kaveh007
کاربر سایت
دوست عزیز اصلا دعوا و کدورتی وجود نداره که بخواهیم با آشتی کردن آنها رو از بین ببریم و اگر نظری این جا رد و بدل شده صرفا برای دادن آگاهی بوده و بس! حالا اگر عضوی از بازیکده میاد میگه که من میخوام بین شما آشتی بر قرار کنم کاملا در اشتباهه چون بازیکده و بازی سنتر هیچ دشمنی با هم دیگه ندارند و نداشتند و نخواهند داشت، من قبلا هم به شما به چشم دوست نگاه میکردم الانم هم همین طور نگام میکنم و هرگز با دادن ارسالی از طرفی عضوی که میخواهد شلوغی به پا کنه و جو آروم را به هم بزنه (چه عضو بازی سنتری و چه عضو بازیکده ای) موافق نیستم و به شدت محکوم میکنم.ببین دوست عزیز کاوه جان حرف شما درسته ولی شاید تو این پست ها زیاد مطلب خاصی نگفته باشه ولی در آینده من یقین دارم که صحبت هایی پیش میاد که باعث کدورت بین سایت ها میشه ! من کاری ندارم مطالب اینجا توهین داره یا نداره ولی مطمئن هستم که بعد ها به توهین منجر میشه ! چون این مسائل بارها مشاهده شده. مثلا به نظره شما کسی میاد میگه سایت بازیکده بچه بازی و اینا ربطی به مجله داره ؟! پس بهتره همینجا مسئله تمام بشه چون من دوست ندارم در آینده توی سایت بازیکده بگن که بازیسنتری ها پشت سره ما فلان چیزه و میگن و اینجورینو ... و مدرک هم هست و برین تو سایت ببینین و از این چیزا !
با تشکر