متصل کردن مانیتور های Crt به Ps3

• Thread starter Thread starter GTA IV
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
باز هم ببخشيد آقاي Aakh1361شما اين X2vga2رو از كي خريديد
این دستگاه رو یکی از اشناهای یکی از بچه ها از خارج اورده و من هم از ایشون خریدم
به احتمال زیاد یک ماه دیگه این دستگاه رو برای فروش میزارم
قراره یک بنده خدای یک HDfury از امریکا برام بیاره
هر وقت رسید این رو برای فروش میزارم روی سایت

این دستگاه رو یکی از اشناهای یکی از بچه ها از خارج اورده و من هم از ایشون خریدم
به احتمال زیاد یک ماه دیگه این دستگاه رو برای فروش میزارم
قراره یک بنده خدای یک HDfury از امریکا برام بیاره
هر وقت رسید این رو برای فروش میزارم روی سایت
اين HD FURYچند در مياد چرا داري ميفروشيش مگه كيفيتش خوب نبود HDFury به نظرم خوب تر از X2VGA2 مياد چون بالاخره HDMI رو به VGA تبديل ميكنه در ضمن HDFURYدر رنگ ها مدل هاي مختلف است در ضمن اين دوستتو زياد نرنجون:biggrin1:

دوستان من یک مانیتور سامسونگ مدل syncMaster mb 17980 دارم اگر از ps3 box های فروشگاه west game استفاده کنم(1200 در 1600) کیفیت تصویر چه جوری می شه؟
ایا کیفیتش مثل xbox360 های بدون HDMI میشه.(من می خوام ps3بگیرم)

ن HD FURYچند در مياد چرا داري ميفروشيش مگه كيفيتش خوب نبود HDFury به نظرم خوب تر از X2VGA2 مياد چون بالاخره HDMI رو به VGA تبديل ميكنه در ضمن HDFURYدر رنگ ها مدل هاي مختلف است در ضمن اين دوستتو زياد نرنجون
تا برسه ایران به دستت 200 چوب !!
X2VGA2 حرف نداره من باهاش کار کردم میگم عالیه اولش فکر نمی کردم بتونه اینقدر منو راضی کنه
بیشتر به خاطر علاقه شخصی هست و گرنه برای یک کاربر معمولی تفاوتی خاصی بین HD FURY و X2VGA2 وجود نداره در ضمن X2VGA2 قیمتش نصف HD FURY در میاد !!
دوستان من یک مانیتور سامسونگ مدل syncMaster mb 17980 دارم اگر از ps3 box های فروشگاه west game استفاده کنم(1200 در 1600) کیفیت تصویر چه جوری می شه؟
باهاش می تونی 720p رو بگیری = کیفیت خوب

تا برسه ایران به دستت 200 چوب !!
X2VGA2 حرف نداره من باهاش کار کردم میگم عالیه اولش فکر نمی کردم بتونه اینقدر منو راضی کنه
بیشتر به خاطر علاقه شخصی هست و گرنه برای یک کاربر معمولی تفاوتی خاصی بین HD FURY و X2VGA2 وجود نداره در ضمن X2VGA2 قیمتش نصف HD FURY در میاد !!
مگه مي خواي با هاش چي كار كني كه 200چوب مي خواي خرجش كني من كه به جاي تو بودم مانيتورLCDمي خريدم مگه مي خواي باهاش اتم كشف كني

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or