا از بازي سنتر بعيد است كه....... .
جالب اينجاست كه بعضي ها ميگويند :بازيكده بچه بازي هست.
در جواب بايد بگم كه اين اعضاي سايت شما هستند كه بچه هستند و تا ميبينن كه يه سايت ديگه اي هست زود ميان به همه فحش ميدن.واقعا كه.واقعا اگر جنبه داريد اين را پاك نكنيد.
بفرما جناب کاوه ! من هنوز هیچی نگفتم ایشون واسه سایت ما حرف در آورده وای به حال اون روزی که گفتم !
کل صحبت های من اینه که شما ها باهم دعواتون نشه بعد شما اومدی میگی که آشتی کنن ! اینم بگم که مدیران اینجا با هیچ کدوم از سایت ها مشکلی ندارند. اعضای سایت ها هستند که میخوان مشکل درست کنند !

آخرین ویرایش:
اسم این hell_boy را انقدر اینجا تکرار نکن. یک فرد که اصلا معلوم نیست کی هست و از کجا امده نمی تونه از طرف یک سایت صحبت کنه پس انقدر نگو hell_boy اومده فحش داده و ... چون ربطی به این سایت نداره. ایشون یه آدمه که یه نظر داره ولی این دلیل نمی شه که نظرش نظر یک سایت باشه!
کسی هم پست های شما رو در صورتی که بی محتوا نباشد پاک نکرده که انقدر زیر پستاتون می نویسی که پست منو اگه جنبه دارید پاک نکنید!
این سایت هیچ مشکلی با بازیکده نداره! و تمامی اعضا هر جایی رو که دوست دارن می تونن انتخاب کنن و فعالیت کنن شاید هم هر دو انتخاب کنن فرقی نداره! این حرف هایی هم که در بالا death knight گفته برای این نبوده که شما آشتی نکنید چون اصلا قهری وجود نداره که بخواد آشتی باشه توش. بهترین کار اینکه اصلا در مورد نحوه کار و اعضای سایت ها بحثی نشه تا به درگیری و بعضا اختلاف نکشه. چون کسی نمی تونه اینجا نظر کسی رو عوض کنه و جز کلی بحث و احیانا کلمات توهین آمیز و دلگیری چیز دیگری پیش نمیاد سرانجام.

نه .به هيچ وجع.ما طرفدار هر دو سايتيم.هر دو رو دوست داريم.نميخوايم مشكلي پيش بياد.اصلا اين بحث تمام شد.خودتون هر كاري ميخوايد بكنيد.من خير هر دو. رو ميخوام و اعضاي بازي سنتر رو مثل برادرم ميدونم و خيلي دوستشون دارم.من وظيفه داشتم ميان شما دو سايت رو اشتي بندازم و اين بحث رو بعد از چند ماه زنده كنم.من ديگه اصلا پست نميدم.شما و اقا كاوه خودتون هر كاري ميخواين بكني.در ضمن.ليچ كينگ جون.من اونو گفتم كه يه وقت اقاي ديت كنايت اونو پاك نكنه.همين.چون خو.دش گفته بود.
موفق باشيد.

هر وقت معلوم شد دارید سر چی بحث می کنید بیاید ادامه بدید . بحث کردن اینجا هیچ فایده ای نداره . آینده همه چیز رو مشخص می کنه .
موفق باشید. M.s

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or