متصل کردن مانیتور های Crt به Ps3

• Thread starter Thread starter GTA IV
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تا چه رزلوشني رو ساپورت مي كنه

حالا اگر هم این همه تبدیل بتونن 1080 رو ساپورت کنن ، آخرش هم بستگی به مانیتورت داره که بتونه اون رزولوشن رو نشون بده، و با این که میگید مانیتورت قدیمیه ، فکر نکنم از پس 1080 بر بیاد...

تازه میدونی با این همه تبدیل ، چقدر کیفیت تصویر پایین میاد؟! اصلا ارزشش رو نداره. اگه بتونی یه مانیتور که Wide باشه و DVI داشته باشه بخری ، خیلی راحت با یه HDMI به DVI میتونی بهترین تصویر (1080) رو داشته باشی.

خود تلویزیون معمولی (SD) هم خیلی بهتر از این کار هستش ؛ حداقل اندازه تصویرت بزرگتره.

تازه فکر نکنم این همه کابل رو بتونی گیر بیاری...

حالا اگر هم این همه تبدیل بتونن 1080 رو ساپورت کنن ، آخرش هم بستگی به مانیتورت داره که بتونه اون رزولوشن رو نشون بده، و با این که میگید مانیتورت قدیمیه ، فکر نکنم از پس 1080 بر بیاد...

تازه میدونی با این همه تبدیل ، چقدر کیفیت تصویر پایین میاد؟! اصلا ارزشش رو نداره. اگه بتونی یه مانیتور که Wide باشه و DVI داشته باشه بخری ، خیلی راحت با یه HDMI به DVI میتونی بهترین تصویر (1080) رو داشته باشی.

خود تلویزیون معمولی (SD) هم خیلی بهتر از این کار هستش ؛ حداقل اندازه تصویرت بزرگتره.

تازه فکر نکنم این همه کابل رو بتونی گیر بیاری...
مانيتور من از اين LGسري لبخندF700Pاستمي خواستم بپرسم من يك تلويزيون معمولي دارم كه بابام 8 سال پيش خريده بود و از اين فيش ها داره به اين كه وصل نميشه پس چيكار كنم

مانيتور من از اين LGسري لبخندF700Pاستمي خواستم بپرسم من يك تلويزيون معمولي دارم كه بابام 8 سال پيش خريده بود و از اين فيش ها داره به اين كه وصل نميشه پس چيكار كنم

از کدوم فیش ها داره ؟؟

تلویزیون 8 سال پیش ؛ حتما دیگه composite داره. اگه ورودی سه رنگ قرمز ؛ سفید و زرد داره میتونی به PS3 وصلش کنی.

فکر کنم تمامي فيش ها تا 1080p ساپورت کنن اخه تو مجله تلويزيون نوشته که فيش هاي hdmi و dvi و d-sub که بهش vga يا pc هم مي گن قابليت پشتيباني تا 1080p رو دارند.

خسته نشدین انقدر اطلاعات غلط بهم دادین؟؟ :confused:
1. VGA BOX های موجود در ایران HD نیستن... یکی بود که من داشتم (X2VGA) و فروختم!
2. اگه HDMI رو با تبدیل به DVI و DVI رو دوباره با تبدیل به VGA تبدیل کنین، کار نمیکنه! اون تبدیل DVI به VGA برای کارت گرافیک ها هستش که VGA Built-in دارن... نه PS3 که اصلا سیگنال VGAنداره!! بیخود خودتون رو خسته نکنین!!
3. راه دیگه ی وصل کردن PS3 به مانیتوری که فقط VGA داره، استفاده از HD-Fury هست که اونم تو ایران گیر نمیاد... باید یکی رو پیدا کنی برات بیاره! (تازه اگه بصرفه برات!)
4. توی 10 اینچ 720p بازی کردن، مسلما بهتر از 14 اینچ SD هستش!! اصلا PS3 رو نمیشه SD بازی کرد!! چه 14 اینچ، چه 70 اینچ!
5. الزاما هر مانیتور وایدی که DVI داشته بشه بدرد PS3 نمیخوره! باید HDCP Support باشه که تو ایران انتخابتون محدود میشه به Samsung 940BW/206BW که باز تو این دو تا 940BW بخاطر رزولوشن نزدیک ترش به 720p بهتره!

2. اگه HDMI رو با تبدیل به DVI و DVI رو دوباره با تبدیل به VGA تبدیل کنین، کار نمیکنه! اون تبدیل DVI به VGA برای کارت گرافیک ها هستش که VGA Built-in دارن... نه PS3 که اصلا سیگنال VGAنداره!! بیخود خودتون رو خسته نکنین!!
3. راه دیگه ی وصل کردن PS3 به مانیتوری که فقط VGA داره، استفاده از HD-Fury هست که اونم تو ایران گیر نمیاد... باید یکی رو پیدا کنی برات بیاره! (تازه اگه بصرفه برات!)
4. توی 10 اینچ 720p بازی کردن، مسلما بهتر از 14 اینچ SD هستش!! اصلا PS3 رو نمیشه SD بازی کرد!! چه 14 اینچ، چه 70 اینچ!
5. الزاما هر مانیتور وایدی که DVI داشته بشه بدرد PS3 نمیخوره! باید HDCP Support باشه که تو ایران انتخابتون محدود میشه به Samsung 940BW/206BW که باز تو این دو تا 940BW بخاطر رزولوشن نزدیک ترش به 720p بهتره!

1. اگه میشه این آدرسی که ازش X2VGA رو گرفتی بده به این دوستمون مشکلش حل شه...

2. قبول دارم که راه خیلی سختیه ؛ ولی اینو بگم که PS3 قابلیت output سیگنال VGA داره ، البته مسلما با تبدیل. اگه شک داری ، میتونی بری تو Display output و گزینه D-sub رو ببینی...

3. HD fury دیگه چیه ؟؟؟

4. خوب شما توی 10 اینچ که مسلما 720p نداری (فکر کنم میدونی چرا) ، در ضمن PS3 رو هم میتونی SD بازی کنی ؛ چرا این قدر اطلاعات غلط میدی؟؟؟؟

5. منظورت از "رزولوشن نزدیک تر به 720p "چیه ؟؟؟؟

ميشه يك آدرسي بديد آخه تو سايتش نوشته بود تا1080Pرو ساپورت مي كنه؟

از کدوم فیش ها داره ؟؟

تلویزیون 8 سال پیش ؛ حتما دیگه composite داره. اگه ورودی سه رنگ قرمز ؛ سفید و زرد داره میتونی به PS3 وصلش کنی.
دوتا ورودي داره به رنگ هاي سفيد و زرد اگه بهPS3 وصل بشه كيفيتش چطوري ميشه
يك دونه Nextgenداره ميفروشه كه تا 1200*1600رو ساپورت مي كنه كه قيمتشم 30تومنه به نظرم اگه X2VGA2رو پيدا نكنك بايد از اين ها بخرم رزلوشن 1200*1600كهHD نميشه؟

ه راه داري که تو دو تا عکس زير شرح داده شده :

==============================================

==================================================
اين دو تا تبديل هست که دومي ( مشکي ) HDmI رو مي کنه DVI بعد تبديل اولي رو وصل مي کني بهش تا DVI رو بکنه VGA بعد کابل ورودي مانيتورت رو ميدي به VGA
غلطه ای غلطه :)
چرا ؟
تبدیل HDMI به DVI
HDCP رو از روی تصویر بر نمی داره !!! فقط یک تبدیل ساده هست که تصویر رو همراه HDCP انتقال می ده
پس تصویر بر روی خروجی (مانیتور/TV) دریافت نخواهید کرد

4. خوب شما توی 10 اینچ که مسلما 720p نداری (فکر کنم میدونی چرا) ، در ضمن PS3 رو هم میتونی SD بازی کنی ؛ چرا این قدر اطلاعات غلط میدی؟؟؟؟
منظور ایشون این هست که لذت بازی روی 10 اینج اگر 720p رو ساپورت کنه بیشتر از 70 اینج SD هست
درسته که پلی 3 رو میشه روی SD هم بازی کرد اما لذت واقعی با این کنسول رو فقط وقتی روی HD بازی کنید می تونید ببرید ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or