انالوگ !!:laughing:VGA كه خودش آنالوگه؟
نه عزیزم دیجیتاله
دوستم برام خرید اونجا (امریکا) اشنا دارهدر ضمن آقا علي اون HDFury كه سفارش دادي از سايتش خريدي يا دوستان خريدند اگه از سايت خريدي اون5.95دلار قيمت سفارشش است؟
نه هزینه پست هست
انالوگ !!:laughing:VGA كه خودش آنالوگه؟
دوستم برام خرید اونجا (امریکا) اشنا دارهدر ضمن آقا علي اون HDFury كه سفارش دادي از سايتش خريدي يا دوستان خريدند اگه از سايت خريدي اون5.95دلار قيمت سفارشش است؟
نه بابا آنالوگه ابن هم منبع:http://dme.ghost2.net/hdfury/home.php?SID=32&deflang=enانالوگ !!:laughing:
نه عزیزم دیجیتاله
نه بابا آنالوگه ابن هم منبع:http://dme.ghost2.net/hdfury/home.php?SID=32&deflang=en
از یه لحاظ بله!! ولی اگه منظورت از Analog مثلا RF باشه نه!!:cheesygri
چنین چیزی تا حالا نشنیدم یعنی ورودی مانیتور انالوگ هست ؟ (VGA):confused:
همش درسته جز Digital بودن VGA! :cheesygriمجله عصر ارتباط نوشته که
vga و dvi و hdmi همشون ديجيتال هستند و قابليت پشتيباني 1080p رو دارند ( همشون )
تنها تفاوتشون همینه ؟همش درسته جز Digital بودن VGA! :cheesygri
تصویر دیجیتال علاوه بر سیگنال تصویر باید بتونه مشخصات Tilt رو هم انتقال بده! (یعنی جای تصویر توی مانیتور!) برای همینه که توی DVI ما اصلا گزینه ای برای چپ و راست کردن تصویر تو مانیتور نداریم، ولی توی VGA داریم!!
....Blue:cheesygriحالا اون قضيرو ولش كن من شنيدم اين HDFUry در رنگ هاي مختلف است كه كاراشون يك ذره فرق مي كنه اين درسته اگر درسته تو كدو مدليشو انتخاب كردي؟
ولي فكر كنم در زمينه كيفيت هم فرق داشته باشندهمش درسته جز Digital بودن VGA! :cheesygri
تصویر دیجیتال علاوه بر سیگنال تصویر باید بتونه مشخصات Tilt رو هم انتقال بده! (یعنی جای تصویر توی مانیتور!) برای همینه که توی DVI ما اصلا گزینه ای برای چپ و راست کردن تصویر تو مانیتور نداریم، ولی توی VGA داریم!!
وصل شدنش ميشه ولي كيفيت خيلي پايين مياد در ضمن چون منPS3 ندارم نمي دونم چه كابل هايي هست كه بشه كامپوزيتو به پي اس 3وصل كردکابل کامپوزیت composit
تنها تفاوتشون همینه ؟
تو کیفیت تصویر چی ؟
....Blue:cheesygri
پس اون وقت تو كيفيت فرق قابل محسوسي ندارندتقریبا آره... کیفیت هم تو تئوری DVI بهتره! ولی در شرایط ایده آل (طول کابل 50متر نباشه!!) فرق کیفیتشون زیر 5% هستش...:cheesygriیعنی من از یه source روی بازی/فیلم/desktop تست کردم، نتیجه واقعا یکسان بود! :cheesygri